Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (33)
Jan Pařízek: 15 % (70)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (80)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 2.10.2015)
Určitě stojí za vidění! Zajímavé :) a vynikající orchestr.
(zadáno: 1.10.2015)
Vůbec mě to nebavilo. Přišlo mi to špatný, sprostý, nudný a já nevím, co ještě. Víc asi netřeba dodat.
(zadáno: 1.10.2015)
S tímto představením musela být kopa práce. Obdivuji herce, kteří do toho šli a s nadšením hrají tuto hru. Dost jsem se nasmál a trochu přiblížil Kryla. Všechno krásně padá do sebe, skvělé zapojení diváků do hry. Já byl velmi mile překvapený. Klobouk dolů :)
(zadáno: 1.10.2015)
Na můj vkus až moc vulgarismů. Příliš dlouhé, ale zase některé scény jsou velmi pěkně a vtipně vymyšlené. Odcházel jsem z divadla trochu rozpačitý. Co musím vyzdvihnout, to je vynikající výkon Patrika Děrgela :) stojí za vidění asi jednou, ale víc ne.
(zadáno: 30.9.2015)
Skvělé představení! Všem vřele doporučuji. Klobouk dolů před účinkujícími!!!
(zadáno: 30.9.2015)
Nenadchne, neurazí... chválím velmi pěknou scénu, efekty, světla, vynikající kapela, některé výkony jsou skvělé, některé horší (pěvecké). Herecky se mi moc líbil představitel hlavní role.
(zadáno: 27.9.2015)
Moje první velká činohra. A nezklamala. Ústřední dvojice výborná. Velmi jsem se bavil.
(zadáno: 27.9.2015)
Vtipné představení. Obdivuji výkon paní Janžurové, která byla vtipná a hrála geniálně. Paní herečka! Výkony ostatním byly také skvělé.
(zadáno: 27.9.2015)
Představení sice dlouhé, ale nádherné. Klobouk dolů před dvojicí Suchy-Molavcová. Milé výkony. Dále mě velmi zaujal Radim Schwab i Tomáš Novotný, Petr Macháček a Felix Slováček Jr. pobavil v roli Polednice. Dále mě překvapil Jiří Štědroň, Olina Patková, Barbora Smejkalová a Tereza Hálová (oproti ní je Jolana Smyčková slabší). Byli skvělí. Odcházel jsem pokaždé nadšený a s dobrou náladou.
(zadáno: 24.9.2015)
Nádherné dílo! Velkolepá scéna, nádherné kostýmy a výborné výkony. Se zvukem jsem byl trochu nespokojen.Klouček, Drahokoupil a Skalová luxusní! Matky Jagerčíková, Machálková, Zenáhlíková i Hálová excelovaly, nezklamal ani Zbyněk Fric a Martin Bujárek, perfektní Peter Pecha/Aleš Slanina a Jan Tenkrát. A Jana Zenáhlíková je nejvíc! Její chůva je geniální! Největší překvapení. Byla opravdu úchvatná! Nasadila vysokou laťku, a proto je I. Marešová "jen" skvělou chůvou. Tomáš Beroun je skvělý Tybalt. A Martin Růža je největší talent a objev představení. Všem toho představení doporučuji.
(zadáno: 20.9.2015)
Vydařené představení. Živý orchestr je skvělý, příjemná změna. Marian Vojtko v hlavní roli Draculy byl ze začátku dobrý, postupem času mi ale přijde, že svou roli fláká. Daniel Hůlka neztrácí kouzlo, ale Lukáš Kumpricht byl nejlepší (herecky naprosto přesvědčivý) Leona Machálková byla famózní a Eva Burešová se mi také moc líbila. Kamila Nývltová jako Adriana nezklamala. Tomáš Trapl mi poslední dobou začíná vadit. Neskutečně přehrává a opravdu "méně znamená více". Skvělý Ivo Hrbáč. U nymf nezklamaly Sylva Schneiderová, Jana Zenáhlíková, ani Hanka Křížková. Nejslabší z nich je Renáta Drössler.
(zadáno: 14.8.2015)
Zlatá česká dobrá klasika. Vynikající Kleopatra Kamila Nývltová, překvapil nejlepší Caesar všech dob Daniel Hůlka (M. Vojtko by mohl ubrat ze svých rádoby vtípků) a nejlepší Rufius Peter Pecha, Trapl - klasika, Zdenička Trvalcová kouzelná, Linda Finková vynikající, to samé se dá říci o Sylvě Schneiderové, která s Janem Kuželkou tvořila doslova božské duo. Josef Vojtek mě jako Marcus Antonius zaujal velmi, v uvedení 2018 už méně. Martin Šemík jako Pothinus pobavil a Pepa Vágner předvedl svůj krásný hlas. Na tento muzikál se vždycky rád vracím.
(zadáno: 14.8.2015)
Překrásné kostýmy R. Šolce, zasloužená Thalie pro Mariana Vojtka, výborná Hanka Křížková, nelíbil se mi Vilém Čok, dvojka Háma a Wehrenberg byli vtipní, svým hlasem mi mírně neseděla Zuzana Benešová a zamilovaný Frank v podání Daniela Bartáka překvapil krásnou barvou hlasu. Jedna z prvních rolí Markéty Procházkové (Gita) = velmi slušný výkon. A nesmím zapomenout na nádhernou hudbu Mistra Bartáka!
(zadáno: 14.8.2015)
Excelentní Lucie Bílá v hlavní roli a Dasha, José Peter Strenáčik - obrovský talent na naší muzikálové scéně, Lukáši Kumprichtovi záporák sedl dokonale, příšerný po všech stránkách Martin Pošta (zlatej Noid), pobavila Pavla Břínková, Jiří Korn i Josef Štágr byli velmi dobří. A Hanka Křížková svým hlasem rozezvučela všechny stěny HDK. Muzikál, za který se naše republika opravdu nemusí stydět.
(zadáno: 14.8.2015)
Starý dobrý Dracula. Excelentní výkon hlavních představitelů (Josef vojtek a Marian Vojtko), velmi mile překvapila i záskoková Lorraine Kamila Nývltová. Výkon Adriany Vaňkové trochu slabší, Sandra byla už lepší. Skvělý Trapl ve trojroli, jen někdy až moc přehrává. Z nymf zaujala Sylva Schneiderová velmi. Hezká scéna, i kostýmy.
(zadáno: 14.8.2015)
Ono by mě to i bavilo, kdyby to bylo kratší a necpal se tam Tofi s Vaculíkem. Jejich výkony byly otřesné, nudné, trapné, zdlouhavé a já nevím, co ještě. Excelentní ústřední dvojice Pytloun a Doležalová, zaujala Genny Ciatti. Zbytek byly příjemné pěvecké a herecké výkony, nic víc. Čekal jsem větší bombu.
(zadáno: 14.8.2015)
Nemám slov. Jeden z nejlepších muzikálů u nás. Vynikající Markéta Procházková (výkon hodný Thalie), skvělý Trapl, perfektní Petr Vančura, Marian Vojtko. Radka Fišarová mě dokázala rozbrečet... kéž by se Quasimodo vrátil.
(zadáno: 14.7.2015)
Dokonalost! Snad jen trochu krátké! Vydržel bych tam sedět déle. Skvělé efekty, scény, hlášky.. a Petr Vančura je prostě geniální! Kéž by se toto představení ještě vrátilo! Smajlík :-)
(zadáno: 21.6.2015)
Velmi vydařené představení. Na konci mi dokonce tekly slzy. Vynikající Lucia Šoralová, skvělý Jiří Zonyga a Jan Tenkrát jako Raimond!!! Laco Hudec jako Archanděl předvedl svůj překrásný hlas. Michal Štípa je excelentní tanečník!
(zadáno: 2.6.2015)
Hudebně mě Mušketýři baví, viděl jsem několik obsazení - starší i nové. Ze starších ostřílených "bardů" stále září Bohouš Josef, Sylva Schneiderová, Josef Vojtek, Linda Finková, Zdenka Trvalcová nebo Zbyněk Fric. Z nováčků překvapil v roli Athose Peter Pecha. Byl famózní!!! V poslední době zklamání od Radky Fišarové, Alžbety Bartošové nebo Mariana Vojtka v roli Athose.
(zadáno: 2.6.2015)
Velmi povedené vtipné představení pro diváky, kteří se jdou do divadla odreagovat. Perfektní Peter Pecha a Martin Písařík v hlavní roli, oproti nim naprosto otřesný Sagvan Tofi. Tereza Kostková a Ivana Jirešová mě moc baví v roli Zuzany, Jitka Schneiderová je oproti nim chladnější. Jako Bob je vynikající Aleš Háma i Bronislav Kotiš, Václav Kopta je až příliš vulgární. V roli Skýpaly perlí Lukáš Pečenka i Jaromír Nosek. Dále mě baví Jana Synková, Denny Ratajský, Věra Vodičková, Veronika Stýblová nebo skvělá company (především Pečenka, Pecha, Schreiner a Korbel).
(zadáno: 2.6.2015)
Jsou tam rezervy, ale pro mě příjemné překvapení. Skvělá odreagovačka. Excelentní Antalová i Machálková, Helena Vondráčková velmi překvapila... perfektní výkon!... skvělá Korolová, pěvecky překvapil Smička, vynikající Asterová i Kretschmerová, Nosková i Lounová, Langmajer horší zpěv, ale na roli se hodí víc, než Vojtek. Vítek úžasný, a mile překvapil Kotvald, skvělý Peter Pecha a Laco Hudec Šubrt, jako kněz zaujal Lukáš Pečenka. Slabší jen Lounová jako Rosie, Gránský jako Sky a Šinkorová jako Donna.
(zadáno: 25.4.2015)
Moc milé, vtipné, sympatické představení s excelujícím Pavlem Klimendou jako princem a Janem Fantou jako závodníkem. Tito dva mě zaujali ze všech nejvíc, dále skvělá Nývltová jako Sněhurka a závodníci Tenkrát, Smička, Klouček nebo Šemík. Režijně mi to přijde trochu slabší, hudebně opravdu pro děti, ale milé. Viděno 3x.
(zadáno: 14.4.2015)
Já nadšení nesdílím. Nelíbilo se mi skoro nic. Asi dvě nebo tři písně mi utkvěly v paměti a líbily se mi. Jinak jsem se nudil. Téma mi nesedlo a moc mě to mrzí. 20% dávám za bezchybný výkon Markéty Procházkové, která byla opravdu excelentní!