Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (46)
Jan Pařízek: 15 % (73)
Jiří Koula: 15 % (44)
Helena Grégrová: 16 % (88)
Jiří Landa: 18 % (123)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 22.3.2016)
Muzikál mě nějak extra neuchvátil. Líbily se mi písně, ale dějově je to fakt mizerný. Vyzdvihnu výkon excelentního Radima Schwaba v hlavní roli Šalamouna. Herecky i pěvecky nepřekonatelný. Sibyla v podání Elišky Ochmanové byla také vynikající. Překvapil mě Zbyněk Fric v roli Baltora. Byl výborný. Taneční role Čas v podání Marka Lhotskýho... opravdu zážitek! Líbila se mi i Hanka Křížková, Vanda Károlyi, Adriana Bajtková. Z company zaujal David Bouša.
Celkově je to zvláštní a určitě to nebude mou divadelní drogou.
(zadáno: 21.7.2017)
Nemám slov. Krásné, efektivní, moderní, vtipné. Nechybí tomu absolutně nic. Excelentní Jan Cina! Skvělá Berenika Kohoutová, Klepl a Kraus mě velmi bavili. Šiškové slovenština byla zpestřením a její srdečnost a láska k princezně mi byla bližší, než v podání Daniely Kolářové. Skvělí králové Navrátil i Mejzlík a Frej. A moc se mi líbil i záskokový V. Jílek v roli Kokošky (ten den Štabrňák jako Rádce Kulatý) Opravdu vřele doporučuji! Stojí to za to!
(zadáno: 30.1.2019)
Krásné, ale těžké představení. Během několika scén se divákům doslova tají dech nad perfektními a uvěřitelnými výkony dvou hlavních představitelů - Lucia Jagerčíková a Jan Révai. Dlouho jsem neviděl tak přirozené a věrohodné výkony! Klobouk dolů před vámi! Temnou atmosféru dokresluje dramatická hudba, pár zpívaných textů a úžasná "hra" se světlem a párou. Františka Stropnická má v inscenaci méně prostoru, ale i ta podává velmi dobrý výkon. Doporučuji všem, kteří mají tato vážná "temná" témata rádi. Je to fakt síla :).
(zadáno: 24.8.2018)
Moc příjemné hodinové představení pro tři herce, kteří vás pobaví i dojmou lidovými příběhy, potěší dobrým vínem a klobáskou s okurkou a chlebem. Herci na sebe skvěle slyší a parádně reagují na diváky. Odehrává se ve velmi příjemném prostředí, kde herci trhají lístky a obsluhují na baru... A pak předvedou perfektní výkon na jevišti.
(zadáno: 18.6.2022)
Fajn letní oddychovka, poctivý muzikál - O. Brzobohatý opět válí! Hezká scéna, skvělé choreografie. Film, který naprosto zbožňuju, je bizár, a tak některé scény jsou v muzikálovém provedení snad ještě větší bizár. A tak to má být. Já se fakt bavil. Fantastický byl Martin Holec v roli Šimona (Proč není uvedený na webu?... Snad bude alespoň v programu, který ani po premiéře zatím neexistuje.) Excelovali taktéž Filip Hořejš a Felicita Prokešová. V menších rolích vynikali Pavel Kikinčuk a malý Tobiáš Freja.
Jo a prosím, udělejte něco s tím zvukem. Fakt to kazí celkový dojem. Hercům není moc rozumět a to nejen v tomto představení HDK.
(zadáno: 4.11.2018)
Smolíkovi mě moc bavili. Nádherné kostýmy, milé písničky (dokonce i v maďarštině), skvělé obsazení... zábava zaručena! Nejvíce mě zaujala Eva Holubová, která předvedla opět skvělý výkon a parádně improvizovala. Paní herečka! Určitě doporučuji!
(zadáno: 25.9.2014)
Famózní muzikál. Vyzdvihnu fantastické výkony M. Zemánkové A G. Urbánkové, L. Olšovského, A. J. Slováčkové, Felix Slováčka jr., který pobaví svým úchvatným výkonem ve čtyřech odlišných rolích a dle mého je ze všech postav nejvýraznější a pro děti nejvtipnější. Velmi dobré královny (Kleinová,Hořínková,Žehrová) a skvělá pěvecko-taneční company Scéna užitečně a líbivě vymyšlena. Líbí se mi, že je dost melodií použito z dřívějšího CD D. Patrasové. Skvělý nápad udělat z toho muzikál. Hodně diváků se vrátí do dětských let. V HDK představení škodí nefunkční točny.
(zadáno: 12.2.2022)
Krásná pohádková podívaná... Scéna je opravdu překrásná. Písničky pěkné, náročné a můj obdiv mají všichni interpreti, kteří je s přehledem zvládli. Vyzdvihnout musím E. Mertovou a B. Slaninovou. A. Zelová byla v roli královny především herecky famózní, moc se mi líbili i L. Matouš, A. Slanina a v menších rolích R. Jícha a J. Mach.
Není to něco, na co bych musel znovu, ale užil jsem si to velmi.
(zadáno: 25.4.2015)
Moc milé, vtipné, sympatické představení s excelujícím Pavlem Klimendou jako princem a Janem Fantou jako závodníkem. Tito dva mě zaujali ze všech nejvíc, dále skvělá Nývltová jako Sněhurka a závodníci Tenkrát, Smička, Klouček nebo Šemík. Režijně mi to přijde trochu slabší, hudebně opravdu pro děti, ale milé. Viděno 3x.
(zadáno: 23.9.2021)
Toto představení si divák opravdu užije, jelikož se stává nedílnou součástí děje. Herci skvěle reagují na divácké připomínky, vzniká zde prostor k improvizaci a prostředí Divadla Pluto je k tomu všemu zcela ideální. Scéna vymakaná, kostýmy pěkné, představení i přes svou délku velmi rychle uteče. P. Kikinčuk byl vynikající, stejně tak i J. Kikinčuková a policisté v podání J. Bláhy a M. Košana.
Díky za takové divadélko, které člověku rozzáří den.
(zadáno: 3.6.2021)
Geniální hra, která byla v Chebu velmi dobře zpracovaná i zahraná, ale výkony některých herců bych si v těchto rolích představoval asi ještě o něco výraznější. Snažil jsem se nesrovnávat s filmovou adaptací, kterou mám moc rád, ale úplně to nešlo. Zaujali mě především Magdaléna Hniličková, Radmila Urbanová, Vladimíra Vítová a Daniel Mišák. Nesmím zapomenout ještě na "záskokového" Vuka Čelebiče, který zářil jako Pan Nitranský. Klobouk dolů!
Za příjemně strávený čas v Západočeském divadle dávám hezkých 80%.
(zadáno: 7.11.2015)
Plzeň opět nezklamala! Skvělé dílo a bravurní Aleš Kohout, Jan Fanta, Richard Pekárek, Lukáš Ondruš, Pavel Režný, Eva Staškovičová a v roli Wendly Karolina Gudasová. Úžasné pěvecké i herecké výkony.
(zadáno: 10.10.2016)
75%
Bylo to moc fajn! Excelentní Přemysl Pálek v hlavní roli. Líbila se mi i představitelka Natalie Petra Kosková. Petra Tenorová je slabší pěvecky, herecky dobrá. Naprosto nejlepší byl Jan Tenkrát a Marie Křížová. Ilona Maňasová mi moc nesedla herecky ani pěvecky. Pobavila Markéta Martiníková a Alena Štréblová (Renáta Podlipská je oproti ní dost slabá). Dobrý výkon Romana Tomeše, Tomáše Löbla a Kateřiny Šildové. Genny Ciatti vynikající! Zbyněk Fric dobrý jako vždy, ale Petr Vondráček mi přišel o chlup lepší. Skvělá hudba, scéna, kostýmy, vtipné situace a parádní výkony. Doporučuji.
(zadáno: 21.3.2018)
Z představení jsem si odnesl opravdu silný zážitek. Zajímavý příběh, ze kterého (hlavně v závěru) mrazí. Hra skvěle graduje a odsýpá. Excelentní výkon Mileny Steinmasslové, které perfektně sekundovali Jitka Nerudová, Monika Zoubková, Jan Zadražil a Aleš Petráš. Jsem opravdu rád, že jsem takové představení mohl vidět, ale znovu bych už nešel. Bylo to na mě opravdu "silný kafe", ale takový je život.
(zadáno: 11.8.2019)
75%
Ztotožňuji se s tím, co je zde již napsáno - příjemná letní oddychovka, kterou jsem určitě moc rád viděl. Z obsazení vynikali především perfektní Ivan Lupták a Petra Kosková (v roli Hanky), dále Jan Fanta a Vendula Příhodová. Zlata Adamovská, Linda Fikar Stránská i Josef Carda skvěle sekundovali studentům na chmelu a moc mě bavili. Představení jsem viděl na Tvrzi Divice, kde to mají opravdu nádherně udělané a perfektně zorganizované. Klobouk dolů!
(zadáno: 7.9.2020)
Přemýšlel jsem v průběhu představení, zda se mi to, co vidím na jevišti, líbí nebo ne. Došel jsem k názoru, že svým způsobem vlastně ano. Geniální režijní nápady, skvělé výkony P. Vančury, Z. Stivínové a R. Mikluše a nezapomenutelná diskotéka DJ Petra Vančury před představením. Kdy se vám podaří zapařit si ve Stavovském? Za tento ojedinělý zážitek a zajímavou divadelní zkušenost s takto nekonvenčním a moderním představením dávám dobrých 50%. Rozhodně nelituji, že jsem necelé 2,5 hodiny strávil při tomto představení. Nicméně přestávka by neuškodila. Ke konci jsem už lehce ztrácel pozornost.
(zadáno: 21.12.2019)
Příjemné vánoční představení, které těm nejmenším připomene tradiční české zvyky.
(zadáno: 1.3.2015)
Příšerný! To jsem opravdu nečekal. Moderní scéna ke klasickému českému dílu... 10% jen pro Igora Orozoviče a pár dalších herců.
(zadáno: 1.10.2017)
Moc jsme se bavili. Skvělé představení. Všem vřele doporučuji. Skvělému obsazení vévodí excelentní Lukáš Pečenka, který by si za svou roli zasloužil Thalii.
(zadáno: 11.3.2015)
Moc pěkné představení plné vynikajících hereckých i pěveckých výkonů. Velmi silné představení, které se vidí jen jednou za život a jsem moc rád, že jsem to mohl vidět.
(zadáno: 9.1.2022)
75%
Plzeň si stále drží svou kvalitu, ale zrovna tohle nebude dílo, na které budu jezdit opakovaně. Jsem však moc rád, že jsem mohl v tak úžasné roli vidět bravurní Stanislavu Topinkovou Fořtovou. Takhle vypadá muzikálová hvězda. Pavel Režný jako vždy bezchybný, v závěru mě z jeho výkonu mrazilo. Charlotte Režná herecky i pěvecky kouzelná. Z company mě nejvíce zaujaly Karolína Jägerová a Hana Spinethová. Co se scénografie týče, líbil se mi dům Normy a bazén. Kostýmy byly velmi slušivé a orchestr vynikající. Jako celek mě ovšem představení neuchvátilo tolik, jako jiné muzikály v DJKT.
(zadáno: 6.6.2021)
75%
Plzeňské zpracování je fenomenální, ovšem dílo jako takové si mě bohužel nezískalo. Věděl jsem, do čeho jdu, ale i přesto jsem tomu rád dal šanci. I když to ale nebude, jako v mém případě, pro někoho šálek kávy, ani chvíli se nudit nebude. Neustále je na co koukat. Vynikající režie, nádherná scéna, excelentní výkony (jak jinak v Plzni, že?). Zde září především J. Hruškoci, S. Topinková Fořtová, P. Klimenda, R. A. Shejbal a P. Režný s Ch. Režnou.
(zadáno: 1.1.2019)
Krásná inscenace! Doteď na to vzpomínám... nejvíce mě nadchli Anna Julie Slováčková a Filip Hořejš. Škoda, že už to nejspíš v tomto obsazení nikdy neuvidíme.
(zadáno: 14.4.2015)
Já nadšení nesdílím. Nelíbilo se mi skoro nic. Asi dvě nebo tři písně mi utkvěly v paměti a líbily se mi. Jinak jsem se nudil. Téma mi nesedlo a moc mě to mrzí. 20% dávám za bezchybný výkon Markéty Procházkové, která byla opravdu excelentní!
(zadáno: 1.2.2022)
85%
Začnu mínusem, který je jen jeden (a malý) - délka představení. Stačila by klidně hodina a půl bez přestávky. Nicméně ani tak jsem se nenudil a Anna Polívková byla opravdu po všech stránkách fantastická. Nedovedu si představit lepší výběr herečky pro tuto roli. Anna Polívková byla trefou do černého a potlesk vestoje si zasloužila!