Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (40)
Jan Pařízek: 15 % (72)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (84)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 14.8.2015)
Excelentní Lucie Bílá v hlavní roli a Dasha, José Peter Strenáčik - obrovský talent na naší muzikálové scéně, Lukáši Kumprichtovi záporák sedl dokonale, příšerný po všech stránkách Martin Pošta (zlatej Noid), pobavila Pavla Břínková, Jiří Korn i Josef Štágr byli velmi dobří. A Hanka Křížková svým hlasem rozezvučela všechny stěny HDK. Muzikál, za který se naše republika opravdu nemusí stydět.
(zadáno: 14.8.2015)
Starý dobrý Dracula. Excelentní výkon hlavních představitelů (Josef vojtek a Marian Vojtko), velmi mile překvapila i záskoková Lorraine Kamila Nývltová. Výkon Adriany Vaňkové trochu slabší, Sandra byla už lepší. Skvělý Trapl ve trojroli, jen někdy až moc přehrává. Z nymf zaujala Sylva Schneiderová velmi. Hezká scéna, i kostýmy.
(zadáno: 14.8.2015)
Ono by mě to i bavilo, kdyby to bylo kratší a necpal se tam Tofi s Vaculíkem. Jejich výkony byly otřesné, nudné, trapné, zdlouhavé a já nevím, co ještě. Excelentní ústřední dvojice Pytloun a Doležalová, zaujala Genny Ciatti. Zbytek byly příjemné pěvecké a herecké výkony, nic víc. Čekal jsem větší bombu.
(zadáno: 14.8.2015)
Nemám slov. Jeden z nejlepších muzikálů u nás. Vynikající Markéta Procházková (výkon hodný Thalie), skvělý Trapl, perfektní Petr Vančura, Marian Vojtko. Radka Fišarová mě dokázala rozbrečet... kéž by se Quasimodo vrátil.
(zadáno: 14.7.2015)
Dokonalost! Snad jen trochu krátké! Vydržel bych tam sedět déle. Skvělé efekty, scény, hlášky.. a Petr Vančura je prostě geniální! Kéž by se toto představení ještě vrátilo! Smajlík :-)
(zadáno: 21.6.2015)
Velmi vydařené představení. Na konci mi dokonce tekly slzy. Vynikající Lucia Šoralová, skvělý Jiří Zonyga a Jan Tenkrát jako Raimond!!! Laco Hudec jako Archanděl předvedl svůj překrásný hlas. Michal Štípa je excelentní tanečník!
(zadáno: 2.6.2015)
Hudebně mě Mušketýři baví, viděl jsem několik obsazení - starší i nové. Ze starších ostřílených "bardů" stále září Bohouš Josef, Sylva Schneiderová, Josef Vojtek, Linda Finková, Zdenka Trvalcová nebo Zbyněk Fric. Z nováčků překvapil v roli Athose Peter Pecha. Byl famózní! To samé Lucia Jagerčíková jako Mylady. V poslední době zklamání od Radky Fišarové (královna) nebo Mariana Vojtka (Athos). Otřesné komické duo Kuželka a Vyskočil.
(zadáno: 2.6.2015)
Velmi povedené vtipné představení pro diváky, kteří se jdou do divadla odreagovat. Perfektní Peter Pecha a Martin Písařík v hlavní roli, oproti nim naprosto otřesný Sagvan Tofi. Tereza Kostková a Ivana Jirešová mě moc baví v roli Zuzany, Jitka Schneiderová je oproti nim chladnější. Jako Bob je vynikající Aleš Háma i Bronislav Kotiš, Václav Kopta je až příliš vulgární. V roli Skýpaly perlí Lukáš Pečenka i Jaromír Nosek. Dále mě baví Jana Synková, Denny Ratajský, Věra Vodičková, Veronika Stýblová nebo skvělá company (především Pečenka, Pecha, Schreiner a Korbel).
(zadáno: 2.6.2015)
Jsou tam rezervy, ale pro mě příjemné překvapení. Skvělá odreagovačka. Excelentní Antalová i Machálková, Helena Vondráčková velmi překvapila... perfektní výkon!... skvělá Korolová, pěvecky překvapil Smička, vynikající Asterová i Kretschmerová, Nosková i Lounová, Langmajer horší zpěv, ale na roli se hodí víc, než Vojtek. Vítek úžasný, a mile překvapil Kotvald, skvělý Peter Pecha a Laco Hudec Šubrt, jako kněz zaujal Lukáš Pečenka. Slabší jen Lounová jako Rosie, Gránský jako Sky a Šinkorová jako Donna.
(zadáno: 25.4.2015)
Moc milé, vtipné, sympatické představení s excelujícím Pavlem Klimendou jako princem a Janem Fantou jako závodníkem. Tito dva mě zaujali ze všech nejvíc, dále skvělá Nývltová jako Sněhurka a závodníci Tenkrát, Smička, Klouček nebo Šemík. Režijně mi to přijde trochu slabší, hudebně opravdu pro děti, ale milé. Viděno 3x.
(zadáno: 14.4.2015)
Já nadšení nesdílím. Nelíbilo se mi skoro nic. Asi dvě nebo tři písně mi utkvěly v paměti a líbily se mi. Jinak jsem se nudil. Téma mi nesedlo a moc mě to mrzí. 20% dávám za bezchybný výkon Markéty Procházkové, která byla opravdu excelentní!
(zadáno: 5.4.2015)
Nějak mě to nezaujalo, nepochopil jsem myšlenku tohoto díla, ale Ondřej Izdný byl opravdu famózní!
(zadáno: 5.4.2015)
Luxusní! Nejlepší, co jsem v Praze viděl! A Lukáš Pečenka v roli Angela... výkon, který by si zasloužil Thalii! Vynikající muzikálový interpret!
(zadáno: 5.4.2015)
Vtipné, hudba skvělá, výkony Markéty Procházkové i Kateřiny Steinerové v hlavní roli excelentní, Michael Kluch a Ondřej Izdný = geniální. Líbilo se mi to.
(zadáno: 11.3.2015)
Skvělý orchestr, vynikající Kříž (otec i syn), Aleš Kohout velmi pobavil. Hudba výborná, příběh mohl být trochu jiný, ale pobavil mě.
(zadáno: 11.3.2015)
Velmi vydařené představení, výborné obsazení, kde perlí Hořínková, Károlyi, Olšovský, Lukáš Adam, Bábor, Nosková, Uličník, Bajtková, Ochmanová. Gottová velmi mile překvapila. Nepříliš chytlavé písně, ale nádherné a silné. Role královny mi nevadila, byla vtipná a Csáková svou solovku podala velmi slušně. Pro mě ne moc dobrý výkon Jany Musilové v roli Matky. Toto představení má "něco" do sebe. Miluji to.
(zadáno: 11.3.2015)
Pěkné zpracování, na konci dojetí. Bravo! Výborná Balzerová, Pečenka, Ratajský i D. Rous.
(zadáno: 11.3.2015)
Moc pěkné představení plné vynikajících hereckých i pěveckých výkonů. Velmi silné představení, které se vidí jen jednou za život a jsem moc rád, že jsem to mohl vidět.
(zadáno: 11.3.2015)
Velmi pěkné představení, výkony skvělé. Nejvíc se mi líbil Lukáš Rous, ten nikdy nezklame. Zasmál jsem se. A cikánka v podání Radima Madejy, nezapomenu nikdy.
(zadáno: 11.3.2015)
Asi jsem čekal víc. Výkony skvělé, hlavně Vít Herzina a Jiří Kraus, ale nějak se to vleklo, chvílemi nuda. Celkově mě to nějak nedostalo. Znám v Mostě lepší hry.
(zadáno: 1.3.2015)
Příšerný! To jsem opravdu nečekal. Moderní scéna ke klasickému českému dílu... 10% jen pro Igora Orozoviče a pár dalších herců.
(zadáno: 11.1.2015)
Celkově se mi to líbilo. Jan Kříž i Jiří Untermüller byli senzační, ovšem Dasha absolutně nejlepší.
(zadáno: 30.12.2014)
Nádherný muzikál, velmi pěkná scéna a perfektní výkony Josefa Štágra, Mariana Vojtka, Vlaďky Skalové, nebo Josefa Vágnera. Škoda, že se už nehraje...
(zadáno: 30.12.2014)
Dokonalost!!! Skvělé představení pro skvělou herečku!