Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (40)
Jan Pařízek: 15 % (72)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (84)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

<<  <  6 7 8 9 10
(zadáno: 30.12.2014)
Opravdu jsem se bavil. Eva Holubová je paní herečka!
(zadáno: 30.12.2014)
Nic moc... herecké výkony sice velmi dobré, ale zpěv je horší, především "Lásko má já stůňu". to se musel autor obracet v hrobě. Aspoň, že tato herečka byla dobrá herecky, ale zpívat už jí nechci slyšet radši nikdy.
(zadáno: 30.12.2014)
Asi nejlepší divadelní hra v mosteckém divadle! Vynikající Jiří Kraus! Bravo. To se opravdu povedlo.
(zadáno: 22.12.2014)
To jsem opravdu nečekal. 40% dávám za perfektní výkon Lucie Jagerčíkové, pobavila Karolína Herzinová, některé stálice nezklamaly, ale ten zbytek? Scéna celkem nudná, stále opakující se, příliš zdlouhavé... Škoda.
(zadáno: 1.12.2014)
Nádherné dílo a ČR se určitě nemá za co stydět. Skvělé výkony! Radim Schwab jako Fantom Opery excelentní, perfektně hraje a ještě lépe zpívá. Monika Sommerová jako Christine nadchne skvělým herectvím i zpěvem! A Tomáš Vaněk je skvostný Raoul! Urban i Štágr byli výborní, pobavili. Michaela Gemrotová velmi dobře zpívá, ale její alternace mě o trochu víc nadchla herecky. Tereza Mátlová a Jindřich Nováček mě velmi baví.
Uvedení 2018: Schwab, Vaněk, Sommerová jsou ještě lepší než dřív. Tolik emocí, nádhera! Zaujali nováčci - B. Kotiš, P. Vítek a D. Matoušek.
(zadáno: 1.12.2014)
2014: Velmi vtipné představení, živá hudba, skvělé herecké výkony, milé pěvecké výkony. Písničky Vám půjdou rychle do hlavy... Mohlo by to být jet o trošičku kratší. Vyzdvihl bych excelentní výkon Lumíra Olšovského, který byl ve všech rolích vynikající, vtipný, každou roli měl perfektně propracovanou a moc hezky zpíval! Musím na to znovu!
2019: Tak jsem se na to dostal až po více než 4 letech. Představení má stále skvělou energii... Eva Staškovičová je úžasným "nováčkem". Nádherně zpívala, skvěle hrála a s L. Olšovským patřila mezi špičku představení!
(zadáno: 29.10.2014)
Velmi dobré a kvalitní představení plné humoru a profesionálních výkonů. Marie Doležalová byla správně "trhlá", Denny Ratajský vynikající, jako vždy. Svou roli si užívá a využívá mnoho prostředků k hraní. Lukáš Rous je také výborný. Martina Randová rozesměje publikum už svým příchodem. Ostatní herci mají dost prostoru, aby vynikli a vedou si velmi dobře!
2021 - excelentní Vendula Příhodová, která ukázala, že i činohru ovládá perfektně, Sandra Pogodová výtečná!
(zadáno: 19.10.2014)
Bomba! V hlavní roli se představil Jan Kříž. Jak se vypracoval (hlavně tanečně), to je neskutečné! Role mu sedne a hlavně na ní stačí svými schopnostmi, což je nejdůležitější. Markéta Procházková podala její standartně skvělý muzikálový výkon, krásně použila emoce. Marie Blahynková v roli velmi překvapila skvělým herectvím a parádním zpěvem. Její solovou písničku jsem jí sežral se vším všudy. Jan Tenkrát se konečně představil ve větší roli, kde ukáže, co v něm je. Dokonale se vžil do role, pěvecky mu to krásně sedí a jeho hlas se mile poslouchá. Právem mu nejdéle tleskalo a řvalo celé divadlo.
(zadáno: 25.9.2014)
Famózní muzikál. Vyzdvihnu fantastické výkony M. Zemánkové A G. Urbánkové, L. Olšovského, A. J. Slováčkové, Felix Slováčka jr., který pobaví svým úchvatným výkonem ve čtyřech odlišných rolích a dle mého je ze všech postav nejvýraznější a pro děti nejvtipnější. Velmi dobré královny (Kleinová,Hořínková,Žehrová) a skvělá pěvecko-taneční company Scéna užitečně a líbivě vymyšlena. Líbí se mi, že je dost melodií použito z dřívějšího CD D. Patrasové. Skvělý nápad udělat z toho muzikál. Hodně diváků se vrátí do dětských let. V HDK představení škodí nefunkční točny.
(zadáno: 2.5.2014)
Nádherné árie, skvělé výkony, projekce, které zapadají do příběhu (konečně!), vynikající choreografie. to jsem si z Antoinetty odnesl. Vyzvihl bych výkon Ivy Marešové, která nese nádherný hlas a její Antoinetta je velmi dobrá. M. Absolonová je ovšem excelentní. Trochu zklamal Roman Vojtek, nepřišel mi nějaký skvělý, ba i nudný. Michal Novotný je vynikající jako král, ovšem Lukáš Pečenka zazářil nejvíce! Nejvíc mě ale asi dostal David Uličník, jehož árie byly nejkrásnější z celého muzikálu. Toto dílo momentálně na českých jevištích opravdu chybí!
(zadáno: 2.5.2014)
Nádherný příběh se skvělými songy a ještě lepšími výkony.. to je Osmý světadíl. Byl jsem nadšen z choreografie a výkonu Kateřiny Steinerové v hl. roli, která předvedla, že zpívat opravdu umí (i hrát), Michaela Doubravová byla vynikající jako vždycky, jen mě nedojala tak, jako Katka. Na Katku se podívám a brečím. Roman Tomeš si vedl výborně jako vždy, ale víc se mi líbil Tomáš Savka... a Jan Kříž byl skvělý i tanečně. Z menších rolích exceluje Marie Štěchová. V company se mi nejvíc líbil asi Jan Tenkrát... všem doporučuji, dojalo mě to a rád bych to viděl znovu.
(zadáno: 2.5.2014)
Když jsem byl poprvé, byl jsem zklamán. Nevím, jestli mi nesedělo obsazení, nebo ten den vtípky. Dal jsem tomu ale ještě šanci. Byl jsem po druhé a byl jsem nadšen. Exceluje Honza Tenkrát, kterého si zamiluje publikum, samozřejmě Jan Kříž v roli Fontaina, Přemysl Pálek v hlavní roli, nebo Míša Doubravová. Naprosto nejlepší je ale Kačka Steinerová jako Sandy... úžasný vejšky, co si tam dává... a herecky výkon famozní. Střihavkovi bohužel není vůbec rozumět, Gidová není moc dobrá Sandy.
(zadáno: 2.5.2014)
Tak mně osobně se Mauglí líbil moc. Pěkná scéna, skvělé choreografie a výkony některých umělců mě zaujaly velmi... především Petr Vančura, Jan Vlas, Jan Kříž a Juraj Čiernik jsou vynikající, každý jiný. Dále Vendula Příhodová, Jan Cina, Petr Opava nebo Richard Tesařík. Svým výkonem šokoval všechny přítomné v roli Baghíry Peter Strenáčik i Jiří Korn, ovšem Jan Sklenář je ještě o chlup lepší. Jan Tenkrát se v prosinci 2017 zhostil záskoku v roli Baghíry a byl famózní. Hodnotím ho stejně jako Jana Sklenáře. Míša Tomešová jako vždy kouzelná. Celkově bych hodnotil představení hodně kladně.
(zadáno: 24.4.2014)
Skvělá hudba, texty, profesionální pěvecké, taneční i herecké výkony, company, která zpívá živě na jevišti. To je pražský Casanova. Diváci z divadla odchází nadšeni, vysmátí. Je to taková odreagovačka na skvělé úrovni. V představení perlí Dita Hořínková, Eliška Ochmanová, nebo Jan Urban v hl. roli Casanovy. Viděl jsem toto představení 4x, mohu porovnávat a nikdy jsem nebyl zklamaný. Všem vřele doporučuji!
(zadáno: 24.4.2014)
Milý, vtipný, profesionální muzikál, který pobaví, nezklame a diváci si odnesou pěkný zážitek, protože muzikál má krásné téma. Na Fidlovačce uvidíte moc pěkné velké kulisy, plno rekvizit a mnoho skvělých interpretů, kteří v představení zpívají, hrají i tančí. Nejvíc se mi líbil Lukáš Pečenka a Danny Ratajský. Lukáš Rous v hlavní roli naprosto přesvědčivý, obrovské zlepšení ve zpěvu. Je opravdu vynikající. Hlavní role si zaslouží :)
(zadáno: 24.4.2014)
Myslím si, že nic lepšího v Praze neexistuje! Konečně muzikál plný profesionálních výkonů, energie, náboje všech účinkujících, živá kapela na jevišti. Myslím si, že vůbec nevadí, že zatím neexistuje česká verze, protože ta anglická má své kouzlo. Vyzdvihl bych výkon Lukáše Pečenky, jako Angela, kterého si vždy zamiluje celé divadlo po svém dokonalém výstupu Today 4 You v 1. půlce muzikálu. Ve druhé půlce rozbrečí v divadle snad všechny, vč. mužů. Dále bych vyzdvihl výkon Romana Tomeše, Jay DeYonkera a Markéty Procházkové.
Všem vřele doporučuji.
<<  <  6 7 8 9 10