Profil uživatele

Fr2709

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 13 % (25)
Helena Grégrová: 14 % (113)
Jan Pařízek: 14 % (89)
Lukáš Holubec: 14 % (39)
Michal Novák: 14 % (70)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 1.12.2012)
Z hry o ničem ani slušné herecké výkony nic neudělají.
(zadáno: 1.12.2012)
Je otázkou, zda-li takovýto žánr patří na prkna tohoto divadla. Příště už zbývá nasadit Na tý louce zelený.....
(zadáno: 21.9.2012)
Tři a půl hodiny utekly jako voda.Víc snad netřeba říkat.
(zadáno: 16.9.2012)
Co k tomu dodat, snad jen, že shlédnutí byla ztráta času a peněz za vstupenky.
(zadáno: 7.9.2012)
(zadáno: 7.9.2012)
Vynikající herecké výkony !
(zadáno: 7.9.2012)
Prostě Dejvické divadlo nezklame !
(zadáno: 7.9.2012)
Jedním slovem - úžasné !
(zadáno: 27.6.2012)
Určitě stojí za vidění. Výborné herecké výkony všech představitelů.
(zadáno: 10.6.2012)
Pokud to budu hodnotit jeko celek, tak to za moc nestálo. Když si vezmu jednotlivé scénky a k nim přidám herecké výkony a zvláště p. J.Hány, tak se to dalo vydržet.
(zadáno: 10.6.2012)
Dobré okamžiky se střídají s horšími.Vidět se to dá, ale nic více.
(zadáno: 6.6.2012)
Kdo něco podobného vyprodukuje, ten snad ani nemůže být při smyslech. Těch dvacet minut, co jsem tam vydržel, bylo nekonečných...šmíra nejtěžšího kalibru.
(zadáno: 3.6.2012)
Nádherný zážitek,člověk je vtažen do děje a zapomene, že je v divadle. Nikdy bych nevěřil, že inscenace může být lepší než film.
(zadáno: 3.6.2012)
Divadelní zážitek. Více asi zbytečné psát.
(zadáno: 28.5.2012)
Hlava mně nebere, že je možné, aby se něco podobného dostalo na jeviště.To snad by se nehrálo ani v době estrád na Nově.I když je pravdou, že divadlo bylo vyprodané a i mnohé recenze zde jsou plné nadšení. Že bych byl moc náročný ?
(zadáno: 25.5.2012)
Inscenace stojící na výkonu p. Balzerové, která ukazuje, co je to divadelní herectví. Ostatní dvě představitelky za ní silně pokulhávají. Některé scény silně připomínali hru Báječný rozvod.
(zadáno: 25.5.2012)
Výborný výkon p. Vlasáka a ani ostatní za ním příliš nezaostávali. Modernější pojetí vůbec nebylo na závadu. Určitě stojí za vidění.
(zadáno: 20.5.2012)
Asi je to spíše pro ženy, takže jako muž se budu od ostatních odlišovat...připadalo mně to trochu laciné
(zadáno: 9.5.2012)
stojí za vidění
(zadáno: 8.5.2012)
první půlka velmi dobrá, druhá o něco horší...
(zadáno: 7.5.2012)
kdo se chce pobavit, ať neváhá ! vynikající výkon pana Pavlovského !!!
(zadáno: 7.5.2012)
určitě stojí za vidění, výborné herecké výkony
(zadáno: 7.5.2012)
mně se to líbilo, lidem sedícím kolem mě již méně...co člověk, to názor