Profil uživatele

Fedorocko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (138)
Jan Pařízek: 13 % (190)
Pavel Širmer: 14 % (219)
Helena Grégrová: 15 % (236)
Jiří Koula: 15 % (200)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 5.2.2019)
Hudební scéna v Brně prostě umí, Sněhurka je toho dalším příkladem. Ať už divák malý či velký, všichni spokojení. Aleš Slanina jako macecha naprosto úžasný a Alan Novotný tradičně velmi humorný.Nádhera.
(zadáno: 10.2.2014)
I jako dospělý jsem byl spokojený strávenou dopolední hodinkou v divadle Hybernia. Určitě je představení především pro děti,ale i rodič se rozhodně nenudí a tak nezbývá,než jen doporučit rodinám k návštěvě.
(zadáno: 27.2.2013)
Líbilo
(zadáno: 19.6.2017)
Norbert Lichý vynikající, představení výborné.
(zadáno: 15.9.2016)
Naprosto úžasný Vladimír Polák,skvělá celá komedie.Výborné představení, velká legrace.Na jevišti vše super, jen v tom hledišti kdyby si paní sedící za mnou uměla vypnout telefon. Rušivé a nepříjemné pro okolí.Před začátkem konstatovala,že ji nikdo volat nebude,tak ona si to vypínat nebude.Asi neumí.Zákonitě ji někdo volal,stále a stále ji zpětně vytáčel.Hrůza.Tak se dala do psaní SMS,každé zmáčknutí klávesnice bylo doprovázeno pípnutím. A po odeslání ji ještě přišla odpověď,pochopitelně opět s náležitým zvukovým doprovodem.Absolutní neúcta jak k hercům,tak i divákům.
(zadáno: 11.3.2013)
Příjemné odpočinutí.
(zadáno: 5.10.2016)
Krásné představení, ovšem Honza Kříž chyběl.Přemysl Pálek určitě nebyl špatný,ale Honza je jen jeden. I to je jeden z důvodů,proč jít na Srdcového krále znovu.
Správné rozhodnutí. Bylo to o stupeň lepší.Přidávám 10 %.
(zadáno: 27.7.2020)
(zadáno: 24.2.2013)
Viděno v únoru 2013 v Novém Jičíně - nejlepší herecký výkon Lilian Malkina, představení mě sice nijak nenudilo, ovšem ani nezanechalo výrazný dojem a vlastně mi ani nevadilo,že už je konec.
(zadáno: 10.6.2019)
(zadáno: 26.1.2018)
Výborná odpočinková komedie se skvělými hereckými výkony,zejména Vladimíra Poláka a Davida Viktory. Byla radost sledovat dění na jevišti a nechat se příjemně bavit. Velká spokojenost, chvílemi i nadšení. Učitě ano.
(zadáno: 4.11.2019)
Nejenom zdařilá komedie, ale i příběh k zamyšlení.
(zadáno: 27.2.2013)
Příjemná záležitost.
(zadáno: 13.11.2017)
Hodně dobré zpracování, Těšínské divadlo opět nezklamalo.
(zadáno: 1.4.2015)
Sympatické představení, výborné výkony hlavních představitelů.Druhá půle dynamičtější, celkově velká spokojenost.
(zadáno: 24.2.2013)
Špatné,špatné,špatné. Ani skvělá herecká obsada nezajistila alespoň 10 %. Nelze jinak než 0 bodů a rychle zapomenout.
(zadáno: 27.2.2013)
(zadáno: 11.3.2013)
Měli jsme to horší z alternací - zájezdové představení, průměr ve všech směrech.
(zadáno: 25.2.2013)
Pro mě slabší průměr
(zadáno: 7.2.2018)
Viděno už dosti dávno a pro mě poctivý průměr.
(zadáno: 11.3.2013)