Profil uživatele

Eninae

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavel Širmer: 10 % (21)
Jan Pařízek: 11 % (18)
Lukáš Holubec: 13 % (3)
Anežka Hrebiková: 14 % (5)
Jiří Koula: 14 % (15)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 1.7.2014)
Miluju je, jdu znovu!
(zadáno: 25.11.2012)
Byla jsem okouzlena ještě mnoho dní. Rovnou se přiznám, že jsem Čechovovou milovnicí, tudíž bylo povinností to vidět. Modernizace byla na místě, žádné dobové kulisy, žádné kostýmy. Umístění hlediště bylo nevšední, snad jen se s prostorem mohlo více pracovat. Pan Dolanský byl výborný!! Ale stále je mi záhadou smysl symbolu na konci (podivný světelný kruh?).
(zadáno: 18.11.2013)
Pro mě inovativní choreografie plná nových pohybů a skvělých tanečních výkonů. Tereza Voříšková mě pohybově velmi překvapila. První práce Lenky Vágnerové, kterou jsem viděla a už se těším až zajdu na něco dalšího.
(zadáno: 2.3.2016)
Působivé. Herecké výkony. Scéna.
(zadáno: 25.11.2012)
(zadáno: 20.2.2013)
75%
(zadáno: 24.5.2014)
A mně se to líbilo. Především bych vyzdvihla výkon Igora Orozoviče a Magdalény Borové, kteří tomu vdechli život. Nevšední vstupy (např. rockový koncert) mě velmi pobavily. Upřímně, dlouho jsem se tak nezasmála.
(zadáno: 8.11.2014)
85% Skvělé výkony, zajímavá scénografie.
(zadáno: 2.3.2016)
Předčilo má očekávání. Vladimír Polívka je roztomilý naivka. Těším se na druhé obsazení.
(zadáno: 25.11.2012)
Kompozice se k ději hodila, ale obačas bylo těžké se zorientovat. Zajímavé byly detaily - fáze přípravy kuřete v jednotlivých časových úsecích. A ano, role Petra Hojera je geniální, po rozluštění kým je, jsem nemohla uvěřit, že něco takového autora napadlo.
(zadáno: 2.3.2016)
Třetí příběh mi přišel dialogicky zmatečný. Líbilo se mi použití "akvárka".
(zadáno: 2.3.2016)
Působivá scéna. Filip Kaňkovský se mi velmi líbil.
(zadáno: 2.3.2016)
Konverzační drama mediálně favorizované.
(zadáno: 2.3.2016)
Bavilo.
(zadáno: 25.11.2012)
Oddechovka, která neurazí a celkem pobaví. Některé vtipy prvoplánové, některé neočekávané. Herci projevili pěvecký a taneční potenciál, především taneční výkon pana Písaříka nebude lehce zapomenut. Obávám se, že postava Kaplana v podání pana Víznera mě příliš neiritovala, jak by měla. Herci dobří, bez hlubšího poslání, založeno jen na fonetických vtipech.
(zadáno: 25.11.2012)
Oddechové s nečekanými zvraty. Pan Hampl zůstal v paměti.
(zadáno: 2.3.2016)
Pro mě zajímavá hra a pohled překrucování pravdy přes generace. Bez přeskakování časových rovin by to bylo moc jednoznačné a nudné.
(zadáno: 2.3.2016)
Karel Dobrý byl dobrý.
(zadáno: 2.3.2016)
Mile průměrně oddechové.
(zadáno: 2.3.2016)
Zřejmě nejsem cílová skupina, které stačí říct na jevišti sprosté slovo a sedadla se otřásají.
(zadáno: 2.3.2016)
Dlouhé, nezáživné.

Další stránky hodnocení: 1 2 >