Profil uživatele

Erby

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 2 % (5)
Iva Bryndová: 7 % (3)
Michal Novák: 7 % (3)
Jiří Landa: 8 % (10)
Jiří Koula: 10 % (5)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 27.11.2017)
Jedno z nejlepších představení, které jsem viděl. Bára Hrzánová exceluje.
(zadáno: 27.11.2017)
Skvělá hra... ale popsat zážitek nejde... to se musí vidět
(zadáno: 12.3.2018)
hodně zdařilá hra. Skvělý příběh zpočátku vypadající nesourodé dvojice, který přiměřeně graduje a někoho i lehce dojme.
(zadáno: 5.11.2018)
Pěkně zpracovaná detektivka od Ed McBaina. Představení mělo spád a nepřestalo mě ani na chvíli mě nepřestalo bavit.
(zadáno: 3.12.2017)
Na tuto hru jsem šel hlavně kvůli panu Hrušínskému a nezklamal.
(zadáno: 21.11.2019)
(zadáno: 3.12.2017)
Herecký koncert Mirka Táborského. Zvládnout tolik rolí v jedné hře... super.
(zadáno: 27.11.2017)
Skvělá komedie, kde exceluje pan Nárožný. Bylo to první představení, ve kterém jsem ho viděl a nezklamal.
(zadáno: 8.10.2018)
Paní Homolová je v této hře výborná... o kategorii předčí ostatní herce. Jen škoda, že první polovina hry je výrazně lepší než druhá polovina.
(zadáno: 27.11.2017)
Popravdě jsem od tohoto představení čekal více. Herecké obsazení skvělé, ale přišlo mi, že herci nevyužili svých kvalit.
(zadáno: 3.12.2017)
Nic zázračného jsem nečekal, ale kupodivu to nebylo zlé.
(zadáno: 29.1.2018)
Co předvádí Lukáš Příkazký... to je super. První půlka hry je podle mě super. Ale ten konec. Takhle useknutý a vlastně o ničem... to jsem dlouho neviděl.
(zadáno: 21.11.2019)
(zadáno: 19.11.2018)
Pár fóru mě rozesmálo, ale jinak hra byla až moc absurdní, že to ani už vtipné nebylo.
(zadáno: 21.11.2019)
Pánové Kaiser a Lábus... člověk hned čeká super představění. Začátek tak i vypadal. Ale jen začátek. Postupem času děj měl sestupnou tendenci. A bohužel to bylo výrazně slabší než jsem čekal. Nebýt Kaisera s Lábusem, tak by to byla úplně zbytečná hra.
(zadáno: 21.11.2019)
(zadáno: 11.12.2017)
Nemít toto představení v předplatném divadla, tak bych na to podle recenzí ani nešel. A bohužel byli to ještě tragičtějši, než jsem čekal. 10% jen z rezervy, kdyby se objevilo ještě néco horšího
(zadáno: 21.11.2019)
Jediné co nato mohu říci... proč?