Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (39)
Jan Pařízek: 15 % (72)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (84)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 27.11.2015)
Ohromující překlad Milana Malinovského! Rent mě jako vždy bavil, i v češtině, jen mi tam chyběl ten drive anglické verze v Kalichu. Rent je srdcovka a dohnal to jinými částmi. Naprosto skvělý Tomáš Vaněk s Míšou Horkou :) a Laco hudec Šubrt je úžasným Angelem. Překvapila i dvojice Míša Zemánková s Vendulou Příhodovou. Obě předvedly dech beroucí výkony. David Bouša předvedl překrásný hlas. a Kačka Sedláková pobavila. Určitě se běžte podívat, stojí to za to!
(zadáno: 21.12.2015)
Úžasné představení. Toto se Lukáši Pečenkovi opravdu povedlo! Celý herecký soubor byl opravdu stoprocentní. Moc mě zaujal Vojtěch Blahuta, kterého jsem do této doby neviděl. Samozřejmě jako vždy perfektní Procházková, Izdný a Chaloupková. A bavila mě i Chybová. Určitě se zajděte podívat. Stojí to za to.
(zadáno: 3.5.2016)
Opravdu výborná komedie. Diváci se smáli od začátku do konce. Vynikající Lukáš Pečenka a Lukáš Rous, pobavila Martina Randová i Jakub Slach. Určitě se pojedu podívat víckrát.
(zadáno: 29.8.2016)
Tohle musíte vidět!!! Zajímavý příběh, krásné písně, excelentní výkony... Perlili Michaela Horká, Peter Pecha, Tomáš Vaněk, Lucia Jagerčíková a Milan Malinovsky. Moc se mi to líbilo. Tento muzikál je něčím nevídaným na naší divadelní scéně.
(zadáno: 24.9.2016)
Skvělá komedie, při které se člověk směje, ale cítí i napětí a očekává, jak to vůbec dopadne. Na konci je divák, řekl bych, velmi překvapený. Zajímavá zápletka. Já se moc bavil. Vyzdvihuji naprosto bezchybný výkon Lukáše Pečenky a Sandry Pogodové!
(zadáno: 10.10.2016)
Výkony všech herců byly bezchybné! Nejvíc mě asi bavil Petr Vančura. Ale oceňuji skvělou choreografii a "akrobatické výkony" ve výškách. Je skvělé, že něco takového dokázali udělat právě v Rubínu. Moc jsem se bavil a to je v tomto divadle asi nejdůležitější.
(zadáno: 3.3.2017)
Pro mě veliké překvapení. Moc dobrá show! Krásná výpravná scéna, špičkové výkony - vyzdvihl bych především Petra Pechu, který je opravdu Rocky se vším všudy. Překrásný hlas, parádní herectví a celková kondička, kterou Pecha má. Dále skvělí Markéta Procházková, Luther Simon, Heňo, Dáša Zázvůrková a Bernatský se Zárubou potěší nejednoho diváka. Velmi zklamala Hana Holišová,která jen přehrávala a neměla moc energie při zpěvu jako její alternace.Líbí se mi přímé přenosy přímo z hlediště a jeviště na dvě obrazovky po stranách.Závěrečná scéna je opravdu velkolepá. Orchestr byl bezchybný. Doporučuji.
(zadáno: 20.6.2017)
Opravdu mimořádný zážitek! Skvělou přirozenou kulisou je samotný Hněvín, který herci využívají na 100%. Hudba, která neomrzí. Příběh, který všichni milujeme. A když se k tomu přidají perfektní výkony herců, tak vznikne skvělé představení. Excelentní Lucia Jagerčíková jako královna, zaujal i Král Daniel Rous a v roli Peška Ondřej Dvořák. Všem vřele doporučuji!
2020: Atmosféru má představení stále stejnou, opět zářila Lucia Jagerčíková (tentokrát už jako Nývltová), moc se mi líbil král v podání Jana Beneše a celé představení svou skvělou energií ovládla Karolína Herzinová.
(zadáno: 1.10.2017)
Moc jsme se bavili. Skvělé představení. Všem vřele doporučuji. Skvělému obsazení vévodí excelentní Lukáš Pečenka, který by si za svou roli zasloužil Thalii.
(zadáno: 2.10.2017)
Tento muzikál mám moc rád. Perfektní hudba Zdeňka Bartáka. 10% strnu jen za slabší choreografie oproti pražskému a hlubockému uvedení, nahraným sborům, přičemž tanečníci mnohdy ani neotevírají pusu. Příjemně působící scéna, bezchybné výkony v čele s Ditou Hořínkovou, Elis Ochmanovou a Viktorem Antoniem. Překvapili (velmi mile) Míša Nosková a Jaromír Adamec, skvělí byli také Monika Sommerová, Zuzana Benešová, Radka Fišarová, Lukáš Randák a Jan Urban a v menších rolích Adriana Bajtková, Lucie Pragerová a Aneta Dobešová. Marian Vojtko by měl trochu ubrat ze svých "vtípků".
(zadáno: 26.10.2017)
Moc pěkná inscenace. Líbí se mi velmi hravá a příjemná hudba. Orchestr byl skvělý, hlavní představitelé také. Nejvíce zaujal Lumír Olšovský, Ivana Korolová, Dušan Růžička a Marian Mičjar.
(zadáno: 15.11.2017)
Velmi jsem se bavil. Krásné kulisy, úžasné (až překvapivé) využití rekvizit, perfektní výkony všech účinkujících. Byl jsem napjat až do poslední vteřiny a na konci představení mě tak zvláštně mrazilo. Opravdu vydařené představení!
(zadáno: 12.12.2017)
Nesmírně jsem se bavil, hra byla lepší a lepší - skvěle gradovala. Skvělé obsazení - velmi zaujal Matúš Bukovčan, který byl nepopsatelný, krásným přirozeným herectvím zaujal Aleš Petráš, pobavili Miloslav Tichý a Václav Werner Kraus. Viděno 3x. Vřele doporučuji!
(zadáno: 19.2.2018)
95%
Pro fanoušky Jonathana Larsona je tento muzikál opravdu skvostem naší muzikálové scény. Perfektní hudba, živá kapela, neuvěřitelné výkony všech účinkujících. Příběh, který nesmírně pobaví, ale také dojme. Pár procent strhávám jen za zvuk - občas hudba přehlušila umělce a bylo hůř rozumět. Jinak bez chybičky a všem vřele doporučuji. Bravo!
(zadáno: 15.4.2018)
Představení se mi velmi líbilo a řadím ho mezi nejlepší, které jsem viděl (co se týče činoher). Úchvatná Chantal Poullain, která divákům rozdává nespočet energie. Má neuvěřitelné charisma. Martin Kraus podal velmi dobrý herecký výkon a za svou hereckou kolegyní rozhodně nezůstával pozadu. Bylo vidět, že si to i samotní herci užívají, takže se neubránili ani oni smíchu. Vřele doporučuji.
(zadáno: 21.10.2018)
95% - bytové divadlo Košická
Překrásná inscenace, velmi osobní, v malém útulném bytečku, s jedním hercem a 30 diváky, kteří se rázem stali hereckými partnery excelentního, úžasného, skvělého a přirozeného Daniela Krejčíka, který dokázal na každou situaci perfektně reagovat a jeho projev mi byl moc příjemný - od přivítání a usazení diváků, až po setkání po představení. Určitě půjdu ještě jednou, protože uvidím vlastně úplně jiné představení, než teď. Moc hezký text, scéna nádherná, situační humor, dojetí. To vše uvidíte během 80 minut, které utečou jako voda. Mně to přišlo jako půl hodiny :).
(zadáno: 15.12.2018)
95% - Mrzí mě, že musím strhnout alespoň 5% za velmi špatné přetextování, protože z celku jsem naprosto nadšen!
Děkuji Evo Staškovičová, Venuše Zaoralová Dvořáková, Pavle Režný a Jozefe Hruškoci! Především díky vám jsem v hledišti brečel, smál se a užíval si toto představení! Skvělá režie, scéna i choreografie. Všem vřele doporučuji. Stojí to za to!
(zadáno: 26.2.2019)
Ještě teď mě bolí břicho a hlava od smíchu :D Dokonalost! Nádherná scéna, skvělá hudba, nespočet vtipných pasáží, úžasná a nezapomenutelná improvizace a samozřejmě vynikající výkony! Vynikali především Lumíra Přichystalová (úžasné herectví i zpěv!), Petr Vršek, Jaroslava Kretschmerová a William Valerián. Děkuji za opravdu mimořádný zážitek!!! :-)
(zadáno: 17.3.2019)
Konečně zase po delší době pořádný muzikál v Praze! Opravdu se mi to moc líbilo. Klobouk dolů před O. Brzobohatým - nápaditá hudba a také vše ostatní, co stvořil! Nečekejte ovšem chytlavé melodie, které si budete prozpěvovat při cestě z divadla. Z výkonů vyzdvihnu především J. Sklenáře, A. Fialovou, M. Holého, J. Kretschmerová je bezkonkurenční. Hlavní hvězda V. Dyk podává velmi slušný pěvecký i herecký výkon, ale L. Janota mě svou snaživostí a vtipem zaujal asi více. Velkou zásluhu na mém vysokém hodnocení mají také skvělé choreografie a nádherná scéna.
(zadáno: 20.4.2019)
Člověk se podívá na Jana Cinu a vidí Malého prince. Titulní a jediná role v představení mu nesmírně sedí. Klobouk dolů! A poslední dvě písně? Neskutečné. To musíte zažít. Díky úžasné hudbě se ocitnete v jiné dimenzi. Scéna a rekvizity... Bravo! Tolik jednoduchých, avšak efektivních nápadů. Jen Studio Dva mi pro toto představení přijde velké. Dovedl bych si to představit v komornějším prostředí a přál bych si "hltat" Cinův výkon z bezprostřední blízkosti. Byl by to určitě ještě silnější zážitek.
(zadáno: 26.4.2019)
Tento rodinný muzikál jsem viděl více než 10x, což svědčí o mém nadšení. Pro děti fakt super! Milý příběh, zapamatovatelné melodie a texty, rozzářené děti v hledišti. Pixovi zkrátka umí! Žádná z představitelek Kapesky nebyla špatná, každá byla jiná. Nejvíce mi však sedělo podání G. Urbánkové. V dalších rolích zářili A.J. Slováčková/M. Sejnová, P. Strenáčik/F. Pytloun, F. Slováček, M. Hrabě, E. Kleinová, G. Ciatti, P. Doležalová, J. Klein, J. Zonyga, B. Rajnišová, M. Zemánková a P. Macháček. K.Střihavka pobaví v činoherních částech. Slabší výkon podává jen J. Štědroň vzhledem k jeho věku.
(zadáno: 12.9.2019)
Tleskám! Jedna z nejlepších komedií, které jsem viděl. Řekl bych, že je to velmi dobrá inscenace o velmi nepovedené inscenaci. Na hercích je vidět, že je jejich role baví. Nejvíce mě však zaujali Karel Heřmánek Jr., Dana Morávková, Petr Macháček a Jan Řezníček. Na jevišti je postavená nádherná scéna, která krásně (ne)funguje. Nemám opravdu co dodat. Snad jen to, že děkuji za skvělý zážitek!
(zadáno: 12.10.2019)
Na můj vkus trochu dlouhé, ale rozhodně jsem se nenudil! Muzikál je skvělým nástupcem úspěšného Osmého světadílu. Z herců jde nepopsatelná energie. Moc se mi líbili Zbyněk Fric, Richard Pekárek a Marianna Polyáková. Příběh moc hezky zpracovaný, choreografie skvělé. Nebyl zde slabý článek. Hodnotím vysoko hlavně kvůli náboji všech účinkujících. Zvedli mě ze sedačky.
Další reprízy opět bomba! Představení vládla Marie Křížová, zamiloval jsem se do Mariky Procházkové a Tomeš s Tenkrátem standardně skvělí. Z další návštěvy vyzdvihnu určitě Nikolu Ciprovou, Jana Mikulu a Valentýna Pokorného.
(zadáno: 22.10.2019)
Představení jsem zatím viděl jen na generální zkoušce a už tam jsem věděl, že to potřebuji vidět znovu. Jedná se o opravdu nevídanou inscenaci, při které vlastně nevíte, co děláte, proč to děláte a na konci se Vám Vaše otázky rozluští a jste nadšení, šokovaní! Po technické stránce funguje vše dokonale. Petr Vančura svým typickým humorem provází celým večerem. Této role se zhostil jako vždy excelentně. Pokud chcete zažít něco, co jste ještě nikdy nezažili, navštivte Putinovy agenty. Nebudete litovat!
(zadáno: 6.11.2019)
Studio Ypsilon 2019 - R. Pekárek a L. Adam
Bravo! Nevídané představení, kterému vévodí dva skvostní umělci za doprovodu klavíru. Zaujala mě hudba, "vzrušující" děj a práce s projekcí. "Thrill me" mělo snad vše, co má mít kvalitní komorní muzikál. Snad jen s jednou jedinou vadou... Neskutečně to uteklo. Člověk se pomalu nenadechl a byl tu konec. Rád bych pro srovnání viděl i druhou alternaci.