Profil uživatele

Fedorocko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (137)
Jan Pařízek: 13 % (189)
Pavel Širmer: 14 % (218)
Helena Grégrová: 15 % (236)
Jiří Koula: 15 % (200)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 2.1.2020)
Zdařilé představení, kdy jsem se opravdu v některých scénkách našel
(zadáno: 2.1.2020)
Vtipná záležitost, kdy druhá část byla výrazně lepší té první.
Kluci se bavili a pobavili na Silvestra i nás.
(zadáno: 2.1.2020)
Velmi povedená komedie, příjemné pobavení
(zadáno: 2.1.2020)
Opravdu výborné výkony 2+2 hlavních představitelů, téma hry náročné,ale zážitek moc hezký.
(zadáno: 12.12.2019)
Vinen, ikdyž nevinen či nevinen, ikdyž vinen. Běžte se podívat a rozhodněte. Stojí to za to.
(zadáno: 9.12.2019)
Nová hra v divadle Mír opět nezklamala a všichni tři herci výborní.
Zdařilá komedie s koncem pro poučení.
(zadáno: 25.11.2019)
Milé překvapení. Na muzikál jsem přicházel s mírnými obavami, ale krásná scéna, výpravné kostýmy a i dějová linka můj strach rozptýlily.
Natálie Grossová byla úžasná,jak po herecké,tak i pěvecké stránce.
Jen hlasitost pěveckých partů byla místami neúnosná. V některých místech jsou reproduktory umístěny blízko a namířeny přímo na diváka a to potom úplně kazí dojem z poslechu. Mluvené slovo bylo v pohodě.
Celkově ale spokojenost. 65 %
(zadáno: 25.11.2019)
Příjemné zpracování se spoustou kouzelnických triků, výbornou Sabinou Remundovou a Janem Krausem.
Snad jen Honza v podání unterstudy Milana Ligače byl poněkud slabší,zejména jeho zpěv.Celkově ale pohodová záležitost.
(zadáno: 25.11.2019)
Mírné zklamání.Těšil jsem se,ale musím konstatovat,že dějová linka v první půli hodně slabá, v druhé půli až poslední hodina byla zajímavější. Mnoho oslích můstků,které spojovaly jednotlivé písně.
Písničky byly skvěle zazpívány a mile mě překvapil svým hereckým i pěveckým výkonem Zbyněk Fric.
Honza Kříž tradičně rovněž skvělý.
Délka představení zbytečně dlouhá.
Celkově za mě : trhák roku se nekoná. 64,9 %
(zadáno: 25.11.2019)
Sandra Pogodová zdařile táhne celé představení, ale i ostatní o moc nezaostávají. Odpočinková komedie, kterou stojí za to vidět.
(zadáno: 18.11.2019)
Velmi příjemné zpracování ruské klasiky ve velmi příjemném prostředí ostravského NDM a jeho "12". Opravdu velmi příjemné.85 %
(zadáno: 12.11.2019)
Pražské zpracování mi sedlo více, ikdyž Alenu Antalovou jsem měl v obou verzích a byla vždy výborná, ovšem hlavně představitelka Sofie mě zde vůbec neoslovila.
(zadáno: 8.11.2019)
Oddechová komedie se spoustou humoru. Příjemné pobavení.
(zadáno: 7.11.2019)
Pozoruhodný příběh,který si najde své nadšence i ty,kterým toto zpracování nesedne.
Igor skvělý herecký výkon, pěvecky by kolega z alternace asi uspěl u mě více,ale naopak nevěřím,že by předčil Orozoviče herecky.
Erika Stárková a Pavol Smolárik výborní po obou stránkách.
Zajímavé představení,které mi stačilo vidět jednou. 65 %
(zadáno: 7.11.2019)
I přes skvělou hereckou obsadu nuda a šeď
(zadáno: 4.11.2019)
Nejenom zdařilá komedie, ale i příběh k zamyšlení.
(zadáno: 4.11.2019)
Výborní Martin Písařík a Lukáš Pečenka v zajímavém příběhu.
(zadáno: 4.11.2019)
Příjemné překvapení, skvělé herecké i pěvecké výkony, pěkná výprava.
Jednoduchý příběh v odpočinkovém stylu.
(zadáno: 31.10.2019)
Zasloužené ovace za herecký koncert Jana Vlasáka. Ještě při děkovačce v něm doznívaly emoce z role Andrého. Skvělé představení.
(zadáno: 30.10.2019)
Příjemné představení s kvalitními hereckými výkony. První půlka určitě lepší jako ta druhá.
(zadáno: 30.10.2019)
Jednoduchá odpočinková komedie
(zadáno: 28.10.2019)
Vynikající komedie s výbornými výkony všech herců. Za mě nejlepší Milan Šteindler a Zdeněk Žák,ale i ostatní byli opravdu skvělí a celkově se humorné představení povedlo.
(zadáno: 28.10.2019)
Roman Tomeš vynikající a celkově je to velmi zdařilé zpracování.
(zadáno: 28.10.2019)
Představení drží nad vodou Sandra Pogodová a zdařile jí sekunduje Ludmila Molínová. Zora Jandová se může snažit sebevíc,ale je to přehrávající a někdy i hodně slabé. V ději se objevují prvky hraničící až se stupiditou. To si divák až nezaslouží. Slabší průměr.
(zadáno: 24.10.2019)
Příjemné oddechové představení s vyrovnanými hereckými výkony obou představitelů.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>