Profil uživatele

DivadelniFan

... hodnotím spíš pocitově, a tak % dávám tak, jak to po představení cítím :-)
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (44)
Jan Pařízek: 15 % (73)
Jiří Koula: 15 % (44)
Helena Grégrová: 16 % (87)
Jiří Landa: 18 % (123)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 30.1.2019)
Krásné, ale těžké představení. Během několika scén se divákům doslova tají dech nad perfektními a uvěřitelnými výkony dvou hlavních představitelů - Lucia Jagerčíková a Jan Révai. Dlouho jsem neviděl tak přirozené a věrohodné výkony! Klobouk dolů před vámi! Temnou atmosféru dokresluje dramatická hudba, pár zpívaných textů a úžasná "hra" se světlem a párou. Františka Stropnická má v inscenaci méně prostoru, ale i ta podává velmi dobrý výkon. Doporučuji všem, kteří mají tato vážná "temná" témata rádi. Je to fakt síla :).
(zadáno: 24.8.2018)
Moc příjemné hodinové představení pro tři herce, kteří vás pobaví i dojmou lidovými příběhy, potěší dobrým vínem a klobáskou s okurkou a chlebem. Herci na sebe skvěle slyší a parádně reagují na diváky. Odehrává se ve velmi příjemném prostředí, kde herci trhají lístky a obsluhují na baru... A pak předvedou perfektní výkon na jevišti.
(zadáno: 4.11.2018)
Smolíkovi mě moc bavili. Nádherné kostýmy, milé písničky (dokonce i v maďarštině), skvělé obsazení... zábava zaručena! Nejvíce mě zaujala Eva Holubová, která předvedla opět skvělý výkon a parádně improvizovala. Paní herečka! Určitě doporučuji!
(zadáno: 25.9.2014)
Famózní muzikál. Vyzdvihnu fantastické výkony M. Zemánkové A G. Urbánkové, L. Olšovského, A. J. Slováčkové, Felix Slováčka jr., který pobaví svým úchvatným výkonem ve čtyřech odlišných rolích a dle mého je ze všech postav nejvýraznější a pro děti nejvtipnější. Velmi dobré královny (Kleinová,Hořínková,Žehrová) a skvělá pěvecko-taneční company Scéna užitečně a líbivě vymyšlena. Líbí se mi, že je dost melodií použito z dřívějšího CD D. Patrasové. Skvělý nápad udělat z toho muzikál. Hodně diváků se vrátí do dětských let. V HDK představení škodí nefunkční točny.
(zadáno: 12.2.2022)
Krásná pohádková podívaná... Scéna je opravdu překrásná. Písničky pěkné, náročné a můj obdiv mají všichni interpreti, kteří je s přehledem zvládli. Vyzdvihnout musím E. Mertovou a B. Slaninovou. A. Zelová byla v roli královny především herecky famózní, moc se mi líbili i L. Matouš, A. Slanina a v menších rolích R. Jícha a J. Mach.
Není to něco, na co bych musel znovu, ale užil jsem si to velmi.
(zadáno: 25.4.2015)
Moc milé, vtipné, sympatické představení s excelujícím Pavlem Klimendou jako princem a Janem Fantou jako závodníkem. Tito dva mě zaujali ze všech nejvíc, dále skvělá Nývltová jako Sněhurka a závodníci Tenkrát, Smička, Klouček nebo Šemík. Režijně mi to přijde trochu slabší, hudebně opravdu pro děti, ale milé. Viděno 3x.
(zadáno: 23.9.2021)
Toto představení si divák opravdu užije, jelikož se stává nedílnou součástí děje. Herci skvěle reagují na divácké připomínky, vzniká zde prostor k improvizaci a prostředí Divadla Pluto je k tomu všemu zcela ideální. Scéna vymakaná, kostýmy pěkné, představení i přes svou délku velmi rychle uteče. P. Kikinčuk byl vynikající, stejně tak i J. Kikinčuková a policisté v podání J. Bláhy a M. Košana.
Díky za takové divadélko, které člověku rozzáří den.
(zadáno: 3.6.2021)
Geniální hra, která byla v Chebu velmi dobře zpracovaná i zahraná, ale výkony některých herců bych si v těchto rolích představoval asi ještě o něco výraznější. Snažil jsem se nesrovnávat s filmovou adaptací, kterou mám moc rád, ale úplně to nešlo. Zaujali mě především Magdaléna Hniličková, Radmila Urbanová, Vladimíra Vítová a Daniel Mišák. Nesmím zapomenout ještě na "záskokového" Vuka Čelebiče, který zářil jako Pan Nitranský. Klobouk dolů!
Za příjemně strávený čas v Západočeském divadle dávám hezkých 80%.
(zadáno: 7.11.2015)
Plzeň opět nezklamala! Skvělé dílo a bravurní Aleš Kohout, Jan Fanta, Richard Pekárek, Lukáš Ondruš, Pavel Režný, Eva Staškovičová a v roli Wendly Karolina Gudasová. Úžasné pěvecké i herecké výkony.
(zadáno: 10.10.2016)
75%
Bylo to moc fajn! Excelentní Přemysl Pálek v hlavní roli. Líbila se mi i představitelka Natalie Petra Kosková. Petra Tenorová je slabší pěvecky, herecky dobrá. Naprosto nejlepší byl Jan Tenkrát a Marie Křížová. Ilona Maňasová mi moc nesedla herecky ani pěvecky. Pobavila Markéta Martiníková a Alena Štréblová (Renáta Podlipská je oproti ní dost slabá). Dobrý výkon Romana Tomeše, Tomáše Löbla a Kateřiny Šildové. Genny Ciatti vynikající! Zbyněk Fric dobrý jako vždy, ale Petr Vondráček mi přišel o chlup lepší. Skvělá hudba, scéna, kostýmy, vtipné situace a parádní výkony. Doporučuji.
(zadáno: 21.3.2018)
Z představení jsem si odnesl opravdu silný zážitek. Zajímavý příběh, ze kterého (hlavně v závěru) mrazí. Hra skvěle graduje a odsýpá. Excelentní výkon Mileny Steinmasslové, které perfektně sekundovali Jitka Nerudová, Monika Zoubková, Jan Zadražil a Aleš Petráš. Jsem opravdu rád, že jsem takové představení mohl vidět, ale znovu bych už nešel. Bylo to na mě opravdu "silný kafe", ale takový je život.
(zadáno: 11.8.2019)
75%
Ztotožňuji se s tím, co je zde již napsáno - příjemná letní oddychovka, kterou jsem určitě moc rád viděl. Z obsazení vynikali především perfektní Ivan Lupták a Petra Kosková (v roli Hanky), dále Jan Fanta a Vendula Příhodová. Zlata Adamovská, Linda Fikar Stránská i Josef Carda skvěle sekundovali studentům na chmelu a moc mě bavili. Představení jsem viděl na Tvrzi Divice, kde to mají opravdu nádherně udělané a perfektně zorganizované. Klobouk dolů!
(zadáno: 7.9.2020)
Přemýšlel jsem v průběhu představení, zda se mi to, co vidím na jevišti, líbí nebo ne. Došel jsem k názoru, že svým způsobem vlastně ano. Geniální režijní nápady, skvělé výkony P. Vančury, Z. Stivínové a R. Mikluše a nezapomenutelná diskotéka DJ Petra Vančury před představením. Kdy se vám podaří zapařit si ve Stavovském? Za tento ojedinělý zážitek a zajímavou divadelní zkušenost s takto nekonvenčním a moderním představením dávám dobrých 50%. Rozhodně nelituji, že jsem necelé 2,5 hodiny strávil při tomto představení. Nicméně přestávka by neuškodila. Ke konci jsem už lehce ztrácel pozornost.
(zadáno: 21.12.2019)
Příjemné vánoční představení, které těm nejmenším připomene tradiční české zvyky.
(zadáno: 1.3.2015)
Příšerný! To jsem opravdu nečekal. Moderní scéna ke klasickému českému dílu... 10% jen pro Igora Orozoviče a pár dalších herců.
(zadáno: 1.10.2017)
Moc jsme se bavili. Skvělé představení. Všem vřele doporučuji. Skvělému obsazení vévodí excelentní Lukáš Pečenka, který by si za svou roli zasloužil Thalii.
(zadáno: 11.3.2015)
Moc pěkné představení plné vynikajících hereckých i pěveckých výkonů. Velmi silné představení, které se vidí jen jednou za život a jsem moc rád, že jsem to mohl vidět.
(zadáno: 9.1.2022)
75%
Plzeň si stále drží svou kvalitu, ale zrovna tohle nebude dílo, na které budu jezdit opakovaně. Jsem však moc rád, že jsem mohl v tak úžasné roli vidět bravurní Stanislavu Topinkovou Fořtovou. Takhle vypadá muzikálová hvězda. Pavel Režný jako vždy bezchybný, v závěru mě z jeho výkonu mrazilo. Charlotte Režná herecky i pěvecky kouzelná. Z company mě nejvíce zaujaly Karolína Jägerová a Hana Spinethová. Co se scénografie týče, líbil se mi dům Normy a bazén. Kostýmy byly velmi slušivé a orchestr vynikající. Jako celek mě ovšem představení neuchvátilo tolik, jako jiné muzikály v DJKT.
(zadáno: 6.6.2021)
75%
Plzeňské zpracování je fenomenální, ovšem dílo jako takové si mě bohužel nezískalo. Věděl jsem, do čeho jdu, ale i přesto jsem tomu rád dal šanci. I když to ale nebude, jako v mém případě, pro někoho šálek kávy, ani chvíli se nudit nebude. Neustále je na co koukat. Vynikající režie, nádherná scéna, excelentní výkony (jak jinak v Plzni, že?). Zde září především J. Hruškoci, S. Topinková Fořtová, P. Klimenda, R. A. Shejbal a P. Režný s Ch. Režnou.
(zadáno: 1.1.2019)
Krásná inscenace! Doteď na to vzpomínám... nejvíce mě nadchli Anna Julie Slováčková a Filip Hořejš. Škoda, že už to nejspíš v tomto obsazení nikdy neuvidíme.
(zadáno: 14.4.2015)
Já nadšení nesdílím. Nelíbilo se mi skoro nic. Asi dvě nebo tři písně mi utkvěly v paměti a líbily se mi. Jinak jsem se nudil. Téma mi nesedlo a moc mě to mrzí. 20% dávám za bezchybný výkon Markéty Procházkové, která byla opravdu excelentní!
(zadáno: 1.2.2022)
85%
Začnu mínusem, který je jen jeden (a malý) - délka představení. Stačila by klidně hodina a půl bez přestávky. Nicméně ani tak jsem se nenudil a Anna Polívková byla opravdu po všech stránkách fantastická. Nedovedu si představit lepší výběr herečky pro tuto roli. Anna Polívková byla trefou do černého a potlesk vestoje si zasloužila!
(zadáno: 19.1.2020)
Po delší době zase pořádný kvalitní muzikál v Praze (a konečně s živým orchestrem!). Scéna pěkná, kostýmy taktéž, akrobacie je tam tolik, že nevíte, kam dřív koukat, výkony fantastické (musím vyzdvihnout především hlavní čtveřici - Pechu, Korolovou, Hořínkovou/Zenáhlíkovou a Čekana). Doporučuji všem... malým i velkým. Dětem se budou líbit zvířátka a dospělé dojme vztah Kaly a Tarzana.
(zadáno: 6.11.2019)
Studio Ypsilon 2019 - R. Pekárek a L. Adam
Bravo! Nevídané představení, kterému vévodí dva skvostní umělci za doprovodu klavíru. Zaujala mě hudba, "vzrušující" děj a práce s projekcí. "Thrill me" mělo snad vše, co má mít kvalitní komorní muzikál. Snad jen s jednou jedinou vadou... Neskutečně to uteklo. Člověk se pomalu nenadechl a byl tu konec. Rád bych pro srovnání viděl i druhou alternaci.
(zadáno: 19.2.2018)
95%
Pro fanoušky Jonathana Larsona je tento muzikál opravdu skvostem naší muzikálové scény. Perfektní hudba, živá kapela, neuvěřitelné výkony všech účinkujících. Příběh, který nesmírně pobaví, ale také dojme. Pár procent strhávám jen za zvuk - občas hudba přehlušila umělce a bylo hůř rozumět. Jinak bez chybičky a všem vřele doporučuji. Bravo!