Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (39)
Jan Pařízek: 15 % (72)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (84)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 11.3.2016)
Bavilo mě to! Další povedená činohra MDM. Moc se mi líbilo využití jeviště a nejrůznějších divadelních technik! Je to velmi hravé a nápadité. Úchvatná Lucia Jagerčíková, na které jen rejpal pozná, že je Slovenka, protože je zcela bez přízvuku. Pepin je pro Jiřího Krause opravdu jako ušitý... sedí mu to dokonale. Za mě skvělé!
(zadáno: 20.2.2016)
Čekal jsem míň, a proto jsem byl mile překvapen. Nebylo to vůbec špatné :) Úchvatná Lucia Jagerčíková, která perlí v hlavní roli, z chlapů jednoznačně herecky nejvýraznější William Valerián a Jakub Koudela a hezký hlas ukázala i Kateřina Sedláková. Jako Bobina baví diváky Michal Krupa a také Kit-Kat Boys v podání Jana Veselého a Pavla Čiripa. Celou inscenaci doplňuje skvělý orchestr.
(zadáno: 15.1.2016)
Bylo to vtipné, ale znovu to už vidět nemusím. Vůbec jsem to totiž nepochopil :D. Trochu úlet no... Skvělý ovšem byl Jaroslav Slánský! :)
(zadáno: 28.12.2015)
Pěkné vánoční představení, žádné veledílo, ale milé. Vyzdvihl bych neuvěřitelný výkon, který podal nováček Peter Pecha! Má nádherný hlas. Líbil se mi moc i Juraj Bernáth a Filip Antonio. Já byl spokojený.
(zadáno: 28.12.2015)
Moc příjemné představení! Krásná atmosféra, plno špičkových herců a zpěváků. Vyzdvihl bych výkon Lukáše Pečenky, jehož zpěv sklidil obrovský úspěch, paní Molínová pobavila, Lukáš Adam předvedl také krásný hlas, Pogodová a Randová pobavily, Petr Veselý mě velmi svých zpěvem překvapil a i samotná Eliška Balzerová zazpívala. Všem představení doporučuji. Příjemná oddychovka plná nádherných melodií.
(zadáno: 21.12.2015)
Úžasné představení. Toto se Lukáši Pečenkovi opravdu povedlo! Celý herecký soubor byl opravdu stoprocentní. Moc mě zaujal Vojtěch Blahuta, kterého jsem do této doby neviděl. Samozřejmě jako vždy perfektní Procházková, Izdný a Chaloupková. A bavila mě i Chybová. Určitě se zajděte podívat. Stojí to za to.
(zadáno: 9.12.2015)
Moc milé představení. Známé líbivé melodie, známé texty, krásný příběh. Určitě stojí za vidění. Výborný Petr Štěpánek v hlavní roli. Velmi dobrá Kateřina Brožová, ovšem Monika Absolonová je výraznější, vynikající pan Kostka (nový Jiří Žák není moc dobrý, občas šišlá a zapomíná texty), pobavil Václav Vydra a celé divadlo rozesmál Lumír Olšovský, který podal jako vždy bezchybný výkon. Výborně mu sekunduje Linda Fikar Stránská. Neseděl mi hlas Bohuše Matuše, Jan Urban se mi líbil více.
(zadáno: 27.11.2015)
Ohromující překlad Milana Malinovského! Rent mě jako vždy bavil, i v češtině, jen mi tam chyběl ten drive anglické verze v Kalichu. Rent je srdcovka a dohnal to jinými částmi. Naprosto skvělý Tomáš Vaněk s Míšou Horkou :) a Laco hudec Šubrt je úžasným Angelem. Překvapila i dvojice Míša Zemánková s Vendulou Příhodovou. Obě předvedly dech beroucí výkony. David Bouša předvedl překrásný hlas. a Kačka Sedláková pobavila. Určitě se běžte podívat, stojí to za to!
(zadáno: 7.11.2015)
Plzeň opět nezklamala! Skvělé dílo a bravurní Aleš Kohout, Jan Fanta, Richard Pekárek, Lukáš Ondruš, Pavel Režný, Eva Staškovičová a v roli Wendly Karolina Gudasová. Úžasné pěvecké i herecké výkony.
(zadáno: 7.11.2015)
Nebylo to špatné. Několik vtipných momentů, nádherné kulisy, skvělé herecké výkony a opravdu excelentní Jakub Koudela. Troufám si říci, že byl nejlepší z celého představení! Jako celek mě to ale nezaujalo.
(zadáno: 3.10.2015)
Husí kůže, slzy v očích :) A Aleš Petráš byl opravdu geniální!
(zadáno: 3.10.2015)
Bavil jsem se po celou dobu. skvělé herecké výkony! :) Chválím!
(zadáno: 2.10.2015)
Určitě stojí za vidění! Zajímavé :) a vynikající orchestr.
(zadáno: 1.10.2015)
Vůbec mě to nebavilo. Přišlo mi to špatný, sprostý, nudný a já nevím, co ještě. Víc asi netřeba dodat.
(zadáno: 1.10.2015)
S tímto představením musela být kopa práce. Obdivuji herce, kteří do toho šli a s nadšením hrají tuto hru. Dost jsem se nasmál a trochu přiblížil Kryla. Všechno krásně padá do sebe, skvělé zapojení diváků do hry. Já byl velmi mile překvapený. Klobouk dolů :)
(zadáno: 1.10.2015)
Na můj vkus až moc vulgarismů. Příliš dlouhé, ale zase některé scény jsou velmi pěkně a vtipně vymyšlené. Odcházel jsem z divadla trochu rozpačitý. Co musím vyzdvihnout, to je vynikající výkon Patrika Děrgela :) stojí za vidění asi jednou, ale víc ne.
(zadáno: 30.9.2015)
Skvělé představení! Všem vřele doporučuji. Klobouk dolů před účinkujícími!!!
(zadáno: 30.9.2015)
Nenadchne, neurazí... chválím velmi pěknou scénu, efekty, světla, vynikající kapela, některé výkony jsou skvělé, některé horší (pěvecké). Herecky se mi moc líbil představitel hlavní role.
(zadáno: 27.9.2015)
Moje první velká činohra. A nezklamala. Ústřední dvojice výborná. Velmi jsem se bavil.
(zadáno: 27.9.2015)
Vtipné představení. Obdivuji výkon paní Janžurové, která byla vtipná a hrála geniálně. Paní herečka! Výkony ostatním byly také skvělé.
(zadáno: 27.9.2015)
Představení sice dlouhé, ale nádherné. Klobouk dolů před dvojicí Suchy-Molavcová. Milé výkony. Dále mě velmi zaujal Radim Schwab i Tomáš Novotný, Petr Macháček a Felix Slováček Jr. pobavil v roli Polednice. Dále mě překvapil Jiří Štědroň, Olina Patková, Barbora Smejkalová a Tereza Hálová (oproti ní je Jolana Smyčková slabší). Byli skvělí. Odcházel jsem pokaždé nadšený a s dobrou náladou.
(zadáno: 24.9.2015)
Nádherné dílo! Velkolepá scéna, nádherné kostýmy a výborné výkony. Se zvukem jsem byl trochu nespokojen.Klouček, Drahokoupil a Skalová luxusní! Matky Jagerčíková, Machálková, Zenáhlíková i Hálová excelovaly, nezklamal ani Zbyněk Fric a Martin Bujárek, perfektní Peter Pecha/Aleš Slanina a Jan Tenkrát. A Jana Zenáhlíková je nejvíc! Její chůva je geniální! Největší překvapení. Byla opravdu úchvatná! Nasadila vysokou laťku, a proto je I. Marešová "jen" skvělou chůvou. Tomáš Beroun je skvělý Tybalt. A Martin Růža je největší talent a objev představení. Všem toho představení doporučuji.
(zadáno: 20.9.2015)
Vydařené představení. Živý orchestr je skvělý, příjemná změna. Marian Vojtko v hlavní roli Draculy byl ze začátku dobrý, postupem času mi ale přijde, že svou roli fláká. Daniel Hůlka neztrácí kouzlo, ale Lukáš Kumpricht byl nejlepší (herecky naprosto přesvědčivý) Leona Machálková byla famózní a Eva Burešová se mi také moc líbila. Kamila Nývltová jako Adriana nezklamala. Tomáš Trapl mi poslední dobou začíná vadit. Neskutečně přehrává a opravdu "méně znamená více". Skvělý Ivo Hrbáč. U nymf nezklamaly Sylva Schneiderová, Jana Zenáhlíková, ani Hanka Křížková. Nejslabší z nich je Renáta Drössler.
(zadáno: 14.8.2015)
Zlatá česká dobrá klasika. Vynikající Kleopatra Kamila Nývltová, překvapil nejlepší Caesar všech dob Daniel Hůlka (M. Vojtko by mohl ubrat ze svých rádoby vtípků) a nejlepší Rufius Peter Pecha, Trapl - klasika, Zdenička Trvalcová kouzelná, Linda Finková vynikající, to samé se dá říci o Sylvě Schneiderové, která s Janem Kuželkou tvořila doslova božské duo. Josef Vojtek mě jako Marcus Antonius zaujal velmi, v uvedení 2018 už méně. Martin Šemík jako Pothinus pobavil a Pepa Vágner předvedl svůj krásný hlas. Na tento muzikál se vždycky rád vracím.
(zadáno: 14.8.2015)
Překrásné kostýmy R. Šolce, zasloužená Thalie pro Mariana Vojtka, výborná Hanka Křížková, nelíbil se mi Vilém Čok, dvojka Háma a Wehrenberg byli vtipní, svým hlasem mi mírně neseděla Zuzana Benešová a zamilovaný Frank v podání Daniela Bartáka překvapil krásnou barvou hlasu. Jedna z prvních rolí Markéty Procházkové (Gita) = velmi slušný výkon. A nesmím zapomenout na nádhernou hudbu Mistra Bartáka!