Profil uživatele

Domi.Mac

chci v praze vic dobreho divadla !!!!!
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 10 % (18)
Veronika Boušová: 10 % (5)
Anežka Hrebiková: 12 % (6)
Helena Grégrová: 13 % (22)
Jiří Koula: 15 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 23.4.2018)
Všechny báječné věci - OLDstars: 100 %
Mých prvních 100% na i-divadle. Třetí setkání s Krejčíkem předčilo i Hodinu rysa. Krejčík je jímavě pravdivý v každý moment,to, jak střídá mezi komickými pasážemi a těmi, kdy přes záchvaty pláče nemůže ani mluvit, nemůžete ho přestat ani na sekundu sledovat. Velmi dojemný text, famózně zinterpretovaný. Komorní prostor a diváci, se kterými Krejčík během představení mluví a vy najednou máte pocit, že vůbec nejste v divadle, ale že se to děje. Můj dosavadní nejlepší divadelní zážitek. Fantastický koncept.
(zadáno: 26.5.2019)
Kytice - Národní divadlo: 100 %
Dokonalost. Tady nechybí nic. Krásné, nádherně zahrané a ještě v prostředí Zlaté kapličky, přehlídka naší slovesnosti, řeči a skvělého divadla. Fialová je fantastická, stejně tak Mácha, Kassai, Janžurová a pan Němec. Chci to vidět ještě několikrát. 100%
(zadáno: 27.11.2018)
Misery - Studio DVA divadlo: 90 %
Výborné. Mám moc ráda film, takže jsem na představení šla s dost kritickým očekáváním. A bylo skvělé. Adamovská předvádí výkon hodný Thálie, Petr Štěpánem ji skvostně sekunduje. Její postava je dojemná, zákeřná, zkažená, ale divák si ji musí zamilovat. K tomu nádherná scéna, výborná režie a nekončící standing ovation na konci představení. Víc takových zážitků, rozhodně půjdu ještě jednou. Bravo! 100%
(zadáno: 24.1.2019)
Úplné zatmění - SpoluHra: 90 %
Fantastické. La Fabrika je mé oblíbené divadlo a tentokrát rozhodně nezklamala. Překvapení bylo o to větší, než bylo mé očekávání. Neodvrátila jsem oči ani na sekundu. Stropnický předvedl úžasný výkon, který bych od něj vůbec nečekala. Krejčík je špička našich divadelních herců a byl opět dechberoucí. Jakoby své postavy nehráli, ale žili. Nováková podala též skvělý, silný herecký výkon a rozhodně si ji pohlídám v jejích dalších počinech. Ráda jsem si na konci stoupla a rozhodně půjdu ještě jednou. Tleskám. 95%
(zadáno: 8.6.2017)
Cock - Divadlo v Řeznické: 90 %
Je to vtipné, dobře zahrané a na konci dost mrazivé, scéna sexu si zasloužila potlesk na otevřené scéně, super hlášky provázané s hlubšími myšlenkami o tom, co vlastně chcem. Rímský ml. je velmi dobrý komik, Rímský st. uvěřitelný, Horvátová není moc zajímavá, ale hraje dobře. Důvodem návštěvy byl hlavně Krejčík, kterého jsme viděli v Hodina rysa a jeho výkon zde byl opět něco neuvěřitelného. Pro mě je spolu s Pavlínou Štorkovou aktuálně nejosobitější mladý divadelní herec současnosti - absolutní přirozenost, pravé slzy, výborný komický timing a neskutečné charisma. Bravo!
(zadáno: 21.4.2017)
Olga (Horrory z Hrádečku) - Divadlo Letí: 90 %
nejlepší představení minulého roku. Štorková je nejtalentovanější divadelní herečka. Divadlo ve vile má svoje kouzlo, ostatní herci nastudovaly své úlohy velmi dobře.
(zadáno: 9.9.2019)
Natašin sen - OLDstars: 90 %
Prostě dokonalé. Tahle inscenace ve mně zamechala hluboký dojem. Maximová hraje jako o život, zcela bez líčení a s jednoduchým kostýmem a jednou židlí. A i přesto je to zážitek srovnatelný s obrovskými produkcemi na největších českých jevištích. Celkově mi produkce bytového divadla přijdou na fantastické úrovni, ale poměrně málo doceněné. Po Všech báječných věcech s Krejčíkem další skvost. Půjdu ještě jednou. Úchvatné. 90%
(zadáno: 4.5.2017)
Lucerna - Divadlo v Dlouhé: 90 %
Nádhera. Všechno nádherné. Tohle bude inscenace roku.
(zadáno: 21.4.2017)
A pak přišla Mirna - Divadlo Letí: 90 %
Jsem fanynka Gilmorek a jsem ráda, že se dostaly i do Prahy. Drabiščáková s Dvořákovou jsou fantasticky charismatické, Dana Poláková a Diana Toniková je dobře doplňují. Za mě ano!
(zadáno: 21.4.2017)
V hodině rysa - SpoluHra: 90 %
Neskutečně dojemné představení. Scénář je moc krásný. Už vím, co je Bůh a láska. Šli jsme se podívat na naši oblíbenou Bydžovskou, ale odcházeli jsme s tím, že jsme měli zážitek z Krejčíka. To, co převedl jsem nikdy na jevišti neviděla. Smekám, dechberoucí výkon. Bydžovská ho skvěle doplňuje. Kdyby tam Horvátová nebyla, možná by to nevadilo, její výkon je absolutně nijaký. Ale i tak, doporučuju!
(zadáno: 23.4.2018)
Faust - Národní divadlo: 80 %
Výborný Rašilov. Velmi dobří - Lazorčáková a Pechlát. Stejně tak Štorková v menší roli, přesto okouzlující. Scéna, výprava, dramaturgie, tleskám. Fascinující projekt, jen poněkud dlouhý, vážně by si zkrácení zasloužil. Tleskám!
(zadáno: 21.4.2017)
Hamlet - Švandovo divadlo: 80 %
Mám ráda Děrgela, severský styl a Shakespeara. Děrgelova neskutečná soustředěnost, lehkost se kterou se z jedné scény přehrává do druhé je pozoruhodná. Přenádherná scéna a kostýmy. Je to nejlépe udělaný Hamlet v celé Praze. Scéna s Ofélií v hrobu mě i teď pronásleduje. Jen Cibulková nedosahuje kvalit Hřebíčkové, ale Krátká Onufrákovou v Ofélii o dost předčila.
(zadáno: 23.4.2018)
Thelma a Selma - A studio Rubín: 80 %
Štorková patří k těm herečkám, které vždy podávají dobré výkony. Stejně je tomu i tady, kde s ní Štréblová drží krok. Velmi příjemně strávený večer se dvěma herečkami, které se snaží odhalit vlastní identitu. Skvěle zrežírováno, jedinou vadu na kráse bych někdy viděl v textu, který nemá na určitých místech tah na branku. Velmi dobré.
(zadáno: 27.11.2018)
Duet pro jeden hlas - La Fabrika: 80 %
Velmi vkusně a střídmě zrežírovaný dialog nemocné ženy a jejího psychiatra. LaFabrika se mi opět strefila do noty a celou dobu jsem nespustila oči z hereckého výkonu Stivínové. Novotný má méně co hrát, ale je minimálně přesvědčivý. K tomu prostor a jednoduchá výprava a silný závěr. Tleskám! 85%
(zadáno: 21.4.2017)
Přízraky - Divadlo X10: 80 %
Mám moc ráda Ibsena a Friče. Předlohu samotnou znám a nikdy se mi nelíbila tak, jako tady ve Strašnicích. Mám ráda severskou tématiku, ale tohle říznutí tím gotickým stylem tomu moc slušelo. Štréblová hraje fantasticky, stejně jako Koning a Petřík. Mrzí mě, že jsem neviděla Josefíkovou, protože Hessová hodně přehrává. Ale stojí to za návštěvu!
(zadáno: 21.4.2017)
Skořápka - Divadlo Ungelt: 70 %
Je to moc milé, hřejivé představení. S kapkou srdečného humoru, magickýma očima Mihulové a charismatem Petry Nesvačilové. Můj šálek to úplně není, ale bavila jsem se.
(zadáno: 21.4.2017)
Don Juan - Divadlo pod Palmovkou: 70 %
Má to švih, Veselý je neskutečně sexy muž, Dočkalová i v menší roli poukazuje na to, že Langovsky stylizované postavy jí sluší. Další kus z nové Palmovky a pořád mě to moc baví. Navíc byla krásná scéna a kostýmy. Lehčí komedie, ale dobré divadlo.
(zadáno: 21.4.2017)
Odvolání - Divadlo v Řeznické: 70 %
Zajímavá hra, která není pro každého. Táborský hraje jako o život, Cíl působí dost nevýrazně. Rozhodně ale stojí za vidění.
(zadáno: 27.11.2018)
Kleopatra - La Fabrika: 70 %
Hudební jednohubka. Malátný je jako herec dost podprůměrný, Čvančarová bojuje s hlasitostí (seděla jsem v páté řadě a rozuměla jsem jí tak polovinu). Jsou to takové krátké etudy, přenesené trochu do moderního Česka, trochu do Egypta, dost samoúčelně. Musím ale vyzdvihnout zpěv obou představitelů, spoustu mimořádně vtipných míst a k tomu je to skvělý začátek příjemně stráveného večera. Milé. 73%
(zadáno: 10.9.2019)
K.Š.E.F.T. - Činoherní klub: 70 %
Povedené. Sokol konečně po Katech zase předvádí divadlo, jaké máme v Činoheráku rádi. Šla jsem s mírnou obavou a dostala jsem moc povedený zážitek. Výborný text, skvělá režie. Černodrinská je obrovský talent, podala velmi zajímavý výkon a hltala jsem každé její gesto, Žáčková od Tramvaje patří k mým oblíbeným herečkám, Finger hraje trochu po svém, ale dobře. Jediný Šanda mi přišel slabší než ostatní, své postavě zůstal nejvíc dlužen a nevyhnul se někdy klišé. Jinak spokojenost. 70%
(zadáno: 3.5.2017)
Moje malá úchylka - A studio Rubín: 70 %
Poctivě udělaná zábava, která se nebere vážně a udělá moc hezký večer! Vágnerová byla fantastická, Cina s Vančurou se už dost opakují, Polák je hezký chlap a má dobrý smysl pro humor.
(zadáno: 25.9.2018)
Po konci světa - SpoluHra: 70 %
Syrové, stylové, černé hodinové povyražení do protiatomového krytu, lehce ve stylu Martina Donagha. Text je dost předvídatelný, ale režie nápaditá a scénografie velmi funkční. To, co z toho představení dělá nadprůměrné, je výkon Krejčíka v roli Marka. Neskutečně zábavný na začátku a až mrazivě realistický výkon ve druhé půli. Pazderková mile překvapila a dohromady mezi nimi vznikla dost nebezpečná chemie. Za mě spokojenost. 65%
(zadáno: 4.2.2019)
Madame Rubinstein - agentura ADF: 60 %
Mile bulvární. Studio Dva nasadilo lehkou a štiplavou hru o ikoně kosmetického průmyslu. Nic víc za tím hledat nejde. Krátké estrádní scény z jejího života utečou jako voda, přestože scénografie je nijaká a kostýmy bez nápadu. Syslová v titulní roli baví, hraje lehce a sledovat jí je zábava. Hána a Steinmasslová jsou dobří herci a odvádějí dobrou práci. Divadlo, na které vezmu babičku. Nenáročné. 60%
(zadáno: 27.11.2018)
Prolomit vlny - SpoluHra: 60 %
Náročné. Lístky na premiéru jsem měla pořízené dlouho dopředu kvůli Zachovi, ale v představení má vlastně dost malou roli. Celé představení se točí okolo jeho manželky, kterou na doraz hraje Petra Horvátová. Je to dost dlouhé, hodně sexuální a pro někoho i vulgární. Pro ty, co neznají příběh jistě poutavé, zbytek ocení krásné projekce a muziku. Herecké výkony dost nevyrovnané. Vlastně ani nevím, co si o tom mám myslet. 55%
(zadáno: 9.9.2019)
Jidáš - OLDstars: 50 %
Zmatené. Třetí setkání s monodramatem v bytovém divadle nedosahuje síly a kvality předchozích dvou (Natašin sen, Všechny báječné věci) hlavně výběrem textu. Podání Jeřábka není špatné, ale jistá jednotvárnost projevu a divnost textu mě po nějaké době začaly nudit. Nevím, čím to bylo, ale celá inscenace se mě vůbec nedotkla. O čem to vlastně bylo? Téma Jidáše mohl debutující Řezníček poodhalit z tajemna a nudy. Škoda. 50%

Další stránky hodnocení: 1 2 >