Profil uživatele

Dubina

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 10 % (68)
Kateřina Jírová: 12 % (21)
Lukáš Dubský: 12 % (34)
Pavla Haflantová: 13 % (44)
Helena Grégrová: 14 % (87)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 16.2.2012)
Excelentní představení, kdyby nebylo již po derniéře, určitě bych ji všem vřele doporučila. Standing ovation na závěr byla všeříkající.
(zadáno: 24.2.2012)
Nikdy by mě nenapadlo, že by mě mohla oslovit hra s podobným tématem, ale stalo se a to hlavně díky nevšedním hereckým výkonům všech protagonistů.
(zadáno: 6.9.2011)
Němý obdiv. Smekám.
(zadáno: 30.3.2012)
Důležité!!! Pro ty, co by chtěli tuto inscenaci ještě vidět(což vřele všem doporučuji), tak nemá po derniéře, pouze se přesunula do pražské Reduty. Jinak mě toto představení zcela uchvátilo jak dějem, formou, tak i hereckými výkony (především mě překvapila Z. Stavná).
(zadáno: 18.5.2012)
Inscenace nesoudí, ale vede diváka k zamyšlení což je asi jejím hlavním plusem. Úžasné jsou však i herecké výkony, scéna, kostýmy, text a vlastní kompozice hry. Zkrátka počin, ktérý by rozhodně neměl zůstat bez povšimnutí.
(zadáno: 1.4.2016)
(zadáno: 23.6.2013)
(zadáno: 7.5.2014)
(zadáno: 13.4.2013)
(zadáno: 17.4.2014)
Je vidět, že mladá generace divadelníků má odvahu, nápad i talent vše dotáhnout do vítězného konce! Hurá!
(zadáno: 14.5.2014)
Wow!
(zadáno: 8.2.2014)
Nepřekonatelný Norbert Lichý.
(zadáno: 4.9.2014)
(zadáno: 3.12.2014)
Jen pro silné povahy!
(zadáno: 7.12.2011)
Prasečák zůstane prasečákem...fascinující!!!
(zadáno: 19.5.2013)
85 %
(zadáno: 27.11.2012)
(zadáno: 30.9.2014)
Miřenka Čechová předvádí úchvatný výkon, který zdaleka přesahuje prostor jeviště.
(zadáno: 29.1.2013)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 > >>