Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (37)
Jan Pařízek: 15 % (71)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 17 % (83)
Jiří Landa: 18 % (120)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 2.12.2017)
Svůj účel toto představení splnilo. Hezká barevná show pro děti doplněna skvělými výkony hlavních představitelů. Vynikal Tomáš Löbl, Petr Ryšavý, Václav Noid Bárta, tučňáci Jan Fanta, Richard Pekárek a Petr Kutheil. V menších rolích zaujali Jan Tenkrát a Filip Hořejš.
(zadáno: 17.12.2017)
Moc hezké a příjemné vánoční představení. V jednoduchosti je krása! Divákům se ukáže pravá tvář vánočních svátků (a hlavně dětem). Svým hereckým výkonem zaujali Zora Jandová, která byla o něco vtipnější a živější, než loňská neméně skvělá Eliška Balzerová, dále Lukáš Pečenka a Sandra Pogodová, Ludmila Molínová a Lukáš Adam.
(zadáno: 12.2.2018)
Velmi dobré představení se zajímavým textem, který vás rozhodně bude bavit. Celé představení si vedou sami herci, vč. projekcí nebo kulis. Oba herci skvěle reagovali na diváky, Aleš Petráš ukázal, že je opravdu pan herec, a Tereza Rumlová zaujala svou přirozeností. Oba k sobě skvěle pasovali. Divák si z tohoto představení určitě mnohé odnese.
(zadáno: 18.5.2018)
75% - viděno v Činoherním studiu v Ústí nad Labem
Bavil jsem se. Od tohoto autora je to již druhá hra, kterou jsem mohl vidět a nezklamala. Tento humor mi sedí, občas jsem si připadal jak někde v "blázinci" :D. Líbily se mi taneční výstupy jako předěly mezi scénami, které ozdobila nádherná hudba. Jen tedy bílá "opona" je pro promítání malinko nešťastná. Většina textu nebyla čitelná. Z hereckých výkonů mě nejvíce zaujali Aleš Petráš, Jitka Nerudová, Eva Elsnerová, Martin Hofmann, Martina Prášilová a samozřejmě Matouš Ruml, pro kterého muselo být uchopení role velice těžké.
(zadáno: 16.8.2018)
75%
Skútři mě opět nezklamali. Můj šálek kávy tento příběh není, ale nádherně se na to dívalo, jelikož to bylo dobře a kvalitně udělané! Krásná, až pohádková scéna, hudba, kulisy, vynikající výkony všech herců, nejvíc mě však bavila Vanda Hybnerová, Hana Vagnerová, Petr Vančura a Csongor Kassai. Nemohu opomenout vynikající elfy. Úplně bych tam nemusel mít trojici Kopta, Polášek a Daniel, jejích improvizace mi moc nesedla, ale zas špatné to také nebylo. Cítil jsem se při tomto představení opravdu moc dobře a jsem rád, že jsem to viděl.
(zadáno: 16.9.2018)
Nebyla to taková "bomba" (jak to někteří diváci nazývají). Oceňuji moc hezkou scénu. Některé části mě ukrutně nudily, některé zas nesmírně bavily. Z obsazení vynikali především Přemysl Pálek a Marie Křížová - oba dokonalí. V menších rolích zaujali K. Steinerová, M. Peroutka a F. Slováček. A. J. Slováčková nadchla diváky skvostným herectvím i zpěvem a dojala při smrti. Nezaujali mě D. Suchařípa, B. Chybová a oba Sobotkové.
Akt.: Smysl a Bohatová v hlavních rolích snad ještě lepší než alternace, Ochmanová skvostná a Chybová o 200% lepší než minule.
(zadáno: 11.10.2018)
Komedie mě vcelku překvapila. Není zde takový prvoplánový stupidní humor, který většinou tyto zájezdové hry mívají. Perfektní výkon předvedli všichni účinkující (P. Nárožný, J. Čenský, M. Zahálka ml., K. Sedláková, Z. Slavíková). Avšak klobouk dolů před panem Nárožným. Ve svých letech je na jevišti stále jako ryba ve vodě. Snad mu to ještě dlouho vydrží. Slabší byla snad jen scéna, ta se mi nelíbila, ale chápu, že pro převozy do divadel je asi praktická a jednoduchá.
(zadáno: 21.10.2018)
75%
Příjemná komedie, bavil jsem se. Všechny čtyři dámy i R. Štabrňák předvedli skvělé výkony. A závěrečnou písničku nemohu dostat z hlavy :D "My jsme Maruška, Bibi, Karin a Gábina, supr bezva prima kamarádky a rodina!" :D
(zadáno: 28.10.2018)
Tak přesně tohle jsem od toho čekal. Moc hezká pohádková podívaná, která mě příjemně naladí na blížící se Vánoce. Moc se mi líbila Nikola Ďuricová v roli Popelky. Ta byla opravdu kouzelná! Skvěle se k ní hodil Milan Peroutka, který premiérově a naprosto skvěle zahrál prince. Jana Švandová byla vynikající Macechou a její Dora Kateřina Sedláková jakbysmet. Z menších rolí se mi líbili Karel Heřmánek st., Lukáš Adam a Lukáš Kofroň. Zvířata byla zajímavých zpestřením a scény se sovou v podání Barbory Králové byly vrcholem představení. Určitě doporučuji rodinám s dětmi.
(zadáno: 26.11.2018)
75%
Muzikál DJKT opět předvedl, že patří mezi muzikálovou špičku v ČR! Skvělá režie, excelentní choreografie. Každá scéna má neskutečný náboj, takže jsem se ani chvilku nenudil, což jsem trochu u tohoto notoricky známého příběhu čekal. Moc mě bavila ústřední dvojice - P. Režný a K. Falcová a hned po nich skvostná Anita - L. Jagerčíková. Píseň Somewhere v podání V. Zaoralové Dvořákové byla vrcholem představení!
Viděl jsem už lepší představení, ale rozhodně nelituji, že jsem plzeňskou West Side Story viděl.
(zadáno: 29.12.2018)
Velmi vydařené zpracování notoricky známého příběhu. Ve svých rolích mě zaujali především Aleš Procházka, Ondřej Brousek a Andrea Černá. Tato trojice celému představení vévodí. Z menších rolí mě bavil i Václav Vydra. Kulisy a kostýmy průměrné, hudba hezky dokresluje jakousi "ruskou atmosféru". Rozhodně mě to nezklamalo, ale znovu to vidět už nemusím.
(zadáno: 27.1.2019)
75%
Tato inscenace předčila mé očekávání. Moc jsem se bavil. Oceňuji skvělou a efektivně fungující scénu, perfektní choreografii a samozřejmě herecké výkony, kterým vévodí skvělí Iva Pazderková, Lukáš Pečenka, Antonie Talacková, Natálie Drabiščáková a Daniel Ondráček. Lukáš Rous byl v roli Ivána velmi charismatický a rád jsem ho po dlouhé době slyšel zpívat. Fidlovačka prostě muzikály umí.
(zadáno: 30.1.2019)
Krásné, ale těžké představení. Během několika scén se divákům doslova tají dech nad perfektními a uvěřitelnými výkony dvou hlavních představitelů - Lucia Jagerčíková a Jan Révai. Dlouho jsem neviděl tak přirozené a věrohodné výkony! Klobouk dolů před vámi! Temnou atmosféru dokresluje dramatická hudba, pár zpívaných textů a úžasná "hra" se světlem a párou. Františka Stropnická má v inscenaci méně prostoru, ale i ta podává velmi dobrý výkon. Doporučuji všem, kteří mají tato vážná "temná" témata rádi. Je to fakt síla :).
(zadáno: 3.3.2019)
Netajím se tím, že mám muzikálový soubor DJKT moc rád. I z toho důvodu jsem se vydal na tuto krátkou pohádku, kterou všichni známe z dětství. Jednoduchá, avšak funkční scéna, skvělá živá kapela, velmi dobrá režie, nádherné pohádkové kostýmy a vesměs skvělé výkony. Velmi mě bavili především Ch. Pščolková, P. Klimenda, E. Staškovičová a M. Holec. U M. Šefla mi přišlo, že zbytečně napodobuje filmového P. Nárožného, což je škoda. Hudební aranžmá asi nejslavnější písně "Když se načančám" mému uchu úplně nesedlo, avšak E. Staškovičová tuto píseň podala výborně. Celkově se mi pohádka ale moc líbila.
(zadáno: 6.6.2019)
75%
Moc pěkné představení, pro děti tak akorát dlouhé. Líbilo se mi především, že byly v představení přítomny všechny známé postavy tohoto divadla. Písničky byly jednoduché, lehce zapamatovatelné. Nejvíce se mi líbila scéna s tramvají (+ daná píseň). Příběh měl hezkou myšlenku. Děti si z tohoto představení odnesou nejen pěkný zážitek, ale i ponaučení.
(zadáno: 11.8.2019)
75%
Ztotožňuji se s tím, co je zde již napsáno - příjemná letní oddychovka, kterou jsem určitě moc rád viděl. Z obsazení vynikali především perfektní Ivan Lupták a Petra Kosková (v roli Hanky), dále Jan Fanta a Vendula Příhodová. Zlata Adamovská, Linda Fikar Stránská i Josef Carda skvěle sekundovali studentům na chmelu a moc mě bavili. Představení jsem viděl na Tvrzi Divice, kde to mají opravdu nádherně udělané a perfektně zorganizované. Klobouk dolů!
(zadáno: 8.10.2019)
Po dlouhé době fakt moc pěkné představení... bez zbytečných vulgarit a přemíry dvojsmyslů. Od srdce jsem se bavil. Trojice Vydra, Konvalinková a Boušková nezklame! Délka pro tři mini příběhy ideální, několikrát se herci navzájem odbourali. Bylo vidět, že si to užívají a to je hlavní, protože pak si to užíváme i my diváci.
(zadáno: 19.10.2019)
75% za zapálení a energii všech účinkujících
Opravdu jsem se bavil. Komedie trochu jednodušší, ale skvěle zpracovaná a obsazená. Vynikali především Ernesto Čekan, Milan Enčev, Kateřina Peřinová a čistým herectvím potěšil mladičký Jindřich Žampa. Určitě doporučuji všem, kteří chtějí v divadle vypnout, odreagovat se a užívat si i improvizaci skvělých herců. Nelze očekávat veledílo, ale svůj účel - pobavit diváka - tato komedie naprosto splňuje.
(zadáno: 9.2.2020)
Hodnotím takto kvůli tématu, které mně osobně není blízké. Za zpracování bych však dal 100%. Naprosto dokonalá scéna, která vás až do konce představení nepřestane překvapovat, kapela, která má náboj, ani vteřinu se člověk nenudí, protože je stále na co koukat. Celému představení vévodí Erika Stárková, je neskutečná! Roztomilá herecky, okouzlující pěvecky. V těsném závěsu září i Ondřej Ruml, Nina Horáková a Pavol Smolárik. Stíny (T. Bareš a M. Klapil) skvěle navozovaly atmosféru, pánové měli skvělý výraz a pohybově nadchli. Stojí to alespoň jednou za to. Pak už záleží, jak divákovi téma sedne.
(zadáno: 25.2.2020)
Ačkoliv není mostecké divadlo zaměřené na muzikál, jedná se o příjemné představení. Škoda absence orchestru, mohlo to mít větší energii, a chudší scény. Celá inscenace stojí na výkonu hlavní představitelky, kterou je vynikající herečka Karolína Herzinová. Ta je sice i dobrou zpěvačkou, ale na tuto náročnou roli místy nestačila. Tyto mírné pěvecké nedostatky však hravě dohnala svým brilantním herectvím a jakousi zvláštní "jiskrou", kterou v sobě má. Její podání mě moc bavilo. Myslím, že se s tímto náročným kusem mostecké divadlo popasovalo dobře.
(zadáno: 8.9.2020)
75% - 1. repríza
Příjemná a nenáročná komedie s jednoduchým dějem a spoustou komických situací a výstupů. Představení po náročném pracovním dni ideální. Herci na sebe krásně slyší, vůbec nebylo poznat, že se jedná teprve o první reprízu. K pohybové spolupráci byl přizván Pavol Seriš, který zde využil svých typických kreací a mostečtí herci (především M. Krausová) je zvládli skvěle, vtipně a nápaditě. Velké jeviště je opticky zmenšeno, což jsem uvítal po svých posledních zkušenostech, kdy scéna v tak velkém prostoru působila chudě (např. Mauglí či Funny Girl).
Děkuji za příjemný večer!
(zadáno: 1.10.2020)
Představení, které určitě stojí za vidění třeba po náročném dni v práci. Člověk se pobaví, při některých scénách více (ty převažují), při některých méně. Exceluje Anna Polívková, dvojice Maryško a Zavadil se pro tyto role snad narodili. Byli bezvadní! A Lukáš Burian je taktéž trefou do černého. Nedokážu si představit lepšího představitele takového šéfa :D. Samotné představení opravdu stojí na skvělých výkonech, které podalo právě toto obsazení.
(zadáno: 6.6.2021)
75%
Plzeňské zpracování je fenomenální, ovšem dílo jako takové si mě bohužel nezískalo. Věděl jsem, do čeho jdu, ale i přesto jsem tomu rád dal šanci. I když to ale nebude, jako v mém případě, pro někoho šálek kávy, ani chvíli se nudit nebude. Neustále je na co koukat. Vynikající režie, nádherná scéna, excelentní výkony (jak jinak v Plzni, že?). Zde září především J. Hruškoci, S. Topinková Fořtová, P. Klimenda, R. A. Shejbal a P. Režný s Ch. Režnou.
(zadáno: 27.6.2021)
75%
Velmi zdařilé představení, které diváka přenese do dob minulých! Inscenace je plná skvělých režijních nápadů a moc fajn výkonů. Líbili se mi především Martin Bohadlo a Jan Konečný. Byla mezi nimi ta správná chemie. A samozřejmě nesmím zapomenout na naprosto fantastickou Jaroslavu Kretschmerovou, která vždy, když vleze na jeviště, září! Ocenit musím i vtipné choreografie a kouzla!
Děkuji za příjemný večer na Jezerce. Mám to tam rád!
(zadáno: 8.7.2021)
75%
Představení je to milé, oddychové, písničky, které všichni známe a především mladí začínající umělci, kteří jsou velmi šikovní. Vyzdvihnout musím především P. Špinara a také S. Salloum. Za mě jsou tito dva největším objevem Rebelů. Jako vždy byli skvělý i R. Tomeš a R. Pekárek, pozadu nezůstali ani V. Tandlerová a J. Fečo a také vynikající orchestr! Oceňuji energické choreografie a atmosféru celého představení. Na zadek jsem si nesedl, ale užil jsem si to.