Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (44)
Jan Pařízek: 15 % (73)
Jiří Koula: 15 % (43)
Helena Grégrová: 16 % (87)
Jiří Landa: 18 % (122)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 3.3.2019)
Netajím se tím, že mám muzikálový soubor DJKT moc rád. I z toho důvodu jsem se vydal na tuto krátkou pohádku, kterou všichni známe z dětství. Jednoduchá, avšak funkční scéna, skvělá živá kapela, velmi dobrá režie, nádherné pohádkové kostýmy a vesměs skvělé výkony. Velmi mě bavili především Ch. Pščolková, P. Klimenda, E. Staškovičová a M. Holec. U M. Šefla mi přišlo, že zbytečně napodobuje filmového P. Nárožného, což je škoda. Hudební aranžmá asi nejslavnější písně "Když se načančám" mému uchu úplně nesedlo, avšak E. Staškovičová tuto píseň podala výborně. Celkově se mi pohádka ale moc líbila.
(zadáno: 6.6.2019)
75%
Moc pěkné představení, pro děti tak akorát dlouhé. Líbilo se mi především, že byly v představení přítomny všechny známé postavy tohoto divadla. Písničky byly jednoduché, lehce zapamatovatelné. Nejvíce se mi líbila scéna s tramvají (+ daná píseň). Příběh měl hezkou myšlenku. Děti si z tohoto představení odnesou nejen pěkný zážitek, ale i ponaučení.
(zadáno: 11.8.2019)
75%
Ztotožňuji se s tím, co je zde již napsáno - příjemná letní oddychovka, kterou jsem určitě moc rád viděl. Z obsazení vynikali především perfektní Ivan Lupták a Petra Kosková (v roli Hanky), dále Jan Fanta a Vendula Příhodová. Zlata Adamovská, Linda Fikar Stránská i Josef Carda skvěle sekundovali studentům na chmelu a moc mě bavili. Představení jsem viděl na Tvrzi Divice, kde to mají opravdu nádherně udělané a perfektně zorganizované. Klobouk dolů!
(zadáno: 8.10.2019)
Po dlouhé době fakt moc pěkné představení... bez zbytečných vulgarit a přemíry dvojsmyslů. Od srdce jsem se bavil. Trojice Vydra, Konvalinková a Boušková nezklame! Délka pro tři mini příběhy ideální, několikrát se herci navzájem odbourali. Bylo vidět, že si to užívají a to je hlavní, protože pak si to užíváme i my diváci.
(zadáno: 19.10.2019)
75% za zapálení a energii všech účinkujících
Opravdu jsem se bavil. Komedie trochu jednodušší, ale skvěle zpracovaná a obsazená. Vynikali především Ernesto Čekan, Milan Enčev, Kateřina Peřinová a čistým herectvím potěšil mladičký Jindřich Žampa. Určitě doporučuji všem, kteří chtějí v divadle vypnout, odreagovat se a užívat si i improvizaci skvělých herců. Nelze očekávat veledílo, ale svůj účel - pobavit diváka - tato komedie naprosto splňuje.
(zadáno: 9.2.2020)
Hodnotím takto kvůli tématu, které mně osobně není blízké. Za zpracování bych však dal 100%. Naprosto dokonalá scéna, která vás až do konce představení nepřestane překvapovat, kapela, která má náboj, ani vteřinu se člověk nenudí, protože je stále na co koukat. Celému představení vévodí Erika Stárková, je neskutečná! Roztomilá herecky, okouzlující pěvecky. V těsném závěsu září i Ondřej Ruml, Nina Horáková a Pavol Smolárik. Stíny (T. Bareš a M. Klapil) skvěle navozovaly atmosféru, pánové měli skvělý výraz a pohybově nadchli. Stojí to alespoň jednou za to. Pak už záleží, jak divákovi téma sedne.
(zadáno: 25.2.2020)
Ačkoliv není mostecké divadlo zaměřené na muzikál, jedná se o příjemné představení. Škoda absence orchestru, mohlo to mít větší energii, a chudší scény. Celá inscenace stojí na výkonu hlavní představitelky, kterou je vynikající herečka Karolína Herzinová. Ta je sice i dobrou zpěvačkou, ale na tuto náročnou roli místy nestačila. Tyto mírné pěvecké nedostatky však hravě dohnala svým brilantním herectvím a jakousi zvláštní "jiskrou", kterou v sobě má. Její podání mě moc bavilo. Myslím, že se s tímto náročným kusem mostecké divadlo popasovalo dobře.
(zadáno: 8.9.2020)
75% - 1. repríza
Příjemná a nenáročná komedie s jednoduchým dějem a spoustou komických situací a výstupů. Představení po náročném pracovním dni ideální. Herci na sebe krásně slyší, vůbec nebylo poznat, že se jedná teprve o první reprízu. K pohybové spolupráci byl přizván Pavol Seriš, který zde využil svých typických kreací a mostečtí herci (především M. Krausová) je zvládli skvěle, vtipně a nápaditě. Velké jeviště je opticky zmenšeno, což jsem uvítal po svých posledních zkušenostech, kdy scéna v tak velkém prostoru působila chudě (např. Mauglí či Funny Girl).
Děkuji za příjemný večer!
(zadáno: 1.10.2020)
Představení, které určitě stojí za vidění třeba po náročném dni v práci. Člověk se pobaví, při některých scénách více (ty převažují), při některých méně. Exceluje Anna Polívková, dvojice Maryško a Zavadil se pro tyto role snad narodili. Byli bezvadní! A Lukáš Burian je taktéž trefou do černého. Nedokážu si představit lepšího představitele takového šéfa :D. Samotné představení opravdu stojí na skvělých výkonech, které podalo právě toto obsazení.
(zadáno: 6.6.2021)
75%
Plzeňské zpracování je fenomenální, ovšem dílo jako takové si mě bohužel nezískalo. Věděl jsem, do čeho jdu, ale i přesto jsem tomu rád dal šanci. I když to ale nebude, jako v mém případě, pro někoho šálek kávy, ani chvíli se nudit nebude. Neustále je na co koukat. Vynikající režie, nádherná scéna, excelentní výkony (jak jinak v Plzni, že?). Zde září především J. Hruškoci, S. Topinková Fořtová, P. Klimenda, R. A. Shejbal a P. Režný s Ch. Režnou.
(zadáno: 27.6.2021)
75%
Velmi zdařilé představení, které diváka přenese do dob minulých! Inscenace je plná skvělých režijních nápadů a moc fajn výkonů. Líbili se mi především Martin Bohadlo a Jan Konečný. Byla mezi nimi ta správná chemie. A samozřejmě nesmím zapomenout na naprosto fantastickou Jaroslavu Kretschmerovou, která vždy, když vleze na jeviště, září! Ocenit musím i vtipné choreografie a kouzla!
Děkuji za příjemný večer na Jezerce. Mám to tam rád!
(zadáno: 8.7.2021)
75%
Představení je to milé, oddychové, písničky, které všichni známe a především mladí začínající umělci, kteří jsou velmi šikovní. Vyzdvihnout musím především P. Špinara a také S. Salloum. Za mě jsou tito dva největším objevem Rebelů. Jako vždy byli skvělý i R. Tomeš a R. Pekárek, pozadu nezůstali ani V. Tandlerová a J. Fečo a také vynikající orchestr! Oceňuji energické choreografie a atmosféru celého představení. Na zadek jsem si nesedl, ale užil jsem si to.
(zadáno: 28.8.2021)
Byla to velká divočina, ale já se bavil! Nápadité, vtipné, jen možná na můj vkus trochu dlouhé. Svým skvělým herectvím opět vynikal fantastický Daniel Krejčík.
(zadáno: 23.9.2021)
Příjemná inscenace, která divákům připomene oblíbený film. Scéna v divadle na můj vkus až moc barevná, kostýmy pěkné, choreografie velmi dobré. P. Štěpánek jako vždy výtečný, M. Sikorová zaujala od začátku svým hereckým projevem a pak vyvolala husí kůži při interpretaci písně "Lásko má, já stůňu". V dalších rolích zaujali i T. Lněnička, J. Láska a v neposlední řadě i pěvecký Bůh Martin Růža, který i v tom málu, co tam má, zaujme snad každého z přítomných diváků. Role Šaška pro mě byla místy rušivá, obešel bych se bez ní.
Na zadek si z toho člověk nesedne, ale užije si fajn večer.
(zadáno: 14.10.2021)
Po hudební stránce famózní, dívalo se na to také pěkně, výkony M. Tomešové, M. Lambory a D. Bambase excelentní, ale celému představení chyběla jakási jiskra a při činoherních částech energie. Každopádně se to může i tak řadit k tomu lepšímu, co je v Praze na poli muzikálu k vidění. Živá kapela dělá fakt hodně!
(zadáno: 9.1.2022)
75%
Plzeň si stále drží svou kvalitu, ale zrovna tohle nebude dílo, na které budu jezdit opakovaně. Jsem však moc rád, že jsem mohl v tak úžasné roli vidět bravurní Stanislavu Topinkovou Fořtovou. Takhle vypadá muzikálová hvězda. Pavel Režný jako vždy bezchybný, v závěru mě z jeho výkonu mrazilo. Charlotte Režná herecky i pěvecky kouzelná. Z company mě nejvíce zaujaly Karolína Jägerová a Hana Spinethová. Co se scénografie týče, líbil se mi dům Normy a bazén. Kostýmy byly velmi slušivé a orchestr vynikající. Jako celek mě ovšem představení neuchvátilo tolik, jako jiné muzikály v DJKT.
(zadáno: 15.3.2022)
75%
Milá komedie, která rozhodně patří k tomu lepšímu, co lze na zájezdech v menších městech vidět. Potěší diváka a zpříjemní večer. Výkony všech účinkujících skvělé (alt. R. Hájek a D. Býmová).
(zadáno: 24.3.2022)
Když jsem odcházel z představení, říkal jsem si "Nikdy není pozdě na uvedení náročnější komedie s dvojicí Vydra & Paulová. Konečně to přišlo!" Oba účinkující dokázali, že jsou opravdu kvalitními herci, zdařile střídali několik rolí a diváky ze srdce pobavili bez zbytečného pitvoření či laciných vtípků. Samotná hra se mi líbila, dalo se v ní skvěle orientovat, ale proč je tak dlouhá? Zkrátit o půl hodiny a bude to ideální. Takhle mi to přišlo až moc zbytečně rozvleklé a na pozornost náročnější, zvlášť po dlouhém pracovním dni. Určitě ale stojí za vidění, už kvůli titulní dvojici.
(zadáno: 30.4.2022)
75%
Muzikál, na který se díky překrásné scéně nádherně dívá, úchvatné jsou také choreografie, ale hudebně ani příběhem mě to nevzalo tolik, jak bych si přál. Z obsazení nejvíce zaujali Markéta Sedláčková a Aleš Slanina. Člověk rozhodně nelituje, že to viděl. Je to skvěle zpracované, ale srdcovka to asi úplně nebude :).
(zadáno: 14.8.2015)
Zlatá česká dobrá klasika. Vynikající Kleopatra Kamila Nývltová, překvapil nejlepší Caesar všech dob Daniel Hůlka (M. Vojtko by mohl ubrat ze svých rádoby vtípků) a nejlepší Rufius Peter Pecha, Trapl - klasika, Zdenička Trvalcová kouzelná, Linda Finková vynikající, to samé se dá říci o Sylvě Schneiderové, která s Janem Kuželkou tvořila doslova božské duo. Josef Vojtek mě jako Marcus Antonius zaujal velmi, v uvedení 2018 už méně. Martin Šemík jako Pothinus pobavil a Pepa Vágner předvedl svůj krásný hlas. Na tento muzikál se vždycky rád vracím.
(zadáno: 28.12.2015)
Pěkné vánoční představení, žádné veledílo, ale milé. Vyzdvihl bych neuvěřitelný výkon, který podal nováček Peter Pecha! Má nádherný hlas. Líbil se mi moc i Juraj Bernáth a Filip Antonio. Já byl spokojený.
(zadáno: 24.9.2016)
Nádherné kostýmy, skvělá choreografie, hezká scéna, líbivé písničky, perfektní výkony, vtipné situace, ale bohužel bez nějakého většího příběhu. Jsou to spíš výstupy pohádkových postav v kraji zázraků. Naprosto nejlepší z celého představení je Jana Zenáhlíková jako Černá královna.Dále podávají skvělé výkony M. Nosková (Srdcová královna),F. Hořejš, M. Lambora (Kloboučník), E. Ochmanová (Šklíba), A.Slováčková, F.Slováček. Ve srovnání s D. Patrasovou mi M. Kuklová přijde méně výrazná herecky i pěvecky. Všechny diváky pobaví R. Pekárek a J. Fanta,dále i J. Čiernik, J. Vlas, L. Adam a B. Rajnišová.
(zadáno: 27.2.2017)
Příjemná podívaná plná krásných písniček a perfektních výkonů. Výpravná choreografie a 100% výkony všech umělců. Ovšem chybí zde nějaký lepší děj, spád. Občas jsem se při scénách nudil. Vyzdvihl bych určitě Lukáše Randáka, Pavla Vítka, Natálku Grossovou, Míšu Gemrotovou, Elis Ochmanovou, Michaelu Noskovou a Magdu Malou. Marian Vojtko předvedl standardně výborný výkon. Tomáš Vaněk i Laco Hudec Šubrt pobavili celé hlediště. Jiří Zonyga a Bronislav Kotiš předvedli milé dobré výkony.
(zadáno: 28.2.2017)
Pěkné představení. Opět famózní výkon Simony Stašové tentokrát se Svatoplukem Skopalem.
(zadáno: 22.5.2017)
65%
Velmi příjemná a vtipná podívaná okořeněná skvělými výkony všech představitelů. Největšími perlami byly jednoznačně Lucia Soukupová v roli Mariany a Leona Machálková jako Čarodějnice. Svůj standardně dobrý výkon podal Jan Kříž. Dále zaujal Petr Opava a Petr Dopita. Martin Pošta mi nevadil tak jako jinde a oproti pěvecky otřesnému Kamilu Střihavkovi byl skvělej. Nádherné kulisy, moc pěkné písně, texty jsou občas zajímavé. Šíleně mě tam nebaví skřeti a mnich.