Profil uživatele

Fedorocko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (137)
Jan Pařízek: 13 % (189)
Pavel Širmer: 14 % (218)
Helena Grégrová: 15 % (236)
Jiří Koula: 15 % (200)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>

(zadáno: 23.11.2017)
Výborná komedie se skvělými výkony všech hlavních představitelů. Legrace,legrace,legrace.
(zadáno: 23.11.2017)
Podepisuji recenzi Veroniky H. Za mě 85 %.
(zadáno: 23.11.2017)
Profesionálně zvládnuté představení den po úmrtí Jaroslava Šmída.Smekám před všemi účinkujícími,bravurně vše odehráli tak, že divák nemohl nic poznat,ale vnitřně to muselo být pro herce určitě moc nepříjemné.A při děkovačce bylo patrné,že jsou myšlenkami i u kolegy. Bravo Michale a spol.
(zadáno: 23.11.2017)
Výborné komedie se skvělým Vladimírem Polákem a výtečným Štěpánem Kozubem. Příjemná oddechovka.
(zadáno: 13.11.2017)
Mě si líbilo moc a to i přes trošku exhibicionismu Lucky v druhé půli. Ale herecky byla prima.A její zpěv není potřeba vyzdvihovat.Celkově příjemný muzikál.
(zadáno: 13.11.2017)
Výtečný Marek Daniel. Legrace na docela vážné téma.
(zadáno: 13.11.2017)
Krásný muzikál, Michalovi Davidovi se opět povedla tři mušketýrovská klasika
s hezkými písničkami.Obsazení výborné,moc pěkné.
(zadáno: 13.11.2017)
(zadáno: 13.11.2017)
Simona Stašová výborná, ale na brněnské zpracování toto představení nemělo.
(zadáno: 13.11.2017)
Hodně dobré zpracování, Těšínské divadlo opět nezklamalo.
(zadáno: 13.11.2017)
Nic velkého jsem neočekával,zvláště po převážně nic moc hodnoceních. A tak jsem nakonec odcházel spokojem. Ano umělecky žádné terno,ale pěkné písničky a i příběh to mělo,ne že ne.Za mě dobrý.
(zadáno: 13.11.2017)
Pro mě to až tak špatné nebylo a herecké výkony určitě vynikající.
(zadáno: 13.11.2017)
Světlé oamžiky střídaly ty horší. O trošku lepší průměr. Nic víc.
(zadáno: 10.11.2017)
Docela pohodové představení,kterému trošku uškodila alternace všech zúčastněných za lomítkem.Ale za podívání to určitě stojí.
(zadáno: 18.8.2017)
První polovina až moc avantgardní, druhá určitě lepší a závěr nádherný a dojemný. Ale jako celek mě to neoslovilo.
(zadáno: 18.8.2017)
Legrace byla, umělecky pochopitelně nic vyjímečného, ale šel jsem se pobavit a to se povedlo.A letní scéna má své kouzlo, hezký zážitek.
(zadáno: 18.8.2017)
Jan Tříska výborný, ovšem od celého večera jsem čekal podstatně více.Pro mě jedno z nejslabších představení LSS.
(zadáno: 18.8.2017)
Pěkné představení v netradičním prostředí. Krásné písničky,herci mezi diváky, nevšední zážitek.
(zadáno: 18.8.2017)
Představení v krásném prostředí Biskupského dvora,ale to je tak zhruba vše,co převyšovalo průměr.Vlastní hra určitě ne. A ani Michal Isteník, Dušan Vitázek a Zdeněk Junák to nezachránili.
(zadáno: 19.6.2017)
Na bratry Dlouhé to určitě nemělo,ale oba hlavní představitelé se úkolů zhostili se ctí, neodbourávali se a tak spokojenost i s tímto zpracováním.
(zadáno: 19.6.2017)
Velmi příjemné představení se skvělými hereckými výkony Karla Rodena, Jiřího Suchého z Tábora a Viktora Limra.Pěkné zpracování známého příběhu, velmi dobré zvukové a světelné efekty. Je třeba sehnat vstupenky a vyrazit. Stojí to za to.
(zadáno: 19.6.2017)
Viděl jsem Moniku Absolonovou v tomto představení v Ostravě a byla výborná.
Zde je rovněž výborná,snad ještě lepší (jestli to vůbec jde) ,rozhodně ale pražské zpracování se mi líbilo o kousek více než to ostravské - 95 %
(zadáno: 19.6.2017)
Norbert Lichý vynikající, představení výborné.
(zadáno: 13.6.2017)
Pro mě neskutečný zážitek.Skvěle jsem se pobavil,zasmál,zaposlouchal do krásných písniček.Je třeba vidět.
(zadáno: 4.5.2017)
Uvolněné představení s hodně dobrou Terezou Hofovou.

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>