Profil uživatele

Dzaamek

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 9 % (22)
Michal Novák: 9 % (23)
Pavel Širmer: 9 % (46)
Helena Grégrová: 10 % (33)
Iva Bryndová: 10 % (21)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 8.12.2017)
(zadáno: 19.3.2017)
O tom, jak psychologické poradenství (ne)funguje.
(zadáno: 8.12.2019)
(zadáno: 19.3.2017)
Moc pěkné.
(zadáno: 30.7.2019)
(zadáno: 28.10.2017)
(zadáno: 19.3.2017)
Různé vulgarity a sexuální náznaky mě obecně přijdou spíš trapné než vtipné, ale představení jako celek určitě stálo za vidění.
(zadáno: 8.5.2017)
Studoval jsem gymnázium Nad štolou v době, ve které se hra odehrává, a navíc bydlím na Letné, takže místa, ve kterých se hra odehrává, dobře znám. Už je proto byla hra úžasná.
Jen se obávám, že v roce 2000 už Plzeňák neexistoval, lépe řečeno bylo tam už kasino stejně jako dnes
(zadáno: 25.10.2019)
(zadáno: 16.9.2019)
(zadáno: 19.3.2017)
Příjemné představení, před Bohdalovou smekám
(zadáno: 8.3.2018)
(zadáno: 13.11.2019)
(zadáno: 21.6.2019)
(zadáno: 24.1.2019)
Nejdřív jsem se nechytal, ale pak jsem byl napnutý, jestli se podaří rozpohybovat 17 713 automobilových motorů. Ústřední nápad se mi docela líbil, ale přišlo mi to zbytečně natahované častým opakováním téhož.
(zadáno: 16.5.2017)
Viděl jsem v Dejvickém divadla.
Nevím, asi jsem od toho čekal víc. Chyběl mi silnější záběr, který by mi promluvil do duše o podstatě ďábla.