Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (38)
Jan Pařízek: 15 % (71)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (83)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 6.6.2019)
75%
Moc pěkné představení, pro děti tak akorát dlouhé. Líbilo se mi především, že byly v představení přítomny všechny známé postavy tohoto divadla. Písničky byly jednoduché, lehce zapamatovatelné. Nejvíce se mi líbila scéna s tramvají (+ daná píseň). Příběh měl hezkou myšlenku. Děti si z tohoto představení odnesou nejen pěkný zážitek, ale i ponaučení.
(zadáno: 21.4.2019)
Tolik jsem rozhodně nečekal! Příjemné překvapení. Skvěle jsem se bavil! Geniální Iva Pazderková, které sekundovaly neméně skvělé M. Procházková, B. Šampalíková a D. Býmová. Z mužů vynikal především Denny Ratajský. Diváky pobavil mluveným slovem i Kryštof Marek, který bývá většinou k divákům otočený zády jakožto dirigent. Toto představení uvidím rád ještě jednou :-).
(zadáno: 9.10.2017)
Můj šálek kávy to není. Režijně mi tato inscenace přišla dost slaboučká. Perfektní herecký i pěvecký výkon zaskakujícího Michala Skořepy, velmi dobrý byl Jan Toužimský, "legenda" Bára Basiková působila na jevišti mile, pěvecký výkon standardně velmi slušný. Menší zklamání nastalo při scéně Jiřího Korna, u kterého nejsem zvyklý na tak slabý výkon. Příjemnou barvou hlasu zaujal Jiří Mach.
(zadáno: 21.6.2015)
Velmi vydařené představení. Na konci mi dokonce tekly slzy. Vynikající Lucia Šoralová, skvělý Jiří Zonyga a Jan Tenkrát jako Raimond!!! Laco Hudec jako Archanděl předvedl svůj překrásný hlas. Michal Štípa je excelentní tanečník!
(zadáno: 31.3.2019)
Muzikálový soubor DJKT opět předvedl muzikál na světové úrovni! Moc hezká scéna, plno optimismu, energie, radosti a barviček. Člověk musí odcházet s úsměvem na tváři. Jinak to snad ani nejde. Špičkový výkon podal Pavel Klimenda! Je to hvězda! Skvěle mu sekundovala Kateřina Falcová, které role vypravěčky velmi sedla. V menších rolích zaujali Lukáš Ondruš a Roman Krebs. Musím vyzdvihnout úžasně sladěný dětský sbor. To se jen tak nevidí.
Vřele doporučuji. Říkám to už dlouho - v Plzni uvidíte opravdový MUZIKÁL!
2020: Nováčci M. Nosková a M. Harich byli výteční!
(zadáno: 26.4.2019)
Tento rodinný muzikál jsem viděl více než 10x, což svědčí o mém nadšení. Pro děti fakt super! Milý příběh, zapamatovatelné melodie a texty, rozzářené děti v hledišti. Pixovi zkrátka umí! Žádná z představitelek Kapesky nebyla špatná, každá byla jiná. Nejvíce mi však sedělo podání G. Urbánkové. V dalších rolích zářili A.J. Slováčková/M. Sejnová, P. Strenáčik/F. Pytloun, F. Slováček, M. Hrabě, E. Kleinová, G. Ciatti, P. Doležalová, J. Klein, J. Zonyga, B. Rajnišová, M. Zemánková a P. Macháček. K.Střihavka pobaví v činoherních částech. Slabší výkon podává jen J. Štědroň vzhledem k jeho věku.
(zadáno: 23.12.2018)
65%
Příjemný vánoční speciál mého oblíbeného divadelního spolku Kašpar. Jsem rád, že i v roce 2018, který je plný animovaných amerických slátanin, poznají dnešní děti vánoční klasiku. Vánoční koledy měli skvělou novou nápaditou aranž, takže opravdu bavily a roztleskaly celé vyprodané hlediště. Nejvíce se mi líbili Daniel Ondráček a Jan Zadražil.
(zadáno: 30.9.2020)
Asi si udělejte obrázek sami... Těch negativ je tam opravdu hodně. I když těžko říct, nadšený standing ovation mluví možná jinak. Mně se líbí samotný příběh, po hudební stránce je to také fajn. Co se týče výkonů vyzdvihnu L. Spilku, R. Fišarovou, A. Bartošovou a M. Zemánkovou. E. Trtíková je moc šikovná, naopak J. Kopečný moc nezaujal. M. Vojtko k mému udivení fakt hezky hrál, bylo vidět, že se snaží. Snad ho to bude takhle bavit co nejdéle. A něco si neodpustím... Vážně se divákům M. Pošta stále líbí?
Určitě tomu ještě šanci dám a třeba to dopadne o něco lépe.
(zadáno: 21.12.2015)
Úžasné představení. Toto se Lukáši Pečenkovi opravdu povedlo! Celý herecký soubor byl opravdu stoprocentní. Moc mě zaujal Vojtěch Blahuta, kterého jsem do této doby neviděl. Samozřejmě jako vždy perfektní Procházková, Izdný a Chaloupková. A bavila mě i Chybová. Určitě se zajděte podívat. Stojí to za to.
(zadáno: 12.12.2017)
Nesmírně jsem se bavil, hra byla lepší a lepší - skvěle gradovala. Skvělé obsazení - velmi zaujal Matúš Bukovčan, který byl nepopsatelný, krásným přirozeným herectvím zaujal Aleš Petráš, pobavili Miloslav Tichý a Václav Werner Kraus. Viděno 3x. Vřele doporučuji!
(zadáno: 14.8.2015)
Zlatá česká dobrá klasika. Vynikající Kleopatra Kamila Nývltová, překvapil nejlepší Caesar všech dob Daniel Hůlka (M. Vojtko by mohl ubrat ze svých rádoby vtípků) a nejlepší Rufius Peter Pecha, Trapl - klasika, Zdenička Trvalcová kouzelná, Linda Finková vynikající, to samé se dá říci o Sylvě Schneiderové, která s Janem Kuželkou tvořila doslova božské duo. Josef Vojtek mě jako Marcus Antonius zaujal velmi, v uvedení 2018 už méně. Martin Šemík jako Pothinus pobavil a Pepa Vágner předvedl svůj krásný hlas. Na tento muzikál se vždycky rád vracím.
(zadáno: 5.4.2015)
Nějak mě to nezaujalo, nepochopil jsem myšlenku tohoto díla, ale Ondřej Izdný byl opravdu famózní!
(zadáno: 12.3.2018)
85%
Nádherný výpravný pohádkový muzikál plný krásných písniček a napínavého příběhu. Na své si přijdou děti a rodiče. Celému představení vévodí excelentní Jana Zenáhlíková. M. Pártlová podává dobrý výkon. E. Čekan je vynikající herecky, slabší pěvecky. Vynikající výkony čertů (Bouša, Pekárek, Fanta), M. Zemánkové P. Macháčka, V. Příhodové a R. Mašaty, J. France. Králové a královny zde mají menší prostor. Dětské role jsou velmi dobře zvládnuté, tudíž jejich výstupy nepřipomínají školní besídku. Režijně je představení skvěle zvládnuté, člověk se ani chvíli nenudí.
(zadáno: 1.10.2015)
S tímto představením musela být kopa práce. Obdivuji herce, kteří do toho šli a s nadšením hrají tuto hru. Dost jsem se nasmál a trochu přiblížil Kryla. Všechno krásně padá do sebe, skvělé zapojení diváků do hry. Já byl velmi mile překvapený. Klobouk dolů :)
(zadáno: 16.9.2018)
Nebyla to taková "bomba" (jak to někteří diváci nazývají). Oceňuji moc hezkou scénu. Některé části mě ukrutně nudily, některé zas nesmírně bavily. Z obsazení vynikali především Přemysl Pálek a Marie Křížová - oba dokonalí. V menších rolích zaujali K. Steinerová, M. Peroutka a F. Slováček. A. J. Slováčková nadchla diváky skvostným herectvím i zpěvem a dojala při smrti. Nezaujali mě D. Suchařípa, B. Chybová a oba Sobotkové.
Akt.: Smysl a Bohatová v hlavních rolích snad ještě lepší než alternace, Ochmanová skvostná a Chybová o 200% lepší než minule.
(zadáno: 24.3.2019)
Průměr, žádné velké umění, ale diváci se baví. A za tímto účelem je tento muzikál určitě dělaný. Já bohužel nemusím humor stylu "převlékneme se za ženský". Ač to mělo své odůvodnění, nedokázal jsem se smát tolik, jako většina hlediště. Z obsazení vyzdvihnu především M. Zemánkovou v roli Sylvie a Y. Blanarovičovou v roli Terezy. Obě dámy předvedly především skvělý herecký výkon. Určitě nesmím zapomenout na J. Obermaierovou/J. Bouškovou a J. Přeučila/J. Laufera. Byli kouzelní - legendy! Pěveckým výkonem nadchla L. Finková/P. Ďuriačová. Za scény s nimi dávám dobrých 50%.
(zadáno: 12.2.2018)
Velmi dobré představení se zajímavým textem, který vás rozhodně bude bavit. Celé představení si vedou sami herci, vč. projekcí nebo kulis. Oba herci skvěle reagovali na diváky, Aleš Petráš ukázal, že je opravdu pan herec, a Tereza Rumlová zaujala svou přirozeností. Oba k sobě skvěle pasovali. Divák si z tohoto představení určitě mnohé odnese.
(zadáno: 27.9.2015)
Představení sice dlouhé, ale nádherné. Klobouk dolů před dvojicí Suchy-Molavcová. Milé výkony. Dále mě velmi zaujal Radim Schwab i Tomáš Novotný, Petr Macháček a Felix Slováček Jr. pobavil v roli Polednice. Dále mě překvapil Jiří Štědroň, Olina Patková, Barbora Smejkalová a Tereza Hálová (oproti ní je Jolana Smyčková slabší). Byli skvělí. Odcházel jsem pokaždé nadšený a s dobrou náladou.
(zadáno: 28.9.2021)
Lepší průměr. Příběh milý, má to prima energii, ale až dnes jsem si pořádně uvědomil, jak moc měl Matuška specifický hlas. Pěvecky se mu z mnou viděneho obsazení přiblížil pouze J. Machulda v menší roli. Ten, kdyby odzpíval celý muzikál, to by bylo! Ostatní (a mohou mít sebehezčí hlas) nemají moc šancí v těchto písních zaujmout. Skvělou chemii ale mezi sebou měli představitelé dvou hlavních rolí P. Pecha a M. Peroutka. Jako vždy zaujala D. Hořínková. Velmi dobří byli i B. Kotiš a v menší roli M. Hucl. Využití kýčovitých projekcí opět nechápu. Věřím, že všichni z bimbání pochopí, že bimbá zvon.
(zadáno: 9.2.2020)
Hodnotím takto kvůli tématu, které mně osobně není blízké. Za zpracování bych však dal 100%. Naprosto dokonalá scéna, která vás až do konce představení nepřestane překvapovat, kapela, která má náboj, ani vteřinu se člověk nenudí, protože je stále na co koukat. Celému představení vévodí Erika Stárková, je neskutečná! Roztomilá herecky, okouzlující pěvecky. V těsném závěsu září i Ondřej Ruml, Nina Horáková a Pavol Smolárik. Stíny (T. Bareš a M. Klapil) skvěle navozovaly atmosféru, pánové měli skvělý výraz a pohybově nadchli. Stojí to alespoň jednou za to. Pak už záleží, jak divákovi téma sedne.
(zadáno: 15.11.2017)
Velmi jsem se bavil. Krásné kulisy, úžasné (až překvapivé) využití rekvizit, perfektní výkony všech účinkujících. Byl jsem napjat až do poslední vteřiny a na konci představení mě tak zvláštně mrazilo. Opravdu vydařené představení!
(zadáno: 17.3.2019)
Konečně zase po delší době pořádný muzikál v Praze! Opravdu se mi to moc líbilo. Klobouk dolů před O. Brzobohatým - nápaditá hudba a také vše ostatní, co stvořil! Nečekejte ovšem chytlavé melodie, které si budete prozpěvovat při cestě z divadla. Z výkonů vyzdvihnu především J. Sklenáře, A. Fialovou, M. Holého, J. Kretschmerová je bezkonkurenční. Hlavní hvězda V. Dyk podává velmi slušný pěvecký i herecký výkon, ale L. Janota mě svou snaživostí a vtipem zaujal asi více. Velkou zásluhu na mém vysokém hodnocení mají také skvělé choreografie a nádherná scéna.
(zadáno: 30.12.2014)
Nádherný muzikál, velmi pěkná scéna a perfektní výkony Josefa Štágra, Mariana Vojtka, Vlaďky Skalové, nebo Josefa Vágnera. Škoda, že se už nehraje...
(zadáno: 18.9.2017)
Představení se mi moc líbilo. Vyzdvihl bych perfektní hudbu a skvělou Alžbetu Bartošovou nebo Aleše Kohouta. Role jí neskutečně sedí. Určitě doporučuji.
(zadáno: 22.5.2017)
Představení mě velmi překvapilo... Klasické a známé téma s nádhernou výpravou. Jan Ondráček v hlavní roli vynikal svým krásným a čistým projevem. Monika Sommerová byla dokonalou Tornádo Lou. Ostatní podali průměrné výkony. Nebyl tam nikdo, kdo by představení narušoval.