Profil uživatele

Fedorocko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (159)
Jan Pařízek: 13 % (204)
Pavel Širmer: 14 % (252)
Helena Grégrová: 15 % (257)
Jiří Koula: 15 % (206)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 25.10.2021)
humorná retro vzpomínka. Příjemné pobavení
(zadáno: 25.10.2021)
Příjemné pobavení, herecké výkony nastoleny zřejmě dle požadavku režiséra, taky bych někdy snesl trošku méně, ale mělo to tak být,tak to tak je.A není to vůbec špatné.
(zadáno: 27.10.2021)
Povedené provedení jedné velké záchranné akce .
Příjemné prostředí Divadelní kavárny a skvělé herecké výkony hodně z blízka.
Stojí za to vidět.
(zadáno: 10.11.2021)
Příjemné prostředí malé scény Ypsilonky, příjemné představení, příjemný zážitek.
(zadáno: 12.1.2022)
Nevšední zpracování,které mi, na rozdíl od pražského či ostravského, stačí vidět jen jednou.Což ovšem neznamená,že by se mi nelíbilo, jsem rád,že jsem jej viděl,ale podruhé nemusím.
Tomáš Šulaj tradičně skvělý,Tomáš David v hlavní roli herecky hodně dobrý, přesto asi nejslabší Ježíš, co jsem měl možnost vidět.Celkové hodnocení je veskrze kladné,ikdyž to už podruhé vidět nemusím. Možná to působí poněkud rozporuplně, ale někdy to tak je.
(zadáno: 21.3.2022)
Bedřich neměl chybu. Zajímavá hra, viděno společně s Audiencí v Ostravě a nutno říct,že Kašpaři opravdu umí. 75 %
(zadáno: 30.3.2022)
Revizor viděn už v několika zpracováních a tento se mi líbil docela dost. Výborná výprava a kulisy,příjemné kostýmy a v provedení žádná avantgarda.
Hlavní hrdinové předvedli skvělé výkony,první polovina se mi tentokráte líbila více jak ta druhá.
(zadáno: 26.5.2022)
Humor a vážné, teď zrovna aktuální, téma zdařile sklubené a velmi zajímavě podané.
(zadáno: 24.6.2022)
Oddechový retro muzikál
(zadáno: 24.6.2022)
Povedená záležitost
(zadáno: 24.6.2022)
Moc pěkný muzikál pro všechny generace
(zadáno: 24.6.2022)
Vtipné záležitost a příjemné zpracování
(zadáno: 24.6.2022)
Výborní herci, pěkné divadlo
(zadáno: 24.6.2022)
Pavel Zedníček a spol. ve zdařilém zpracování známé hry
(zadáno: 24.6.2022)
Hodně povedené představení
(zadáno: 24.6.2022)
Holky se snažily a na výsledku to bylo znát. Povedené představení
(zadáno: 24.6.2022)
Biskupský dvůr, Michal Isteník, příjemné zpracování. Líbilo.
(zadáno: 20.7.2022)
Zajímavé zpracování a i přes hluchší místa pozoruhodné představení.
(zadáno: 26.7.2022)
Přicházel jsem po Martě do známého prostředí Kampy a trošku s obavami jak mě téma hry zaujme. Ovšem po vstupu Pavly Beretové na scénu už bylo jasné,že to musí být dobré.A bylo to hodně dobré, zvláště druhá polovina představení.A z vygradovaného závěru a herectví Pavly Beretové šel příjemný mráz po těle.75 %
(zadáno: 24.8.2022)
Odpočinková záležitost viděna na letní zámecké scéně a určitě splnila očekávání.
(zadáno: 19.9.2022)
Povedené představení s nevšedními hereckými výkony.
Příběh s žádnými nečekanými zvraty, poutavě napsaný, příjemné podívání.
(zadáno: 25.2.2013)
Přicházel jsem na toto představení bez většího očekávání,ale odcházel jsem vcelku spokojen a určitě jsem nebyl sám. 65%
(zadáno: 25.2.2013)
Richard výborný.V představení mi něco scházelo,ale určitě patřilo mezi to lepší,co mě v ND či SD zaujalo.65%
(zadáno: 25.2.2013)
Asi ano,ale nebýt Mirka Donutila, tak nevím... Očekávání rozhodně větší následného dojmu.
(zadáno: 25.2.2013)
Karel Roden výborný,jinak pro mě žádné terno. Začátek a konec výborný, jinak docela ponuré a nevýrazné.