Profil uživatele

Domi.Mac

chci v praze vic dobreho divadla !!!!!
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 10 % (5)
Jan Pařízek: 12 % (22)
Anežka Hrebiková: 15 % (8)
Helena Grégrová: 15 % (26)
Jiří Koula: 15 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 23.4.2018)
Mých prvních 100% na i-divadle. Třetí setkání s Krejčíkem předčilo i Hodinu rysa. Krejčík je jímavě pravdivý v každý moment,to, jak střídá mezi komickými pasážemi a těmi, kdy přes záchvaty pláče nemůže ani mluvit, nemůžete ho přestat ani na sekundu sledovat. Velmi dojemný text, famózně zinterpretovaný. Komorní prostor a diváci, se kterými Krejčík během představení mluví a vy najednou máte pocit, že vůbec nejste v divadle, ale že se to děje. Můj dosavadní nejlepší divadelní zážitek. Fantastický koncept.
(zadáno: 26.5.2019)
Dokonalost. Tady nechybí nic. Krásné, nádherně zahrané a ještě v prostředí Zlaté kapličky, přehlídka naší slovesnosti, řeči a skvělého divadla. Fialová je fantastická, stejně tak Mácha, Kassai, Janžurová a pan Němec. Chci to vidět ještě několikrát. 100%
(zadáno: 21.4.2017)
nejlepší představení minulého roku. Štorková je nejtalentovanější divadelní herečka. Divadlo ve vile má svoje kouzlo, ostatní herci nastudovaly své úlohy velmi dobře.
(zadáno: 21.4.2017)
Jsem fanynka Gilmorek a jsem ráda, že se dostaly i do Prahy. Drabiščáková s Dvořákovou jsou fantasticky charismatické, Dana Poláková a Diana Toniková je dobře doplňují. Za mě ano!
(zadáno: 21.4.2017)
Neskutečně dojemné představení. Scénář je moc krásný. Už vím, co je Bůh a láska. Šli jsme se podívat na naši oblíbenou Bydžovskou, ale odcházeli jsme s tím, že jsme měli zážitek z Krejčíka. To, co převedl jsem nikdy na jevišti neviděla. Smekám, dechberoucí výkon. Bydžovská ho skvěle doplňuje. Kdyby tam Horvátová nebyla, možná by to nevadilo, její výkon je absolutně nijaký. Ale i tak, doporučuju!
(zadáno: 4.5.2017)
Nádhera. Všechno nádherné. Tohle bude inscenace roku.
(zadáno: 8.6.2017)
Je to vtipné, dobře zahrané a na konci dost mrazivé, scéna sexu si zasloužila potlesk na otevřené scéně, super hlášky provázané s hlubšími myšlenkami o tom, co vlastně chcem. Rímský ml. je velmi dobrý komik, Rímský st. uvěřitelný, Horvátová není moc zajímavá, ale hraje dobře. Důvodem návštěvy byl hlavně Krejčík, kterého jsme viděli v Hodina rysa a jeho výkon zde byl opět něco neuvěřitelného. Pro mě je spolu s Pavlínou Štorkovou aktuálně nejosobitější mladý divadelní herec současnosti - absolutní přirozenost, pravé slzy, výborný komický timing a neskutečné charisma. Bravo!
(zadáno: 27.11.2018)
Výborné. Mám moc ráda film, takže jsem na představení šla s dost kritickým očekáváním. A bylo skvělé. Adamovská předvádí výkon hodný Thálie, Petr Štěpánem ji skvostně sekunduje. Její postava je dojemná, zákeřná, zkažená, ale divák si ji musí zamilovat. K tomu nádherná scéna, výborná režie a nekončící standing ovation na konci představení. Víc takových zážitků, rozhodně půjdu ještě jednou. Bravo! 100%
(zadáno: 9.9.2019)
Prostě dokonalé. Tahle inscenace ve mně zamechala hluboký dojem. Maximová hraje jako o život, zcela bez líčení a s jednoduchým kostýmem a jednou židlí. A i přesto je to zážitek srovnatelný s obrovskými produkcemi na největších českých jevištích. Celkově mi produkce bytového divadla přijdou na fantastické úrovni, ale poměrně málo doceněné. Po Všech báječných věcech s Krejčíkem další skvost. Půjdu ještě jednou. Úchvatné. 90%
(zadáno: 12.11.2019)
Neuvěřitelně silné. Lístky na veřejnou generálku jsem měla dlouho dopředu a ve svém volnu jela do Prahy, abych představení viděla mezi prvními. Samotný příběh je silný sám o sobě, ale Fidlovačka jeho sílu ještě umocnila. Spousta emocí, krásná atmosféra a závěr, jenž mi způsobil husí kůži na těle. A hlavně Krejčík jako dánská dívka. On ji snad ani nehraje, on se jí opravdu před vašima očima stane. Dechberoucí křehký výkon, se kterým stojí a padá celé představení. Dále ještě zaujali Korn a Krejčíková, každý po svém. Není pravda, že by během generálky lidé opouštěli sál. Rozhodně půjdu znovu. 90%
(zadáno: 21.4.2017)
Mám moc ráda Ibsena a Friče. Předlohu samotnou znám a nikdy se mi nelíbila tak, jako tady ve Strašnicích. Mám ráda severskou tématiku, ale tohle říznutí tím gotickým stylem tomu moc slušelo. Štréblová hraje fantasticky, stejně jako Koning a Petřík. Mrzí mě, že jsem neviděla Josefíkovou, protože Hessová hodně přehrává. Ale stojí to za návštěvu!
(zadáno: 21.4.2017)
Mám ráda Děrgela, severský styl a Shakespeara. Děrgelova neskutečná soustředěnost, lehkost se kterou se z jedné scény přehrává do druhé je pozoruhodná. Přenádherná scéna a kostýmy. Je to nejlépe udělaný Hamlet v celé Praze. Scéna s Ofélií v hrobu mě i teď pronásleduje. Jen Cibulková nedosahuje kvalit Hřebíčkové, ale Krátká Onufrákovou v Ofélii o dost předčila.
(zadáno: 23.4.2018)
Výborný Rašilov. Velmi dobří - Lazorčáková a Pechlát. Stejně tak Štorková v menší roli, přesto okouzlující. Scéna, výprava, dramaturgie, tleskám. Fascinující projekt, jen poněkud dlouhý, vážně by si zkrácení zasloužil. Tleskám!
(zadáno: 23.4.2018)
Štorková patří k těm herečkám, které vždy podávají dobré výkony. Stejně je tomu i tady, kde s ní Štréblová drží krok. Velmi příjemně strávený večer se dvěma herečkami, které se snaží odhalit vlastní identitu. Skvěle zrežírováno, jedinou vadu na kráse bych někdy viděl v textu, který nemá na určitých místech tah na branku. Velmi dobré.
(zadáno: 27.11.2018)
Velmi vkusně a střídmě zrežírovaný dialog nemocné ženy a jejího psychiatra. LaFabrika se mi opět strefila do noty a celou dobu jsem nespustila oči z hereckého výkonu Stivínové. Novotný má méně co hrát, ale je minimálně přesvědčivý. K tomu prostor a jednoduchá výprava a silný závěr. Tleskám! 85%
(zadáno: 21.4.2017)
Zajímavá hra, která není pro každého. Táborský hraje jako o život, Cíl působí dost nevýrazně. Rozhodně ale stojí za vidění.
(zadáno: 21.4.2017)
Je to moc milé, hřejivé představení. S kapkou srdečného humoru, magickýma očima Mihulové a charismatem Petry Nesvačilové. Můj šálek to úplně není, ale bavila jsem se.
(zadáno: 21.4.2017)
Má to švih, Veselý je neskutečně sexy muž, Dočkalová i v menší roli poukazuje na to, že Langovsky stylizované postavy jí sluší. Další kus z nové Palmovky a pořád mě to moc baví. Navíc byla krásná scéna a kostýmy. Lehčí komedie, ale dobré divadlo.
(zadáno: 3.5.2017)
Poctivě udělaná zábava, která se nebere vážně a udělá moc hezký večer! Vágnerová byla fantastická, Cina s Vančurou se už dost opakují, Polák je hezký chlap a má dobrý smysl pro humor.
(zadáno: 25.9.2018)
Syrové, stylové, černé hodinové povyražení do protiatomového krytu, lehce ve stylu Martina Donagha. Text je dost předvídatelný, ale režie nápaditá a scénografie velmi funkční. To, co z toho představení dělá nadprůměrné, je výkon Krejčíka v roli Marka. Neskutečně zábavný na začátku a až mrazivě realistický výkon ve druhé půli. Pazderková mile překvapila a dohromady mezi nimi vznikla dost nebezpečná chemie. Za mě spokojenost. 65%
(zadáno: 27.11.2018)
Hudební jednohubka. Malátný je jako herec dost podprůměrný, Čvančarová bojuje s hlasitostí (seděla jsem v páté řadě a rozuměla jsem jí tak polovinu). Jsou to takové krátké etudy, přenesené trochu do moderního Česka, trochu do Egypta, dost samoúčelně. Musím ale vyzdvihnout zpěv obou představitelů, spoustu mimořádně vtipných míst a k tomu je to skvělý začátek příjemně stráveného večera. Milé. 73%
(zadáno: 24.1.2019)
Velmi dobré. La Fabrika je mé oblíbené divadlo a tentokrát rozhodně nezklamala. Překvapení bylo o to větší, než bylo mé očekávání. Neodvrátila jsem oči ani na sekundu. Stropnický předvedl úžasný výkon, který bych od něj vůbec nečekala. Krejčík je špička našich divadelních herců a byl opět dechberoucí. Jakoby své postavy nehráli, ale žili. Nováková podala též skvělý, silný herecký výkon a rozhodně si ji pohlídám v jejích dalších počinech. Ráda jsem si na konci stoupla a rozhodně půjdu ještě jednou. Tleskám. 75%
(zadáno: 10.9.2019)
Povedené. Sokol konečně po Katech zase předvádí divadlo, jaké máme v Činoheráku rádi. Šla jsem s mírnou obavou a dostala jsem moc povedený zážitek. Výborný text, skvělá režie. Černodrinská je obrovský talent, podala velmi zajímavý výkon a hltala jsem každé její gesto, Žáčková od Tramvaje patří k mým oblíbeným herečkám, Finger hraje trochu po svém, ale dobře. Jediný Šanda mi přišel slabší než ostatní, své postavě zůstal nejvíc dlužen a nevyhnul se někdy klišé. Jinak spokojenost. 70%
(zadáno: 11.12.2019)
Velmi dobré. Oidipus jako detektivka? Pro mě fungovalo beze zbytku. Skvělý Batěk v hlavní roli skvěle obstál, stejně jako zbytek osazenstva byl na velmi dobré úrovni. Stryková, Medvecká, Preissová - všechny skvělé. A moc dobrý závěr, velmi silný. Jen je to přece jenom někdy dlouhé, i přesto, že se v ND hezky sedí a je tam příjemně mi párkrát pozornost opadla. 70%
(zadáno: 30.12.2019)
Povedené. Lazarus v Komedii je bezpochyby jednou z prvních vlaštovek komorní muzikálové produkce v Praze a nutno dodat, že režie Amslera a scéna s kostýmy tento kus rozhodně povýšily. Orozovič velmi charismaticky hraje a dobře zpívá, Stárková však představení krade pro sebe a její role Dívky je tím, co se divákovi nejvíc zaryje do paměti. Smolárik odvádí též dobrý výkon, o to víc člověk nechápe obsazení Chaloupkové, která všechno odzpívala příšerně falešně, hlavně hit Changes. Celkově je to muzikál netypický, melancholický a nesedne každému. Mně se líbil. 75%

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>