Profil uživatele

Fedorocko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (137)
Jan Pařízek: 13 % (189)
Pavel Širmer: 14 % (218)
Helena Grégrová: 15 % (236)
Jiří Koula: 15 % (200)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 18 19 20 21 22 23 >

(zadáno: 25.2.2013)
Nechytlo mě to za srdce a ta divoká hudba mi k představení vůbec nesedla. A to mám Pavlíčka rád.
(zadáno: 28.10.2019)
Roman Tomeš vynikající a celkově je to velmi zdařilé zpracování.
(zadáno: 25.11.2019)
Mírné zklamání.Těšil jsem se,ale musím konstatovat,že dějová linka v první půli hodně slabá, v druhé půli až poslední hodina byla zajímavější. Mnoho oslích můstků,které spojovaly jednotlivé písně.
Písničky byly skvěle zazpívány a mile mě překvapil svým hereckým i pěveckým výkonem Zbyněk Fric.
Honza Kříž tradičně rovněž skvělý.
Délka představení zbytečně dlouhá.
Celkově za mě : trhák roku se nekoná. 64,9 %
(zadáno: 14.3.2018)
Stejně jako v ostravském zpracování skvělé herecké a hlavně pěvecké výkony obou hlavních představitelek. Toto zpracování mě ovšem zaujalo nepatrně léle a mělo lepší spád. 85 %
(zadáno: 26.2.2013)
Dost dobrý.
(zadáno: 11.10.2018)
Seminář tentokráte průměrný, hra docela krátká,ale výborná. Zdeněk Svěrák jedinečný
(zadáno: 25.2.2013)
Viděno v předpremiéře, snad už mohl být program vytištěný, ovšem nebyl.Představení ale bylo skvělé,moc se líbilo.
(zadáno: 27.6.2016)
Humorné představení i s dramatickou výbornou vsuvkou, viděno na letní scéně na Vyšehradě. Někdy už zbytečně dlouhé homo scénky, někdy zbytečně moc přisprostlých slov, ale když vše o mužích,tak budiž. Určitě za podívaní to stálo.
(zadáno: 15.4.2015)
Oproti zpracování agenturou Harlekýn se tohle představení opravdu povedlo.Herecké mistrovství hlavních představitelů úžasné,stejně jako celé divadlo.Humorná tečka při děkovačce jen umocnila zdařilé sobotní odpoledne v Divadle na Vinohradech.
(zadáno: 13.2.2014)
Po prvních 40 minutách jsem uvažoval o přestávkové skreči,ale závěrečná třetina první půle mě plně uspokojila a tak jsem tedy zůstal a posléze rozhodně nelitoval.Naprosto skvělý Ernesto Čekan. Celkově hodnotím první půli 20 % a 90 %, druhou půli 70 %. Výsledek - poctivých 60 %.
(zadáno: 11.11.2016)
Neurazilo,nenadchlo. Bohumil Klepl se snažil, ovšem chvílemi i nezáživné.
(zadáno: 28.4.2018)
Na potlesk ve stoje určitě ne, ale budiž. Ovšem jsou daleko lepší hry s touto hlavní dvojicí.
(zadáno: 24.5.2018)
(zadáno: 13.2.2020)
Tak tohle mě úplně nesedlo. První polovinu bych zkrátil na polovinu. je zde spousta hluchých míst, hudba působí někdy až rušivě a celkově,zejména v mužských partech není moc líbivá.Snad s výjimkou písní Tonyho.
Druhá půle už je svižnější i kratší. Celkově ale podruhé už bych nemusel.
(zadáno: 21.4.2016)
Představení má určitě své fanoušky i odpůrce, ale já mám tento typ humoru rád a tudíž jsem odcházel spokojen.
(zadáno: 26.5.2016)
Uvolněná komedie,která mě pobavila. Lehce předvídatelný děj,ale příjemná zábava a skvělé herecké výkony. 75%
(zadáno: 4.5.2017)
Uvolněné představení s hodně dobrou Terezou Hofovou.
(zadáno: 23.11.2017)
Výborná komedie se skvělými výkony všech hlavních představitelů. Legrace,legrace,legrace.
(zadáno: 11.3.2013)
(zadáno: 11.10.2018)
První půle s avangardními prvky mi úplně nesedla, druhá už se mi líbila více.Norbert Lichý tradičně výborný,celkově u Bezručů jsou k vidění lepší kousky.
(zadáno: 27.2.2013)
Po shlédnutí dubnového představení v Ostravě (po třetí na živo)musím nutně poopravit původně udělených 90 % na maximum. Nejde jinak.Úžasný zážitek.
(zadáno: 8.10.2018)
Náročnější kus,který mě nijak neoslovil.Za Tomáše Šulaje určitě procenta navíc.

Další stránky hodnocení: << < 18 19 20 21 22 23 >