Profil uživatele

Fedorocko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (137)
Jan Pařízek: 13 % (189)
Pavel Širmer: 14 % (218)
Helena Grégrová: 15 % (236)
Jiří Koula: 15 % (200)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 13.6.2017)
Pro mě neskutečný zážitek.Skvěle jsem se pobavil,zasmál,zaposlouchal do krásných písniček.Je třeba vidět.
(zadáno: 19.6.2017)
Viděl jsem Moniku Absolonovou v tomto představení v Ostravě a byla výborná.
Zde je rovněž výborná,snad ještě lepší (jestli to vůbec jde) ,rozhodně ale pražské zpracování se mi líbilo o kousek více než to ostravské - 95 %
(zadáno: 19.6.2017)
Velmi příjemné představení se skvělými hereckými výkony Karla Rodena, Jiřího Suchého z Tábora a Viktora Limra.Pěkné zpracování známého příběhu, velmi dobré zvukové a světelné efekty. Je třeba sehnat vstupenky a vyrazit. Stojí to za to.
(zadáno: 13.11.2017)
Krásný muzikál, Michalovi Davidovi se opět povedla tři mušketýrovská klasika
s hezkými písničkami.Obsazení výborné,moc pěkné.
(zadáno: 23.11.2017)
Výborné komedie se skvělým Vladimírem Polákem a výtečným Štěpánem Kozubem. Příjemná oddechovka.
(zadáno: 23.11.2017)
Výborná komedie se skvělými výkony všech hlavních představitelů. Legrace,legrace,legrace.
(zadáno: 26.1.2018)
Výborná odpočinková komedie se skvělými hereckými výkony,zejména Vladimíra Poláka a Davida Viktory. Byla radost sledovat dění na jevišti a nechat se příjemně bavit. Velká spokojenost, chvílemi i nadšení. Učitě ano.
(zadáno: 18.4.2018)
Obklopeni atmosférou, scénou a v některých pasážích i samotnými herci.Velmi silný divadelní zážitek. A Donutilové naprosto úžasní.
(zadáno: 2.5.2018)
Viděno podruhé, tentokráte v krásném Míru a za Igora dalších 5 % navíc. Výborná komedie,výborné výkony,výborný zážitek.Bylo to výborné. 95 %
(zadáno: 14.6.2018)
Vynikající představení s vynikajícími hereckými i pěveckým výkony.Igor opět v jiné poloze a opět vynikající. Za mě vynikající.
(zadáno: 17.7.2018)
Moc se povedlo. Viděno na Biskupském dvoře a úžasné. Bolek výborný,stejně tak Alena Antalová a Michal Isteník. Krása
(zadáno: 3.11.2018)
Výborná komedie se spoustou legrace. Na pobavení jedinečná příležitost.
(zadáno: 13.12.2018)
Úžasné představení, Michael Kluch vynikající, Jiří Korn rovněž výborný.Viděno ve stejném týdnu jako film a bylo to příjemné porovnání. Film pochopitelně top,ale i tohle se hodně povedlo.
(zadáno: 16.1.2019)
Tak to byl nádherný relax a smršť smíchu a velké legrace. Tohle přestavení se opravdu povedlo a znovu mě utvrdilo,že divadlo Mír aktuálně vévodí Ostravě ( a nejen jí). Robin ze Zubří úžasný, ostatní neméně dobří,Albert tradičně skvělý.
(zadáno: 5.2.2019)
Hudební scéna v Brně prostě umí, Sněhurka je toho dalším příkladem. Ať už divák malý či velký, všichni spokojení. Aleš Slanina jako macecha naprosto úžasný a Alan Novotný tradičně velmi humorný.Nádhera.
(zadáno: 3.5.2019)
Tomáše Šulaje mám moc rád ve všech divadelních polohách,ale zde byl naprosto úžasný.Celkově velmi zdařilé představení,ale vévodí tomu jeden muž.
(zadáno: 15.5.2019)
Tak to bylo něco. Za málo něco jsme dostali hodně něco. A Štěpán Kozub, tak to bylo více jak něco.
(zadáno: 1.7.2019)
Skvělá zábava, výborné herecké výkony a krásné prostředí na hradě Brumov-Bylnice.
(zadáno: 19.9.2019)
Herecký koncert Tomáše Šulaje a Pavly Gajdošíkové. Zdařilá derniéra, krásné zpracování české klasiky.
(zadáno: 28.10.2019)
Vynikající komedie s výbornými výkony všech herců. Za mě nejlepší Milan Šteindler a Zdeněk Žák,ale i ostatní byli opravdu skvělí a celkově se humorné představení povedlo.
(zadáno: 31.10.2019)
Zasloužené ovace za herecký koncert Jana Vlasáka. Ještě při děkovačce v něm doznívaly emoce z role Andrého. Skvělé představení.
(zadáno: 20.1.2020)
Bravo, tohle se opravdu povedlo.Pochválit je třeba určitě všechny herce, vyzdvihnout ovšem je nutné Petra Nárožného,Ondřeje Vetchého a Lucii Žáčkovou.
(zadáno: 29.7.2020)
Skvělé. Za mě rovněž asi nejlepší hra LSS.
(zadáno: 20.8.2020)
Naprosto skvělý Martin Hofmann,ikdyž lehce zdravotně indisponován (což před začátken představení přišel oznámit),tak předvedl opět brilantní výkon.
A toho náročného textu. Když si člověk představí,jak přeskakuje ze Zimní pohádky do Cyrana,Lordů a dalších her , tak širák dolů .
Celkově nádherné zpracování a super zážitek.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>