Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (39)
Jan Pařízek: 15 % (72)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (84)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 31.10.2017)
Zajímavé představení, jen jsem se občas ztrácel v ději. Skvělý výkon Martina Fingera, Marie Štípkové a Jana Plouhara. Líbily se mi "živé" projekce.
(zadáno: 29.10.2017)
75%
Velmi zdařilé moderní dílo plné zajímavých scén. Divák si ani chvíli nenudí. Velmi dobrá hudba a scéna. Zaujali mě P. Vondráček (J. Ledecký není tolik výrazný, ale i tak se mi líbil), T. Novotný, M. Sommerová, M. Poulíčková a D. Hořínková i A. Stanková. L. Korbel je úžasným představitelem Cassia, ale ani M. Peroutka nezůstává pozadu. Svým výkonem nadchne A. J. Slováčková - excelentní výkon! Pěvecký byla slabší Lucie Černíková. Její hlas působil občas až nepříjemně. Pochválím její zdařilý herecký výkon. D. Richterová podala velmi dobrý výkon. Věřím, že si tu každý najde něco, co ho zaujme.
(zadáno: 26.10.2017)
Moc pěkná inscenace. Líbí se mi velmi hravá a příjemná hudba. Orchestr byl skvělý, hlavní představitelé také. Nejvíce zaujal Lumír Olšovský, Ivana Korolová, Dušan Růžička a Marian Mičjar.
(zadáno: 9.10.2017)
Nemám slov... Úžasné, dokonalé, božské!!! Překrásná hudba, texty, scéna, neuvěřitelná Michaela Horká. Z jejího zpěvu a herectví běhá mráz po zádech. Zasloužila by si Cenu Thalie za roli Mrs. Danversové! Skvělí byli také Martina Šnytová, Veronika Prášil Gidová, Lukáš Vlček, Juraj Čiernik a Lenka Bartolšicová. Tento muzikál bych mohl vidět pořád. Všem vřele doporučuji!
(zadáno: 9.10.2017)
Můj šálek kávy to není. Režijně mi tato inscenace přišla dost slaboučká. Perfektní herecký i pěvecký výkon zaskakujícího Michala Skořepy, velmi dobrý byl Jan Toužimský, "legenda" Bára Basiková působila na jevišti mile, pěvecký výkon standardně velmi slušný. Menší zklamání nastalo při scéně Jiřího Korna, u kterého nejsem zvyklý na tak slabý výkon. Příjemnou barvou hlasu zaujal Jiří Mach.
(zadáno: 3.10.2017)
65%
Velkolepé představení, skvělé výkony hlavních představitelů, orchestru, ale docela horší zvuk, který kazil dojem z celého muzikálu. Vyzdvihl bych Michaelu Noskovou, Moniku Sommerovou, Gallu Macků, Hanu Sršňovou a Michala Krupu, který v roli blázna zaujal více než Václav Upír Krejčí, který byl stále za "Upíra".
(zadáno: 2.10.2017)
Tento muzikál mám moc rád. Perfektní hudba Zdeňka Bartáka. 10% strnu jen za slabší choreografie oproti pražskému a hlubockému uvedení, nahraným sborům, přičemž tanečníci mnohdy ani neotevírají pusu. Příjemně působící scéna, bezchybné výkony v čele s Ditou Hořínkovou, Elis Ochmanovou a Viktorem Antoniem. Překvapili (velmi mile) Míša Nosková a Jaromír Adamec, skvělí byli také Monika Sommerová, Zuzana Benešová, Radka Fišarová, Lukáš Randák a Jan Urban a v menších rolích Adriana Bajtková, Lucie Pragerová a Aneta Dobešová. Marian Vojtko by měl trochu ubrat ze svých "vtípků".
(zadáno: 1.10.2017)
Fidlovačka opět nezklamala. Představení plné vtipných momentů, skvělá Sandra Pogodová a Daniel Rous, krásné přirozené herectví Lukáše Rouse a milý výkon Ludmily Molínové.
(zadáno: 1.10.2017)
Moc jsme se bavili. Skvělé představení. Všem vřele doporučuji. Skvělému obsazení vévodí excelentní Lukáš Pečenka, který by si za svou roli zasloužil Thalii.
(zadáno: 27.9.2017)
Představení je vtipné, diváci se bavili, exceluje Petr Vančura!!! Už kvůli němu stojí za to vidět "Mojí malou úchylku". A Studio Rubín opět nezklamalo.
(zadáno: 18.9.2017)
15%
Jen za výkony Kopečného, Procházkové, Písaříka, Malinovského, Antonia, Pechy a Dopity. Jinak tam bylo vše absolutně špatně. Karlín šlápl vedle.
(zadáno: 18.9.2017)
Vtipné představení, skvělá komunikace s diváky. Ocenil bych zkrácení díla. Nebavil mě Petr Vacek. Jiří Lábus je PAN HEREC. Byl výborný. A sekundovala mu skvělá Jaroslava Kretschmerová.
(zadáno: 18.9.2017)
Představení se mi moc líbilo. Vyzdvihl bych perfektní hudbu a skvělou Alžbetu Bartošovou nebo Aleše Kohouta. Role jí neskutečně sedí. Určitě doporučuji.
(zadáno: 11.8.2017)
Věděl jsem, že jsou představení Skútrů jedinečná. Jinak tomu nebylo ani zde. Jako celek se mi to líbilo. Oceňuji překrásnou hudbu! Naprosto nepřekonatelný výkon předvedl J.Sklenář v roli Romea. Julie M.Poulová mě moc o své lásce k Romeovi nepřesvědčila. Dále předvedli skvělé výkony N. Konvalinková, L. Krobotová a M. Sieczkowski. J. Cina a P. Vančura mě osobně velmi bavili, odlehčovali děj. Dovedl bych si představit jejich vlastní představení o dvou hercích. Viděl jsem od Skútrů i lepší představení, ale Romeovi a Julii dodali zase něco nového. Stará ohraná verze už nemůže snad ani nikoho bavit.
(zadáno: 1.8.2017)
Jedinečná Marta Kubišová, která nádherně ladí s Anetou Langerovou. Skvělá hudba, krásné texty, perfektní kapela a ozvučení, zajímavý příběh. Igor Orozovič vynikal z mužského obsazení. Výkon Milana Heina opravdu podprůměrný. Jsem rád, že jsem toto jedinečné představení mohl vidět.
(zadáno: 21.7.2017)
Nemám slov. Krásné, efektivní, moderní, vtipné. Nechybí tomu absolutně nic. Excelentní Jan Cina! Skvělá Berenika Kohoutová, Klepl a Kraus mě velmi bavili. Šiškové slovenština byla zpestřením a její srdečnost a láska k princezně mi byla bližší, než v podání Daniely Kolářové. Skvělí králové Navrátil i Mejzlík a Frej. A moc se mi líbil i záskokový V. Jílek v roli Kokošky (ten den Štabrňák jako Rádce Kulatý) Opravdu vřele doporučuji! Stojí to za to!
(zadáno: 20.6.2017)
Opravdu mimořádný zážitek! Skvělou přirozenou kulisou je samotný Hněvín, který herci využívají na 100%. Hudba, která neomrzí. Příběh, který všichni milujeme. A když se k tomu přidají perfektní výkony herců, tak vznikne skvělé představení. Excelentní Lucia Jagerčíková jako královna, zaujal i Král Daniel Rous a v roli Peška Ondřej Dvořák. Všem vřele doporučuji!
2020: Atmosféru má představení stále stejnou, opět zářila Lucia Jagerčíková (tentokrát už jako Nývltová), moc se mi líbil král v podání Jana Beneše a celé představení svou skvělou energií ovládla Karolína Herzinová.
(zadáno: 20.6.2017)
Svůj účel tento muzikál splnil - pobavit malého diváka a pohladit srdce dospělému divákovi. Líbivé písně, krásná scéna, efektivní kostýmy. Vynikající Aleš Slanina v hlavní roli. Dále zaujme Lucia Jagerčíková, Tereza Hálová, Felicita Prokešová nebo Martin Überall. Skvělý herecký výkon si svým nejistým zpěvem kazí Andrea Gabrišová. Kateřina Herčíková je lepší pěvecky, ale slabší herecky. Určitě muzikál doporučuji všem rodinám s dětmi. Ferda Mravenec je NÁŠ NADČASOVÝ HRDINA!
(zadáno: 5.6.2017)
65%
Moc milé jednoduché představení pro děti, které svůj účel splňuje - pobavit malého diváka. Pobaví ale i dospělé! Z hereckých výkonů bych určitě vyzdvihl skvělého Matouše Rumla, dále zaujali Aleš Petráš, Marek Němec a v roli paní učitelky Milena Steinmasslová.
(zadáno: 22.5.2017)
Představení mě velmi překvapilo... Klasické a známé téma s nádhernou výpravou. Jan Ondráček v hlavní roli vynikal svým krásným a čistým projevem. Monika Sommerová byla dokonalou Tornádo Lou. Ostatní podali průměrné výkony. Nebyl tam nikdo, kdo by představení narušoval.
(zadáno: 22.5.2017)
65%
Velmi příjemná a vtipná podívaná okořeněná skvělými výkony všech představitelů. Největšími perlami byly jednoznačně Lucia Soukupová v roli Mariany a Leona Machálková jako Čarodějnice. Svůj standardně dobrý výkon podal Jan Kříž. Dále zaujal Petr Opava a Petr Dopita. Martin Pošta mi nevadil tak jako jinde a oproti pěvecky otřesnému Kamilu Střihavkovi byl skvělej. Nádherné kulisy, moc pěkné písně, texty jsou občas zajímavé. Šíleně mě tam nebaví skřeti a mnich.
(zadáno: 30.4.2017)
75%
Velmi jednoduchý příběh, ale nespočet vtipných momentů, o které se postarala zejména fenomenální Jiřina Bohdalová. Do hlediště přenášela nespočet energie a elánu. Klobouk dolů před ní! Neočekávejte žádné veliké umění, ale očekávejte jedinečnou Jiřinu Bohdalovou. Dále předvedly skvělý výkon paní Libuše Švormová, Valérie Zawadská nebo Zdeněk Hruška.
(zadáno: 9.4.2017)
Typický semaforský humor, který mám moc rád. Jako vždy pobavila dvojice Suchý & Molavcová. Ta zde měla více prostoru, než ve většině her. Vynikali Michal Malátný a Petr Macháček. Milý výkon podal i Vlastimil Harapes. Občas mi hlasově nebyla nejpříjemnější Lucie Černíková. Oceňuji tři slečny s dechovými nástroji!
(zadáno: 17.3.2017)
Muzikál pro pobavení na velmi vysoké úrovni. Parádní humor, takový "mišmaš" všeho. Smál jsem se od začátku do konce. Perfektní Aleš Slanina, Viktor Skála, Alan Novotný a Kamil Mikulčík. Z mladých kluků zaujal nejvíce Jan Dvořák.
(zadáno: 8.3.2017)
75%
Velmi dobře zpracované skvělé představení (bravo Skútři!). Líbila se mi scéna, využití efektů (baterka, lupa, projektor, polaroid...). Fenomenální Jan Cina v hlavní roli. Klobouk dolů před tímhle klukem. Dále Simona Babčáková, která mě dojala. Děj odlehčuje jako vždy perfektní Petr Vančura.