Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (34)
Jan Pařízek: 15 % (70)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (81)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 14.4.2015)
Já nadšení nesdílím. Nelíbilo se mi skoro nic. Asi dvě nebo tři písně mi utkvěly v paměti a líbily se mi. Jinak jsem se nudil. Téma mi nesedlo a moc mě to mrzí. 20% dávám za bezchybný výkon Markéty Procházkové, která byla opravdu excelentní!
(zadáno: 5.4.2015)
Nějak mě to nezaujalo, nepochopil jsem myšlenku tohoto díla, ale Ondřej Izdný byl opravdu famózní!
(zadáno: 5.4.2015)
Luxusní! Nejlepší, co jsem v Praze viděl! A Lukáš Pečenka v roli Angela... výkon, který by si zasloužil Thalii! Vynikající muzikálový interpret!
(zadáno: 5.4.2015)
Vtipné, hudba skvělá, výkony Markéty Procházkové i Kateřiny Steinerové v hlavní roli excelentní, Michael Kluch a Ondřej Izdný = geniální. Líbilo se mi to.
(zadáno: 11.3.2015)
Skvělý orchestr, vynikající Kříž (otec i syn), Aleš Kohout velmi pobavil. Hudba výborná, příběh mohl být trochu jiný, ale pobavil mě.
(zadáno: 11.3.2015)
Velmi vydařené představení, výborné obsazení, kde perlí Hořínková, Károlyi, Olšovský, Lukáš Adam, Bábor, Nosková, Uličník, Bajtková, Ochmanová. Gottová velmi mile překvapila. Nepříliš chytlavé písně, ale nádherné a silné. Role královny mi nevadila, byla vtipná a Csáková svou solovku podala velmi slušně. Pro mě ne moc dobrý výkon Jany Musilové v roli Matky. Toto představení má "něco" do sebe. Miluji to.
(zadáno: 11.3.2015)
Pěkné zpracování, na konci dojetí. Bravo! Výborná Balzerová, Pečenka, Ratajský i D. Rous.
(zadáno: 11.3.2015)
Moc pěkné představení plné vynikajících hereckých i pěveckých výkonů. Velmi silné představení, které se vidí jen jednou za život a jsem moc rád, že jsem to mohl vidět.
(zadáno: 11.3.2015)
Velmi pěkné představení, výkony skvělé. Nejvíc se mi líbil Lukáš Rous, ten nikdy nezklame. Zasmál jsem se. A cikánka v podání Radima Madejy, nezapomenu nikdy.
(zadáno: 11.3.2015)
Asi jsem čekal víc. Výkony skvělé, hlavně Vít Herzina a Jiří Kraus, ale nějak se to vleklo, chvílemi nuda. Celkově mě to nějak nedostalo. Znám v Mostě lepší hry.
(zadáno: 1.3.2015)
Příšerný! To jsem opravdu nečekal. Moderní scéna ke klasickému českému dílu... 10% jen pro Igora Orozoviče a pár dalších herců.
(zadáno: 11.1.2015)
Celkově se mi to líbilo. Jan Kříž i Jiří Untermüller byli senzační, ovšem Dasha absolutně nejlepší.
(zadáno: 30.12.2014)
Nádherný muzikál, velmi pěkná scéna a perfektní výkony Josefa Štágra, Mariana Vojtka, Vlaďky Skalové, nebo Josefa Vágnera. Škoda, že se už nehraje...
(zadáno: 30.12.2014)
Dokonalost!!! Skvělé představení pro skvělou herečku!
(zadáno: 30.12.2014)
Opravdu jsem se bavil. Eva Holubová je paní herečka!
(zadáno: 30.12.2014)
Nic moc... herecké výkony sice velmi dobré, ale zpěv je horší, především "Lásko má já stůňu". to se musel autor obracet v hrobě. Aspoň, že tato herečka byla dobrá herecky, ale zpívat už jí nechci slyšet radši nikdy.
(zadáno: 30.12.2014)
Asi nejlepší divadelní hra v mosteckém divadle! Vynikající Jiří Kraus! Bravo. To se opravdu povedlo.
(zadáno: 22.12.2014)
To jsem opravdu nečekal. 40% dávám za perfektní výkon Lucie Jagerčíkové, pobavila Karolína Herzinová, některé stálice nezklamaly, ale ten zbytek? Scéna celkem nudná, stále opakující se, příliš zdlouhavé... Škoda.
(zadáno: 1.12.2014)
Nádherné dílo a ČR se určitě nemá za co stydět. Skvělé výkony! Radim Schwab jako Fantom Opery excelentní, perfektně hraje a ještě lépe zpívá. Monika Sommerová jako Christine nadchne skvělým herectvím i zpěvem! A Tomáš Vaněk je skvostný Raoul! Urban i Štágr byli výborní, pobavili. Michaela Gemrotová velmi dobře zpívá, ale její alternace mě o trochu víc nadchla herecky. Tereza Mátlová a Jindřich Nováček mě velmi baví.
Uvedení 2018: Schwab, Vaněk, Sommerová jsou ještě lepší než dřív. Tolik emocí, nádhera! Zaujali nováčci - B. Kotiš, P. Vítek a D. Matoušek.
(zadáno: 1.12.2014)
2014: Velmi vtipné představení, živá hudba, skvělé herecké výkony, milé pěvecké výkony. Písničky Vám půjdou rychle do hlavy... Mohlo by to být jet o trošičku kratší. Vyzdvihl bych excelentní výkon Lumíra Olšovského, který byl ve všech rolích vynikající, vtipný, každou roli měl perfektně propracovanou a moc hezky zpíval! Musím na to znovu!
2019: Tak jsem se na to dostal až po více než 4 letech. Představení má stále skvělou energii... Eva Staškovičová je úžasným "nováčkem". Nádherně zpívala, skvěle hrála a s L. Olšovským patřila mezi špičku představení!
(zadáno: 29.10.2014)
Velmi dobré a kvalitní představení plné humoru a profesionálních výkonů. Marie Doležalová byla správně "trhlá", Denny Ratajský vynikající, jako vždy. Svou roli si užívá a využívá mnoho prostředků k hraní. Lukáš Rous je také výborný. Martina Randová rozesměje publikum už svým příchodem. Ostatní herci mají dost prostoru, aby vynikli a vedou si velmi dobře!
2021 - excelentní Vendula Příhodová, která ukázala, že i činohru ovládá perfektně, Sandra Pogodová výtečná!
(zadáno: 19.10.2014)
Bomba! V hlavní roli se představil Jan Kříž. Jak se vypracoval (hlavně tanečně), to je neskutečné! Role mu sedne a hlavně na ní stačí svými schopnostmi, což je nejdůležitější. Markéta Procházková podala její standartně skvělý muzikálový výkon, krásně použila emoce. Marie Blahynková v roli velmi překvapila skvělým herectvím a parádním zpěvem. Její solovou písničku jsem jí sežral se vším všudy. Jan Tenkrát se konečně představil ve větší roli, kde ukáže, co v něm je. Dokonale se vžil do role, pěvecky mu to krásně sedí a jeho hlas se mile poslouchá. Právem mu nejdéle tleskalo a řvalo celé divadlo.
(zadáno: 25.9.2014)
Famózní muzikál. To je Sněhová královna! Mrzí mě malý prostor pro hlavní roli,ale to je vše. Vyzdvihnu bezchybnou herecky a pěvecky Míšu Zemánkovou, L. Olšovského-výborný!, A. J. Slováčkovou, Felix Slováček jr. pobaví svým úchvatným výkonem ve čtyřech odlišných rolích a dle mého je ze všech postav nejvýraznější a pro děti nejvtipnější. Velmi dobré královny (Kleinová,Hořínková,Žehrová) a skvělá pěvecko-taneční company Scéna užitečně a líbivě vymyšlena. Líbí se mi, že dost melodií je použito z dřívějšího CD D. Patrasové. Skvělý nápad udělat z toho muzikál. Hodně diváků se vrátí do dětských let.
(zadáno: 2.5.2014)
Nádherné árie, skvělé výkony, projekce, které zapadají do příběhu (konečně!), vynikající choreografie. to jsem si z Antoinetty odnesl. Vyzvihl bych výkon Ivy Marešové, která nese nádherný hlas a její Antoinetta je velmi dobrá. M. Absolonová je ovšem excelentní. Trochu zklamal Roman Vojtek, nepřišel mi nějaký skvělý, ba i nudný. Michal Novotný je vynikající jako král, ovšem Lukáš Pečenka zazářil nejvíce! Nejvíc mě ale asi dostal David Uličník, jehož árie byly nejkrásnější z celého muzikálu. Toto dílo momentálně na českých jevištích opravdu chybí!
(zadáno: 2.5.2014)
Nádherný příběh se skvělými songy a ještě lepšími výkony.. to je Osmý světadíl. Byl jsem nadšen z choreografie a výkonu Kateřiny Steinerové v hl. roli, která předvedla, že zpívat opravdu umí (i hrát), Michaela Doubravová byla vynikající jako vždycky, jen mě nedojala tak, jako Katka. Na Katku se podívám a brečím. Roman Tomeš si vedl výborně jako vždy, ale víc se mi líbil Tomáš Savka... a Jan Kříž byl skvělý i tanečně. Z menších rolích exceluje Marie Štěchová. V company se mi nejvíc líbil asi Jan Tenkrát... všem doporučuji, dojalo mě to a rád bych to viděl znovu.