Profil uživatele

Domi.Mac

chci v praze vic dobreho divadla !!!!!
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 10 % (5)
Jan Pařízek: 12 % (22)
Helena Grégrová: 14 % (25)
Anežka Hrebiková: 15 % (8)
Jiří Koula: 15 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 21.4.2017)
Jsem fanynka Gilmorek a jsem ráda, že se dostaly i do Prahy. Drabiščáková s Dvořákovou jsou fantasticky charismatické, Dana Poláková a Diana Toniková je dobře doplňují. Za mě ano!
(zadáno: 9.9.2019)
Směšné. Achjo, ztrácím víru, že na Vinohradech vznikne jednou dobré divadlo. Text plytký, režie zcela neinvenční, jako by se jednalo o scény ze seriálu Ulice, kterou pan režisér též režíruje. Výkon Brožové je absolutně tristní, sama už je spíš tak nějak parodií sama sebe, což je smutné. Rychlý zrovna tak, Rojková se stále ještě nenaučila mluvit tak, aby ji bylo rozumět dál než do třetí řady, Lambora též přestává podávat dobré výkony. Jediná chvála spadá na Vaculíkovou. K půlce sálu z představení o přestávce odešlo. 20%
(zadáno: 4.2.2019)
Jsem dost zmatená. Epos o Americe 80.let mi do jisté míry připomíná šestihodinový epos Máhabharátu, kterou ABC uvádělo před sedmi lety. Režie zastaralá, scéna nefunguje tak, aby vás bavila 4,5 hodiny. Herci nevyvážení. Salzmannová hraje to, co jsme od ní viděli už tisíckrát, Pavelka zrovna tak. Havlínek podává solidní výkon, Dvořákovi dochází výrazně dech v průběhu. Nad vším ční otřesný výkon Donutila jr., který byl vyloženě příšerný. Kaňoková s Březinou pobavili, ale Pacoláková moc nevěděla, co vlastně hraje. Avizovaná událost roku se zdaleka nekoná. Zklamání. 50%
(zadáno: 8.6.2017)
Pro mě nejslabší počin Na Zábradlí za poslední dobu, nesehranost kolektivu, nevypointované situace, žádný rytmus, velmi se to celé vleče. Kontrolovaná neosobní terapie, která si Andersen jenom láká diváky, přitom s ním nic moc společného nemá. Herecky dobrá Kubátová, König, Plodková. Celých mých 50% jde za Markem Cpinem, který je fenomenální. Dechberoucí scéna.
(zadáno: 9.9.2019)
Ostuda. Příšerná ostuda. Ať už režijně, textově i herecky. Takhle se představení s jedním hercem na jevišti smad ani nesmí inscenovat. Marnost nad marnost. 0%
(zadáno: 8.6.2017)
Je to vtipné, dobře zahrané a na konci dost mrazivé, scéna sexu si zasloužila potlesk na otevřené scéně, super hlášky provázané s hlubšími myšlenkami o tom, co vlastně chcem. Rímský ml. je velmi dobrý komik, Rímský st. uvěřitelný, Horvátová není moc zajímavá, ale hraje dobře. Důvodem návštěvy byl hlavně Krejčík, kterého jsme viděli v Hodina rysa a jeho výkon zde byl opět něco neuvěřitelného. Pro mě je spolu s Pavlínou Štorkovou aktuálně nejosobitější mladý divadelní herec současnosti - absolutní přirozenost, pravé slzy, výborný komický timing a neskutečné charisma. Bravo!
(zadáno: 21.4.2017)
Paskvil z hezké předlohy. Dialogy byly otřesné, Kobr zbytečně expresivní, Matoušková a Joura k smrti nevýrazní. V Rubínu jsou o dost hezčí představení.
(zadáno: 12.11.2019)
Neuvěřitelně silné. Lístky na veřejnou generálku jsem měla dlouho dopředu a ve svém volnu jela do Prahy, abych představení viděla mezi prvními. Samotný příběh je silný sám o sobě, ale Fidlovačka jeho sílu ještě umocnila. Spousta emocí, krásná atmosféra a závěr, jenž mi způsobil husí kůži na těle. A hlavně Krejčík jako dánská dívka. On ji snad ani nehraje, on se jí opravdu před vašima očima stane. Dechberoucí křehký výkon, se kterým stojí a padá celé představení. Dále ještě zaujali Korn a Krejčíková, každý po svém. Není pravda, že by během generálky lidé opouštěli sál. Rozhodně půjdu znovu. 90%
(zadáno: 21.4.2017)
Má to švih, Veselý je neskutečně sexy muž, Dočkalová i v menší roli poukazuje na to, že Langovsky stylizované postavy jí sluší. Další kus z nové Palmovky a pořád mě to moc baví. Navíc byla krásná scéna a kostýmy. Lehčí komedie, ale dobré divadlo.
(zadáno: 27.11.2018)
Velmi vkusně a střídmě zrežírovaný dialog nemocné ženy a jejího psychiatra. LaFabrika se mi opět strefila do noty a celou dobu jsem nespustila oči z hereckého výkonu Stivínové. Novotný má méně co hrát, ale je minimálně přesvědčivý. K tomu prostor a jednoduchá výprava a silný závěr. Tleskám! 85%
(zadáno: 2.2.2020)
Na půl cesty. Fantastický nápad s muzikálem o neobyčejných lidech se utopil v nijaké hudbě, slabé režii a hlavně v příběhu - linka s Rozparovačem úplně navíc a ještě hloupá, stejně jako linka s indy, která byla zbytečně rozvětvená. Havlínek je skvělý herec, ale stěží intonuje, jakmile začne zpívat, je vidět, že zpěv není jeho silnou stránku. Klus má dost nemastnou roli, navíc skoro nezpívá - proč nehraje sloního muže on? Piškula a Březina nemají moc co hrát, ale jsou dobří. Nejkomplexnější výkon podaly Marečková (tleskám!) a Kripnerová. Sbor navíc. Mohla to být inscenace roku. Bohužel. 45%
(zadáno: 23.4.2018)
Výborný Rašilov. Velmi dobří - Lazorčáková a Pechlát. Stejně tak Štorková v menší roli, přesto okouzlující. Scéna, výprava, dramaturgie, tleskám. Fascinující projekt, jen poněkud dlouhý, vážně by si zkrácení zasloužil. Tleskám!
(zadáno: 21.4.2017)
Mám ráda Děrgela, severský styl a Shakespeara. Děrgelova neskutečná soustředěnost, lehkost se kterou se z jedné scény přehrává do druhé je pozoruhodná. Přenádherná scéna a kostýmy. Je to nejlépe udělaný Hamlet v celé Praze. Scéna s Ofélií v hrobu mě i teď pronásleduje. Jen Cibulková nedosahuje kvalit Hřebíčkové, ale Krátká Onufrákovou v Ofélii o dost předčila.
(zadáno: 17.12.2019)
Děs. Snad nikdy jsem nedala ničemu 10%. Ale tohle je opravdu otřesné. Scéna, kostýmy, herecké výkony. Nefungující humor, žádné napětí, nelogická režie. Myslím, že je třeba na Vinohradech změnit vedení, tohle je výsměch divadlu. Nepopsatelně blbé. 10%
(zadáno: 9.9.2019)
Zmatené. Třetí setkání s monodramatem v bytovém divadle nedosahuje síly a kvality předchozích dvou (Natašin sen, Všechny báječné věci) hlavně výběrem textu. Podání Jeřábka není špatné, ale jistá jednotvárnost projevu a divnost textu mě po nějaké době začaly nudit. Nevím, čím to bylo, ale celá inscenace se mě vůbec nedotkla. O čem to vlastně bylo? Téma Jidáše mohl debutující Řezníček poodhalit z tajemna a nudy. Škoda. 50%
(zadáno: 21.4.2017)
Průser. Heřmánek st. je talentovaný herec, ale přichází o soudnost. A režírovat by už vůbec neměl. Carda si plete nadsázku s bulvárními pořady na Nově, Morávková je neherečka a Heřmánek ml. může být rád, že má jeho otec divadlo, protože jinak by práci nesehnal. Zklamání na všech čarách!
(zadáno: 10.9.2019)
Povedené. Sokol konečně po Katech zase předvádí divadlo, jaké máme v Činoheráku rádi. Šla jsem s mírnou obavou a dostala jsem moc povedený zážitek. Výborný text, skvělá režie. Černodrinská je obrovský talent, podala velmi zajímavý výkon a hltala jsem každé její gesto, Žáčková od Tramvaje patří k mým oblíbeným herečkám, Finger hraje trochu po svém, ale dobře. Jediný Šanda mi přišel slabší než ostatní, své postavě zůstal nejvíc dlužen a nevyhnul se někdy klišé. Jinak spokojenost. 70%
(zadáno: 27.11.2018)
Hudební jednohubka. Malátný je jako herec dost podprůměrný, Čvančarová bojuje s hlasitostí (seděla jsem v páté řadě a rozuměla jsem jí tak polovinu). Jsou to takové krátké etudy, přenesené trochu do moderního Česka, trochu do Egypta, dost samoúčelně. Musím ale vyzdvihnout zpěv obou představitelů, spoustu mimořádně vtipných míst a k tomu je to skvělý začátek příjemně stráveného večera. Milé. 73%
(zadáno: 11.12.2019)
Velmi dobré. Oidipus jako detektivka? Pro mě fungovalo beze zbytku. Skvělý Batěk v hlavní roli skvěle obstál, stejně jako zbytek osazenstva byl na velmi dobré úrovni. Stryková, Medvecká, Preissová - všechny skvělé. A moc dobrý závěr, velmi silný. Jen je to přece jenom někdy dlouhé, i přesto, že se v ND hezky sedí a je tam příjemně mi párkrát pozornost opadla. 70%
(zadáno: 26.5.2019)
Dokonalost. Tady nechybí nic. Krásné, nádherně zahrané a ještě v prostředí Zlaté kapličky, přehlídka naší slovesnosti, řeči a skvělého divadla. Fialová je fantastická, stejně tak Mácha, Kassai, Janžurová a pan Němec. Chci to vidět ještě několikrát. 100%
(zadáno: 30.12.2019)
Povedené. Lazarus v Komedii je bezpochyby jednou z prvních vlaštovek komorní muzikálové produkce v Praze a nutno dodat, že režie Amslera a scéna s kostýmy tento kus rozhodně povýšily. Orozovič velmi charismaticky hraje a dobře zpívá, Stárková však představení krade pro sebe a její role Dívky je tím, co se divákovi nejvíc zaryje do paměti. Smolárik odvádí též dobrý výkon, o to víc člověk nechápe obsazení Chaloupkové, která všechno odzpívala příšerně falešně, hlavně hit Changes. Celkově je to muzikál netypický, melancholický a nesedne každému. Mně se líbil. 75%
(zadáno: 4.5.2017)
Nádhera. Všechno nádherné. Tohle bude inscenace roku.
(zadáno: 4.2.2019)
Mile bulvární. Studio Dva nasadilo lehkou a štiplavou hru o ikoně kosmetického průmyslu. Nic víc za tím hledat nejde. Krátké estrádní scény z jejího života utečou jako voda, přestože scénografie je nijaká a kostýmy bez nápadu. Syslová v titulní roli baví, hraje lehce a sledovat jí je zábava. Hána a Steinmasslová jsou dobří herci a odvádějí dobrou práci. Divadlo, na které vezmu babičku. Nenáročné. 60%
(zadáno: 27.11.2018)
Výborné. Mám moc ráda film, takže jsem na představení šla s dost kritickým očekáváním. A bylo skvělé. Adamovská předvádí výkon hodný Thálie, Petr Štěpánem ji skvostně sekunduje. Její postava je dojemná, zákeřná, zkažená, ale divák si ji musí zamilovat. K tomu nádherná scéna, výborná režie a nekončící standing ovation na konci představení. Víc takových zážitků, rozhodně půjdu ještě jednou. Bravo! 100%
(zadáno: 3.5.2017)
Poctivě udělaná zábava, která se nebere vážně a udělá moc hezký večer! Vágnerová byla fantastická, Cina s Vančurou se už dost opakují, Polák je hezký chlap a má dobrý smysl pro humor.

Další stránky hodnocení: 1 2 >