Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (38)
Jan Pařízek: 15 % (71)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (83)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 21.11.2019)
Konzervativní diváci tohle asi těžko přijmou, ale pokud jste otevření opravdu všemu, 50 odstínů v DRBu vás nadchne. Skvělá hudba s odkazy na světová muzikálová díla v těch nejšílenějších chvílích, excelentní účinkující, kteří jedou snad na 200% (člověk nedokáže říci, kdo je lepší), vtipné scény, žhavé scény, romantické scény - to vše vás čeká. Režie a choreografie na jedničku. Divák se ani chvíli nenudí. Vše skvěle funguje. Celkový dojem snad jen trochu kazí horší ozvučení. Snad to časem vychytají.

Po dvou měsících - zvuk vychytali a herci jsou jistější :-). Opět bomba!
(zadáno: 7.12.2019)
Elisabeth je další veleúspěšnou premiérou DJKT. Nádherné kostýmy, výkony všech účinkujících excelentní. Perlí především S. Hanzlíčková, P. Režný a V. Zaoralová Dvořáková. M. Gemrotová podává její standardně skvělý výkon. Martin Holec je správně bláznivý a bavil mě. Režie a choreografie na výbornou, skvěle využité technické možnosti divadla, především propadla.
2021: 1. představení po "corona pauze" - S. Hanzlíčková ještě o level výš, naprosto brilantní a bezkonkurenční výkon a úplně jiný Lucheni (a neméně skvělý) v podání jednoho z nejlepších muzikálových interpretů - L. Ondruše.
(zadáno: 7.3.2020)
Jedním slovem PARÁDA! Od začátku mě celá atmosféra naprosto pohltila a já si mohl tak představení naplno užít. Ze všech účinkujících šla výborná energie. Člověk nevěděl, kam koukat dřív. Všude se něco dělo. Zvuk bych ocenil ještě hlasitější, tohle byla pohodička. Oceňuji, že několik účinkujících živě hrálo na hudební nástroje. P. Klimenda dokazuje, že patří opravdu mezi nejlepší a dokáže zahrát úplně všechno. To samé se dá říct o famózním L. Ondrušovi. E. Staškovičová a Ch. Režná krásně zpívaly, hrály i vypadaly, v menších rolích pak hlasově zaujali K. Jägerová, D. Kraus a J. G. Rajnoch.
(zadáno: 23.6.2021)
95%
To bylo něco neskutečného! Skvělá show plná excelentních tanečních čísel, vtipných momentů, hravých písní a narážek na ostatní muzikálová díla.
Z obsazení určitě vyzdvihnu J. Hruškociho a M. Holce, kteří bojovali proti opravdu okouzlujícímu D. Krausovi (Shakespeare v jeho podání si získá snad každého diváka). Této trojici skvěle sekundovali především S. Hanzlíčková, dále K. Jägerová a L. Ondruš, v menších rolích i P. Klimenda a A. Rezner, v company Ch. Režná. Už teď se nemohu dočkat dalších repríz, které uvidím. Tohle lze totiž vidět opravdu jen v DJKT!
(zadáno: 28.7.2021)
Naprosto kouzelné představení v nádherném prostředí. Oceňuji nápaditou režii, choreografie i zajímavou scénu. Vynikající výkony předvedli pánové V. Kotek, D. Šváb a M. Ruml. Velký prostor dostala i company, kde svůj talent ukázali L. F. Stránská, N. Horáková, T. Smička a R. Madeja. Byl jsem opravdu nadšený z atmosféry celého představení. Smál jsem se, rozplýval jsem se, brečel jsem a odcházel jsem s příjemným pocitem a úsměvem na tváři. A to je hlavní, ne?
Takže velké DĚKUJI za tohle poctivé a kvalitní divadlo.
(zadáno: 16.9.2021)
95% (a mrzí mě, že kvůli slabšímu překladu nemohu dát 100%)

Opravdu představení na úrovni! Tleskal jsem ve stoje. 3 hodiny utečou jako voda, má to šmrnc, skvělé písně, choreografie, scénu... Poctivá práce! Výkony hlavních představitelů (S. Janotová a P. Gazdík) byly fantastické, ale ještě víc mě zaujaly výkony dvou interpretů ve vedlejších rolích - R. Jíchy a především D. Křížové. Mírně zastínili i hlavní představitele. Z dalších rolí potěšili i J. Florián a L. Bartolšicová. A jak jsem již zmínil, výhrady mám pouze k překladu, jinak to nemělo chybu!
(zadáno: 16.8.2021)
V Osečanech jsem zažil opravdu příjemné dvě hodiny plné smíchu. Skvělé představení, kterému vévodí především úžasné výkony všech účinkujících. Zuzana Bydžovská byla kouzelná, Daniel Krejčík v úplně jiné herecké poloze, než jsem ho doposud viděl, taktéž. Velmi mě bavily jeho narážky na život na vesnici a říkám si, jak moc se s nimi ztotožňuje v reálném životě. Jo a Matěj Stropnický prostě patří na jeviště. Talent nezapře! Toto představení už zřejmě znovu neuvidím, ale vzpomínat budu ještě hodně dlouho!
(zadáno: 23.9.2021)
Toto představení si divák opravdu užije, jelikož se stává nedílnou součástí děje. Herci skvěle reagují na divácké připomínky, vzniká zde prostor k improvizaci a prostředí Divadla Pluto je k tomu všemu zcela ideální. Scéna vymakaná, kostýmy pěkné, představení i přes svou délku velmi rychle uteče. P. Kikinčuk byl vynikající, stejně tak i J. Kikinčuková a policisté v podání J. Bláhy a M. Košana.
Díky za takové divadélko, které člověku rozzáří den.
(zadáno: 12.10.2021)
Z inscenace je cítit poctivost! Všechny složky skvěle fungují a mě, jako diváka, baví. Překlad místy zvláštní, ale člověk si zvykne. Písek na jevišti je velmi efektivní a herci toho naplno využívají. A teď právě k hercům... Antalová a Vaňková - obě srší emocemi, každá roli Donny pojala trochu jinak, ale obě naprosto fantasticky! Ideální zamilovanou dvojicí je jednoznačně Křížová a Florián - tam je úplně všechno, navíc oba disponují nádhernými hlasy. Z dalších rolí musím vyzdvihnout určitě Musilovou, Bergerovou, Jíchu, Przebindu, Skálu i Ondříčka a Matouše. Tři večery za sebou stály za to!
(zadáno: 24.4.2014)
Milý, vtipný, profesionální muzikál, který pobaví, nezklame a diváci si odnesou pěkný zážitek, protože muzikál má krásné téma. Na Fidlovačce uvidíte moc pěkné velké kulisy, plno rekvizit a mnoho skvělých interpretů, kteří v představení zpívají, hrají i tančí. Nejvíc se mi líbil Lukáš Pečenka a Danny Ratajský. Lukáš Rous v hlavní roli naprosto přesvědčivý, obrovské zlepšení ve zpěvu. Je opravdu vynikající. Hlavní role si zaslouží :)
(zadáno: 2.5.2014)
Tak mně osobně se Mauglí líbil moc. Pěkná scéna, skvělé choreografie a výkony některých umělců mě zaujaly velmi... především Petr Vančura, Jan Vlas, Jan Kříž a Juraj Čiernik jsou vynikající, každý jiný. Dále Vendula Příhodová, Jan Cina, Petr Opava nebo Richard Tesařík. Svým výkonem šokoval všechny přítomné v roli Baghíry Peter Strenáčik i Jiří Korn, ovšem Jan Sklenář je ještě o chlup lepší. Jan Tenkrát se v prosinci 2017 zhostil záskoku v roli Baghíry a byl famózní. Hodnotím ho stejně jako Jana Sklenáře. Míša Tomešová jako vždy kouzelná. Celkově bych hodnotil představení hodně kladně.
(zadáno: 1.12.2014)
2014: Velmi vtipné představení, živá hudba, skvělé herecké výkony, milé pěvecké výkony. Písničky Vám půjdou rychle do hlavy... Mohlo by to být jet o trošičku kratší. Vyzdvihl bych excelentní výkon Lumíra Olšovského, který byl ve všech rolích vynikající, vtipný, každou roli měl perfektně propracovanou a moc hezky zpíval! Musím na to znovu!
2019: Tak jsem se na to dostal až po více než 4 letech. Představení má stále skvělou energii... Eva Staškovičová je úžasným "nováčkem". Nádherně zpívala, skvěle hrála a s L. Olšovským patřila mezi špičku představení!
(zadáno: 11.3.2015)
Velmi pěkné představení, výkony skvělé. Nejvíc se mi líbil Lukáš Rous, ten nikdy nezklame. Zasmál jsem se. A cikánka v podání Radima Madejy, nezapomenu nikdy.
(zadáno: 11.3.2015)
Moc pěkné představení plné vynikajících hereckých i pěveckých výkonů. Velmi silné představení, které se vidí jen jednou za život a jsem moc rád, že jsem to mohl vidět.
(zadáno: 5.4.2015)
Vtipné, hudba skvělá, výkony Markéty Procházkové i Kateřiny Steinerové v hlavní roli excelentní, Michael Kluch a Ondřej Izdný = geniální. Líbilo se mi to.
(zadáno: 21.6.2015)
Velmi vydařené představení. Na konci mi dokonce tekly slzy. Vynikající Lucia Šoralová, skvělý Jiří Zonyga a Jan Tenkrát jako Raimond!!! Laco Hudec jako Archanděl předvedl svůj překrásný hlas. Michal Štípa je excelentní tanečník!
(zadáno: 14.8.2015)
Excelentní Lucie Bílá v hlavní roli a Dasha, José Peter Strenáčik - obrovský talent na naší muzikálové scéně, Lukáši Kumprichtovi záporák sedl dokonale, příšerný po všech stránkách Martin Pošta (zlatej Noid), pobavila Pavla Břínková, Jiří Korn i Josef Štágr byli velmi dobří. A Hanka Křížková svým hlasem rozezvučela všechny stěny HDK. Muzikál, za který se naše republika opravdu nemusí stydět.
(zadáno: 14.8.2015)
Překrásné kostýmy R. Šolce, zasloužená Thalie pro Mariana Vojtka, výborná Hanka Křížková, nelíbil se mi Vilém Čok, dvojka Háma a Wehrenberg byli vtipní, svým hlasem mi mírně neseděla Zuzana Benešová a zamilovaný Frank v podání Daniela Bartáka překvapil krásnou barvou hlasu. Jedna z prvních rolí Markéty Procházkové (Gita) = velmi slušný výkon. A nesmím zapomenout na nádhernou hudbu Mistra Bartáka!
(zadáno: 20.9.2015)
Vydařené představení. Živý orchestr je skvělý, příjemná změna. Marian Vojtko v hlavní roli Draculy byl ze začátku dobrý, postupem času mi ale přijde, že svou roli fláká. Daniel Hůlka neztrácí kouzlo, ale Lukáš Kumpricht byl nejlepší (herecky naprosto přesvědčivý) Leona Machálková byla famózní a Eva Burešová se mi také moc líbila. Kamila Nývltová jako Adriana nezklamala. Tomáš Trapl mi poslední dobou začíná vadit. Neskutečně přehrává a opravdu "méně znamená více". Skvělý Ivo Hrbáč. U nymf nezklamaly Sylva Schneiderová, Jana Zenáhlíková, ani Hanka Křížková. Nejslabší z nich je Renáta Drössler.
(zadáno: 27.9.2015)
Moje první velká činohra. A nezklamala. Ústřední dvojice výborná. Velmi jsem se bavil.
(zadáno: 30.9.2015)
Skvělé představení! Všem vřele doporučuji. Klobouk dolů před účinkujícími!!!
(zadáno: 1.10.2015)
S tímto představením musela být kopa práce. Obdivuji herce, kteří do toho šli a s nadšením hrají tuto hru. Dost jsem se nasmál a trochu přiblížil Kryla. Všechno krásně padá do sebe, skvělé zapojení diváků do hry. Já byl velmi mile překvapený. Klobouk dolů :)
(zadáno: 2.10.2015)
Určitě stojí za vidění! Zajímavé :) a vynikající orchestr.
(zadáno: 3.10.2015)
Bavil jsem se po celou dobu. skvělé herecké výkony! :) Chválím!
(zadáno: 3.10.2015)
Husí kůže, slzy v očích :) A Aleš Petráš byl opravdu geniální!