Profil uživatele

Fedorocko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (142)
Jan Pařízek: 13 % (191)
Pavel Širmer: 14 % (222)
Helena Grégrová: 15 % (238)
Jiří Koula: 15 % (202)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 28.4.2018)
Na potlesk ve stoje určitě ne, ale budiž. Ovšem jsou daleko lepší hry s touto hlavní dvojicí.
(zadáno: 24.5.2018)
(zadáno: 13.2.2020)
Tak tohle mě úplně nesedlo. První polovinu bych zkrátil na polovinu. je zde spousta hluchých míst, hudba působí někdy až rušivě a celkově,zejména v mužských partech není moc líbivá.Snad s výjimkou písní Tonyho.
Druhá půle už je svižnější i kratší. Celkově ale podruhé už bych nemusel.
(zadáno: 21.4.2016)
Představení má určitě své fanoušky i odpůrce, ale já mám tento typ humoru rád a tudíž jsem odcházel spokojen.
(zadáno: 26.5.2016)
Uvolněná komedie,která mě pobavila. Lehce předvídatelný děj,ale příjemná zábava a skvělé herecké výkony. 75%
(zadáno: 4.5.2017)
Uvolněné představení s hodně dobrou Terezou Hofovou.
(zadáno: 23.11.2017)
Výborná komedie se skvělými výkony všech hlavních představitelů. Legrace,legrace,legrace.
(zadáno: 11.3.2013)
(zadáno: 11.10.2018)
První půle s avangardními prvky mi úplně nesedla, druhá už se mi líbila více.Norbert Lichý tradičně výborný,celkově u Bezručů jsou k vidění lepší kousky.
(zadáno: 27.2.2013)
Po shlédnutí dubnového představení v Ostravě (po třetí na živo)musím nutně poopravit původně udělených 90 % na maximum. Nejde jinak.Úžasný zážitek.
(zadáno: 8.10.2018)
Náročnější kus,který mě nijak neoslovil.Za Tomáše Šulaje určitě procenta navíc.
(zadáno: 20.7.2020)
Norbert Lichý je prostě zárukou dobré věci.
(zadáno: 11.3.2013)
My jsme byli spokojeni a představení se líbilo.Neberu nikomu jeho názor,ovšem rozhodně negativní hodnocení nesdílím.65 %
(zadáno: 26.3.2015)
Dlouho jsem neviděl během představení odejít tolik diváků. Určitě skvělé herecké výkony, ale ani mě hra nenadchla.
(zadáno: 30.4.2015)
První půle rozhodně lepší té druhé,skvělé herecké výkony obou představitelů.Humor,pohoda,oddech.Nic víc,nic míň.
(zadáno: 11.3.2013)
(zadáno: 7.6.2018)
I já se se Ženami minul. Bohužel se musím přiklonit k hodnocení mých předcházejících recenzentů, ne těch prvotních. Viděl jsem, prakticky už zapomněl. Jediná Markéta Sedláčková mi utkvěla svým výkonem v paměti,jinak zhola nic. Škoda.
(zadáno: 27.2.2013)
Viděno na Letním Vyšehradě a prostředí bylo to nejlepší z celé hry. Těšil jsem se na konec a to je něco špatně.
(zadáno: 2.6.2016)
Velmi zdařile zpracování a skvělé herecké výkony. Takhle ano.
(zadáno: 29.7.2020)
Skvělé. Za mě rovněž asi nejlepší hra LSS.
(zadáno: 25.2.2013)
Určitě jedno z nejlepších představení mé éry LSS.
(zadáno: 22.8.2019)
Velmi dobré ostravské zpracování.A Míráci suproví.
(zadáno: 17.5.2013)
Určitě stojí za vidění. Skvělí Petr Halíček,Martin Zbrožek,Vojtěch Havelka i Bohumil Klepl. Annu Polívkovou jsem viděl už určitě v lepším hereckém výkoně.Ten pěvecký raději nehodnotím.
(zadáno: 13.11.2017)
Výtečný Marek Daniel. Legrace na docela vážné téma.