Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (46)
Jan Pařízek: 15 % (73)
Jiří Koula: 15 % (44)
Helena Grégrová: 16 % (87)
Jiří Landa: 18 % (123)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 3.5.2018)
85% - viděno v roce 2018
Herecký koncert Báry Hrzánové! Moc jsem se bavil. I po tolika letech předvádí úctyhodný a bezkonkurenční výkon :)
(zadáno: 28.2.2017)
Představení tohoto divadla pro mě rok od roku ztrácí kouzlo. Chybí kompletní sestava hlavních představitelů. Hry na můj vkus až moc moderní.
(zadáno: 30.12.2014)
Opravdu jsem se bavil. Eva Holubová je paní herečka!
(zadáno: 29.10.2017)
75%
Velmi zdařilé moderní dílo plné zajímavých scén. Divák si ani chvíli nenudí. Velmi dobrá hudba a scéna. Zaujali mě P. Vondráček (J. Ledecký není tolik výrazný, ale i tak se mi líbil), T. Novotný, M. Sommerová, M. Poulíčková a D. Hořínková i A. Stanková. L. Korbel je úžasným představitelem Cassia, ale ani M. Peroutka nezůstává pozadu. Svým výkonem nadchne A. J. Slováčková - excelentní výkon! Pěvecký byla slabší Lucie Černíková. Její hlas působil občas až nepříjemně. Pochválím její zdařilý herecký výkon. D. Richterová podala velmi dobrý výkon. Věřím, že si tu každý najde něco, co ho zaujme.
(zadáno: 17.1.2019)
Opravdu jsem se nesmírně bavil! Hra předčila má očekávání. Krásný text, vtipné pasáže byly od všech účinkujících zahrány decentně, nesnažili se za každou cenu diváky pobavit. A to se mi líbí. Od srdce jsem se smál celé dvě hodiny.
Herci na sebe skvěle slyšeli a podali velmi vyrovnané kvalitní výkony. Hra je doplněna o pár písní z "rádia" - zaujal především duet Pechy a Sedlákové v závěru představení.
(zadáno: 6.6.2019)
75%
Moc pěkné představení, pro děti tak akorát dlouhé. Líbilo se mi především, že byly v představení přítomny všechny známé postavy tohoto divadla. Písničky byly jednoduché, lehce zapamatovatelné. Nejvíce se mi líbila scéna s tramvají (+ daná píseň). Příběh měl hezkou myšlenku. Děti si z tohoto představení odnesou nejen pěkný zážitek, ale i ponaučení.
(zadáno: 24.5.2022)
Jak zde mnozí píší, první část byla pro diváka na pozornost náročnější, ač Carmen Mayerová Čapkovy úvahy představovala opravdu skvěle a není ji co vytknout. Velmi mile mě překvapila. Pro diváky je ale jednoznačně vděčnější druhá část, ve které opravdu nevídaným způsobem září Petr Kostka s textem, který je jeho profesi blízký. Dlouho jsem na jevišti neviděl takhle špičkový herecký projev.

Celkově se jednalo o večer na úrovni a příjemné setkání s vynikajícími herci.
(zadáno: 21.4.2019)
Tolik jsem rozhodně nečekal! Příjemné překvapení. Skvěle jsem se bavil! Geniální Iva Pazderková, které sekundovaly neméně skvělé M. Procházková, B. Šampalíková a D. Býmová. Z mužů vynikal především Denny Ratajský. Diváky pobavil mluveným slovem i Kryštof Marek, který bývá většinou k divákům otočený zády jakožto dirigent. Toto představení uvidím rád ještě jednou :-).
(zadáno: 9.10.2017)
Můj šálek kávy to není. Režijně mi tato inscenace přišla dost slaboučká. Perfektní herecký i pěvecký výkon zaskakujícího Michala Skořepy, velmi dobrý byl Jan Toužimský, "legenda" Bára Basiková působila na jevišti mile, pěvecký výkon standardně velmi slušný. Menší zklamání nastalo při scéně Jiřího Korna, u kterého nejsem zvyklý na tak slabý výkon. Příjemnou barvou hlasu zaujal Jiří Mach.
(zadáno: 21.6.2015)
Velmi vydařené představení. Na konci mi dokonce tekly slzy. Vynikající Lucia Šoralová, skvělý Jiří Zonyga a Jan Tenkrát jako Raimond!!! Laco Hudec jako Archanděl předvedl svůj překrásný hlas. Michal Štípa je excelentní tanečník!
(zadáno: 31.3.2019)
Muzikálový soubor DJKT opět předvedl muzikál na světové úrovni! Moc hezká scéna, plno optimismu, energie, radosti a barviček. Člověk musí odcházet s úsměvem na tváři. Jinak to snad ani nejde. Špičkový výkon podal Pavel Klimenda! Je to hvězda! Skvěle mu sekundovala Kateřina Falcová, které role vypravěčky velmi sedla. V menších rolích zaujali Lukáš Ondruš a Roman Krebs. Musím vyzdvihnout úžasně sladěný dětský sbor. To se jen tak nevidí.
Vřele doporučuji. Říkám to už dlouho - v Plzni uvidíte opravdový MUZIKÁL!
2020: Nováčci M. Nosková a M. Harich byli výteční!
(zadáno: 26.4.2019)
Tento rodinný muzikál jsem viděl více než 10x, což svědčí o mém nadšení. Pro děti fakt super! Milý příběh, zapamatovatelné melodie a texty, rozzářené děti v hledišti. Pixovi zkrátka umí! Žádná z představitelek Kapesky nebyla špatná, každá byla jiná. Nejvíce mi však sedělo podání G. Urbánkové. V dalších rolích zářili A.J. Slováčková/M. Sejnová, P. Strenáčik/F. Pytloun, F. Slováček, M. Hrabě, E. Kleinová, G. Ciatti, P. Doležalová, J. Klein, J. Zonyga, B. Rajnišová, M. Zemánková a P. Macháček. K.Střihavka pobaví v činoherních částech. Slabší výkon podává jen J. Štědroň vzhledem k jeho věku.
(zadáno: 23.12.2018)
65%
Příjemný vánoční speciál mého oblíbeného divadelního spolku Kašpar. Jsem rád, že i v roce 2018, který je plný animovaných amerických slátanin, poznají dnešní děti vánoční klasiku. Vánoční koledy měli skvělou novou nápaditou aranž, takže opravdu bavily a roztleskaly celé vyprodané hlediště. Nejvíce se mi líbili Daniel Ondráček a Jan Zadražil.
(zadáno: 30.9.2020)
Asi si udělejte obrázek sami... Těch negativ je tam opravdu hodně. I když těžko říct, nadšený standing ovation mluví možná jinak. Mně se líbí samotný příběh, po hudební stránce je to také fajn. Co se týče výkonů vyzdvihnu L. Spilku, R. Fišarovou, A. Bartošovou a M. Zemánkovou. E. Trtíková je moc šikovná, naopak J. Kopečný moc nezaujal. M. Vojtko k mému udivení fakt hezky hrál, bylo vidět, že se snaží. Snad ho to bude takhle bavit co nejdéle. A něco si neodpustím... Vážně se divákům M. Pošta stále líbí?
Určitě tomu ještě šanci dám a třeba to dopadne o něco lépe.
(zadáno: 3.4.2022)
85%
Prima zážitek! Výborná režie, efektivní choreografie, okouzlující a velmi dobře hrající i zpívající Markéta Plánková a naprosto skvělý Radek Zima, který svým výkonem ovládl celé jeviště. Na možnosti Pluta opravdu výtečné zpracování :).
(zadáno: 21.12.2015)
Úžasné představení. Toto se Lukáši Pečenkovi opravdu povedlo! Celý herecký soubor byl opravdu stoprocentní. Moc mě zaujal Vojtěch Blahuta, kterého jsem do této doby neviděl. Samozřejmě jako vždy perfektní Procházková, Izdný a Chaloupková. A bavila mě i Chybová. Určitě se zajděte podívat. Stojí to za to.
(zadáno: 12.12.2017)
Nesmírně jsem se bavil, hra byla lepší a lepší - skvěle gradovala. Skvělé obsazení - velmi zaujal Matúš Bukovčan, který byl nepopsatelný, krásným přirozeným herectvím zaujal Aleš Petráš, pobavili Miloslav Tichý a Václav Werner Kraus. Viděno 3x. Vřele doporučuji!
(zadáno: 14.8.2015)
Zlatá česká dobrá klasika. Vynikající Kleopatra Kamila Nývltová, překvapil nejlepší Caesar všech dob Daniel Hůlka (M. Vojtko by mohl ubrat ze svých rádoby vtípků) a nejlepší Rufius Peter Pecha, Trapl - klasika, Zdenička Trvalcová kouzelná, Linda Finková vynikající, to samé se dá říci o Sylvě Schneiderové, která s Janem Kuželkou tvořila doslova božské duo. Josef Vojtek mě jako Marcus Antonius zaujal velmi, v uvedení 2018 už méně. Martin Šemík jako Pothinus pobavil a Pepa Vágner předvedl svůj krásný hlas. Na tento muzikál se vždycky rád vracím.
(zadáno: 5.4.2015)
Nějak mě to nezaujalo, nepochopil jsem myšlenku tohoto díla, ale Ondřej Izdný byl opravdu famózní!
(zadáno: 12.3.2018)
85%
Nádherný výpravný pohádkový muzikál plný krásných písniček a napínavého příběhu. Na své si přijdou děti a rodiče. Celému představení vévodí excelentní Jana Zenáhlíková. M. Pártlová podává dobrý výkon. E. Čekan je vynikající herecky, slabší pěvecky. Vynikající výkony čertů (Bouša, Pekárek, Fanta), M. Zemánkové P. Macháčka, V. Příhodové a R. Mašaty, J. France. Králové a královny zde mají menší prostor. Dětské role jsou velmi dobře zvládnuté, tudíž jejich výstupy nepřipomínají školní besídku. Režijně je představení skvěle zvládnuté, člověk se ani chvíli nenudí.
(zadáno: 1.10.2015)
S tímto představením musela být kopa práce. Obdivuji herce, kteří do toho šli a s nadšením hrají tuto hru. Dost jsem se nasmál a trochu přiblížil Kryla. Všechno krásně padá do sebe, skvělé zapojení diváků do hry. Já byl velmi mile překvapený. Klobouk dolů :)
(zadáno: 16.9.2018)
Nebyla to taková "bomba" (jak to někteří diváci nazývají). Oceňuji moc hezkou scénu. Některé části mě ukrutně nudily, některé zas nesmírně bavily. Z obsazení vynikali především Přemysl Pálek a Marie Křížová - oba dokonalí. V menších rolích zaujali K. Steinerová, M. Peroutka a F. Slováček. A. J. Slováčková nadchla diváky skvostným herectvím i zpěvem a dojala při smrti. Nezaujali mě D. Suchařípa, B. Chybová a oba Sobotkové.
Akt.: Smysl a Bohatová v hlavních rolích snad ještě lepší než alternace, Ochmanová skvostná a Chybová o 200% lepší než minule.
(zadáno: 24.3.2019)
Průměr, žádné velké umění, ale diváci se baví. A za tímto účelem je tento muzikál určitě dělaný. Já bohužel nemusím humor stylu "převlékneme se za ženský". Ač to mělo své odůvodnění, nedokázal jsem se smát tolik, jako většina hlediště. Z obsazení vyzdvihnu především M. Zemánkovou v roli Sylvie a Y. Blanarovičovou v roli Terezy. Obě dámy předvedly především skvělý herecký výkon. Určitě nesmím zapomenout na J. Obermaierovou/J. Bouškovou a J. Přeučila/J. Laufera. Byli kouzelní - legendy! Pěveckým výkonem nadchla L. Finková/P. Ďuriačová. Za scény s nimi dávám dobrých 50%.
(zadáno: 12.2.2018)
Velmi dobré představení se zajímavým textem, který vás rozhodně bude bavit. Celé představení si vedou sami herci, vč. projekcí nebo kulis. Oba herci skvěle reagovali na diváky, Aleš Petráš ukázal, že je opravdu pan herec, a Tereza Rumlová zaujala svou přirozeností. Oba k sobě skvěle pasovali. Divák si z tohoto představení určitě mnohé odnese.