Profil uživatele

Fedorocko

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (138)
Jan Pařízek: 13 % (189)
Pavel Širmer: 14 % (218)
Helena Grégrová: 15 % (236)
Jiří Koula: 15 % (200)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 19 20 21 22 23

(zadáno: 25.2.2013)
Tak to nebyl můj šálek čaje 15%
(zadáno: 25.2.2013)
Těžké zklamání
(zadáno: 15.11.2013)
Často nesouhlasím s odbornými recenzemi,ale u této hry nezbývá než souhlasit.A kolegovi Podusakovi se ani moc nedivím.Snad už ho to přešlo.
(zadáno: 28.4.2016)
U tohoto představení se budou postupně jednotlivá hodnocení lišit. Dětský divák bude s některými, (hlavně trpasličími) pasážemi spokojen, dospělý bude mít problém.Scéna hezká, zkracování a aranžmá oblíbených písní Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře se úplně nepovedlo a některé výkony, jinak oblíbených herců, se nepovedly vůbec.Zde jednoznačně "vévodí" (ač ho mám krajana jinak rád) Roman Vojtek. To bylo zlé. Jsem zvědav,jak si s rolí poradí Jiří Langmajer.Ale to už se dozvím jen z doslechu.Na tohle už určitě znovu nepůjdu. Tohle se totiž nepovedlo.
(zadáno: 25.1.2018)
Nuda,nuda,jedna velká nuda. Robněž nechápu,proč si Iva Janžurová vybrala pro svou režijní premiéru tuto hru. Herecké výkony byly určitě dobré,ale co z toho,když představení nemělo žádný náboj, unylost střídána s nudou. Mě se opravdu nelíbilo.
(zadáno: 28.1.2019)
Opravdu představení o ničem. Tohle mě minulo a nějaké procento jen za Pavla Šimčíka a Jenovéfu Bokovou.
(zadáno: 25.2.2013)
Tam,kde diváci odcházejí z divadla spokojení a vysmátí,tak je hodnocení kritiky vesměs negativní a tam,kde je to opačně,kdy si člověk řekne po představení proč ?, tak jsou odborné recenze pozitivní. Budiž,každému co boží jest,ovšem já jsem spokojen rozhodně nebyl.
(zadáno: 25.2.2013)
Špatný
(zadáno: 27.2.2013)
Viděno na Letním Vyšehradě a prostředí bylo to nejlepší z celé hry. Těšil jsem se na konec a to je něco špatně.
(zadáno: 15.4.2015)
Plně souhlsím s MAXAMEM, jen s tím rozdílem,že já jsem se konce nedočkal a společně s několika ostatními,jsem to o půlce skrečnul.
(zadáno: 30.5.2015)
Pro mě absolutní zklamání. Očekávání bylo velké, ale realita bohužel špatná. Snad pro dětské diváky přijatelná záležitost, ale pro mě nuda, šeď a někdy i stupidita. Vizáž hlavních představitelů byla jediným přijatelným jevem představení. A za přídavek 5% navíc.
(zadáno: 17.7.2018)
Ester_L - naprosto přesné. Není co dodat.
(zadáno: 22.10.2018)
Proč ??
(zadáno: 2.1.2020)
Za mě velké zklamání. Hlediště v jevišti a opačně naprosto nepovedené, příběh o ničem. Je naprosto jasné,proč tohle představení je bez přestávky. Tolik lidí se neustále dívat na hodinky a odpočítavat kdy už bude konec, jsem dlouho neviděl.Včetně mě. Zuzana Mauréry vždy ten čas o trochu zkrátila, ale jinak nuda,nuda,nuda.
(zadáno: 24.2.2013)
Špatné,špatné,špatné. Ani skvělá herecká obsada nezajistila alespoň 10 %. Nelze jinak než 0 bodů a rychle zapomenout.
(zadáno: 25.2.2013)
Zklamání a útěk o přestávce.
(zadáno: 21.4.2014)
Termín návštěvy tohoto představení jsem zvolil záměrně v cz jazyce. Ovšem na úvod Dalibor Gondík oznámil s omluvou, že hrát se bude stále v originále, že ikdyž cz překlad existuje, tak v cz to prakticky hrát nejde ( proč tedy velká reklama, že v dubnu už v českém jazyce ?). Jako neznalý angličtiny jsem pocítil zklamání, ale říkal jsem si budiž. Ovšem, když jsem na titulky neviděl přes žebř, zavěšená kola a dopravní značky a nakonec i vystupující umělce, tak mé zklamání narostlo do rozměrů takových, že ho poléčila až přestávka a můj odchod. Tady se něco nepovedlo a je to škoda.

Další stránky hodnocení: << < 19 20 21 22 23