Profil uživatele

Fedorocko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (137)
Jan Pařízek: 13 % (189)
Pavel Širmer: 14 % (218)
Helena Grégrová: 15 % (236)
Jiří Koula: 15 % (200)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>

(zadáno: 20.5.2016)
Dost dobrý. Skvělý kontakt s publikem. Příjemná zábava.
(zadáno: 5.5.2016)
Vynikající výkony hereckých mistrů, skvělé dialogy,výborné představení.
(zadáno: 5.5.2016)
Skvělí Michal Dlouhý a Jiří Hána.Představení se povedlo a moc líbilo.
(zadáno: 28.4.2016)
U tohoto představení se budou postupně jednotlivá hodnocení lišit. Dětský divák bude s některými, (hlavně trpasličími) pasážemi spokojen, dospělý bude mít problém.Scéna hezká, zkracování a aranžmá oblíbených písní Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře se úplně nepovedlo a některé výkony, jinak oblíbených herců, se nepovedly vůbec.Zde jednoznačně "vévodí" (ač ho mám krajana jinak rád) Roman Vojtek. To bylo zlé. Jsem zvědav,jak si s rolí poradí Jiří Langmajer.Ale to už se dozvím jen z doslechu.Na tohle už určitě znovu nepůjdu. Tohle se totiž nepovedlo.
(zadáno: 28.4.2016)
Představení určitě mělo svou myšlenku a i vzhledem k výborným výkonům všech tří představitelů jsem odcházel z Kalichu spokojen.
(zadáno: 21.4.2016)
Příjemné představení s výbornými pěveckými a hereckými výkony. Jen ta stopáž byla možná trošku delší,ale představení určitě nenudilo,tak budiž.
(zadáno: 21.4.2016)
Představení má určitě své fanoušky i odpůrce, ale já mám tento typ humoru rád a tudíž jsem odcházel spokojen.
(zadáno: 15.4.2016)
Pro mě, vzhledem na pěvecké výkony hlavních představitelů, menší zážitek oproti Karlínu. Scéna i herecké výkony výborné,ale Praha přeci jenom u mě tentokráte, s ohledem na pěvecký výkon Ježíše i Máří Magdalény, zvítězila.
(zadáno: 13.4.2016)
Jakoby o ničem,ale ta herecká obsada to vše zachránila. Liška,Vilhelmová a Daniel dokázali rozesmát.
(zadáno: 13.4.2016)
Sympatické představení s výbornými hereckými výkony obou hlavních představitelek.
(zadáno: 13.4.2016)
Skvělé herecké výkony všech aktérů, ovšem Veronika Gajerová a Aleš Procházka určitě vyčnívali.Představení náročnějšího typu,ale hezky zpracované.
(zadáno: 13.4.2016)
Muzikál se hodně líbil,Dan Hůlka a Peter Strenáčik vynikající.Dle různých negativních hodnocení jsem měl z tohoto muzikálu obavy,ale nebyly na místě.Líbilo.
(zadáno: 4.4.2016)
Stejně jako v Praze,tak i v Brně se mi představení moc líbilo.Příjemná oddechovka s hity Michala Davida.Hezká záležitost v hezkém prostředí.
(zadáno: 1.4.2016)
Druhá polovina výrazně lepší té první, tradičně skvělý Václav Vydra.
(zadáno: 29.3.2016)
Hodně příjemná záležitost se skvělým Jiřím Langmajerem.
(zadáno: 23.3.2016)
Viděno v Olomouci, bohužel při zdravotní indispozici Ivy Janžurové. Přesto ta statečně divadlo dohrála,ale pouze její čtený text představení devalvovalo a i časově hodně natáhlo.Igor Orozovič jako herec i nápověda výborný.
(zadáno: 15.3.2016)
Příjemná komedie, skvělý Jaromír Nosek a zdatně mu sekundoval Petr Semerád.
(zadáno: 15.3.2016)
(zadáno: 4.3.2016)
Opravdu skvělé herecké výkony,kterým jednoznačně vévodí Filip Blažek.Obsah příběhu nijak není to,co by člověka obohatilo,ale o to v dobré komedii určitě až tak nejde, a proto s představením spokojenost.
(zadáno: 26.2.2016)
Hodně dobré představení,nečekané zvraty, příjemný zážitek, skvělé herecké výkony.Doporučuji.
(zadáno: 25.1.2016)
Hezké zpracování jak pro malého,tak i velkého diváka.Roman Harok a jeho Baba Jaga- to byl popřestávkový zážitek.
(zadáno: 25.1.2016)
Příjemná komedie s kvalitními hereckými výkony,kterým vévodil Ogor Chmela.
Nezbývá než doporučit ke shlédnutí.
(zadáno: 13.1.2016)
Nenáročná komedie,která pobavila. Ani poslední scénka s čivavou nebyla špatná. Kdo neočekává velké umění a přišel si odpočinout,nepřemýšlet a zasmát se,tak musí odcházet z divadla vcelku spokojen. Filip Blažek výborný.
(zadáno: 6.1.2016)
Milé představení ve vánočním čase. Možná jsem čekal dle ohlasů trošku více,ale i tak spokojenost.

Další stránky hodnocení: << < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>