Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 14 % (47)
Jan Pařízek: 15 % (74)
Jiří Koula: 15 % (44)
Helena Grégrová: 16 % (88)
Jiří Landa: 18 % (123)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 23.9.2021)
Příjemná inscenace, která divákům připomene oblíbený film. Scéna v divadle na můj vkus až moc barevná, kostýmy pěkné, choreografie velmi dobré. P. Štěpánek jako vždy výtečný, M. Sikorová zaujala od začátku svým hereckým projevem a pak vyvolala husí kůži při interpretaci písně "Lásko má, já stůňu". V dalších rolích zaujali i T. Lněnička, J. Láska a v neposlední řadě i pěvecký Bůh Martin Růža, který i v tom málu, co tam má, zaujme snad každého z přítomných diváků. Role Šaška pro mě byla místy rušivá, obešel bych se bez ní.
Na zadek si z toho člověk nesedne, ale užije si fajn večer.
(zadáno: 3.7.2022)
75%
Pěkné, příjemné... Potěšilo. Sice nemají přirozenou kulisu hradu, jako jiné produkce, ale hrají s pokorou a snaží se o maximum, co v těchto podmínkách jde (až na pár laciných fórků, kterých bylo ale rozhodně méně, než v konkurenční inscenaci z Karlštejna). Scéna a kostýmy převzaté z Karlína, kde jsem měl toto představení rád. Z obsazení vynikali Kateřina Brožová, Marek Vašut a Linda Fikar Stránská. Z těchto lidí šla největší energie. Škoda, že nikde neviselo obsazení. Diváci by pak během představení nezkoumali, koho na jevišti vidí. Celkově mi přišla organizační stránka večera taková slabší. Inscenace to ale zachránila.
(zadáno: 4.7.2021)
Moc fajn představení na letní scénu. Atmosféru dokresluje nádherná scéna i oheň. Hudba líbivá, kostýmy pěkné, výprava skvělá, režie nápaditá. Co se týče výkonů, určitě vyniknou nádherné hlasy Aleše Slaniny a Jiřího Macha. Oba pánové vládli celému představení. Dále mě zaujali i Lucie Bergerová, Petr Halberstadt a Marek Hurák.
Vřele doporučuji všem a souboru MDB moc děkuji za krásný večer!
(zadáno: 7.11.2017)
5%
Tohle se fakt nepovedlo... 2% za vynikajícího Jakuba Koudelu, 2% za jako vždy bezchybnou Luciu Jagerčíkovou, 1% za herecky přirozeného Matyáše Procházku ve vedlejší roli. Ostatní procenta bohužel nemohu dát za hudbu, texty, režii, choreografie, scénu, kulisy, projekce, kostýmy, nahrané sbory, otřesný hlas obra, ze kterého bolí uši, přeřeky herců, slabý výkon Michaely Krausové.
Po delší době veliké zklamání od mosteckého divadla. Zlatý Cabaret, na který vzpomínám jen v tom nejlepším.
(zadáno: 2.5.2014)
Nádherný příběh se skvělými songy a ještě lepšími výkony.. to je Osmý světadíl. Byl jsem nadšen z choreografie a výkonu Kateřiny Steinerové v hl. roli, která předvedla, že zpívat opravdu umí (i hrát), Michaela Doubravová byla vynikající jako vždycky, jen mě nedojala tak, jako Katka. Na Katku se podívám a brečím. Roman Tomeš si vedl výborně jako vždy, ale víc se mi líbil Tomáš Savka... a Jan Kříž byl skvělý i tanečně. Z menších rolích exceluje Marie Štěchová. V company se mi nejvíc líbil asi Jan Tenkrát... všem doporučuji, dojalo mě to a rád bych to viděl znovu.
(zadáno: 30.4.2017)
75%
Velmi jednoduchý příběh, ale nespočet vtipných momentů, o které se postarala zejména fenomenální Jiřina Bohdalová. Do hlediště přenášela nespočet energie a elánu. Klobouk dolů před ní! Neočekávejte žádné veliké umění, ale očekávejte jedinečnou Jiřinu Bohdalovou. Dále předvedly skvělý výkon paní Libuše Švormová, Valérie Zawadská nebo Zdeněk Hruška.
(zadáno: 27.2.2017)
Příjemná podívaná plná krásných písniček a perfektních výkonů. Výpravná choreografie a 100% výkony všech umělců. Ovšem chybí zde nějaký lepší děj, spád. Občas jsem se při scénách nudil. Vyzdvihl bych určitě Lukáše Randáka, Pavla Vítka, Natálku Grossovou, Míšu Gemrotovou, Elis Ochmanovou, Michaelu Noskovou a Magdu Malou. Marian Vojtko předvedl standardně výborný výkon. Tomáš Vaněk i Laco Hudec Šubrt pobavili celé hlediště. Jiří Zonyga a Bronislav Kotiš předvedli milé dobré výkony.
(zadáno: 27.4.2018)
Tohle opravdu nemá chybu! Výborně napsané představení, perfektně zrežírované a excelentně zahrané jedním z největších talentů českého divadla Janem Fantou! To, co tento mladý muž předvádí dvě hodiny na jevišti, je obdivuhodné! Za mě jednoznačně adept na Thálii. Jeho výkon pobaví,ale i rozbrečí. Ukáže se zde v několika polohách a všechny zvládá bravurně! Scéna i kostýmy líbivé a hezky využité. Hudba vynikající! Neváhejte a běžte se přesvědčit sami. Právem si tento Johan zaslouží dlouho trvající potlesk ve stoje a ovace přítomných diváků všech věkových kategorií na každé repríze (viděl jsem 6x).
(zadáno: 8.3.2017)
75%
Velmi dobře zpracované skvělé představení (bravo Skútři!). Líbila se mi scéna, využití efektů (baterka, lupa, projektor, polaroid...). Fenomenální Jan Cina v hlavní roli. Klobouk dolů před tímhle klukem. Dále Simona Babčáková, která mě dojala. Děj odlehčuje jako vždy perfektní Petr Vančura.
(zadáno: 2.5.2014)
Když jsem byl poprvé, byl jsem zklamán. Nevím, jestli mi nesedělo obsazení, nebo ten den vtípky. Dal jsem tomu ale ještě šanci. Byl jsem po druhé a byl jsem nadšen. Exceluje Honza Tenkrát, kterého si zamiluje publikum, samozřejmě Jan Kříž v roli Fontaina, Přemysl Pálek v hlavní roli, nebo Míša Doubravová. Naprosto nejlepší je ale Kačka Steinerová jako Sandy... úžasný vejšky, co si tam dává... a herecky výkon famozní. Střihavkovi bohužel není vůbec rozumět, Gidová není moc dobrá Sandy.
(zadáno: 1.10.2015)
Na můj vkus až moc vulgarismů. Příliš dlouhé, ale zase některé scény jsou velmi pěkně a vtipně vymyšlené. Odcházel jsem z divadla trochu rozpačitý. Co musím vyzdvihnout, to je vynikající výkon Patrika Děrgela :) stojí za vidění asi jednou, ale víc ne.
(zadáno: 21.12.2019)
Člověk se na 45 minut objeví v úplně jiné dimenzi a hltá všechna slova z úst PANÍ herečky Mileny Steinmasslové a jednoho z našich nejtalentovanějších mladých herců Aleše Petráše... Bylo to jednoduché, kouzelné a krásné. Gratuluji a děkuji, Kašpaři! Opět jste nezklamali.
(zadáno: 11.10.2018)
Můj šálek kávy to není. Téma mě tolik nezaujalo. Ale zpracování a výkony opět velmi kvalitní a poctivé, jak je v Činoheráku zvykem. Oceňuji nápaditou projekci a práci s rekvizitami a technikou. Takže tak padesát na padesát. Věřím, že si to ale své diváky najde.
(zadáno: 28.2.2017)
75%
Moc pěkná hra, vtipné dialogy okořeněné brilantním herectvím Simony Stašové a Petra Nárožného. Vřele doporučuji!
(zadáno: 11.3.2016)
Bavilo mě to! Další povedená činohra MDM. Moc se mi líbilo využití jeviště a nejrůznějších divadelních technik! Je to velmi hravé a nápadité. Úchvatná Lucia Jagerčíková, na které jen rejpal pozná, že je Slovenka, protože je zcela bez přízvuku. Pepin je pro Jiřího Krause opravdu jako ušitý... sedí mu to dokonale. Za mě skvělé!
(zadáno: 3.10.2015)
Husí kůže, slzy v očích :) A Aleš Petráš byl opravdu geniální!
(zadáno: 16.9.2021)
95% (a mrzí mě, že kvůli slabšímu překladu nemohu dát 100%)

Opravdu představení na úrovni! Tleskal jsem ve stoje. 3 hodiny utečou jako voda, má to šmrnc, skvělé písně, choreografie, scénu... Poctivá práce! Výkony hlavních představitelů (S. Janotová a P. Gazdík) byly fantastické, ale ještě víc mě zaujaly výkony dvou interpretů ve vedlejších rolích - R. Jíchy a především D. Křížové. Mírně zastínili i hlavní představitele. Z dalších rolí potěšili J. Florián a L. Bartolšicová.
Akt.: Vynikající P. Štěpán, skvělá K. Daňhelová a velmi dobrá H. Holišová (ač mě její alternace zaujala o něco více).
(zadáno: 10.10.2016)
Výkony všech herců byly bezchybné! Nejvíc mě asi bavil Petr Vančura. Ale oceňuji skvělou choreografii a "akrobatické výkony" ve výškách. Je skvělé, že něco takového dokázali udělat právě v Rubínu. Moc jsem se bavil a to je v tomto divadle asi nejdůležitější.
(zadáno: 14.6.2020)
Velmi dobré představení, které bylo odehráno naprosto profesionálně a věrohodně. Vyniká především Jakub Hojka. Obě polohy zvládl naprosto bezchybně. Věřím, že o něm ještě uslyšíme. Tomáš Adel hrál zcela přirozeně a věřil jsem mu každé gesto. Také Kláru Klášterkovou a Michala Pivarčiho určitě nemohu opomenout, líbili se mi, až na pár míst, ve kterých mi přišli lehce nepřirození. Jediná Natálka Rejková mě ničím pořádně nezaujala. Nebyla vůbec špatná, ale oproti ostatním svým výkonem lehce zanikala.
Představení, za které by se nemuselo stydět žádné komerčnější divadlo. Gratuluji!
(zadáno: 16.8.2018)
Lepší průměr - jednodušší humor, ale i tak se člověk pobavil. Úplně nevím, co zde hodnotit. Nejedná se o nějaké veledílo. Jde o pobavení příležitostného návštěvníka divadla (většinou na zájezdovkách) a to se daří. Svůj účel to splňuje a viděl jsem už i o dost horší představení podobného typu. Časté dvojsmysly, přehrávání k tomu asi patří. Pokud tedy chcete v divadle vypnout, zasmát se a nepřemýšlet, jděte na toto představení :-).
(zadáno: 11.3.2015)
Velmi vydařené představení, výborné obsazení, kde perlí Hořínková, Károlyi, Olšovský, Lukáš Adam, Bábor, Nosková, Uličník, Bajtková, Ochmanová. Gottová velmi mile překvapila. Nepříliš chytlavé písně, ale nádherné a silné. Role královny mi nevadila, byla vtipná a Csáková svou solovku podala velmi slušně. Pro mě ne moc dobrý výkon Jany Musilové v roli Matky. Toto představení má "něco" do sebe. Miluji to.
(zadáno: 11.3.2015)
Skvělý orchestr, vynikající Kříž (otec i syn), Aleš Kohout velmi pobavil. Hudba výborná, příběh mohl být trochu jiný, ale pobavil mě.
(zadáno: 11.3.2015)
Velmi pěkné představení, výkony skvělé. Nejvíc se mi líbil Lukáš Rous, ten nikdy nezklame. Zasmál jsem se. A cikánka v podání Radima Madejy, nezapomenu nikdy.
(zadáno: 10.10.2020)
Divadlo V Celetné se opět vyšvihlo velmi kvalitní hrou a skvělými hereckými výkony, kterým vévodí Aleš Petráš, Lukáš Jůza, Matouš Ruml, Jitka Nerudová a Martina Malina Prášilová. Netradičně uzpůsobené sezení bylo příjemným zpestřením pro pravidelné diváky tohoto divadla. Kdo má rád trochu vážnější hry, ale zároveň se rád baví, si určitě přijde na své.
(zadáno: 7.11.2021)
Moc fajn představení! Můj smích byl zase asi slyšet přes celé divadlo. Brňáci umí - Daniel Rymeš a Eliška Skálová podali příjemné výkony, je vidět, že si jako herecká dvojice fakt sedli. V dalších rolích zaujali Aleš Slanina, Svetlana Janotová a především geniální Jan Brožek. Absence živé kapely trochu škodí, mohlo to mít o dost větší energii, ale co se dá dělat. Člověk ani tak neodejde zklamaný, protože vidí dobré a kvalitní divadlo.