Profil uživatele

Fingee

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (6)
Helena Grégrová: 12 % (31)
Lukáš Dubský: 12 % (22)
Pavla Haflantová: 12 % (5)
Anežka Hrebiková: 13 % (11)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 26.10.2016)
(zadáno: 26.10.2016)
(zadáno: 17.12.2016)
(zadáno: 1.2.2016)
Milan Ligač byl výborný a Jana Kozubková byla vynikající...už od začátku vě mě budila emoce- zvláštní, které se postupem času vytříbily v pozitivní a často jsem údivem valila oči. Hra byla celkem dobře zvládnutá, oceňuji tragikomičnost, ale možná už tam potom toho vrážení do věcí a zakopávání bylo moc. Ucházející kostýmy a využitá scéna. Ještě se mi líbil Petr Pochop. Zbytek hereckého obsazení už mě tolik nepřesvědčil. Mám už moc velkou averzi k přeučeným slovenkám.
(zadáno: 1.2.2016)
(zadáno: 12.8.2016)
(zadáno: 26.10.2016)
(zadáno: 17.12.2016)
Viděla jsem druhou premiéru. Líbilo se mi to zejména po herecké stránce. Dobrá scéna, druhá půlka o něco lepší, jen příchod otce v na konci byl herecky úplně mimo a vlastně mi tak trochu pokazil- zesměšnil závěrečný dojem z celé inscenace. A v divadle mi ještě nikdy nevadily kostýmy tak moc, jako v tomto představení, kde hercům neseděly, byly nevkusné, nejednolité, nedobové.
(zadáno: 1.2.2016)
(zadáno: 1.2.2016)
(zadáno: 26.10.2016)
(zadáno: 1.2.2016)
Zvláštní, rádoby temné nepochopila jsem ty tancující krvinky...a škoda plesové scény. Skvělý byl Bareš, Bebarová, a Marek Lambora v roli Romea. Julie mě nepřesvědčila, žádný vývoj, ale mám Sabinu herecky ráda tak se chci podívat ještě za měsíc, dva. Hlava T.Töpfera byla na výbuch smíchu. Obzvlášť, když je projekce spuštěna v nesprávný moment.
(zadáno: 1.2.2016)
(zadáno: 20.2.2016)
Velmi dobrý text. Dobrá scénografie. Seversky stylizovaný dřevěný- skleněný interiér působil skvěle. Úplný začátek "lov " byl zajímavý, ale ve výsledku vůbec nezapadl konceptuálně. Pokud odejmu některé režijní nápady z celku, našla bych tam dobrá místa, dohromady to bylo dost nefungující. Nejtrapněji vyzněla schůze a rádoby naštvaní komparzisté působili tak trapně, že si pár lidí zakrylo oči. Příšerné byly nesourodé, nikomu nepadnoucí kostýmy. Inscenaci zachraňuje zejména geniální herectví I. Bareše. Oceňuji různorodé projevy povahy jeho role, charakter působil komplikovaně a reálně.
(zadáno: 20.2.2016)
Jediný přešlap mého oblíbeného Daniela Špinara. Škoda...
(zadáno: 12.8.2016)
Mě to vážně nudilo. Mohl to být Orwell a nebyl. Od rozdání masek už tam nebyla jediná věc, kterou bych nečekala. Přitom je to svým způsobem skvělý nový směr Nové scény...achjo!
(zadáno: 14.2.2016)
Pochválím snad jen Milana Ligače, Helenu Karochovou, Elišku Nejedlou a Lukáše Krále . Jinak trochu utrpení.

Další stránky hodnocení: < 1 2