Profil uživatele

Fedorocko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (138)
Jan Pařízek: 13 % (189)
Pavel Širmer: 14 % (218)
Helena Grégrová: 15 % (236)
Jiří Koula: 15 % (200)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 17 18 19 20 21 22 23 > >>

(zadáno: 14.12.2018)
Hodně dětské, ale cíleně tvořeno pro tuto cílovou skupinu,tak proč ne.
(zadáno: 28.1.2019)
Průměr,nic víc,nic míň.
(zadáno: 12.6.2019)
(zadáno: 1.7.2019)
Lepší scénky se střídaly se slabšími, celkově průměr.
(zadáno: 21.9.2019)
Opravdu škoda zbytečně zatažené střechy
(zadáno: 13.2.2020)
Tak tohle mě úplně nesedlo. První polovinu bych zkrátil na polovinu. je zde spousta hluchých míst, hudba působí někdy až rušivě a celkově,zejména v mužských partech není moc líbivá.Snad s výjimkou písní Tonyho.
Druhá půle už je svižnější i kratší. Celkově ale podruhé už bych nemusel.
(zadáno: 16.4.2020)
(zadáno: 18.4.2020)
(zadáno: 29.4.2020)
(zadáno: 25.2.2013)
Průměr a nebude mi chybět.
(zadáno: 25.2.2013)
Nic,co by mě dále poznamenalo. V jakémkoliv směru.
(zadáno: 25.2.2013)
Nic vyjímečného,spíše zklamání.
(zadáno: 25.2.2013)
Petr Nárožný na vše nestačil...
(zadáno: 25.2.2013)
Pro mě slabší průměr
(zadáno: 25.2.2013)
Nechytlo mě to za srdce a ta divoká hudba mi k představení vůbec nesedla. A to mám Pavlíčka rád.
(zadáno: 27.2.2013)
Viděno už dávno a nijak to v paměti neutkvělo.
(zadáno: 29.4.2013)
Nic co by stálo za zapamatování,nic co by totálně pohoršilo. Hodně slabší průměr.Sabina Remundová společně s mámou dělaly co mohly,Vladyka standart,Munzarová jednoznačně nejslabší.
(zadáno: 24.3.2014)
Tak to bylo zklamání. Očekával jsem tradičně od Jezerky hezké představení,ale toto mezi ně rozhodně nepatří. Zbytečně dlouhé, zbytečné pohádky, zbytečný chaos. Za herecké výkony Báry Hrzánové, Lenky Vlasákové a Honzy Hrušínského dávám 45 %,ale ty už znám a o nic nového jsem tímto představením obohacen nebyl.
(zadáno: 20.4.2014)
Tak tentokráte je hodnocení velmi jednoduché : je to opravdu "Šílenství". Představení si najde určitě mnoho nadšenců a stejně tak odpůrců. Já jsem se určitě nepobavil tak, jak jsem očekával. Snad jen ta délka byla příjemná.
(zadáno: 21.4.2014)
Hodně dětské, zdlouhavé. Pro děti určitě příjemné představení, pro dospělého už tak ne.
(zadáno: 24.3.2015)
Tak tohle mě neoslovilo. O přestávce jsem si říkal, že teď už se to rozjede, ovšem opak byl pravdou. Pro mě zklamání.

Další stránky hodnocení: << < 17 18 19 20 21 22 23 > >>