Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (34)
Jan Pařízek: 15 % (70)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (81)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 18.9.2017)
Představení se mi moc líbilo. Vyzdvihl bych perfektní hudbu a skvělou Alžbetu Bartošovou nebo Aleše Kohouta. Role jí neskutečně sedí. Určitě doporučuji.
(zadáno: 11.8.2017)
Věděl jsem, že jsou představení Skútrů jedinečná. Jinak tomu nebylo ani zde. Jako celek se mi to líbilo. Oceňuji překrásnou hudbu! Naprosto nepřekonatelný výkon předvedl J.Sklenář v roli Romea. Julie M.Poulová mě moc o své lásce k Romeovi nepřesvědčila. Dále předvedli skvělé výkony N. Konvalinková, L. Krobotová a M. Sieczkowski. J. Cina a P. Vančura mě osobně velmi bavili, odlehčovali děj. Dovedl bych si představit jejich vlastní představení o dvou hercích. Viděl jsem od Skútrů i lepší představení, ale Romeovi a Julii dodali zase něco nového. Stará ohraná verze už nemůže snad ani nikoho bavit.
(zadáno: 1.8.2017)
Jedinečná Marta Kubišová, která nádherně ladí s Anetou Langerovou. Skvělá hudba, krásné texty, perfektní kapela a ozvučení, zajímavý příběh. Igor Orozovič vynikal z mužského obsazení. Výkon Milana Heina opravdu podprůměrný. Jsem rád, že jsem toto jedinečné představení mohl vidět.
(zadáno: 21.7.2017)
Nemám slov. Krásné, efektivní, moderní, vtipné. Nechybí tomu absolutně nic. Excelentní Jan Cina! Skvělá Berenika Kohoutová, Klepl a Kraus mě velmi bavili. Šiškové slovenština byla zpestřením a její srdečnost a láska k princezně mi byla bližší, než v podání Daniely Kolářové. Skvělí králové Navrátil i Mejzlík a Frej. A moc se mi líbil i záskokový V. Jílek v roli Kokošky (ten den Štabrňák jako Rádce Kulatý) Opravdu vřele doporučuji! Stojí to za to!
(zadáno: 20.6.2017)
Opravdu mimořádný zážitek! Skvělou přirozenou kulisou je samotný Hněvín, který herci využívají na 100%. Hudba, která neomrzí. Příběh, který všichni milujeme. A když se k tomu přidají perfektní výkony herců, tak vznikne skvělé představení. Excelentní Lucia Jagerčíková jako královna, zaujal i Král Daniel Rous a v roli Peška Ondřej Dvořák. Všem vřele doporučuji!
2020: Atmosféru má představení stále stejnou, opět zářila Lucia Jagerčíková (tentokrát už jako Nývltová), moc se mi líbil král v podání Jana Beneše a celé představení svou skvělou energií ovládla Karolína Herzinová.
(zadáno: 20.6.2017)
Svůj účel tento muzikál splnil - pobavit malého diváka a pohladit srdce dospělému divákovi. Líbivé písně, krásná scéna, efektivní kostýmy. Vynikající Aleš Slanina v hlavní roli. Dále zaujme Lucia Jagerčíková, Tereza Hálová, Felicita Prokešová nebo Martin Überall. Skvělý herecký výkon si svým nejistým zpěvem kazí Andrea Gabrišová. Kateřina Herčíková je lepší pěvecky, ale slabší herecky. Určitě muzikál doporučuji všem rodinám s dětmi. Ferda Mravenec je NÁŠ NADČASOVÝ HRDINA!
(zadáno: 5.6.2017)
65%
Moc milé jednoduché představení pro děti, které svůj účel splňuje - pobavit malého diváka. Pobaví ale i dospělé! Z hereckých výkonů bych určitě vyzdvihl skvělého Matouše Rumla, dále zaujali Aleš Petráš, Marek Němec a v roli paní učitelky Milena Steinmasslová.
(zadáno: 22.5.2017)
Představení mě velmi překvapilo... Klasické a známé téma s nádhernou výpravou. Jan Ondráček v hlavní roli vynikal svým krásným a čistým projevem. Monika Sommerová byla dokonalou Tornádo Lou. Ostatní podali průměrné výkony. Nebyl tam nikdo, kdo by představení narušoval.
(zadáno: 22.5.2017)
65%
Velmi příjemná a vtipná podívaná okořeněná skvělými výkony všech představitelů. Největšími perlami byly jednoznačně Lucia Soukupová v roli Mariany a Leona Machálková jako Čarodějnice. Svůj standardně dobrý výkon podal Jan Kříž. Dále zaujal Petr Opava a Petr Dopita. Martin Pošta mi nevadil tak jako jinde a oproti pěvecky otřesnému Kamilu Střihavkovi byl skvělej. Nádherné kulisy, moc pěkné písně, texty jsou občas zajímavé. Šíleně mě tam nebaví skřeti a mnich.
(zadáno: 30.4.2017)
75%
Velmi jednoduchý příběh, ale nespočet vtipných momentů, o které se postarala zejména fenomenální Jiřina Bohdalová. Do hlediště přenášela nespočet energie a elánu. Klobouk dolů před ní! Neočekávejte žádné veliké umění, ale očekávejte jedinečnou Jiřinu Bohdalovou. Dále předvedly skvělý výkon paní Libuše Švormová, Valérie Zawadská nebo Zdeněk Hruška.
(zadáno: 9.4.2017)
Typický semaforský humor, který mám moc rád. Jako vždy pobavila dvojice Suchý & Molavcová. Ta zde měla více prostoru, než ve většině her. Vynikali Michal Malátný a Petr Macháček. Milý výkon podal i Vlastimil Harapes. Občas mi hlasově nebyla nejpříjemnější Lucie Černíková. Oceňuji tři slečny s dechovými nástroji!
(zadáno: 17.3.2017)
Muzikál pro pobavení na velmi vysoké úrovni. Parádní humor, takový "mišmaš" všeho. Smál jsem se od začátku do konce. Perfektní Aleš Slanina, Viktor Skála, Alan Novotný a Kamil Mikulčík. Z mladých kluků zaujal nejvíce Jan Dvořák.
(zadáno: 8.3.2017)
75%
Velmi dobře zpracované skvělé představení (bravo Skútři!). Líbila se mi scéna, využití efektů (baterka, lupa, projektor, polaroid...). Fenomenální Jan Cina v hlavní roli. Klobouk dolů před tímhle klukem. Dále Simona Babčáková, která mě dojala. Děj odlehčuje jako vždy perfektní Petr Vančura.
(zadáno: 3.3.2017)
Pro mě veliké překvapení. Moc dobrá show! Krásná výpravná scéna, špičkové výkony - vyzdvihl bych především Petra Pechu, který je opravdu Rocky se vším všudy. Překrásný hlas, parádní herectví a celková kondička, kterou Pecha má. Dále skvělí Markéta Procházková, Luther Simon, Heňo, Dáša Zázvůrková a Bernatský se Zárubou potěší nejednoho diváka. Velmi zklamala Hana Holišová,která jen přehrávala a neměla moc energie při zpěvu jako její alternace.Líbí se mi přímé přenosy přímo z hlediště a jeviště na dvě obrazovky po stranách.Závěrečná scéna je opravdu velkolepá. Orchestr byl bezchybný. Doporučuji.
(zadáno: 28.2.2017)
Představení tohoto divadla pro mě rok od roku ztrácí kouzlo. Chybí kompletní sestava hlavních představitelů. Hry na můj vkus až moc moderní.
(zadáno: 28.2.2017)
Představení nebylo špatné, ale ani nejlepší. Zlatý průměr. Táhne to nepřekonatelná Simona Stašová.

Viděno po 3 letech - děj jsem více pochopil, veškeré souvislosti také (ty jsem v 17 letech neviděl). Je to náročnější představení, které začnete chápat asi až v dospělosti. Hodnocení zvedám na 70%.
(zadáno: 28.2.2017)
Pěkné představení. Opět famózní výkon Simony Stašové tentokrát se Svatoplukem Skopalem.
(zadáno: 28.2.2017)
Oddechové představení, ovšem od hry s perfektní Simonou Stašovou bych čekal něco víc. Velmi laciný humor, přehrávání Michala Dlouhého a spoustu dalšího. Petr Vančura zaujal i přes ortézu na noze, která mu značně zkomplikovala ten den výkon.
(zadáno: 28.2.2017)
75%
Moc pěkná hra, vtipné dialogy okořeněné brilantním herectvím Simony Stašové a Petra Nárožného. Vřele doporučuji!
(zadáno: 27.2.2017)
Příjemná podívaná plná krásných písniček a perfektních výkonů. Výpravná choreografie a 100% výkony všech umělců. Ovšem chybí zde nějaký lepší děj, spád. Občas jsem se při scénách nudil. Vyzdvihl bych určitě Lukáše Randáka, Pavla Vítka, Natálku Grossovou, Míšu Gemrotovou, Elis Ochmanovou, Michaelu Noskovou a Magdu Malou. Marian Vojtko předvedl standardně výborný výkon. Tomáš Vaněk i Laco Hudec Šubrt pobavili celé hlediště. Jiří Zonyga a Bronislav Kotiš předvedli milé dobré výkony.
(zadáno: 12.2.2017)
75%
První půlka je živější, a to hlavně díky výkonu Šárky Vaculíkové v hlavní roli. Skvěle ztvárněná role Lízy. Zaujal mě i Jan Šťastný, Libuše Švormová a Tomáš Töpfer. Pobavil v menší roli Denny Ratajský. Představení má nádherné kulisy. Určitě nezklame.
(zadáno: 12.2.2017)
Muzikál, který určitě neurazí. Líbil se mi. Moc hezky zpracované, nápadité kulisy. Velmi chválím hudbu Daniela Bartáka, která dodává muzikálu jistou úroveň. V hlavní roli jsem viděl Jiřího Zonygu, který byl výborný. Moc se mi líbilo, jak s Petrem Ryšavým/Danielem Bartákem zvládli dvojroli. Vyzdvihl bych Jaromíra Dulavu, který mě moc bavil. Iva Marešová byla pěvecky opět výborná, ale Dita Hořínková dokázala zazářit mnhohem více než Marešová.
(zadáno: 30.12.2016)
Nemám slov! Z tohoto představení si odnáším jen samé emoce. Bylo to neskutečné a nevídané. Naprosto věrohodný Mercury Michael Kluch, famózní Iva Marešová a skvělý Richard Ševčík. Víc nenapíšu, protože opravdu nenacházím slova, jak to bylo perfektní. BRAVO!
(zadáno: 18.11.2016)
Nebyl jsem úplně nadšený ani z Dětí ráje v Praze. Byl jsem na zájezdovce v plzeňské aréně (s průhledným stropem). Hrálo se odpoledne, takže při první půlce bylo úplné světlo a bylo to bez atmosféry. Druhá už byla lepší, světla měla smysl a já si to začal užívat. Jako celek mě určité části nudily. Naprosto nejlepší výkon podal Ladislav Korbel jako Mickey. Líbila se mi i Michaela Horká, Dominika Richterová, Tomáš Löbl, David Bouša nebo Bára Rajnišová. DJ bych vyškrtl (zbytečný, blbý, trapný). Nelíbil se mi B. Slezáček.
2018 - zájezd Chomutov 40%. Téměř 4,5 hodiny, celkově nic moc.
(zadáno: 12.11.2016)
Představení se mi velmi líbilo. Perfektní nápady, pěkná scéna, skvělý orchestr. Ivana Chýlková byla v hlavní roli naprosto geniální. moc mě bavila. Josef Carda byl velmi dobrý, pobavil. Dvojice Jílek + Hádek byla dobrá, jen pěvecky byl Kryštof Hádek nejslabší. Famózní Tereza Hálová v roli Ernestiny Zámožné. Simona Babčáková pobavila.