Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (37)
Jan Pařízek: 15 % (71)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (83)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 19.10.2014)
Bomba! V hlavní roli se představil Jan Kříž. Jak se vypracoval (hlavně tanečně), to je neskutečné! Role mu sedne a hlavně na ní stačí svými schopnostmi, což je nejdůležitější. Markéta Procházková podala její standartně skvělý muzikálový výkon, krásně použila emoce. Marie Blahynková v roli velmi překvapila skvělým herectvím a parádním zpěvem. Její solovou písničku jsem jí sežral se vším všudy. Jan Tenkrát se konečně představil ve větší roli, kde ukáže, co v něm je. Dokonale se vžil do role, pěvecky mu to krásně sedí a jeho hlas se mile poslouchá. Právem mu nejdéle tleskalo a řvalo celé divadlo.
(zadáno: 30.12.2014)
Opravdu jsem se bavil. Eva Holubová je paní herečka!
(zadáno: 11.1.2015)
Celkově se mi to líbilo. Jan Kříž i Jiří Untermüller byli senzační, ovšem Dasha absolutně nejlepší.
(zadáno: 11.3.2015)
Pěkné zpracování, na konci dojetí. Bravo! Výborná Balzerová, Pečenka, Ratajský i D. Rous.
(zadáno: 25.4.2015)
Moc milé, vtipné, sympatické představení s excelujícím Pavlem Klimendou jako princem a Janem Fantou jako závodníkem. Tito dva mě zaujali ze všech nejvíc, dále skvělá Nývltová jako Sněhurka a závodníci Tenkrát, Smička, Klouček nebo Šemík. Režijně mi to přijde trochu slabší, hudebně opravdu pro děti, ale milé. Viděno 3x.
(zadáno: 2.6.2015)
Jsou tam rezervy, ale pro mě příjemné překvapení. Skvělá odreagovačka. Excelentní Antalová i Machálková, Helena Vondráčková velmi překvapila... perfektní výkon!... skvělá Korolová, pěvecky překvapil Smička, vynikající Asterová i Kretschmerová, Nosková i Lounová, Langmajer horší zpěv, ale na roli se hodí víc, než Vojtek. Vítek úžasný, a mile překvapil Kotvald, skvělý Peter Pecha a Laco Hudec Šubrt, jako kněz zaujal Lukáš Pečenka. Slabší jen Lounová jako Rosie, Gránský jako Sky a Šinkorová jako Donna.
(zadáno: 2.6.2015)
Hudebně mě Mušketýři baví, viděl jsem několik obsazení - starší i nové. Ze starších ostřílených "bardů" stále září Bohouš Josef, Sylva Schneiderová, Josef Vojtek, Linda Finková, Zdenka Trvalcová nebo Zbyněk Fric. Z nováčků překvapil v roli Athose Peter Pecha. Byl famózní! To samé Lucia Jagerčíková jako Mylady. V poslední době zklamání od Radky Fišarové (královna) nebo Mariana Vojtka (Athos). Otřesné komické duo Kuželka a Vyskočil.
(zadáno: 14.8.2015)
Starý dobrý Dracula. Excelentní výkon hlavních představitelů (Josef vojtek a Marian Vojtko), velmi mile překvapila i záskoková Lorraine Kamila Nývltová. Výkon Adriany Vaňkové trochu slabší, Sandra byla už lepší. Skvělý Trapl ve trojroli, jen někdy až moc přehrává. Z nymf zaujala Sylva Schneiderová velmi. Hezká scéna, i kostýmy.
(zadáno: 27.9.2015)
Vtipné představení. Obdivuji výkon paní Janžurové, která byla vtipná a hrála geniálně. Paní herečka! Výkony ostatním byly také skvělé.
(zadáno: 9.12.2015)
Moc milé představení. Známé líbivé melodie, známé texty, krásný příběh. Určitě stojí za vidění. Výborný Petr Štěpánek v hlavní roli. Velmi dobrá Kateřina Brožová, ovšem Monika Absolonová je výraznější, vynikající pan Kostka (nový Jiří Žák není moc dobrý, občas šišlá a zapomíná texty), pobavil Václav Vydra a celé divadlo rozesmál Lumír Olšovský, který podal jako vždy bezchybný výkon. Výborně mu sekunduje Linda Fikar Stránská. Neseděl mi hlas Bohuše Matuše, Jan Urban se mi líbil více.
(zadáno: 11.3.2016)
Bavilo mě to! Další povedená činohra MDM. Moc se mi líbilo využití jeviště a nejrůznějších divadelních technik! Je to velmi hravé a nápadité. Úchvatná Lucia Jagerčíková, na které jen rejpal pozná, že je Slovenka, protože je zcela bez přízvuku. Pepin je pro Jiřího Krause opravdu jako ušitý... sedí mu to dokonale. Za mě skvělé!
(zadáno: 28.2.2017)
75%
Moc pěkná hra, vtipné dialogy okořeněné brilantním herectvím Simony Stašové a Petra Nárožného. Vřele doporučuji!
(zadáno: 20.7.2016)
Procházka historií Divadla Semafor. Příjemné a líbivé představení, jak už to v Semaforu bývá. Pan Suchý má můj obrovský obdiv. skvělý byl i Petr Macháček s Karolinou Gudasovou. Pobavila Olina Patková.
(zadáno: 10.10.2016)
75%
Bylo to moc fajn! Excelentní Přemysl Pálek v hlavní roli. Líbila se mi i představitelka Natalie Petra Kosková. Petra Tenorová je slabší pěvecky, herecky dobrá. Naprosto nejlepší byl Jan Tenkrát a Marie Křížová. Ilona Maňasová mi moc nesedla herecky ani pěvecky. Pobavila Markéta Martiníková a Alena Štréblová (Renáta Podlipská je oproti ní dost slabá). Dobrý výkon Romana Tomeše, Tomáše Löbla a Kateřiny Šildové. Genny Ciatti vynikající! Zbyněk Fric dobrý jako vždy, ale Petr Vondráček mi přišel o chlup lepší. Skvělá hudba, scéna, kostýmy, vtipné situace a parádní výkony. Doporučuji.
(zadáno: 12.11.2016)
Představení se mi velmi líbilo. Perfektní nápady, pěkná scéna, skvělý orchestr. Ivana Chýlková byla v hlavní roli naprosto geniální. moc mě bavila. Josef Carda byl velmi dobrý, pobavil. Dvojice Jílek + Hádek byla dobrá, jen pěvecky byl Kryštof Hádek nejslabší. Famózní Tereza Hálová v roli Ernestiny Zámožné. Simona Babčáková pobavila.
(zadáno: 12.2.2017)
Muzikál, který určitě neurazí. Líbil se mi. Moc hezky zpracované, nápadité kulisy. Velmi chválím hudbu Daniela Bartáka, která dodává muzikálu jistou úroveň. V hlavní roli jsem viděl Jiřího Zonygu, který byl výborný. Moc se mi líbilo, jak s Petrem Ryšavým/Danielem Bartákem zvládli dvojroli. Vyzdvihl bych Jaromíra Dulavu, který mě moc bavil. Iva Marešová byla pěvecky opět výborná, ale Dita Hořínková dokázala zazářit mnhohem více než Marešová.
(zadáno: 12.2.2017)
75%
První půlka je živější, a to hlavně díky výkonu Šárky Vaculíkové v hlavní roli. Skvěle ztvárněná role Lízy. Zaujal mě i Jan Šťastný, Libuše Švormová a Tomáš Töpfer. Pobavil v menší roli Denny Ratajský. Představení má nádherné kulisy. Určitě nezklame.
(zadáno: 28.2.2017)
Představení nebylo špatné, ale ani nejlepší. Zlatý průměr. Táhne to nepřekonatelná Simona Stašová.

Viděno po 3 letech - děj jsem více pochopil, veškeré souvislosti také (ty jsem v 17 letech neviděl). Je to náročnější představení, které začnete chápat asi až v dospělosti. Hodnocení zvedám na 70%.
(zadáno: 8.3.2017)
75%
Velmi dobře zpracované skvělé představení (bravo Skútři!). Líbila se mi scéna, využití efektů (baterka, lupa, projektor, polaroid...). Fenomenální Jan Cina v hlavní roli. Klobouk dolů před tímhle klukem. Dále Simona Babčáková, která mě dojala. Děj odlehčuje jako vždy perfektní Petr Vančura.
(zadáno: 30.4.2017)
75%
Velmi jednoduchý příběh, ale nespočet vtipných momentů, o které se postarala zejména fenomenální Jiřina Bohdalová. Do hlediště přenášela nespočet energie a elánu. Klobouk dolů před ní! Neočekávejte žádné veliké umění, ale očekávejte jedinečnou Jiřinu Bohdalovou. Dále předvedly skvělý výkon paní Libuše Švormová, Valérie Zawadská nebo Zdeněk Hruška.
(zadáno: 27.9.2017)
Představení je vtipné, diváci se bavili, exceluje Petr Vančura!!! Už kvůli němu stojí za to vidět "Mojí malou úchylku". A Studio Rubín opět nezklamalo.
(zadáno: 1.10.2017)
Fidlovačka opět nezklamala. Představení plné vtipných momentů, skvělá Sandra Pogodová a Daniel Rous, krásné přirozené herectví Lukáše Rouse a milý výkon Ludmily Molínové.
(zadáno: 29.10.2017)
75%
Velmi zdařilé moderní dílo plné zajímavých scén. Divák si ani chvíli nenudí. Velmi dobrá hudba a scéna. Zaujali mě P. Vondráček (J. Ledecký není tolik výrazný, ale i tak se mi líbil), T. Novotný, M. Sommerová, M. Poulíčková a D. Hořínková i A. Stanková. L. Korbel je úžasným představitelem Cassia, ale ani M. Peroutka nezůstává pozadu. Svým výkonem nadchne A. J. Slováčková - excelentní výkon! Pěvecký byla slabší Lucie Černíková. Její hlas působil občas až nepříjemně. Pochválím její zdařilý herecký výkon. D. Richterová podala velmi dobrý výkon. Věřím, že si tu každý najde něco, co ho zaujme.
(zadáno: 31.10.2017)
Zajímavé představení, jen jsem se občas ztrácel v ději. Skvělý výkon Martina Fingera, Marie Štípkové a Jana Plouhara. Líbily se mi "živé" projekce.