Profil uživatele

Fingee

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 12 % (31)
Lukáš Dubský: 12 % (22)
Pavla Haflantová: 12 % (5)
Anežka Hrebiková: 13 % (11)
Jan Pařízek: 13 % (29)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 14.2.2016)
Regulace intimity - 11:55: 90 %
Každý z nich je geniální, každý jinak.
(zadáno: 14.2.2016)
Kakadu - Dejvické divadlo: 70 %
(zadáno: 14.2.2016)
Manon Lescaut - Národní divadlo: 70 %
Viděla jsem druhou premiéru. Velmi povedené, dechberoucí vizuál. Vinikající herectví nádherné Jany Pidrmanové. Skvělý byl i Radůz Mácha. Matyáš Řezníček mě zaujal i přesto, kolik tam měl prostoru. Seškrtaný text způsobil silnější dějovost. Když opominu hru Ze života hmyzu tak mi Špinar vždy hodně vyhovoval a těším se opět do Národního. Začátek (zejména Patrik) mi hodně připomínal Romea na Vinohradech, kde inscenaci chybí také právě fungující ústřední pár v Manon to vyšlo, jsem zvědavá na druhou alternaci. Také velmi přiljemná délka představení bez přestávky.
(zadáno: 14.2.2016)
Othello, benátský mouřenín - Národní divadlo: 80 %
Mám dilema jestli 80 nebo 90% skvělé představení. Na konci jsem brečela zejména díky výkonu Karla Dobrého. Ale skvělá byla i Borová, Žáčková, Orozovič, Pidrmanová. Představení skoro nemám co vytknout. Špinar je super, ta hudba, ta scéna! Musím znovu!
(zadáno: 14.2.2016)
Americký bizon - Činoherní klub: 70 %
(zadáno: 6.2.2016)
Hamleti - Divadlo Na zábradlí: 100 %
(zadáno: 1.2.2016)
Amadeus - Divadlo na Vinohradech: 80 %
Maximum co můžou současné Vinohrady ukázat a opravdu se mi to líbilo!
(zadáno: 1.2.2016)
Idioti - Švandovo divadlo: 70 %
Poprvé se mi moc líbila Onufráková. Je to zvláštní inscenace a pár dní vás nepustí. Dobré vidět.
(zadáno: 1.2.2016)
Proměna - Švandovo divadlo: 50 %
(zadáno: 1.2.2016)
Ucpanej systém - Dejvické divadlo: 90 %
Vynikající.
(zadáno: 1.2.2016)
Dabing Street - Dejvické divadlo: 60 %
(zadáno: 1.2.2016)
Romeo a Julie - Divadlo na Vinohradech: 40 %
Zvláštní, rádoby temné nepochopila jsem ty tancující krvinky...a škoda plesové scény. Skvělý byl Bareš, Bebarová, a Marek Lambora v roli Romea. Julie mě nepřesvědčila, žádný vývoj, ale mám Sabinu herecky ráda tak se chci podívat ještě za měsíc, dva. Hlava T.Töpfera byla na výbuch smíchu. Obzvlášť, když je projekce spuštěna v nesprávný moment.
(zadáno: 1.2.2016)
K smrti šťastní - Divadlo Disk: 70 %
(zadáno: 1.2.2016)
Evita - Studio DVA divadlo: 80 %
Příjemné překvapení, výborná režie a scénografie. Absolonová byla ještě o nemco lepší než Fišarová.
(zadáno: 1.2.2016)
Racek - Divadlo D21: 60 %
Milan Ligač byl výborný a Jana Kozubková byla vynikající...už od začátku vě mě budila emoce- zvláštní, které se postupem času vytříbily v pozitivní a často jsem údivem valila oči. Hra byla celkem dobře zvládnutá, oceňuji tragikomičnost, ale možná už tam potom toho vrážení do věcí a zakopávání bylo moc. Ucházející kostýmy a využitá scéna. Ještě se mi líbil Petr Pochop. Zbytek hereckého obsazení už mě tolik nepřesvědčil. Mám už moc velkou averzi k přeučeným slovenkám.
(zadáno: 1.2.2016)
Hamlet - Švandovo divadlo: 80 %
Viděla jsem dvakrát. Poprvé, když jsem viděla K.Cibulkovou nebylo to úplně ono, ale pravděpodobně to bylo její první nebo druhé představení. Před měsícem už mi přišla výborná. Skvělé zpracování monologů u mikrofonu. Nápaditá režie, moc dobré kostýmy, hudba, vynikající Patrik Děrgel, Marek Pospíchal a vlastně i všichni ostatní. Jediný, kdo mi nesedl byla Zuzana Onufráková.
(zadáno: 1.2.2016)
Betonová zahrada - Švandovo divadlo: 80 %
Z premiéry jsem odcházela nadšená, jde o mojí oblíbenou knihu, tak jsem měla velký strach. Každopádně to nejlepší, co jsem doposud ve Švandově divadle viděla. Zajímavé pojetí, značně uhlazené, zajímavé bylo vracení se otce a matky a neurčitost časoprostoru. Výborná scénografie a pěkné herecké výkony. Vytkla bych pouze nepřehlednost pro diváky kteří knihu, film ani téma hry předem neznají. Zaujal Marek Pospíchal a skvělý byl taky Jacob Erftemeijer. Půjdu za pár týdnů znovu.
(zadáno: 1.2.2016)
Crash u potoka - Švandovo divadlo: 50 %
(zadáno: 1.2.2016)
Popeláři - Švandovo divadlo: 30 %

Další stránky hodnocení: < 1 2