Profil uživatele

Domi.Mac

chci v praze vic dobreho divadla !!!!!
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (28)
Anežka Kotoučová: 15 % (8)
Jiří Koula: 15 % (14)
Lukáš Holubec: 15 % (17)
Helena Grégrová: 17 % (36)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 23.4.2018)
Mých prvních 100% na i-divadle. Třetí setkání s Krejčíkem předčilo i Hodinu rysa. Krejčík je jímavě pravdivý v každý moment,to, jak střídá mezi komickými pasážemi a těmi, kdy přes záchvaty pláče nemůže ani mluvit, nemůžete ho přestat ani na sekundu sledovat. Velmi dojemný text, famózně zinterpretovaný. Komorní prostor a diváci, se kterými Krejčík během představení mluví a vy najednou máte pocit, že vůbec nejste v divadle, ale že se to děje. Můj dosavadní nejlepší divadelní zážitek. Fantastický koncept.
(zadáno: 26.5.2019)
Dokonalost. Tady nechybí nic. Krásné, nádherně zahrané a ještě v prostředí Zlaté kapličky, přehlídka naší slovesnosti, řeči a skvělého divadla. Fialová je fantastická, stejně tak Mácha, Kassai, Janžurová a pan Němec. Chci to vidět ještě několikrát. 100%
(zadáno: 30.9.2021)
Nemám slov. Po dlouhé době mě v divadle potkala čistá krása. Jan Vlasák je výtečný herec. Všichni se jděte podívat. 100%
(zadáno: 9.11.2021)
Čistá nádhera. Režijně jsou SKUTR v nejlepší formě. Scéna a kostýmy dechberoucí. Strávit v divadle půl čtvrté hodiny a modlit se, aby to neskončilo jsem nezažila dlouho. Vondráček, Poulová, Rychlý předvedli fantastické výkony. Půjdu rozhodně ještě víckrát. Tady není o čem debatovat. 100%
(zadáno: 18.11.2021)
Nepopsatelné. Krejčík je pro mě zárukou silného zážitku. Často spolupracuje s režisérem Čermákem, tak i jeho tvorbu znám podrobněji. Tahle inscenace je pro mě vrcholnou synergií dvou těchto talentů. Je bolavá, smutná, násilná, mnohdy za hranou, ale zároveň tak elektrizující, že nemůžete odvrátit zrak. Krejčík mi přišel nejlepší, co jsem ho kde viděla a to i přesto, že je jeho postava tak zraňující, bolavá, zlá, přesto křehká. Mašuru beru jako nový objev. Plakala jsem, když jsem se vrátila domů. Příběh o muži, kterému v dětství nešťastně ztvrdlo srdce. Nepopsatelný koktejl emocí. Poprvé 100%.
(zadáno: 21.4.2017)
nejlepší představení minulého roku. Štorková je nejtalentovanější divadelní herečka. Divadlo ve vile má svoje kouzlo, ostatní herci nastudovaly své úlohy velmi dobře.
(zadáno: 21.4.2017)
Jsem fanynka Gilmorek a jsem ráda, že se dostaly i do Prahy. Drabiščáková s Dvořákovou jsou fantasticky charismatické, Dana Poláková a Diana Toniková je dobře doplňují. Za mě ano!
(zadáno: 21.4.2017)
Neskutečně dojemné představení. Scénář je moc krásný. Už vím, co je Bůh a láska. Šli jsme se podívat na naši oblíbenou Bydžovskou, ale odcházeli jsme s tím, že jsme měli zážitek z Krejčíka. To, co převedl jsem nikdy na jevišti neviděla. Smekám, dechberoucí výkon. Bydžovská ho skvěle doplňuje. Kdyby tam Horvátová nebyla, možná by to nevadilo, její výkon je absolutně nijaký. Ale i tak, doporučuju!
(zadáno: 4.5.2017)
Nádhera. Všechno nádherné. Tohle bude inscenace roku.
(zadáno: 8.6.2017)
Je to vtipné, dobře zahrané a na konci dost mrazivé, scéna sexu si zasloužila potlesk na otevřené scéně, super hlášky provázané s hlubšími myšlenkami o tom, co vlastně chcem. Rímský ml. je velmi dobrý komik, Rímský st. uvěřitelný, Horvátová není moc zajímavá, ale hraje dobře. Důvodem návštěvy byl hlavně Krejčík, kterého jsme viděli v Hodina rysa a jeho výkon zde byl opět něco neuvěřitelného. Pro mě je spolu s Pavlínou Štorkovou aktuálně nejosobitější mladý divadelní herec současnosti - absolutní přirozenost, pravé slzy, výborný komický timing a neskutečné charisma. Bravo!
(zadáno: 27.11.2018)
Výborné. Mám moc ráda film, takže jsem na představení šla s dost kritickým očekáváním. A bylo skvělé. Adamovská předvádí výkon hodný Thálie, Petr Štěpánem ji skvostně sekunduje. Její postava je dojemná, zákeřná, zkažená, ale divák si ji musí zamilovat. K tomu nádherná scéna, výborná režie a nekončící standing ovation na konci představení. Víc takových zážitků, rozhodně půjdu ještě jednou. Bravo! 100%
(zadáno: 9.9.2019)
Prostě dokonalé. Tahle inscenace ve mně zamechala hluboký dojem. Maximová hraje jako o život, zcela bez líčení a s jednoduchým kostýmem a jednou židlí. A i přesto je to zážitek srovnatelný s obrovskými produkcemi na největších českých jevištích. Celkově mi produkce bytového divadla přijdou na fantastické úrovni, ale poměrně málo doceněné. Po Všech báječných věcech s Krejčíkem další skvost. Půjdu ještě jednou. Úchvatné. 90%
(zadáno: 12.11.2019)
Neuvěřitelně silné. Lístky na veřejnou generálku jsem měla dlouho dopředu a ve svém volnu jela do Prahy, abych představení viděla mezi prvními. Samotný příběh je silný sám o sobě, ale Fidlovačka jeho sílu ještě umocnila. Spousta emocí, krásná atmosféra a závěr, jenž mi způsobil husí kůži na těle. A hlavně Krejčík jako dánská dívka. On ji snad ani nehraje, on se jí opravdu před vašima očima stane. Dechberoucí křehký výkon, se kterým stojí a padá celé představení. Dále ještě zaujali Korn a Krejčíková, každý po svém. Není pravda, že by během generálky lidé opouštěli sál. Rozhodně půjdu znovu. 90%
(zadáno: 9.11.2021)
Jízda. Dobrá komedie, svižná režie a herci,kteří si tuhle divokou kriminálku královsky užívají. Dykovi ctili žánr a dosáhli v něm mistrovství. Malé jeviště Ungeltu tomu přidává ještě 10% navíc, nikdy jsem komedii neviděla takhle zblízka. Skvělý večer! 90%
(zadáno: 13.2.2022)
Herecký koncert. Naprosto přesná směs romance, vtipu, sexu a diamantově čistého divadla. Režisérka Deáková příběh vypráví dlouho s lehkostí, aby na konci zamrazila fatální tečkou do ticha. Schneiderová skvostně vystihla znuděnou alkoholičku, tragikomickou postavu dávkovala s chutí a noblesou. Fidlovačka má svůj poklad a tím je dokonalý Krejčík, kterého nešlo nemilovat. Byl vtipný, sexy, dojemný, hrdina i rebel. Krejčíkův Benjamin a Robinsonová Schneiderové v mnohém předčili své filmové předobrazy a stali se ideálním ikonickým párem. Skvělý program na večer pro všechny. Stála jsem. 95%
(zadáno: 21.4.2017)
Mám moc ráda Ibsena a Friče. Předlohu samotnou znám a nikdy se mi nelíbila tak, jako tady ve Strašnicích. Mám ráda severskou tématiku, ale tohle říznutí tím gotickým stylem tomu moc slušelo. Štréblová hraje fantasticky, stejně jako Koning a Petřík. Mrzí mě, že jsem neviděla Josefíkovou, protože Hessová hodně přehrává. Ale stojí to za návštěvu!
(zadáno: 21.4.2017)
Mám ráda Děrgela, severský styl a Shakespeara. Děrgelova neskutečná soustředěnost, lehkost se kterou se z jedné scény přehrává do druhé je pozoruhodná. Přenádherná scéna a kostýmy. Je to nejlépe udělaný Hamlet v celé Praze. Scéna s Ofélií v hrobu mě i teď pronásleduje. Jen Cibulková nedosahuje kvalit Hřebíčkové, ale Krátká Onufrákovou v Ofélii o dost předčila.
(zadáno: 23.4.2018)
Výborný Rašilov. Velmi dobří - Lazorčáková a Pechlát. Stejně tak Štorková v menší roli, přesto okouzlující. Scéna, výprava, dramaturgie, tleskám. Fascinující projekt, jen poněkud dlouhý, vážně by si zkrácení zasloužil. Tleskám!
(zadáno: 23.4.2018)
Štorková patří k těm herečkám, které vždy podávají dobré výkony. Stejně je tomu i tady, kde s ní Štréblová drží krok. Velmi příjemně strávený večer se dvěma herečkami, které se snaží odhalit vlastní identitu. Skvěle zrežírováno, jedinou vadu na kráse bych někdy viděl v textu, který nemá na určitých místech tah na branku. Velmi dobré.
(zadáno: 27.11.2018)
Velmi vkusně a střídmě zrežírovaný dialog nemocné ženy a jejího psychiatra. LaFabrika se mi opět strefila do noty a celou dobu jsem nespustila oči z hereckého výkonu Stivínové. Novotný má méně co hrát, ale je minimálně přesvědčivý. K tomu prostor a jednoduchá výprava a silný závěr. Tleskám! 85%
(zadáno: 14.7.2021)
Trochu Troška, trochu Tarrantino. Ale překvapivě to velmi dobře funguje. Představení má sice dlouhou stopáž, ale nasazení herců a střídání drsných a vtipných scén vás nenechá začít se nudit. Krácení by ale prospělo. Herecky nad všemi vévodí neskutečně zábavní Krejčík a Rusevová, učaroval i představitel Jelena, který měl silné sólo na začátku. Výtvarná stránka v sobě obsahuje velké množství vtipů, nejvíc mě pobavilo bidlo s vycpaným ptákem na školním batohu. Výtka spadá na divadlo NOD, které nemá klimatizací, takže se jak diváci tak herci topili ve vlastním potu. Stojí to ale za to, 75 %.
(zadáno: 16.8.2021)
Jízda. Zřejmě nejsrozumitelnější Čermákova režie, která zároveň drží nadstandardní kvalitu v pro něj netypickém žánru. Hra střídá velkou komediální nadsázku se závažnými tématy ve školství. Celou dobu jsem se královsky bavila, Bydžovská excelovala každou replikou, Krejčík a Rusevová drží svůj vysoký komediální standard a příjemným překvapením se pro mě stala Stropnická. Celé obsazení fungovalo nadmíru dobře a jednalo se o moc příjemný večer na zámeckém nádvoří. 80%
(zadáno: 21.4.2017)
Zajímavá hra, která není pro každého. Táborský hraje jako o život, Cíl působí dost nevýrazně. Rozhodně ale stojí za vidění.
(zadáno: 21.4.2017)
Je to moc milé, hřejivé představení. S kapkou srdečného humoru, magickýma očima Mihulové a charismatem Petry Nesvačilové. Můj šálek to úplně není, ale bavila jsem se.
(zadáno: 21.4.2017)
Má to švih, Veselý je neskutečně sexy muž, Dočkalová i v menší roli poukazuje na to, že Langovsky stylizované postavy jí sluší. Další kus z nové Palmovky a pořád mě to moc baví. Navíc byla krásná scéna a kostýmy. Lehčí komedie, ale dobré divadlo.