Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 14 % (51)
Jan Pařízek: 15 % (78)
Jiří Koula: 15 % (47)
Helena Grégrová: 16 % (89)
Jiří Landa: 18 % (130)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 20.2.2016)
Čekal jsem míň, a proto jsem byl mile překvapen. Nebylo to vůbec špatné :) Úchvatná Lucia Jagerčíková, která perlí v hlavní roli, z chlapů jednoznačně herecky nejvýraznější William Valerián a Jakub Koudela a hezký hlas ukázala i Kateřina Sedláková. Jako Bobina baví diváky Michal Krupa a také Kit-Kat Boys v podání Jana Veselého a Pavla Čiripa. Celou inscenaci doplňuje skvělý orchestr.
(zadáno: 7.11.2021)
Představení je povedené, je z toho cítit poctivá práce, divák má možnost obdivovat nespočet nápadů, živý orchestr je parádní, ale jako celek se to malinko táhne. I tak se ale jedná o velmi zdařilé dílo v tom pražském muzikálovém rybníčku. R. Havelková má nádhernou barvu hlasu, ale Sally si představuji trochu dravější. Jako vždy byli výteční J. Fanta, F. Kaňkovský a D. Sitek. Objevem je pak kouzelný A. Pavlovčin. Kabaretiér je zde na můj vkus až moc klaun, ale za to skvělý K. Heřmánek nemůže.
Pokud chcete vidět poctivé divadlo, určitě neprohloupíte, když zajdete na Cabaret.
(zadáno: 12.1.2022)
Představení jsem si užil, opereta je to krásná, zpracování však na můj vkus lehce komorní, méně výpravné. Orchestr zněl i přes vysoký počet hudebníků také komorně, což ale při zájezdu v prostorách, kde není nejlepší akustika, nebylo na škodu. I tak v některých částech nebyli sólisté slyšet, což mě mrzelo, protože byli skvělí a představení si užívali. Nejvíce se mi líbily Monika Sommerová a Pavlína Senič. Časté a velmi okaté bylo i využívání nápovědy. Pocitově tedy hodnotím na 65%.
(zadáno: 14.8.2015)
Excelentní Lucie Bílá v hlavní roli a Dasha, José Peter Strenáčik - obrovský talent na naší muzikálové scéně, Lukáši Kumprichtovi záporák sedl dokonale, příšerný po všech stránkách Martin Pošta (zlatej Noid), pobavila Pavla Břínková, Jiří Korn i Josef Štágr byli velmi dobří. A Hanka Křížková svým hlasem rozezvučela všechny stěny HDK. Muzikál, za který se naše republika opravdu nemusí stydět.
(zadáno: 6.9.2021)
Mezi Hrzánovou a Peckovou je zajímavá chemie. Obě dámy se skvěle doplňují a baví diváky. Fajn odreagovačka, jen na můj vkus trochu krátká. Vydržel bych tento herecký (a vlastně i pěvecký) koncert sledovat o dost déle.
(zadáno: 7.10.2019)
2019 - 65% - Líbilo se mi to, ale ze židle nezvedlo.
Scéna průměrná, avizované kýčovité projekce hodnotit nemohu, protože nefungovaly. Výkony vesměs dobré. M. Pešková a N. Ďuricová jsou dobrými představitelkami titulních rolí, T. Vaněk předvedl svůj standardně skvělý výkon, B. Rajnišová byla úchvatná. Výkon mého oblíbeného J. Štágra byl ten den slabší, "nijaký". Sboru nebylo ve většině scén dobře rozumět.
Určitě to tedy nevidím jako tragédii, ale viděl jsem i lepší představení.
2020 - 80%
Sborům bylo rozumět, projekce fungovaly, excelentní E. Ochmanová a M. Sommerová. Získalo si mě to!
(zadáno: 20.8.2022)
Příjemná nenáročná komedie, která diváka pobaví a překvapí neobvyklým zpracováním - živé vysílání, televizní studio. Veronika Žilková s Michaelou Dolinovou na sebe skvěle slyší, role jim neskutečně sedí. První jmenovaná pak skvěle reagovala na vítr, technické potíže - diváky tyto improvizace na místě baví. Bylo to opravdu moc fajn!
(zadáno: 18.9.2017)
15%
Jen za výkony Kopečného, Procházkové, Písaříka, Malinovského, Antonia, Pechy a Dopity. Jinak tam bylo vše absolutně špatně. Karlín šlápl vedle.
(zadáno: 24.4.2014)
Skvělá hudba, texty, profesionální pěvecké, taneční i herecké výkony, company, která zpívá živě na jevišti. To je pražský Casanova. Diváci z divadla odchází nadšeni, vysmátí. Je to taková odreagovačka na skvělé úrovni. V představení perlí Dita Hořínková, Eliška Ochmanová, nebo Jan Urban v hl. roli Casanovy. Viděl jsem toto představení 4x, mohu porovnávat a nikdy jsem nebyl zklamaný. Všem vřele doporučuji!
(zadáno: 2.10.2017)
Tento muzikál mám moc rád. Perfektní hudba Zdeňka Bartáka. 10% strnu jen za slabší choreografie oproti pražskému a hlubockému uvedení, nahraným sborům, přičemž tanečníci mnohdy ani neotevírají pusu. Příjemně působící scéna, bezchybné výkony v čele s Ditou Hořínkovou, Elis Ochmanovou a Viktorem Antoniem. Překvapili (velmi mile) Míša Nosková a Jaromír Adamec, skvělí byli také Monika Sommerová, Zuzana Benešová, Radka Fišarová, Lukáš Randák a Jan Urban a v menších rolích Adriana Bajtková, Lucie Pragerová a Aneta Dobešová. Marian Vojtko by měl trochu ubrat ze svých "vtípků".
(zadáno: 1.10.2015)
Vůbec mě to nebavilo. Přišlo mi to špatný, sprostý, nudný a já nevím, co ještě. Víc asi netřeba dodat.
(zadáno: 2.12.2017)
85% - Plzeň opět nezklamala! Velmi povedená muzikálová show plná rytmických písní a skvělých choreografií. Vyzdvihl bych Martina Haricha, který předvedl perfektní herecký výkon, pěvecky tam jsou rezervy, ale věřím, že se do toho časem dostane víc. Svou energií ty nedostatky ovšem vyrovnal. Líbil se mi M. Stránský, Ch. Pščolková, pobavily V. Zaoralová Dvořáková a S. Topinková. Scéna je velmi zajímavě vytvořena, texty jsou také velmi dobré.
Po 9 měsících - Harich ještě o 100% lepší, pěvecky jistější Pščolková, slabší Šefl + před derniérou zcela bezchybný a perfektní Klimenda v hlavní roli.
(zadáno: 2.6.2018)
Začátek je maličko vleklý, ale pak se to rozjede a diváci se baví až do konce. Hezká komedie, ve které exceluje Martin Písařík a Lukáš Pečenka. Dále se mi líbili standardně Lukáš Rous a Ludmila Molínová. Nádherná scéna, hezky využitá, překvapivé efekty a vyhnání Jiřího Racka s mapou až na ulici bylo opravdu skvělým nápadem... ještě když pršelo :D. Věřím, že se určitě pobavíte.
(zadáno: 20.4.2019)
Popravdě nevím, jak toto představení hodnotit. Je to koncert. Oceňuji samozřejmě legendy (pan Suchý s paní Molavcovou) ve skvělé formě a jejich jedinečný humor. Zpestřením jsou pak skvělé výstupy pana Stejskala a paní Patkové. Kapela s Jakubem Šafrem v čele geniální, avšak sóla v téměř všech písničkách téměř všech hudebníků byla zdlouhavá. Pro příznivce Semaforu je toto představení zpestřením, ale nové diváky Semaforu by tento kus v repertoáru divadla mohl mírně odradit od ostatních vynikajících semaforských her. Propagoval bych to více jako koncert, než-li představení.
(zadáno: 11.10.2018)
Komedie mě vcelku překvapila. Není zde takový prvoplánový stupidní humor, který většinou tyto zájezdové hry mívají. Perfektní výkon předvedli všichni účinkující (P. Nárožný, J. Čenský, M. Zahálka ml., K. Sedláková, Z. Slavíková). Avšak klobouk dolů před panem Nárožným. Ve svých letech je na jevišti stále jako ryba ve vodě. Snad mu to ještě dlouho vydrží. Slabší byla snad jen scéna, ta se mi nelíbila, ale chápu, že pro převozy do divadel je asi praktická a jednoduchá.
(zadáno: 3.3.2019)
Netajím se tím, že mám muzikálový soubor DJKT moc rád. I z toho důvodu jsem se vydal na tuto krátkou pohádku, kterou všichni známe z dětství. Jednoduchá, avšak funkční scéna, skvělá živá kapela, velmi dobrá režie, nádherné pohádkové kostýmy a vesměs skvělé výkony. Velmi mě bavili především Ch. Pščolková, P. Klimenda, E. Staškovičová a M. Holec. U M. Šefla mi přišlo, že zbytečně napodobuje filmového P. Nárožného, což je škoda. Hudební aranžmá asi nejslavnější písně "Když se načančám" mému uchu úplně nesedlo, avšak E. Staškovičová tuto píseň podala výborně. Celkově se mi pohádka ale moc líbila.
(zadáno: 9.4.2017)
Typický semaforský humor, který mám moc rád. Jako vždy pobavila dvojice Suchý & Molavcová. Ta zde měla více prostoru, než ve většině her. Vynikali Michal Malátný a Petr Macháček. Milý výkon podal i Vlastimil Harapes. Občas mi hlasově nebyla nejpříjemnější Lucie Černíková. Oceňuji tři slečny s dechovými nástroji!
(zadáno: 6.5.2019)
Nádherné představení. Zajímavý příběh plný zvratů, komických situací, dojemných scén. Čtveřice skvělých herců předvedla vskutku mimořádné výkony, především pak oceňovaný Daniel Krejčík. K němu opravdu nemám slov. Je neuvěřitelně uvěřitelný! Výborná byla svou přirozeností Petra Horváthová a Pavel Rímský, legenda v roli otce, byl příjemným zpestřením příběhu. Občas mi přišlo, že Kryštof Rímský přehrává tam, kde se to úplně nehodilo. Ale to byla jediná malá vada na tom úžasném zážitku, který jsem si z derniéry v divadle V Řeznické odnesl.
(zadáno: 29.12.2019)
Ano, netypické představení v repertoáru Fidlovačky, ale proč ne? Za mě velmi povedená inscenace plná zajímavých nápadů. Scéna tak jednoduchá a přitom úžasná. Režie Jakuba Čermáka nezklamala. Poznáte, že "je to jeho". Daniel Krejčík v titulní roli fenomenální. To, co on dokáže, je obdivuhodné a právě to ("něco") mě na něm moc baví. Má v sobě kouzlo. Skvěle mu sekundují Petra Horváthová a Aneta Krejčíková (ta byla úchvatná!). Na samostatnou kapitolu je pak Jiří Korn - profík každým coulem. Skvěle zpívá i hraje. Navíc v sukni a paruce ho uvidíte asi jen zde. Tak neváhejte a jděte!
(zadáno: 12.1.2023)
Nebýt Richarda Krajča a Davida Švehlíka, možná nevydržím ani do konce. Hra trvala přes tři hodiny, neměla pořádně spád a pro mě nezajímavé (až nudné) téma... Ale! Nikdy jsem snad nezažil mezi herci takovou chemii, jakou mezi sebou mají Krajčo se Švehlíkem. Věřil jsem jim každé slůvko, každý pohyb, každá situace byla dokonale sehraná. Za to, pánové, klobouk dolů a děkuji za tento zážitek. Už kvůli nim jsem rád, že jsem hru viděl, nicméně nedokážu pochopit, proč mnozí chodí opakovaně. Hra za mě tedy lehce podprůměrná, výkony však více než stoprocentní (navíc téměř bez rekvizit).
(zadáno: 14.8.2015)
Ono by mě to i bavilo, kdyby to bylo kratší a necpal se tam Tofi s Vaculíkem. Jejich výkony byly otřesné, nudné, trapné, zdlouhavé a já nevím, co ještě. Excelentní ústřední dvojice Pytloun a Doležalová, zaujala Genny Ciatti. Zbytek byly příjemné pěvecké a herecké výkony, nic víc. Čekal jsem větší bombu.
(zadáno: 18.11.2016)
Jako celek mě určité části nudí, určitě mě dojímají (těch je méně). Naprosto nejlepší výkon podal Ladislav Korbel jako Mickey. Líbila se mi i Michaela Horká, Dominika Richterová, Tomáš Löbl, David Bouša nebo Bára Rajnišová. DJ bych vyškrtl (zbytečný, blbý, trapný).
2016 - zájezd Plzeň 50%.
2018 - zájezd Chomutov 40%. Téměř 4,5 hodiny, šílenost.
2021 - KCP Praha - 20%. Pořád dlouhá nuda, ale září moc šikovný Moulis i úchvatná Horká.
(zadáno: 2.10.2022)
Jsem nadšený! Procenta ubírám pouze za delší přestavby, které narušují děj (a vesměs zbytečně), a pomalejší rozjezd (možná to dělal i zvuk, který byl tichý, mdlý). Nejvíce mě dostalo dílo hudebně (bravo, Robine Schenku!). Tolik hravých, originálních a neotřelých motivů - těšil jsem se na každou další píseň. Výkony vesměs výborné - nejvíce mě bavili Milan Němec s Alenou Antalovou, energií překypoval charismatický Libor Matouš, herecky mě pak bavili Petr Štěpán a Jonáš Florián. Kristýna Daňhelová byla, zdálo se mi, v první půlce bez energie, jiskry, ve druhé už byla zajímavější. Emotivní závěr a znázornění křížů - bomba! MDB udělalo velkou věc!
(zadáno: 25.1.2020)
85%
V jednoduchosti je krása. Nestárnoucí hudba Šlitra a vtipné texty Suchého podtrženy skvělými výkony mladých herců. Výkon každého z nich vám utkví v paměti - zářící M. Holec, roztomilý P. Klimenda, pánské oko potěší krásná Ch. Režná a dámské osazenstvo nezapomene na P. Režného. D. Šinkorová do tohoto kolektivu krásně zapadla, svou roli si užívala a měla krásnou jiskru v oku. Skvělý orchestr je v DJKT samozřejmostí. Z představení jsem odcházel s úsměvem na tváři.
V roli Tety z Liverpoolu jednou zazářila i L. Zvoníková a byla fantastická. Líbila se mi ještě víc, než paní Šinkorová.
(zadáno: 24.9.2022)
Možnosti tohoto divadla jsou omezené, ale všichni dělají maximum pro skvělý zážitek a vesměs se jim to daří. Rozhodně toto dílo vybočuje z pražského muzikálového průměru. Hudebně je dílo pestré a melodie se krásně poslouchají, výprava a kostýmy v rámci možností divadla. Výkony - tradičně výtečný Z. Fric, pěvecky skvělá N. Grossová, herecky špičkový F. Antonio (pěvecké rezervy zde člověk odpustí) a dvojice "ďáblů" ovládla celé jeviště každým svým příchodem. V. Aaron vládl slovem (perfektní herectví), N. Ciprová gesty a mimikou. Pěvecky výraznější byla druhá jmenovaná, první jmenovaný má v písních své lepší i slabší chvilky.
Za mě ano!