Profil uživatele

Ema123

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 15 % (10)
Jan Pařízek: 16 % (25)
Kateřina Jírová: 16 % (10)
Pavla Haflantová: 18 % (9)
Veronika Boušová: 18 % (12)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 17.12.2013)
Andorra - Divadlo na Vinohradech: 80 %
(zadáno: 31.12.2018)
Audience u královny - Národní divadlo: 100 %
Naprosto úžasná hra. Smekám před výkonem Ivy Janžurové. Dále z herců mě zaujal Igor Bareš, Jan Hartl, Martin Pechlát a Taťjána Medvecká . Doporučuji si před představením prostudovat některé Britské reálie. Potlesk ve stoje byl zasloužený.
Viděno 30.12.2018
(zadáno: 18.2.2016)
Caligula - Divadlo na Vinohradech: 80 %
Skvělý Ondřej Brousek.
(zadáno: 27.3.2018)
Čapek - Městská divadla pražská: 100 %
Inscenace nemá jedinou chybu. Viděno 27.3.2018 Jiří Hána v roli Karla Čapka je skvělý.
(zadáno: 14.10.2013)
Cyrano z Bergeracu - Národní divadlo: 50 %
Byla to trochu nuda, ale David Prachař byl výborný.
(zadáno: 11.12.2017)
Detektor lži - Divadelní spolek Kašpar: 100 %
Hra je sice hodně předvídatelná, ale mně to nevadilo. Smála jsem se od začátku až do konce. Všichni tři herci: Eva Elsnerová, Matouš Ruml a Adrian Jastraban byli perfektní. Je to nenáročná oddechová komedie. Tato hra dokazuje, že i dobrá komedie se dá udělat s minimem sprostých slov a to oceňuji.
(zadáno: 25.11.2016)
Dlouhý, Široký a Krátkozraký - Divadlo Járy Cimrmana: 100 %
Velmi dobré. Skvělý Miroslav Táborský v roli Krátkozrakého!
(zadáno: 18.11.2013)
Eyolfek - Divadlo v Dlouhé: 80 %
Hra, která mrazí. Z hereckých výkonů bych pochválila ten Jana Vondráčka a Lucie Trmíkové. Scéna byla docela neobvyklá. Kostýmy jsou PŘÍŠERNÉ!!! A pochválila bych zvířecího učinkujícího, který na děkovačce sklidil větší potlesk,než samotní herci.
(zadáno: 25.11.2013)
Jak jsem se ztratil aneb Malá vánoční povídka - Divadlo v Dlouhé: 100 %
Skvělé!!!!! Pavel Tesař v roli Pavlíka je naprosto úžasný. Představení nemá žádnou chybu. Dále bych z herců pochválila Jana Vondráčka a Martina Velikého.
(zadáno: 5.4.2016)
Klára a Bára - Studio DVA divadlo: 40 %
Taková oddechovka slouží jen k zasmání bez uměleckého zážitku. Kdybych ty lístky nedostala darem, bylo by mi líto vyhazovat 500 korun za toto představení. Proti hercům nic nemám, ti se snažili jak mohli. Nejvíce bych z herců vyzdvihla Romana Štabrňáka. Viděno 1.4.2016
(zadáno: 25.11.2016)
Klec - Divadelní spolek Kašpar: 90 %
Na začátku jsem byla zděšena na co jsem se to dostala,ale postupem času jsem zjistila, že je to super hra, která není pro každého. Je to taková travesti show se zápletkou. Z herců bych vyzdvihla Matúše Bukovčana ,kterému jsem věřila každé slovo a pohyb. Ten se do té postavy vžil. Ještě obdivuji pány herce jak s lehkostí chodili na podpatcích!
(zadáno: 11.1.2014)
Krakatit - Švandovo divadlo: 80 %
Nádherná scéna a hudba. První půlka je krásně svižná naopak druhá půlka je někdy nesrozumitelná a konec se mi zdál nedotažený (moc zdlouhavý). Tomáše Pavelku obdivuji za tu jeho energii, protože za 3 hodiny neslezl z jeviště a ještě podal skvělý výkon. Dále z hereckých výkonů zaujme ten Petra Vaňka a Zuzany Onufrákové. Ale určitě tato inscenace stojí za shlédnutí.
P.S. Jen ty anglické titulky byly dost pozadu.
(zadáno: 14.10.2013)
Král Lear - Národní divadlo: 70 %
Byla jsem na 3x. Poprvé jsem byla zděšena na čem to vlastně jsem. Podruhé už jsem pochopila,alespoň částečně děj.A potřetí jsem pochopila co tím básník chtěl říct. A výborné herecké výkony, především David Prachař.
(zadáno: 14.10.2013)
Láska a peníze - Divadlo v Dlouhé: 80 %
(zadáno: 14.10.2013)
Lhář - Divadlo v Dlouhé: 100 %
Skvělý Jan Vondráček a jeho eskalátory.
(zadáno: 14.10.2013)
Malované na skle - Divadlo Na Rejdišti: 80 %
(zadáno: 14.10.2013)
Mikve - Národní divadlo: 90 %
Dobrý herecký výkon všech hereček. Představení se mi vrylo do paměti. Úžasná scéna.
(zadáno: 14.10.2013)
Naši furianti - Národní divadlo: 70 %
(zadáno: 8.11.2013)
Nevěsta - Divadlo Na Fidlovačce: 80 %
Nádherné písničky. Zápletka jednoduchá. Hravý a vtipný muzikál. Z herců bych nejvíce ocenila Dennyho Ratajského.
P.S. Viděno 5.11.2013 a překvapilo mě jak MÁLO lidí bylo na představení!
(zadáno: 14.10.2013)
Oněgin byl Rusák - Divadlo v Dlouhé: 100 %
Výborná hra. Jdu na to podruhé a doufám,že ne naposled!

Další stránky hodnocení: 1 2 >