Profil uživatele

Fedorocko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (138)
Jan Pařízek: 13 % (190)
Pavel Širmer: 14 % (219)
Helena Grégrová: 15 % (236)
Jiří Koula: 15 % (200)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 8.9.2020)
Vynikající zážitek a opravdu skvělé výkony - Adam/Pekárek.
Viděno na živo a pokud je zde horší hodnocení těch,kteří viděli jen na webu, tak doporučuji vyražte do "12" a změníte svůj názor.
(zadáno: 14.9.2020)
Za mě ještě lepší zpracováné než z Příbrami. Hodně dobré,úsměvné a velice kvalitní herecké výkony.
(zadáno: 21.9.2020)
Pozoruhodná záležitost a skvělí Langmajer s Liškou.Představení má spád a nabízí hodně z divadla. Líbilo se mi moc.
(zadáno: 17.6.2021)
Výborné zpracování velmi zajímavého a náročného tématu. Skvělé herecké výkony, skvělé pobavení.Velmi,velmi skvělé.
(zadáno: 24.2.2013)
Možná zbytečně dlouhé, ovšem herecký výkon Jirky Langmajera tradičně vynikající a proto i ta délka představení neznamenala nic nekonečného.
(zadáno: 24.2.2013)
Líbilo se moc a ikdyž jsme neměli Kamila,tak jsme odcházeli z divadla spokojeni. Nejenom neúčast Střihavky je dalším argumentem pro ještě jedno zhlédnutí tohoto muzikálu.
(zadáno: 24.2.2013)
Jelikož jsem knížku nečetl a neměl jsem tedy hru s čím porovnávat,odcházel jsem z divadla velmi spokojen a pobaven. A to bylo přesně to,co jsem chtěl a očekával. 85 %
(zadáno: 24.2.2013)
Ale ano, proč ne. Líbilo, možná ještě více než se očekávalo.I komín podán divákovi nenásilně a sympaticky. Určitě spokojenost.
(zadáno: 25.2.2013)
Šel jsem se pobavit a to mi představení,nejenom díky skvělému Ivanovi Trojanovi, vrchovatě splnilo.85%
(zadáno: 25.2.2013)
Povedené představení, hlavní propagonisté skvělé. Nezbývá než doporučit.
(zadáno: 25.2.2013)
Určitě jedno z nejlepších představení mé éry LSS.
(zadáno: 25.2.2013)
Viděno v předpremiéře, snad už mohl být program vytištěný, ovšem nebyl.Představení ale bylo skvělé,moc se líbilo.
(zadáno: 25.2.2013)
Dobrý,velmi dobrý,výborný
(zadáno: 25.2.2013)
To nám bodlo, Jiřina Bohdalová vynikající
(zadáno: 25.2.2013)
Po zdařilém ostravském provedení, zvláště s ohledem na hlediště, měním své hodnocení pražského směrem nahoru.
(zadáno: 25.2.2013)
Viděli jsme dvakrát a vždy náramná spokojenost.
(zadáno: 25.2.2013)
Moc pěkné
(zadáno: 25.2.2013)
Nám se líbilo,do kina jsme si nešli kazit zážitek
(zadáno: 25.2.2013)
Tohle představení mám rád a neviděl jsem ho jen jednou
(zadáno: 26.2.2013)
Viděno z TV záznamu,ale i tak se mi hra velice líbila.65% Po zhlédnutí představení na živo musím nutně pozměnit hodnocení směrem nahoru.85%
(zadáno: 26.2.2013)
Líbilo moc.
(zadáno: 27.2.2013)
Veliká spokojenost.Skvělé herecké výkony
(zadáno: 27.2.2013)
Viděno v TV záznamu, i tak zážitek
(zadáno: 27.2.2013)
Tady jsme se velmi pobavili