Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (37)
Jan Pařízek: 15 % (71)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (83)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 23.6.2021)
95%
To bylo něco neskutečného! Skvělá show plná excelentních tanečních čísel, vtipných momentů, hravých písní a narážek na ostatní muzikálová díla.
Z obsazení určitě vyzdvihnu J. Hruškociho a M. Holce, kteří bojovali proti opravdu okouzlujícímu D. Krausovi (Shakespeare v jeho podání si získá snad každého diváka). Této trojici skvěle sekundovali především S. Hanzlíčková, dále K. Jägerová a L. Ondruš, v menších rolích i P. Klimenda a A. Rezner, v company Ch. Režná. Už teď se nemohu dočkat dalších repríz, které uvidím. Tohle lze totiž vidět opravdu jen v DJKT!
(zadáno: 20.7.2016)
Procházka historií Divadla Semafor. Příjemné a líbivé představení, jak už to v Semaforu bývá. Pan Suchý má můj obrovský obdiv. skvělý byl i Petr Macháček s Karolinou Gudasovou. Pobavila Olina Patková.
(zadáno: 24.4.2014)
Milý, vtipný, profesionální muzikál, který pobaví, nezklame a diváci si odnesou pěkný zážitek, protože muzikál má krásné téma. Na Fidlovačce uvidíte moc pěkné velké kulisy, plno rekvizit a mnoho skvělých interpretů, kteří v představení zpívají, hrají i tančí. Nejvíc se mi líbil Lukáš Pečenka a Danny Ratajský. Lukáš Rous v hlavní roli naprosto přesvědčivý, obrovské zlepšení ve zpěvu. Je opravdu vynikající. Hlavní role si zaslouží :)
(zadáno: 9.12.2015)
Moc milé představení. Známé líbivé melodie, známé texty, krásný příběh. Určitě stojí za vidění. Výborný Petr Štěpánek v hlavní roli. Velmi dobrá Kateřina Brožová, ovšem Monika Absolonová je výraznější, vynikající pan Kostka (nový Jiří Žák není moc dobrý, občas šišlá a zapomíná texty), pobavil Václav Vydra a celé divadlo rozesmál Lumír Olšovský, který podal jako vždy bezchybný výkon. Výborně mu sekunduje Linda Fikar Stránská. Neseděl mi hlas Bohuše Matuše, Jan Urban se mi líbil více.
(zadáno: 30.12.2014)
Nic moc... herecké výkony sice velmi dobré, ale zpěv je horší, především "Lásko má já stůňu". to se musel autor obracet v hrobě. Aspoň, že tato herečka byla dobrá herecky, ale zpívat už jí nechci slyšet radši nikdy.
(zadáno: 15.8.2021)
Tento muzikál patří mezí mé srdcovky, a tak jsem se moc těšil. Užil jsem si to, ale musím uznat, že je z toho (nevím, jestli od začátku nebo až teď po několika letech uvádění) trochu "šaškárna". Původní scénář má sám o sobě fajn humor, a tak si říkám, jestli je potřeba přidávat něco víc (a vesměs se jednalo spíše o nevkusné vtípky a zbytečné přehrávání). Poděkovat však musím alespoň Danielu Bambasovi a Marii Křížové. Patřili mezi hvězdy večera a své role zahráli se ctí a pokorou.
(zadáno: 20.6.2017)
Opravdu mimořádný zážitek! Skvělou přirozenou kulisou je samotný Hněvín, který herci využívají na 100%. Hudba, která neomrzí. Příběh, který všichni milujeme. A když se k tomu přidají perfektní výkony herců, tak vznikne skvělé představení. Excelentní Lucia Jagerčíková jako královna, zaujal i Král Daniel Rous a v roli Peška Ondřej Dvořák. Všem vřele doporučuji!
2020: Atmosféru má představení stále stejnou, opět zářila Lucia Jagerčíková (tentokrát už jako Nývltová), moc se mi líbil král v podání Jana Beneše a celé představení svou skvělou energií ovládla Karolína Herzinová.
(zadáno: 15.9.2019)
Představení po půl roce bez oprašovačky... Také to tak bohužel vypadalo. Osvětlovač otřesný, orchestr místy falešný, nesehrané choreografie... Nicméně Noc na Karlštejně má své kouzlo, a tak neodjíždím zklamaný. Nejvíce se mi líbili Petra Peterová a Jaroslav Kovacs. Radek Zima vypadal trochu jako vítěz Muže roku a chůzi měl jako při módní přehlídce, což mě pobavilo, ale jinak samozřejmě zahrál Karla IV. moc hezky. Navíc i při zpěvu má příjemný hlas. Věřím, že kdyby se hrálo častěji, dopadne představení mnohem lépe.
(zadáno: 23.9.2021)
Příjemná inscenace, která divákům připomene oblíbený film. Scéna v divadle na můj vkus až moc barevná, kostýmy pěkné, choreografie velmi dobré. P. Štěpánek jako vždy výtečný, M. Sikorová zaujala od začátku svým hereckým projevem a pak vyvolala husí kůži při interpretaci písně "Lásko má, já stůňu". V dalších rolích zaujali i T. Lněnička, J. Láska a v neposlední řadě i pěvecký Bůh Martin Růža, který i v tom málu, co tam má, zaujme snad každého z přítomných diváků. Role Šaška pro mě byla místy rušivá, obešel bych se bez ní.
Na zadek si z toho člověk nesedne, ale užije si fajn večer.
(zadáno: 4.7.2021)
Moc fajn představení na letní scénu. Atmosféru dokresluje nádherná scéna i oheň. Hudba líbivá, kostýmy pěkné, výprava skvělá, režie nápaditá. Co se týče výkonů, určitě vyniknou nádherné hlasy Aleše Slaniny a Jiřího Macha. Oba pánové vládli celému představení. Dále mě zaujali i Lucie Bergerová, Petr Halberstadt a Marek Hurák.
Vřele doporučuji všem a souboru MDB moc děkuji za krásný večer!
(zadáno: 7.11.2017)
5%
Tohle se fakt nepovedlo... 2% za vynikajícího Jakuba Koudelu, 2% za jako vždy bezchybnou Luciu Jagerčíkovou, 1% za herecky přirozeného Matyáše Procházku ve vedlejší roli. Ostatní procenta bohužel nemohu dát za hudbu, texty, režii, choreografie, scénu, kulisy, projekce, kostýmy, nahrané sbory, otřesný hlas obra, ze kterého bolí uši, přeřeky herců, slabý výkon Michaely Krausové.
Po delší době veliké zklamání od mosteckého divadla. Zlatý Cabaret, na který vzpomínám jen v tom nejlepším.
(zadáno: 2.5.2014)
Nádherný příběh se skvělými songy a ještě lepšími výkony.. to je Osmý světadíl. Byl jsem nadšen z choreografie a výkonu Kateřiny Steinerové v hl. roli, která předvedla, že zpívat opravdu umí (i hrát), Michaela Doubravová byla vynikající jako vždycky, jen mě nedojala tak, jako Katka. Na Katku se podívám a brečím. Roman Tomeš si vedl výborně jako vždy, ale víc se mi líbil Tomáš Savka... a Jan Kříž byl skvělý i tanečně. Z menších rolích exceluje Marie Štěchová. V company se mi nejvíc líbil asi Jan Tenkrát... všem doporučuji, dojalo mě to a rád bych to viděl znovu.
(zadáno: 30.4.2017)
75%
Velmi jednoduchý příběh, ale nespočet vtipných momentů, o které se postarala zejména fenomenální Jiřina Bohdalová. Do hlediště přenášela nespočet energie a elánu. Klobouk dolů před ní! Neočekávejte žádné veliké umění, ale očekávejte jedinečnou Jiřinu Bohdalovou. Dále předvedly skvělý výkon paní Libuše Švormová, Valérie Zawadská nebo Zdeněk Hruška.
(zadáno: 27.2.2017)
Příjemná podívaná plná krásných písniček a perfektních výkonů. Výpravná choreografie a 100% výkony všech umělců. Ovšem chybí zde nějaký lepší děj, spád. Občas jsem se při scénách nudil. Vyzdvihl bych určitě Lukáše Randáka, Pavla Vítka, Natálku Grossovou, Míšu Gemrotovou, Elis Ochmanovou, Michaelu Noskovou a Magdu Malou. Marian Vojtko předvedl standardně výborný výkon. Tomáš Vaněk i Laco Hudec Šubrt pobavili celé hlediště. Jiří Zonyga a Bronislav Kotiš předvedli milé dobré výkony.
(zadáno: 27.4.2018)
Tohle opravdu nemá chybu! Výborně napsané představení, perfektně zrežírované a excelentně zahrané jedním z největších talentů českého divadla Janem Fantou! To, co tento mladý muž předvádí dvě hodiny na jevišti, je obdivuhodné! Za mě jednoznačně adept na Thálii. Jeho výkon pobaví,ale i rozbrečí. Ukáže se zde v několika polohách a všechny zvládá bravurně! Scéna i kostýmy líbivé a hezky využité. Hudba vynikající! Neváhejte a běžte se přesvědčit sami. Právem si tento Johan zaslouží dlouho trvající potlesk ve stoje a ovace přítomných diváků všech věkových kategorií na každé repríze (viděl jsem 6x).
(zadáno: 8.3.2017)
75%
Velmi dobře zpracované skvělé představení (bravo Skútři!). Líbila se mi scéna, využití efektů (baterka, lupa, projektor, polaroid...). Fenomenální Jan Cina v hlavní roli. Klobouk dolů před tímhle klukem. Dále Simona Babčáková, která mě dojala. Děj odlehčuje jako vždy perfektní Petr Vančura.
(zadáno: 2.5.2014)
Když jsem byl poprvé, byl jsem zklamán. Nevím, jestli mi nesedělo obsazení, nebo ten den vtípky. Dal jsem tomu ale ještě šanci. Byl jsem po druhé a byl jsem nadšen. Exceluje Honza Tenkrát, kterého si zamiluje publikum, samozřejmě Jan Kříž v roli Fontaina, Přemysl Pálek v hlavní roli, nebo Míša Doubravová. Naprosto nejlepší je ale Kačka Steinerová jako Sandy... úžasný vejšky, co si tam dává... a herecky výkon famozní. Střihavkovi bohužel není vůbec rozumět, Gidová není moc dobrá Sandy.
(zadáno: 1.10.2015)
Na můj vkus až moc vulgarismů. Příliš dlouhé, ale zase některé scény jsou velmi pěkně a vtipně vymyšlené. Odcházel jsem z divadla trochu rozpačitý. Co musím vyzdvihnout, to je vynikající výkon Patrika Děrgela :) stojí za vidění asi jednou, ale víc ne.
(zadáno: 21.12.2019)
Člověk se na 45 minut objeví v úplně jiné dimenzi a hltá všechna slova z úst PANÍ herečky Mileny Steinmasslové a jednoho z našich nejtalentovanějších mladých herců Aleše Petráše... Bylo to jednoduché, kouzelné a krásné. Gratuluji a děkuji, Kašpaři! Opět jste nezklamali.
(zadáno: 11.10.2018)
Můj šálek kávy to není. Téma mě tolik nezaujalo. Ale zpracování a výkony opět velmi kvalitní a poctivé, jak je v Činoheráku zvykem. Oceňuji nápaditou projekci a práci s rekvizitami a technikou. Takže tak padesát na padesát. Věřím, že si to ale své diváky najde.
(zadáno: 28.2.2017)
75%
Moc pěkná hra, vtipné dialogy okořeněné brilantním herectvím Simony Stašové a Petra Nárožného. Vřele doporučuji!
(zadáno: 11.3.2016)
Bavilo mě to! Další povedená činohra MDM. Moc se mi líbilo využití jeviště a nejrůznějších divadelních technik! Je to velmi hravé a nápadité. Úchvatná Lucia Jagerčíková, na které jen rejpal pozná, že je Slovenka, protože je zcela bez přízvuku. Pepin je pro Jiřího Krause opravdu jako ušitý... sedí mu to dokonale. Za mě skvělé!
(zadáno: 3.10.2015)
Husí kůže, slzy v očích :) A Aleš Petráš byl opravdu geniální!
(zadáno: 16.9.2021)
95% (a mrzí mě, že kvůli slabšímu překladu nemohu dát 100%)

Opravdu představení na úrovni! Tleskal jsem ve stoje. 3 hodiny utečou jako voda, má to šmrnc, skvělé písně, choreografie, scénu... Poctivá práce! Výkony hlavních představitelů (S. Janotová a P. Gazdík) byly fantastické, ale ještě víc mě zaujaly výkony dvou interpretů ve vedlejších rolích - R. Jíchy a především D. Křížové. Mírně zastínili i hlavní představitele. Z dalších rolí potěšili i J. Florián a L. Bartolšicová. A jak jsem již zmínil, výhrady mám pouze k překladu, jinak to nemělo chybu!
(zadáno: 10.10.2016)
Výkony všech herců byly bezchybné! Nejvíc mě asi bavil Petr Vančura. Ale oceňuji skvělou choreografii a "akrobatické výkony" ve výškách. Je skvělé, že něco takového dokázali udělat právě v Rubínu. Moc jsem se bavil a to je v tomto divadle asi nejdůležitější.