Profil uživatele

Divadelník..

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavel Širmer: 5 % (4)
Jan Pařízek: 11 % (9)
Jiří Koula: 16 % (5)
Jiří Landa: 17 % (12)
Helena Grégrová: 22 % (5)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 14.4.2019)
Malý princ - Studio DVA divadlo: 100 %
Představení miluji. Naprosto nejlepší, co jsem kdy viděla. Dokonalý Jan Cina. Představení jsem viděla pětkrát a ještě půjdu , nikdy neomrzí!
Jen upozorňuji: na představení chodí děti, toto představení není ale úplně pro malé děti. Je těžké na pochopení.
V programu nabízeno pro děti, ale nemělo by to takto být.
(zadáno: 14.4.2019)
Brouk v hlavě - Studio DVA divadlo: 100 %
100% pro Filipa Blažka a Romana Štabrňáka, určitě půjdu znovu.
Velmi slabé ženské výkony.
Ale nejlepší zpracování hry.
(zadáno: 14.4.2019)
Líbánky na Jadranu - Studio DVA divadlo: 90 %
Toto představení jsem viděla už pětkrát. Výborné letní představení. V alternaci mám radši Štěpána B.
(zadáno: 14.4.2019)
Hvězda - Studio DVA divadlo: 80 %
Obdivuji představení, kde hraje jen jeden herec. Pro Evu Holubovou mám slabost. Ráda půjdu znovu.
(zadáno: 14.4.2019)
Vysavač - Studio DVA divadlo: 80 %
Vysavač jsem viděla několikrát. Vždy mne představení pobavilo. Obdivuji představení, kde hraje jeden herec.
(zadáno: 14.4.2019)
4 sestry - Studio DVA divadlo: 80 %
Moje oblíbené představení. Je sice jednodušší děj, ale nevadilo mi to. Ráda uvidím znovu.
Výborně herečky doplňuje herec Roman Štabrňák.
(zadáno: 14.4.2019)
Funny Girl - Studio DVA divadlo: 70 %
Zbytečně představení moc dlouhé.
Jinak výborné výkony Moniky Absolonové a Romana Zacha. Na představení půjdu určitě znovu. Děj se odehrává i v hledišti mezi řadami, musím si příště sednout lépe.????
(zadáno: 11.4.2019)
Donaha! - Městské divadlo Kladno: 70 %
Muzikál pěkný. Skvělé herecké výkony. Výborní herci (J. Krafka, M. Písařík, J. Zenáhlíková a J.Š.Hájek).
Představení mohlo být kratší.
(zadáno: 14.4.2019)
Vánoční koleda - Studio DVA divadlo: 70 %
Výborný muzikál k vánoční atmosféře. Perfektní Karel Roden.
Ráda zajdu znovu.
Co mi vadilo .. ruský přizvuk herečky Mariny Vyskvorkiny. To se nehodilo.
(zadáno: 14.4.2019)
Můj báječný rozvod - agentura ADF: 70 %
Obdivuji představení s jedním hercem. Velká zodpovědnost.
(zadáno: 14.4.2019)
Šíleně smutná princezna - Studio DVA divadlo: 60 %
Moc se mi nelíbí v představení novodobé prvky. Ale jednoznačně nejlepší Jan Cina, skvělý herec, výborný zpěv!
(zadáno: 11.4.2019)
Perfect Days - Městské divadlo Kladno: 60 %
Výborně zvolený hudební doprovod inscenace.
Skvělá J. Zenáhlíková.
(zadáno: 14.4.2019)
Smolíkovi a jejich podivuhodné dobrodružství - Studio DVA divadlo: 60 %
Pro děti skvělé představení. Vtipné.
Velká škoda, že je alternace, mělo představení zůstat v původní sestavě.
(zadáno: 14.4.2019)
Věra - Studio DVA divadlo: 60 %
Představení neurazilo, musím ho vidět ještě jednou a udělat si hlubší názor.
(zadáno: 14.4.2019)
Kutloch aneb I muži mají své dny - Studio DVA divadlo: 50 %
Hezké představení. Nemusím vidět znovu. Chvilky i nudné.
Měla jsem štěstí na alternaci Klepl, Hádek, Štabrňák, Slaný.
(zadáno: 14.4.2019)
Les - Studio DVA divadlo: 30 %
Představení o ničem. Je mi to líto.
Iva Janžurová skvělá. Vnáší i do špatného představení pozitivní energii.
(zadáno: 14.4.2019)
Moje tango - Studio DVA divadlo: 20 %
Na představení jsem se moc těšila. Je mi líto, ale představení nudné a špatné.
Nejlepší Karel Mařík.