Profil uživatele

Fingee

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (6)
Helena Grégrová: 12 % (31)
Lukáš Dubský: 12 % (22)
Pavla Haflantová: 12 % (5)
Anežka Hrebiková: 13 % (11)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 1.2.2016)
Maximum co můžou současné Vinohrady ukázat a opravdu se mi to líbilo!
(zadáno: 14.2.2016)
(zadáno: 1.2.2016)
Z premiéry jsem odcházela nadšená, jde o mojí oblíbenou knihu, tak jsem měla velký strach. Každopádně to nejlepší, co jsem doposud ve Švandově divadle viděla. Zajímavé pojetí, značně uhlazené, zajímavé bylo vracení se otce a matky a neurčitost časoprostoru. Výborná scénografie a pěkné herecké výkony. Vytkla bych pouze nepřehlednost pro diváky kteří knihu, film ani téma hry předem neznají. Zaujal Marek Pospíchal a skvělý byl taky Jacob Erftemeijer. Půjdu za pár týdnů znovu.
(zadáno: 26.10.2016)
(zadáno: 17.12.2016)
(zadáno: 12.8.2016)
(zadáno: 1.2.2016)
(zadáno: 1.2.2016)
(zadáno: 1.2.2016)
Příjemné překvapení, výborná režie a scénografie. Absolonová byla ještě o nemco lepší než Fišarová.
(zadáno: 12.8.2016)
Mě to vážně nudilo. Mohl to být Orwell a nebyl. Od rozdání masek už tam nebyla jediná věc, kterou bych nečekala. Přitom je to svým způsobem skvělý nový směr Nové scény...achjo!
(zadáno: 17.12.2016)
(zadáno: 1.2.2016)
Viděla jsem dvakrát. Poprvé, když jsem viděla K.Cibulkovou nebylo to úplně ono, ale pravděpodobně to bylo její první nebo druhé představení. Před měsícem už mi přišla výborná. Skvělé zpracování monologů u mikrofonu. Nápaditá režie, moc dobré kostýmy, hudba, vynikající Patrik Děrgel, Marek Pospíchal a vlastně i všichni ostatní. Jediný, kdo mi nesedl byla Zuzana Onufráková.
(zadáno: 6.2.2016)
(zadáno: 1.2.2016)
Poprvé se mi moc líbila Onufráková. Je to zvláštní inscenace a pár dní vás nepustí. Dobré vidět.
(zadáno: 1.2.2016)
(zadáno: 14.2.2016)
(zadáno: 14.2.2016)
Viděla jsem druhou premiéru. Velmi povedené, dechberoucí vizuál. Vinikající herectví nádherné Jany Pidrmanové. Skvělý byl i Radůz Mácha. Matyáš Řezníček mě zaujal i přesto, kolik tam měl prostoru. Seškrtaný text způsobil silnější dějovost. Když opominu hru Ze života hmyzu tak mi Špinar vždy hodně vyhovoval a těším se opět do Národního. Začátek (zejména Patrik) mi hodně připomínal Romea na Vinohradech, kde inscenaci chybí také právě fungující ústřední pár v Manon to vyšlo, jsem zvědavá na druhou alternaci. Také velmi přiljemná délka představení bez přestávky.
(zadáno: 26.10.2016)
Love actually v divadle.
(zadáno: 20.2.2016)
Velmi dobrý text. Dobrá scénografie. Seversky stylizovaný dřevěný- skleněný interiér působil skvěle. Úplný začátek "lov " byl zajímavý, ale ve výsledku vůbec nezapadl konceptuálně. Pokud odejmu některé režijní nápady z celku, našla bych tam dobrá místa, dohromady to bylo dost nefungující. Nejtrapněji vyzněla schůze a rádoby naštvaní komparzisté působili tak trapně, že si pár lidí zakrylo oči. Příšerné byly nesourodé, nikomu nepadnoucí kostýmy. Inscenaci zachraňuje zejména geniální herectví I. Bareše. Oceňuji různorodé projevy povahy jeho role, charakter působil komplikovaně a reálně.
(zadáno: 12.8.2016)
(zadáno: 14.2.2016)
Mám dilema jestli 80 nebo 90% skvělé představení. Na konci jsem brečela zejména díky výkonu Karla Dobrého. Ale skvělá byla i Borová, Žáčková, Orozovič, Pidrmanová. Představení skoro nemám co vytknout. Špinar je super, ta hudba, ta scéna! Musím znovu!
(zadáno: 12.8.2016)

Další stránky hodnocení: 1 2 >