Profil uživatele

Eliška Tobolkková

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 8 % (4)
Pavel Širmer: 8 % (6)
Jiří Koula: 10 % (2)
Jiří Landa: 10 % (2)
Michal Novák: 15 % (2)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 16.6.2022)
Za mě osobně takový průměr, něco se mi líbilo (např. Velmi dobré nasvětlení jeviště a kostými), něco ne. Každopádně pokud Vás zajímají černé komedie, tato inscenace rozhodně za vidění stojí.
(zadáno: 25.5.2022)
Hry od Moliéra jsou úžasné, bohužel toto mě až tak nezaujalo, scéna a kostými velmi pěkné, ale nicméně zábavy jsem se bohužel nedočkala.
(zadáno: 14.5.2022)
Opravdu velmi milé představení s dávkou výborného humoru. Pan Nárožný excelentní stejně jako ostatní herci. Opravdu vřele doporučuji. :)
(zadáno: 30.4.2022)
Tato inscenace je velmi konverzační a opravdu zábavná, pokud se chcete odreagovat a bavit, tak Vám tuto inscenaci vřele doporučuji. Oceňuji výkon V. Arichtevi.
(zadáno: 17.4.2022)
Opět jedno z velmi povedených představení repertoáru Mdmb, co musím vyzdvihnout jsou herecké výkony, protože ty byly naprosto excelentní, ale některé kostými by se určitě daly doladit.
(zadáno: 16.4.2022)
Toto je opravdu velmi povedená hra, vůbec nechápu některé komentáře níže. Má spád je milá a velmi zábavná, opravdu komedie jak má být.
(zadáno: 15.3.2022)
Toto bylo jedno z těch lepších představení v Mdmb. No a paní Pecková naprosto famózní.
(zadáno: 2.12.2021)
Tato inscenace mně velmi mile překvapila, velice oceňuji výkon M. Ligače v roli Henryho Baskervilla. Vřele doporučuji.
(zadáno: 28.4.2020)
Opět jedna z povedených inscenací. Oceňuji výkon M.Páchlové v hlavní roli.
(zadáno: 28.4.2020)
Toto představení hodnotím průměrně. Herecké výkony se mi moc líbily, ale prostředí vůbec. Děj jako takový je fajn.
(zadáno: 28.4.2020)
Mně se tato inscenace velmi líbila. A patří mezi moje nejoblíbenější z repertoáru Mladoboleslavského divadla.
(zadáno: 28.4.2020)
Tento muzikál se mi velice líbil. Výkony některých účinkujících mě velmi mile překvapily a troufám si tvrdit, že tento muzikál patří k těm lepším.
(zadáno: 28.4.2020)
Tento muzikál mě nandchl, jedinné co mě trošičku zklamalo byl výkon Jana Kopečného, ale jinak zde není nic,co by se mi na tomto muzikálu nelíbilo.
(zadáno: 28.4.2020)
Toto představení mě velice zaujalo svým tématem. Líbilo se mi prostředí i herecké výkony. A zařazuji ho mezi nejlepší co jsem kdy viděla.
(zadáno: 28.4.2020)
Nemůžu si pomoct, ale tohle představení se mi vůbec nelíbilo, a zařazuje se mezi nejhorší představení, které jsem viděla.
(zadáno: 28.4.2020)
Za mě velké zklamání. Písně K. Gotta mám ráda, ale tohle no hrůza!