Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (38)
Jan Pařízek: 15 % (71)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (83)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 14.5.2016)
Velmi milé překvapení! Hezky zpracované, odlehčené. Vynikající Peter Strenáčik. Ten chlap snad dokáže všechno! Výborná Radka Fišarová v hlavní roli, jejíž výkon mě ke konci dohnal k slzám, výkon Karla Rodena nenadchl, ani neurazil, Ondra Izdný předvedl již po několikáté, že patří mezi naší špičku. V company zaujal David Bouša. První půlka byla táhlejší, ale druhá mě naprosto dostala!
(zadáno: 28.10.2016)
Skvělá komedie, krásná scéna, parádní výkony. Lukáš Rous v hlavní roli Nicka je naprosto přesvědčivý. Diváci mu věří, jak touhu po lepším postavení v práci, ale i po prarodičích, vztek na ně. Vše! Byl dokonalý! Skvělé byly i babičky Eliška Balzerová a Ludmila Molínová. Pánům Vávrovi a Maryškovi a Anetě Krejčíkové nemohu nic vytknout, ale nezaujali jako Nick a babičky Aida a Emma. Doporučuji! Představení, u kterého se skvěle pobavíte, ale potečou i slzy.
(zadáno: 11.6.2020)
85% - veřejná generálka
Tato hra je krásná a každý divák se v ní najde, popř. někoho jemu blízkého, a pokud je to zahráno věrohodně, má to neuvěřitelnou sílu. A to se mladoboleslavskému souboru povedlo. Nedokážu vyzdvihnout, kdo z účinkujících byl lepší či slabší. Všichni byli krásně přirození (děkuji, že ještě existují herci, kteří diváky rozesmějí bez všelijakého pitvoření), dokázali vtáhnout diváka na chvíli do života této famílie. Zasmál jsem se, poplakal jsem si a odjížděl jsem s hezkým zážitkem z mé malé premiéry v tomto divadle. Slibuji, že se určitě ještě vrátím!
(zadáno: 1.12.2014)
Nádherné dílo a ČR se určitě nemá za co stydět. Skvělé výkony! Radim Schwab jako Fantom Opery excelentní, perfektně hraje a ještě lépe zpívá. Monika Sommerová jako Christine nadchne skvělým herectvím i zpěvem! A Tomáš Vaněk je skvostný Raoul! Urban i Štágr byli výborní, pobavili. Michaela Gemrotová velmi dobře zpívá, ale její alternace mě o trochu víc nadchla herecky. Tereza Mátlová a Jindřich Nováček mě velmi baví.
Uvedení 2018: Schwab, Vaněk, Sommerová jsou ještě lepší než dřív. Tolik emocí, nádhera! Zaujali nováčci - B. Kotiš, P. Vítek a D. Matoušek.
(zadáno: 20.6.2017)
Svůj účel tento muzikál splnil - pobavit malého diváka a pohladit srdce dospělému divákovi. Líbivé písně, krásná scéna, efektivní kostýmy. Vynikající Aleš Slanina v hlavní roli. Dále zaujme Lucia Jagerčíková, Tereza Hálová, Felicita Prokešová nebo Martin Überall. Skvělý herecký výkon si svým nejistým zpěvem kazí Andrea Gabrišová. Kateřina Herčíková je lepší pěvecky, ale slabší herecky. Určitě muzikál doporučuji všem rodinám s dětmi. Ferda Mravenec je NÁŠ NADČASOVÝ HRDINA!
(zadáno: 28.2.2017)
Pěkné představení. Opět famózní výkon Simony Stašové tentokrát se Svatoplukem Skopalem.
(zadáno: 13.4.2018)
85% - muzikál v roce 2018, ne "concert show 2019"
Toto představení bych označil spíš za dokumentární muzikál. Divákům je přiblížen neobyčejný život legendy. Freddieho nepřekonatelně ztvárňuje Michael Kluch. To se musí zažít! Skvěle mu sekundují J. Korn i E. Čekan, T. Nekudová i S. Postlerová, P. Pálek i L. Burian. Zaujal D. Ondráček v menší roli fotografa, kterého zahrál opravdu věrohodně. Ch. Doubravová ani R. Goščíková nenadchnou neurazí. Velikým plusem je živá kapela Queenie. Jednodušší kulisy a choreografie, což se dá ale v menším divadle omluvit, jsou i tak efektivní. Vřele doporučuji.
(zadáno: 30.12.2016)
Nemám slov! Z tohoto představení si odnáším jen samé emoce. Bylo to neskutečné a nevídané. Naprosto věrohodný Mercury Michael Kluch, famózní Iva Marešová a skvělý Richard Ševčík. Víc nenapíšu, protože opravdu nenacházím slova, jak to bylo perfektní. BRAVO!
(zadáno: 19.11.2017)
Studio Dva opět nezklamalo. Velmi povedená inscenace, které vévodí jedinečná Monika Absolonová. Na jevišti předvádí opravdu nevídaný výkon jak herecký, tak i pěvecký. Na jevišti krásně působil Roman Zach, který hrál i zpíval s pokorou. V menších rolích pobavili Ondřej Izdný a Petr Pěknic. Špičkový orchestr. Scénu doplnili o lávku ve 3. řadě, takže se herci dostanou i mezi diváky - zajímavý nápad. Určitě bych Funny Girl ve Studiu Dva rád viděl ještě jednou.
(zadáno: 25.2.2020)
Ačkoliv není mostecké divadlo zaměřené na muzikál, jedná se o příjemné představení. Škoda absence orchestru, mohlo to mít větší energii, a chudší scény. Celá inscenace stojí na výkonu hlavní představitelky, kterou je vynikající herečka Karolína Herzinová. Ta je sice i dobrou zpěvačkou, ale na tuto náročnou roli místy nestačila. Tyto mírné pěvecké nedostatky však hravě dohnala svým brilantním herectvím a jakousi zvláštní "jiskrou", kterou v sobě má. Její podání mě moc bavilo. Myslím, že se s tímto náročným kusem mostecké divadlo popasovalo dobře.
(zadáno: 14.9.2019)
Muzikál opravdu povedený, ale zpracování už je slabší. Scéna je pro Hybernii moc malá a už trochu nemoderní. Prospěla by tomu určitě lepší výprava, jinak nemám výhrady. Bohouš Josef svým nádherným silným hlasem lehce zastínil Janka Ledeckého, který mě ale především herecky moc překvapil a líbil se mi. Sabina Laurinová byla kouzelná, vypadá pořád stejně skvěle! Návrat Jany Feriové na jeviště je trefa do černého. Má zajímavou barvu hlasu a její sólo patřilo k vrcholům představení. Standardně dobrý výkon pak předvedl Tomáš Trapl. Jsem rád, že jsem to viděl, je to legenda, ale víckrát už nemusím.
(zadáno: 19.1.2020)
85%
Skvělá konverzační tragikomedie, která je založena především na fenomenálních výkonech legend Jiřiny Bohdalové a Milana Kňažka. Pokud se rozhodnete navštívit toto představení, určitě odejdete nadšení. Oba účinkující na jevišti nechávají srdce a předvádějí výkony jako za mlada. Představení viděno na veřejné generálce, kde ani na jednom z herců nebyla znát nervozita nebo nejistota. Klobouk dolů.
(zadáno: 7.3.2020)
Jedním slovem PARÁDA! Od začátku mě celá atmosféra naprosto pohltila a já si mohl tak představení naplno užít. Ze všech účinkujících šla výborná energie. Člověk nevěděl, kam koukat dřív. Všude se něco dělo. Zvuk bych ocenil ještě hlasitější, tohle byla pohodička. Oceňuji, že několik účinkujících živě hrálo na hudební nástroje. P. Klimenda dokazuje, že patří opravdu mezi nejlepší a dokáže zahrát úplně všechno. To samé se dá říct o famózním L. Ondrušovi. E. Staškovičová a Ch. Režná krásně zpívaly, hrály i vypadaly, v menších rolích pak hlasově zaujali K. Jägerová, D. Kraus a J. G. Rajnoch.
(zadáno: 12.11.2016)
Představení se mi velmi líbilo. Perfektní nápady, pěkná scéna, skvělý orchestr. Ivana Chýlková byla v hlavní roli naprosto geniální. moc mě bavila. Josef Carda byl velmi dobrý, pobavil. Dvojice Jílek + Hádek byla dobrá, jen pěvecky byl Kryštof Hádek nejslabší. Famózní Tereza Hálová v roli Ernestiny Zámožné. Simona Babčáková pobavila.
(zadáno: 18.9.2017)
Vtipné představení, skvělá komunikace s diváky. Ocenil bych zkrácení díla. Nebavil mě Petr Vacek. Jiří Lábus je PAN HEREC. Byl výborný. A sekundovala mu skvělá Jaroslava Kretschmerová.
(zadáno: 31.10.2017)
Zajímavé představení, jen jsem se občas ztrácel v ději. Skvělý výkon Martina Fingera, Marie Štípkové a Jana Plouhara. Líbily se mi "živé" projekce.
(zadáno: 19.10.2014)
Bomba! V hlavní roli se představil Jan Kříž. Jak se vypracoval (hlavně tanečně), to je neskutečné! Role mu sedne a hlavně na ní stačí svými schopnostmi, což je nejdůležitější. Markéta Procházková podala její standartně skvělý muzikálový výkon, krásně použila emoce. Marie Blahynková v roli velmi překvapila skvělým herectvím a parádním zpěvem. Její solovou písničku jsem jí sežral se vším všudy. Jan Tenkrát se konečně představil ve větší roli, kde ukáže, co v něm je. Dokonale se vžil do role, pěvecky mu to krásně sedí a jeho hlas se mile poslouchá. Právem mu nejdéle tleskalo a řvalo celé divadlo.
(zadáno: 8.9.2020)
75% - 1. repríza
Příjemná a nenáročná komedie s jednoduchým dějem a spoustou komických situací a výstupů. Představení po náročném pracovním dni ideální. Herci na sebe krásně slyší, vůbec nebylo poznat, že se jedná teprve o první reprízu. K pohybové spolupráci byl přizván Pavol Seriš, který zde využil svých typických kreací a mostečtí herci (především M. Krausová) je zvládli skvěle, vtipně a nápaditě. Velké jeviště je opticky zmenšeno, což jsem uvítal po svých posledních zkušenostech, kdy scéna v tak velkém prostoru působila chudě (např. Mauglí či Funny Girl).
Děkuji za příjemný večer!
(zadáno: 12.9.2019)
Tleskám! Jedna z nejlepších komedií, které jsem viděl. Řekl bych, že je to velmi dobrá inscenace o velmi nepovedené inscenaci. Na hercích je vidět, že je jejich role baví. Nejvíce mě však zaujali Karel Heřmánek Jr., Dana Morávková, Petr Macháček a Jan Řezníček. Na jevišti je postavená nádherná scéna, která krásně (ne)funguje. Nemám opravdu co dodat. Snad jen to, že děkuji za skvělý zážitek!
(zadáno: 3.5.2018)
85% - viděno v roce 2018
Herecký koncert Báry Hrzánové! Moc jsem se bavil. I po tolika letech předvádí úctyhodný a bezkonkurenční výkon :)
(zadáno: 28.2.2017)
Představení tohoto divadla pro mě rok od roku ztrácí kouzlo. Chybí kompletní sestava hlavních představitelů. Hry na můj vkus až moc moderní.
(zadáno: 30.12.2014)
Opravdu jsem se bavil. Eva Holubová je paní herečka!
(zadáno: 29.10.2017)
75%
Velmi zdařilé moderní dílo plné zajímavých scén. Divák si ani chvíli nenudí. Velmi dobrá hudba a scéna. Zaujali mě P. Vondráček (J. Ledecký není tolik výrazný, ale i tak se mi líbil), T. Novotný, M. Sommerová, M. Poulíčková a D. Hořínková i A. Stanková. L. Korbel je úžasným představitelem Cassia, ale ani M. Peroutka nezůstává pozadu. Svým výkonem nadchne A. J. Slováčková - excelentní výkon! Pěvecký byla slabší Lucie Černíková. Její hlas působil občas až nepříjemně. Pochválím její zdařilý herecký výkon. D. Richterová podala velmi dobrý výkon. Věřím, že si tu každý najde něco, co ho zaujme.
(zadáno: 17.1.2019)
Opravdu jsem se nesmírně bavil! Hra předčila má očekávání. Krásný text, vtipné pasáže byly od všech účinkujících zahrány decentně, nesnažili se za každou cenu diváky pobavit. A to se mi líbí. Od srdce jsem se smál celé dvě hodiny.
Herci na sebe skvěle slyšeli a podali velmi vyrovnané kvalitní výkony. Hra je doplněna o pár písní z "rádia" - zaujal především duet Pechy a Sedlákové v závěru představení.