Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 14 % (47)
Jan Pařízek: 15 % (74)
Jiří Koula: 15 % (44)
Helena Grégrová: 16 % (88)
Jiří Landa: 18 % (123)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 2.6.2018)
Začátek je maličko vleklý, ale pak se to rozjede a diváci se baví až do konce. Hezká komedie, ve které exceluje Martin Písařík a Lukáš Pečenka. Dále se mi líbili standardně Lukáš Rous a Ludmila Molínová. Nádherná scéna, hezky využitá, překvapivé efekty a vyhnání Jiřího Racka s mapou až na ulici bylo opravdu skvělým nápadem... ještě když pršelo :D. Věřím, že se určitě pobavíte.
(zadáno: 18.5.2018)
75% - viděno v Činoherním studiu v Ústí nad Labem
Bavil jsem se. Od tohoto autora je to již druhá hra, kterou jsem mohl vidět a nezklamala. Tento humor mi sedí, občas jsem si připadal jak někde v "blázinci" :D. Líbily se mi taneční výstupy jako předěly mezi scénami, které ozdobila nádherná hudba. Jen tedy bílá "opona" je pro promítání malinko nešťastná. Většina textu nebyla čitelná. Z hereckých výkonů mě nejvíce zaujali Aleš Petráš, Jitka Nerudová, Eva Elsnerová, Martin Hofmann, Martina Prášilová a samozřejmě Matouš Ruml, pro kterého muselo být uchopení role velice těžké.
(zadáno: 14.5.2018)
Představení mi vůbec nesedlo (a to mi vůbec nevadí klasika, Lucernu mám rád). Odešel jsem po první půlce totálně znuděný. Vyzdvihnu perfektní výkon Igora Orozoviče. Líbila se mi i Eva Hacurová jako Kněžna. Martin Matejka a jeho ztvárnění vodníka mi ani trošičku nesedělo. Za mě tedy zklamání (asi jsem po dobrých recenzích čekal hodně).
(zadáno: 3.5.2018)
85% - viděno v roce 2018
Herecký koncert Báry Hrzánové! Moc jsem se bavil. I po tolika letech předvádí úctyhodný a bezkonkurenční výkon :)
(zadáno: 27.4.2018)
Tohle opravdu nemá chybu! Výborně napsané představení, perfektně zrežírované a excelentně zahrané jedním z největších talentů českého divadla Janem Fantou! To, co tento mladý muž předvádí dvě hodiny na jevišti, je obdivuhodné! Za mě jednoznačně adept na Thálii. Jeho výkon pobaví,ale i rozbrečí. Ukáže se zde v několika polohách a všechny zvládá bravurně! Scéna i kostýmy líbivé a hezky využité. Hudba vynikající! Neváhejte a běžte se přesvědčit sami. Právem si tento Johan zaslouží dlouho trvající potlesk ve stoje a ovace přítomných diváků všech věkových kategorií na každé repríze (viděl jsem 6x).
(zadáno: 15.4.2018)
Představení se mi velmi líbilo a řadím ho mezi nejlepší, které jsem viděl (co se týče činoher). Úchvatná Chantal Poullain, která divákům rozdává nespočet energie. Má neuvěřitelné charisma. Martin Kraus podal velmi dobrý herecký výkon a za svou hereckou kolegyní rozhodně nezůstával pozadu. Bylo vidět, že si to i samotní herci užívají, takže se neubránili ani oni smíchu. Vřele doporučuji.
(zadáno: 13.4.2018)
85% - muzikál v roce 2018, ne "concert show 2019"
Toto představení bych označil spíš za dokumentární muzikál. Divákům je přiblížen neobyčejný život legendy. Freddieho nepřekonatelně ztvárňuje Michael Kluch. To se musí zažít! Skvěle mu sekundují J. Korn i E. Čekan, T. Nekudová i S. Postlerová, P. Pálek i L. Burian. Zaujal D. Ondráček v menší roli fotografa, kterého zahrál opravdu věrohodně. Ch. Doubravová ani R. Goščíková nenadchnou neurazí. Velikým plusem je živá kapela Queenie. Jednodušší kulisy a choreografie, což se dá ale v menším divadle omluvit, jsou i tak efektivní. Vřele doporučuji.
(zadáno: 21.3.2018)
Z představení jsem si odnesl opravdu silný zážitek. Zajímavý příběh, ze kterého (hlavně v závěru) mrazí. Hra skvěle graduje a odsýpá. Excelentní výkon Mileny Steinmasslové, které perfektně sekundovali Jitka Nerudová, Monika Zoubková, Jan Zadražil a Aleš Petráš. Jsem opravdu rád, že jsem takové představení mohl vidět, ale znovu bych už nešel. Bylo to na mě opravdu "silný kafe", ale takový je život.
(zadáno: 12.3.2018)
85%
Nádherný výpravný pohádkový muzikál plný krásných písniček a napínavého příběhu. Na své si přijdou děti a rodiče. Celému představení vévodí excelentní Jana Zenáhlíková. M. Pártlová podává dobrý výkon. E. Čekan je vynikající herecky, slabší pěvecky. Vynikající výkony čertů (Bouša, Pekárek, Fanta), M. Zemánkové P. Macháčka, V. Příhodové a R. Mašaty, J. France. Králové a královny zde mají menší prostor. Dětské role jsou velmi dobře zvládnuté, tudíž jejich výstupy nepřipomínají školní besídku. Režijně je představení skvěle zvládnuté, člověk se ani chvíli nenudí.
(zadáno: 19.2.2018)
95%
Pro fanoušky Jonathana Larsona je tento muzikál opravdu skvostem naší muzikálové scény. Perfektní hudba, živá kapela, neuvěřitelné výkony všech účinkujících. Příběh, který nesmírně pobaví, ale také dojme. Pár procent strhávám jen za zvuk - občas hudba přehlušila umělce a bylo hůř rozumět. Jinak bez chybičky a všem vřele doporučuji. Bravo!
(zadáno: 12.2.2018)
Velmi dobré představení se zajímavým textem, který vás rozhodně bude bavit. Celé představení si vedou sami herci, vč. projekcí nebo kulis. Oba herci skvěle reagovali na diváky, Aleš Petráš ukázal, že je opravdu pan herec, a Tereza Rumlová zaujala svou přirozeností. Oba k sobě skvěle pasovali. Divák si z tohoto představení určitě mnohé odnese.
(zadáno: 8.2.2018)
65%
Vskutku smutná hra, odcházel jsem trochu v rozpacích. Ovšem herecký výkon Simony Stašové byl opět geniální. Dokonale vystihla charakter své postavy. Ač nebyla tato hra příliš veselá, bylo tam nespočet dialogů, které člověka opravdu pobavily. Dále mě herecky bavily Helena Karochová, Ernesto Čekan a Vojtěch Záveský. Občas jsem měl problém rozumět Čestmíru Gebouskému. Andrea Daňková předvedla průměrný dobrý výkon.
(zadáno: 17.12.2017)
Moc hezké a příjemné vánoční představení. V jednoduchosti je krása! Divákům se ukáže pravá tvář vánočních svátků (a hlavně dětem). Svým hereckým výkonem zaujali Zora Jandová, která byla o něco vtipnější a živější, než loňská neméně skvělá Eliška Balzerová, dále Lukáš Pečenka a Sandra Pogodová, Ludmila Molínová a Lukáš Adam.
(zadáno: 12.12.2017)
Nesmírně jsem se bavil, hra byla lepší a lepší - skvěle gradovala. Skvělé obsazení - velmi zaujal Matúš Bukovčan, který byl nepopsatelný, krásným přirozeným herectvím zaujal Aleš Petráš, pobavili Miloslav Tichý a Václav Werner Kraus. Viděno 3x. Vřele doporučuji!
(zadáno: 11.12.2017)
Nebylo to nejhorší, ale... Písničky dobrý průměr, výprava místy fajn, místy laciná. Z obsazení vyzdvihnu Drahokoupila, vedle něj je slabší Gránský a otřesný Kopečný. Výteční Štágr i Vojtek, tragický Vojtko, který fakt neví, kdy se svými "fórky" přestat. Josef, Hůlka a Gemrotová (v obou rolích) předvedli svůj standardně vynikající výkon, to samé Pecha (Raul i Athos), Machulda (Raul) a Marešová s Fišarovou. Velikým mínusem je příliš mnoho "zatmívaček", které jsou i dlouhé.
(zadáno: 2.12.2017)
Svůj účel toto představení splnilo. Hezká barevná show pro děti doplněna skvělými výkony hlavních představitelů. Vynikal Tomáš Löbl, Petr Ryšavý, Václav Noid Bárta, tučňáci Jan Fanta, Richard Pekárek a Petr Kutheil. V menších rolích zaujali Jan Tenkrát a Filip Hořejš.
(zadáno: 2.12.2017)
85% - Plzeň opět nezklamala! Velmi povedená muzikálová show plná rytmických písní a skvělých choreografií. Vyzdvihl bych Martina Haricha, který předvedl perfektní herecký výkon, pěvecky tam jsou rezervy, ale věřím, že se do toho časem dostane víc. Svou energií ty nedostatky ovšem vyrovnal. Líbil se mi M. Stránský, Ch. Pščolková, pobavily V. Zaoralová Dvořáková a S. Topinková. Scéna je velmi zajímavě vytvořena, texty jsou také velmi dobré.
Po 9 měsících - Harich ještě o 100% lepší, pěvecky jistější Pščolková, slabší Šefl + před derniérou zcela bezchybný a perfektní Klimenda v hlavní roli.
(zadáno: 29.11.2017)
65%
Dobré představení, divák se pobaví, zajímavá práce se zadní částí scény. Herecké výkony velmi dobré, vyzdvihl bych Natáliu Drabiščákovou a Adama Ernesta, který diváky ohromí svým čistým a přirozeným herectvím a také... uvidíte. Hihi.
(zadáno: 19.11.2017)
Studio Dva opět nezklamalo. Velmi povedená inscenace, které vévodí jedinečná Monika Absolonová. Na jevišti předvádí opravdu nevídaný výkon jak herecký, tak i pěvecký. Na jevišti krásně působil Roman Zach, který hrál i zpíval s pokorou. V menších rolích pobavili Ondřej Izdný a Petr Pěknic. Špičkový orchestr. Scénu doplnili o lávku ve 3. řadě, takže se herci dostanou i mezi diváky - zajímavý nápad. Určitě bych Funny Girl ve Studiu Dva rád viděl ještě jednou.
(zadáno: 15.11.2017)
Velmi jsem se bavil. Krásné kulisy, úžasné (až překvapivé) využití rekvizit, perfektní výkony všech účinkujících. Byl jsem napjat až do poslední vteřiny a na konci představení mě tak zvláštně mrazilo. Opravdu vydařené představení!
(zadáno: 7.11.2017)
5%
Tohle se fakt nepovedlo... 2% za vynikajícího Jakuba Koudelu, 2% za jako vždy bezchybnou Luciu Jagerčíkovou, 1% za herecky přirozeného Matyáše Procházku ve vedlejší roli. Ostatní procenta bohužel nemohu dát za hudbu, texty, režii, choreografie, scénu, kulisy, projekce, kostýmy, nahrané sbory, otřesný hlas obra, ze kterého bolí uši, přeřeky herců, slabý výkon Michaely Krausové.
Po delší době veliké zklamání od mosteckého divadla. Zlatý Cabaret, na který vzpomínám jen v tom nejlepším.
(zadáno: 31.10.2017)
Zajímavé představení, jen jsem se občas ztrácel v ději. Skvělý výkon Martina Fingera, Marie Štípkové a Jana Plouhara. Líbily se mi "živé" projekce.
(zadáno: 29.10.2017)
75%
Velmi zdařilé moderní dílo plné zajímavých scén. Divák si ani chvíli nenudí. Velmi dobrá hudba a scéna. Zaujali mě P. Vondráček (J. Ledecký není tolik výrazný, ale i tak se mi líbil), T. Novotný, M. Sommerová, M. Poulíčková a D. Hořínková i A. Stanková. L. Korbel je úžasným představitelem Cassia, ale ani M. Peroutka nezůstává pozadu. Svým výkonem nadchne A. J. Slováčková - excelentní výkon! Pěvecký byla slabší Lucie Černíková. Její hlas působil občas až nepříjemně. Pochválím její zdařilý herecký výkon. D. Richterová podala velmi dobrý výkon. Věřím, že si tu každý najde něco, co ho zaujme.
(zadáno: 26.10.2017)
Moc pěkná inscenace. Líbí se mi velmi hravá a příjemná hudba. Orchestr byl skvělý, hlavní představitelé také. Nejvíce zaujal Lumír Olšovský, Ivana Korolová, Dušan Růžička a Marian Mičjar.
(zadáno: 9.10.2017)
Nemám slov... Úžasné, dokonalé, božské!!! Překrásná hudba, texty, scéna, neuvěřitelná Michaela Horká. Z jejího zpěvu a herectví běhá mráz po zádech. Zasloužila by si Cenu Thalie za roli Mrs. Danversové! Skvělí byli také Martina Šnytová, Veronika Prášil Gidová, Lukáš Vlček, Juraj Čiernik a Lenka Bartolšicová. Tento muzikál bych mohl vidět pořád. Všem vřele doporučuji!