Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (38)
Jan Pařízek: 15 % (71)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (83)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

<<  <  6 7 8 9 10
(zadáno: 14.5.2018)
Představení mi vůbec nesedlo (a to mi vůbec nevadí klasika, Lucernu mám rád). Odešel jsem po první půlce totálně znuděný. Vyzdvihnu perfektní výkon Igora Orozoviče. Líbila se mi i Eva Hacurová jako Kněžna. Martin Matejka a jeho ztvárnění vodníka mi ani trošičku nesedělo. Za mě tedy zklamání (asi jsem po dobrých recenzích čekal hodně).
(zadáno: 5.10.2018)
10% za skvělou choreografii, 10% za úctyhodný výkon J. Korna v titulní roli, 5% za milé překvapení v podobě výkonu K. Brožové, 5% za snahu a náboj všech účinkujících. Nudil jsem se, hudbu a několik scén jsem viděl již v muzikálu Antoinetta, nechápu, proč přesládlého "strašpytla", ač dobře, hraje potetovaný a od pohledu drsný O. Bábor, proč T. Trapl a I. Korolová neskutečně přehrávali, když vím, že umějí hrát hezky, "úchylný" učitel Z. Fric, který pak bojuje za znovu nastolení pořádku (nechápu), rádoby vtipní radní Zonyga a Kubík. No snad nás v budoucnu Hybernie potěší lepším dílem.
(zadáno: 30.9.2020)
Asi si udělejte obrázek sami... Těch negativ je tam opravdu hodně. I když těžko říct, nadšený standing ovation mluví možná jinak. Mně se líbí samotný příběh, po hudební stránce je to také fajn. Co se týče výkonů vyzdvihnu L. Spilku, R. Fišarovou, A. Bartošovou a M. Zemánkovou. E. Trtíková je moc šikovná, naopak J. Kopečný moc nezaujal. M. Vojtko k mému udivení fakt hezky hrál, bylo vidět, že se snaží. Snad ho to bude takhle bavit co nejdéle. A něco si neodpustím... Vážně se divákům M. Pošta stále líbí?
Určitě tomu ještě šanci dám a třeba to dopadne o něco lépe.
(zadáno: 14.4.2015)
Já nadšení nesdílím. Nelíbilo se mi skoro nic. Asi dvě nebo tři písně mi utkvěly v paměti a líbily se mi. Jinak jsem se nudil. Téma mi nesedlo a moc mě to mrzí. 20% dávám za bezchybný výkon Markéty Procházkové, která byla opravdu excelentní!
(zadáno: 6.7.2016)
Děs... tímto jedním slovem bych nazval muzikál Angelika v Divadle Broadway. 20% dávám jen za perfektní výkon Kamily Nývltové a Míši Gemrotové, Petera Pechy a Lucky Jagerčíkové. Pobavil Vilém Čok. Ostatní výkony spíše průměrné. Pro mě nepochopitelný standing ovation na konci představení a nadšení všech diváků. Nechápu. Jsem zvyklý v Praze na jiná díla.
(zadáno: 23.1.2019)
Tak tato hra mě opravdu ničím neoslovila. Nezáživný text, který si ani herci pořádně neužívali, a proto ani jeden z herců nebyl skvělý. Zasmál jsem se možná tak 5x. Hlavní dvojice se snažila pobavit diváky alespoň dvojsmysly a vulgarismy. Což u mě bohužel (nebo bohudík?) nefunguje. Tohle si Simona Stašová nezaslouží. Doufám, že ji brzy uvidíme v lepší inscenaci.
(zadáno: 1.3.2015)
Příšerný! To jsem opravdu nečekal. Moderní scéna ke klasickému českému dílu... 10% jen pro Igora Orozoviče a pár dalších herců.
(zadáno: 18.9.2017)
15%
Jen za výkony Kopečného, Procházkové, Písaříka, Malinovského, Antonia, Pechy a Dopity. Jinak tam bylo vše absolutně špatně. Karlín šlápl vedle.
(zadáno: 1.10.2015)
Vůbec mě to nebavilo. Přišlo mi to špatný, sprostý, nudný a já nevím, co ještě. Víc asi netřeba dodat.
(zadáno: 7.11.2017)
5%
Tohle se fakt nepovedlo... 2% za vynikajícího Jakuba Koudelu, 2% za jako vždy bezchybnou Luciu Jagerčíkovou, 1% za herecky přirozeného Matyáše Procházku ve vedlejší roli. Ostatní procenta bohužel nemohu dát za hudbu, texty, režii, choreografie, scénu, kulisy, projekce, kostýmy, nahrané sbory, otřesný hlas obra, ze kterého bolí uši, přeřeky herců, slabý výkon Michaely Krausové.
Po delší době veliké zklamání od mosteckého divadla. Zlatý Cabaret, na který vzpomínám jen v tom nejlepším.
<<  <  6 7 8 9 10