Profil uživatele

Eliskas

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 15 % (12)
Lukáš Dubský: 17 % (7)
Michal Novák: 18 % (12)
Pavel Širmer: 22 % (11)
Helena Grégrová: 23 % (16)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 23.1.2019)
(zadáno: 23.1.2019)
Viděla jsem 3x. se Střihavkou je to plných 80 %, s jakýkoli jiným hlavním protagonistou ale procenta klesají. Bohužel. Nicméně poslední má návštěva, kdy v hlavní roli byl Noid a já čekala totální propadák, mě nakonec mile překvapila. Nebylo to až tak strašný, jak jsem čekala..
(zadáno: 23.1.2019)
Na ten rok 2009 a toto představení si pamatuji. Byla jsem hodně zklamaná, protože nové zpracování, obsazení, menší scéna a inovace mě v tomto mnou milovaném muzikálu nenadchly. Dracula je a bude legendární, ale jen ta verze z Kongresového centra.
(zadáno: 22.1.2019)
55 %.První půlka byla docela utrpení.Byla jsem téměř rozhodnutá, že při přestávce odcházím.První půlka: Pěvecky byly všechny role špatné, nezvládnuté, špatně slyšitelné, bez drivu a energie, kterou Queeni vždycky měli a mají (výjimku ztvárnil zde jen Tomeš), doprovodné titulky nebyly kompletní, příběh byl divnej, písničky do něj byly našroubovány nepřirozeně, směšně, herecké výkony byly děsivé.Druhá půlka:je za těch 55 %.Asi první tři písničky byly ve stylu první půlky, ale ten zbytek teda už konečně bral ten dech a konečně se dostavilo to, co tady diváci popisují. Konečně se dostavil Freddie.
(zadáno: 6.1.2019)
75 %. Ale jó bavila jsem se. Neviděla jsem se ve všem, ale párkrát se pan Holík, který byl opravdu výborný, trefil :)
(zadáno: 6.1.2019)
Velmi velmi povedené nové obsazení i zpracování. Jsem šťastná, že jsem tuhle svojí srdcovku mohla vidět na prknech divadla v tak kvalitním zpracování. Všichni jsou naprosto výborní a příběh, ten nikdy neomrzí.
(zadáno: 26.11.2018)
95 %. Moje srdcovka.
(zadáno: 26.11.2018)
75 %. Herecké výkony mužských postav byly výborné. Méně už mi tam seděla hysterická postava jedné z přítelkyň, která byla na můj vkus už až moc uřvaná a měla zbytečně moc prostoru.
(zadáno: 26.11.2018)
90 až 95 %. Velkolepá, rozmanitá scéna, úžasné kulisy, které vás vtáhnou do děje - to mi bralo opravdu dech. Velmi melodická, svižná a chytlavá hudba mě bavila. Text písní nebyl křečovitý. Humor je ve většině případů příjemný, nenásilný a netrapný. Vojta Dyk excelentní. Holmes je ztvárněn přesně tak, jak jej znám. Chvílemi to bylo opravdu dokonalý a originální. Spokojenost a půjdu si to užít ještě určitě jednou :)

Další stránky hodnocení: < 1 2