Profil uživatele

Elba

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Koula: 9 % (7)
Jan Pařízek: 10 % (10)
Veronika Boušová: 10 % (5)
Anežka Hrebiková: 13 % (7)
Pavla Haflantová: 17 % (3)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Opravdu vynikající inscenace, výjmečné herecké výkony, skvělá režie, hudba i scéna. A ten přesah....
výborné herecké výkony a velmi zajímavý text
skvělá hra, citlivá režie, výborné obsazení všech rolí
(zadáno: 20.6.2016)
S tímto (zeštíhleným a intenzivním) pojetím Manon souzním. Výborní Děrgel, Pidrmanová a Mácha.
(zadáno: 10.3.2017)
Nádherný (a náročný) text, vynikající ztvárnění - herecké (především JS z Tábora, Borová a Polišenská), výtvarné, hudební, režijní. Smála jsem se hodně a taky dojala. Velké bolesti světa dospělých podané s obrazivostí, humorem, nadsázkou, fantazií a láskou. Jsem nadšená, tenhle směr Nové scény se mi líbí!
(zadáno: 24.12.2014)
Vynikající herecké výkony, skvělá výtvarná a hudební složka, má to tah, napětí, vášeň. Šašek říkající vtipy - dobrý nápad a obraz. Za mě výborná inscenace po všech stránkach. (Kdo čeká úplnou klasiku, může být zklamán.)
(zadáno: 21.1.2017)
Živé, ironické, jemně hravé i dojemné, bez patosu. Moc se mi líbí kostýmy i scénografie. A také pohybová stránka - dobré taneční scény. Herci opravdu vynikající! Borová, Batěk, Prachař, Rajmont, Salzmannová, Stryková, Suchý... Měla jsem problém pouze s paní Janžurovou - ač si jí vážím, v této roli se mi nelíbila.
(zadáno: 10.6.2011)
Pro mě strhující inscenace s velmi kvalitním obsazením a vysoce nadprůměrnými hereckými výkony; dala bych i 90 % (a některým hercům i 100), ale strhávám za některé výtvarné jednotlivosti a především ohavný svítící kruh na závěr). Na druhou stranu musím vyzdvihnout celkovou scénografickou koncepci (diváci na jevišti)a minimalistickou, ale o to působivějsí hudební složku. Bravo!!!
(zadáno: 20.6.2016)
Vtipné, magické, podmanivé, hravé, skvěle obsazené i zahrané. Michal Kern se pro roli Puka asi narodil. Výtvarně i hudebně nádherné. Skvěle jsem se bavila od začátku do konce.
(zadáno: 29.3.2011)
Absolutně nechápu davové nadšení touto inscenací, ani několikanásobné ocenění průměrného výkonu paní Burianové - vždyť to není hlavní role... Hlavní postavou je Barbara ve velmi slabém podání M. Šplechtové. Hlavní problém vidím v samotném textu, který je plochý, prvoplánový a působí jako seriál. Režisér/dramaturg také zapomněl škrtat, inscenace má přes 3 hodiny. Chybí jakákoli katarze, kterou by člověk od takového dramatu očekával. 50 % dávám za výborné vedlejší výkony L. Polišenské, J. Preissové a F. Němce.
(zadáno: 14.9.2016)
Moderní, groteskní stylizace Třem sestrám sluší. Perfektní vizuální složka a skvělé herecké výkony. Okouzlila mne Veronika Lazorčáková. Je to současné a přitom tam zůstalo vše... Bravo!
(zadáno: 2.2.2011)
díky skvělému výkonu J. Štrébla a za strojní scénu v továrně dávám 40 %, jinak by to bylo méně
netradiční kompozice, zajímavé, citlivé představení, krásná hudební složka