Profil uživatele

Fedorocko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (137)
Jan Pařízek: 13 % (189)
Pavel Širmer: 14 % (218)
Helena Grégrová: 15 % (236)
Jiří Koula: 15 % (200)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>

(zadáno: 15.4.2016)
Pro mě, vzhledem na pěvecké výkony hlavních představitelů, menší zážitek oproti Karlínu. Scéna i herecké výkony výborné,ale Praha přeci jenom u mě tentokráte, s ohledem na pěvecký výkon Ježíše i Máří Magdalény, zvítězila.
(zadáno: 26.5.2016)
Uvolněná komedie,která mě pobavila. Lehce předvídatelný děj,ale příjemná zábava a skvělé herecké výkony. 75%
(zadáno: 27.6.2016)
Sympatický muzikál s pěknými písničkami. V Hybernii trošku stísněné,ale budiž.Pěkná podívaná, příjemný poslech.
(zadáno: 27.6.2016)
Humorné představení i s dramatickou výbornou vsuvkou, viděno na letní scéně na Vyšehradě. Někdy už zbytečně dlouhé homo scénky, někdy zbytečně moc přisprostlých slov, ale když vše o mužích,tak budiž. Určitě za podívaní to stálo.
(zadáno: 27.7.2016)
Příjemné hra, jen škoda,že přestávka byla zbytečně moc dlouhá a v závěru přišel silný déšť a proto jsme závěrečných 10-15 min. neviděli. Produkce představení ukončila a tak Tomáš Měcháček nám během málo vteřin povykládal závěr a než jsme došli k autu,tak už nepršelo. Škoda, mohlo se chvilinku vyčkat.Herci chtěli dohrát.
(zadáno: 1.8.2016)
Humorné zpestření letního večera v Praze,pivo a párek o přestávce, legrace na jevišti i v hledišti, spokojenost. Představa o oddechovém večeru s úsměvem na líci naplněna, nám se prostě líbilo.
(zadáno: 5.10.2016)
Příjemné představení jak pro děti tak i pro dospělé.
(zadáno: 24.10.2016)
Příjemná komedie s výborným Martinem Zounarem v roli komorníka.Vždy, když byl na scéně,tak hlediště se otřásalo smíchem. Lukáš Vaculík opět v komediální poloze jemně přehrávající,ale to už je u něj standart.Celkově spokojenost,hra má spád, divák,který se chce pobavit, tak se mu toho dostane. 65%
(zadáno: 1.1.2017)
Tereza Terberová a Tomáš Dastlík vynikající herecké výkony,které nebyly určitě horší výkonu Dagmar Havlové.Začátek představení poněkud svérázný,ale celá hra měla stoupající úroven a druhá půle výborná.Celkově velká spokojenost.75%
(zadáno: 1.2.2017)
Holubová a Klepl opravdu výborní. Ovšem i ostatní velice dobří a zaujal mě velmi Petr Pěknic,který představení oživoval mimo scénář. Převážně legrace,ovšem chvílemi i trošku hluchá místa.Obsazení skvostné,ale celkově tomu něco chybělo.
(zadáno: 1.2.2017)
Tak tady musím přiznat,že jsem dle všeobecného boomu očekával trošku více.Za shlédnutí určitě ano, spousta trefných komentářů ke skutečným politickým situacím, nicméně neodcházel jsem z Domu kultury v Ostravě totálně unešen.
(zadáno: 4.5.2017)
Uvolněné představení s hodně dobrou Terezou Hofovou.
(zadáno: 19.6.2017)
Na bratry Dlouhé to určitě nemělo,ale oba hlavní představitelé se úkolů zhostili se ctí, neodbourávali se a tak spokojenost i s tímto zpracováním.
(zadáno: 18.8.2017)
Legrace byla, umělecky pochopitelně nic vyjímečného, ale šel jsem se pobavit a to se povedlo.A letní scéna má své kouzlo, hezký zážitek.
(zadáno: 13.12.2017)
Příjemné zpracování známého příběhu, ovšem musím souhlasit,že I.Vaňková
v hl.roli je hodně nevýrazná a při závěrečném tanci bez toho správného náboje. Pokazilo celkový dojem.
(zadáno: 18.12.2017)
Všichni tři herci výborní, Luboš Veselý mě hodně překvapil a Ilona Svobodová krásně zahrála své postoje a pocity k nově vzniklé situaci až k vlastnímu dojetí.Příjemné představení,které kdyby bylo krapet kratší,tak by bylo mé hodnocení ještě vyšší.
(zadáno: 9.2.2018)
Příjemná oddechovka s dobrými hereckými výkony všech zúčastněných.
(zadáno: 15.3.2018)
Šimon Krupa opravdu výborný, pro mě měla hra spíše sestupnou tendenci, což ovšem neznamená,že se mi nelíbila.
(zadáno: 24.5.2018)
(zadáno: 24.5.2018)
Výborné výkony obou hlavních představitelů, děj trošku předvídatelný,ale příjemné představení.
(zadáno: 17.7.2018)
Příjemné letní osvěžení na Vyšehradě se skvělým Romanem Štabrňákem a Filipem Blažkem.Na Vinohrady to určtě nemá,ale dobrý. Zklamáním výkon Jitky Schneiderové.
(zadáno: 2.10.2018)
Viděno na letní scéně,sice pár kapek ,ale dění na jevišti nedalo možnost vnímat počasí. Klasicky výborné herecké výkony, líbilo se.
(zadáno: 2.10.2018)
Zdařilé představení s pestým scénářem a výbornými výkony jak hereckými,tak akrobatistickými.

Další stránky hodnocení: << < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>