Profil uživatele

Divadelník..

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 3 % (4)
Pavel Širmer: 9 % (13)
Jan Pařízek: 10 % (11)
Jiří Koula: 14 % (7)
Iva Bryndová: 15 % (4)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 14.4.2019)
100% pro Filipa Blažka a Romana Štabrňáka, určitě půjdu znovu.
Velmi slabé ženské výkony.
Ale nejlepší zpracování hry.
(zadáno: 14.4.2019)
Představení miluji. Naprosto nejlepší, co jsem kdy viděla. Dokonalý Jan Cina. Představení jsem viděla pětkrát a ještě půjdu , nikdy neomrzí!
Jen upozorňuji: na představení chodí děti, toto představení není ale úplně pro malé děti. Je těžké na pochopení.
V programu nabízeno pro děti, ale nemělo by to takto být.
(zadáno: 22.3.2022)
Dokonalé!
(zadáno: 14.4.2019)
Toto představení jsem viděla už pětkrát. Výborné letní představení. V alternaci mám radši Štěpána B.
(zadáno: 22.3.2022)
Dokonalé, jiné , zvláštní?. Dejvické divadlo je nej!
(zadáno: 22.3.2022)
(zadáno: 14.4.2019)
Obdivuji představení, kde hraje jen jeden herec. Pro Evu Holubovou mám slabost. Ráda půjdu znovu.
(zadáno: 14.4.2019)
Vysavač jsem viděla několikrát. Vždy mne představení pobavilo. Obdivuji představení, kde hraje jeden herec.
(zadáno: 14.4.2019)
Moje oblíbené představení. Je sice jednodušší děj, ale nevadilo mi to. Ráda uvidím znovu.
Výborně herečky doplňuje herec Roman Štabrňák.
(zadáno: 22.3.2022)
Na hře nejlepší písně.
Skvělý J.Krafka.
(zadáno: 11.4.2019)
Muzikál pěkný. Skvělé herecké výkony. Výborní herci (J. Krafka, M. Písařík, J. Zenáhlíková a J.Š.Hájek).
Představení mohlo být kratší.
(zadáno: 14.4.2019)
Obdivuji představení s jedním hercem. Velká zodpovědnost.
(zadáno: 14.4.2019)
Výborný muzikál k vánoční atmosféře. Perfektní Karel Roden.
Ráda zajdu znovu.
Co mi vadilo .. ruský přizvuk herečky Mariny Vyskvorkiny. To se nehodilo.
(zadáno: 14.4.2019)
Zbytečně představení moc dlouhé.
Jinak výborné výkony Moniky Absolonové a Romana Zacha. Na představení půjdu určitě znovu. Děj se odehrává i v hledišti mezi řadami, musím si příště sednout lépe.????
(zadáno: 7.10.2021)
Skvělé, vtipné představení. Prostředí hry povedené.
Klidně lze vidět vícekrát.
Herci hrají na sto procent!
(zadáno: 21.3.2022)
Vtipné. Skvělá živá muzika.
(zadáno: 21.3.2022)
Výborné!
(zadáno: 22.3.2022)
Hezká venkovní scéna. Povedené!
(zadáno: 22.3.2022)
Hezké písničky, hudba.
Skvělý a vzácný Tomáš Alferi
(zadáno: 11.4.2019)
Výborně zvolený hudební doprovod inscenace.
Skvělá J. Zenáhlíková.
(zadáno: 14.4.2019)
Pro děti skvělé představení. Vtipné.
Velká škoda, že je alternace, mělo představení zůstat v původní sestavě.
(zadáno: 14.4.2019)
Moc se mi nelíbí v představení novodobé prvky. Ale jednoznačně nejlepší Jan Cina, skvělý herec, výborný zpěv!
(zadáno: 14.4.2019)
Představení neurazilo, musím ho vidět ještě jednou a udělat si hlubší názor.
(zadáno: 21.3.2022)
Hezká hudba k představení.
Kostýmy propracované.
1 2  >