Profil uživatele

Dubina

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 10 % (68)
Kateřina Jírová: 12 % (21)
Lukáš Dubský: 12 % (34)
Pavla Haflantová: 13 % (44)
Helena Grégrová: 14 % (87)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 16.2.2012)
Benefice aneb Zachraňte svého Afričana - Divadlo Na Fidlovačce: 100 %
Excelentní představení, kdyby nebylo již po derniéře, určitě bych ji všem vřele doporučila. Standing ovation na závěr byla všeříkající.
(zadáno: 24.2.2012)
Koza aneb Kdo je Sylvie? - Činoherní klub: 100 %
Nikdy by mě nenapadlo, že by mě mohla oslovit hra s podobným tématem, ale stalo se a to hlavně díky nevšedním hereckým výkonům všech protagonistů.
(zadáno: 23.6.2013)
Risk - Cirk La Putyka: 100 %
(zadáno: 7.5.2014)
Hodní chlapci - Divadlo Disk: 100 %
(zadáno: 6.9.2011)
Brand / Oheň - Divadelní společnost Masopust: 100 %
Němý obdiv. Smekám.
(zadáno: 30.3.2012)
Ledňáčci (Die Eisvögel) - Divadlo v Řeznické: 100 %
Důležité!!! Pro ty, co by chtěli tuto inscenaci ještě vidět(což vřele všem doporučuji), tak nemá po derniéře, pouze se přesunula do pražské Reduty. Jinak mě toto představení zcela uchvátilo jak dějem, formou, tak i hereckými výkony (především mě překvapila Z. Stavná).
(zadáno: 18.5.2012)
Já, hrdina - Divadlo Disk: 100 %
Inscenace nesoudí, ale vede diváka k zamyšlení což je asi jejím hlavním plusem. Úžasné jsou však i herecké výkony, scéna, kostýmy, text a vlastní kompozice hry. Zkrátka počin, ktérý by rozhodně neměl zůstat bez povšimnutí.
(zadáno: 1.4.2016)
Simulante Bande - VerTeDance: 100 %
(zadáno: 22.11.2012)
Tartuffe Games - Divadlo Na zábradlí: 90 %
(zadáno: 4.12.2012)
Rain Man - Divadlo pod Palmovkou: 90 %
Hlavně díky hereckým výkonům.
(zadáno: 19.6.2011)
Anna Karenina - Městská divadla pražská: 90 %
Až na pár hluchých míst skvělé a strhující představení.
(zadáno: 19.6.2011)
Proces - Divadlo Komedie: 90 %
Naprosto neuvěřitelná inscenace, typická svým stylem pro Divadlo Komedie
(zadáno: 21.12.2011)
Petrolejové lampy - Divadlo Komedie: 90 %
(zadáno: 14.10.2012)
Komplic - Divadlo Na zábradlí: 90 %
Velmi povedené představení, tématem připomínající Expozituru.
(zadáno: 13.4.2012)
Zlomatka - Divadlo v Řeznické: 90 %
(zadáno: 8.9.2012)
UP´END´DOWN - Cirk La Putyka: 90 %
(zadáno: 17.4.2014)
Golem - Tygr v tísni: 90 %
Je vidět, že mladá generace divadelníků má odvahu, nápad i talent vše dotáhnout do vítězného konce! Hurá!

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 > >>