Profil uživatele

Dzaamek

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 9 % (23)
Pavel Širmer: 9 % (44)
Helena Grégrová: 10 % (33)
Jiří Landa: 10 % (38)
Lukáš Dubský: 10 % (20)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3

(zadáno: 28.10.2017)
(zadáno: 8.6.2017)
nějak jsem od toho čekal víc ...
(zadáno: 16.5.2017)
Viděl jsem v Dejvickém divadla.
Nevím, asi jsem od toho čekal víc. Chyběl mi silnější záběr, který by mi promluvil do duše o podstatě ďábla.
(zadáno: 8.5.2017)
Konečně jsem se dostal na tohle vychvalované představení a rozhodně jsem nebyl zklamaný. Sprška vulgarismů mi nevadila, nebyly samoúčelné.
(zadáno: 8.5.2017)
Studoval jsem gymnázium Nad štolou v době, ve které se hra odehrává, a navíc bydlím na Letné, takže místa, ve kterých se hra odehrává, dobře znám. Už je proto byla hra úžasná.
Jen se obávám, že v roce 2000 už Plzeňák neexistoval, lépe řečeno bylo tam už kasino stejně jako dnes
(zadáno: 28.3.2017)
Představení stojí za shlédnutí, ale mě to přišlo poněkud nesourodé a občas příliš aktivistické.
(zadáno: 24.3.2017)
Na můj vkus trochu moc análního humoru.
Ale třeba s matkou byla nádherná.
(zadáno: 19.3.2017)
O tom, jak psychologické poradenství (ne)funguje.
(zadáno: 19.3.2017)
Nádhera
(zadáno: 19.3.2017)
Skvělé herecké výkony.
(zadáno: 19.3.2017)
Pěkný zpěv, Anetě Langerové to moc slušelo. Jen ty texty mi moc nesedly.
(zadáno: 19.3.2017)
Moc pěkné.
(zadáno: 19.3.2017)
Příjemné představení, před Bohdalovou smekám
(zadáno: 19.3.2017)
Odkazy na firemní prostředí pobavily.
(zadáno: 19.3.2017)
Takové docela příjemné představení.
(zadáno: 19.3.2017)
Zajímavé představení, odlišné od čehokoliv, co jsem zatím viděl.
(zadáno: 19.3.2017)
Různé vulgarity a sexuální náznaky mě obecně přijdou spíš trapné než vtipné, ale představení jako celek určitě stálo za vidění.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3