Profil uživatele

Fedorocko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (138)
Jan Pařízek: 13 % (190)
Pavel Širmer: 14 % (220)
Helena Grégrová: 15 % (236)
Jiří Koula: 15 % (200)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 27.2.2013)
Dost dobrý 75 %
(zadáno: 27.2.2013)
Veliká spokojenost.Skvělé herecké výkony
(zadáno: 27.2.2013)
Líbilo
(zadáno: 27.2.2013)
Líbilo
(zadáno: 27.2.2013)
Neurazí,nenadchne...
(zadáno: 27.2.2013)
Příjemná záležitost.
(zadáno: 27.2.2013)
Určitě je třeba představení vidět,(já jsem ho navštívil 2x)už kvůli výbornému Jirkovi Langmajerovi. Délka uváděna 90 min., na programu 80 min a ve skutečnosti bez děkovačky 72 min.
(zadáno: 26.2.2013)
Dost dobrý.
(zadáno: 26.2.2013)
S Vaškem Vydrou nejde jinak než odcházet spokojen.
(zadáno: 26.2.2013)
A mě se to zase líbilo moc. Vašek Vydra super.
(zadáno: 26.2.2013)
Hra lehce nad průměrem,obsazení zaručuje,že divák se bude bavit. A my se bavili. Vašek Vydra s Petrem Nárožným skvělí.
(zadáno: 26.2.2013)
S úsměvem z divadla a o to nám šlo.Vašek Vydra výborný.
(zadáno: 26.2.2013)
Úžasná záležitost. Moc velká škoda,že už nikdy...
(zadáno: 26.2.2013)
Hezké,milé,sympatické
(zadáno: 26.2.2013)
Líbilo moc.
(zadáno: 26.2.2013)
Dejvické divadlo mám rád,ovšem mě osobně tohle představení zaujalo méně než jsem očekával.
(zadáno: 26.2.2013)
Spíše průměr,ikdyž tam kde je Vašek Vydra nikdy neodcházím zklamán (pochopitelně až na výjimku potvrzující pravidlo v pseudomuzikálu Švejk)
(zadáno: 26.2.2013)
První polovina silně průměrná,zato po přestávce hra nabrala na spádu,vtipu a zajímavosti.Vašek Vydra opět exceloval.
(zadáno: 26.2.2013)
Viděno z TV záznamu,ale i tak se mi hra velice líbila.65% Po zhlédnutí představení na živo musím nutně pozměnit hodnocení směrem nahoru.85%
(zadáno: 25.2.2013)
Zvedám oba palce.95%
(zadáno: 25.2.2013)
Pobavil jsem se.
(zadáno: 25.2.2013)
Avantgarda. Musí být nálada.
(zadáno: 25.2.2013)
Tohle představení mám rád a neviděl jsem ho jen jednou
(zadáno: 25.2.2013)
Tam kde je Vašek Vydra,tak já nemůžu odcházet nespokojen