Profil uživatele

Fr2709

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (84)
Michal Novák: 13 % (66)
Pavla Haflantová: 13 % (25)
Helena Grégrová: 14 % (109)
Iva Bryndová: 14 % (17)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>

(zadáno: 18.12.2013)
Nevím, ale asi nepatřím mezi diváky, jimž je tato inscenace určena. Děj o ničem a když se k tomu přidalo pitvoření herců, tak výsledný dojem pro mě byl zklamáním.
(zadáno: 1.12.2012)
Je otázkou, zda-li takovýto žánr patří na prkna tohoto divadla. Příště už zbývá nasadit Na tý louce zelený.....
(zadáno: 11.8.2020)
Příjemná letní oddychovka s velmi dobrými výkony obou herců.
(zadáno: 5.11.2011)
(zadáno: 10.2.2020)
Za mě povedená inscenace s hlubším podtextem.Určitě stojí za vidění.
(zadáno: 28.8.2015)
Představení stojící na výkonu Simony Babčákové. Hit to asi nebude, ale za zhlédnutí to stojí.
(zadáno: 13.3.2019)
Neurazí a ani nenadchne. Taková odpočinková inscenace.
(zadáno: 31.5.2014)
Výborné herecké výkony zejména mužské části souboru.
(zadáno: 30.12.2011)
Typicky zájezdové představení..........
(zadáno: 2.3.2013)
Výška hodnocení za výkony hlavních představitelů, z nichž zejména Jana Stryková předvedla, že je výrazný divadelní talent. Jinak složitý text, kterému málokdo rozumí.
(zadáno: 25.5.2012)
Výborný výkon p. Vlasáka a ani ostatní za ním příliš nezaostávali. Modernější pojetí vůbec nebylo na závadu. Určitě stojí za vidění.
(zadáno: 26.12.2019)
Tak to je přesně typ inscenace, kterou by se mělo prezentovat Národní divadlo. Bohužel je to v poslední době jen jedna vlaštovka a ta jaro nedělá. Výborné herecké výkony ( až na paní Janžurovou a paní Polišenskou ), skvělá scéna, kostýmy a hudba. Vřele doporučuji všem.
(zadáno: 7.5.2012)
kdo se chce pobavit, ať neváhá ! vynikající výkon pana Pavlovského !!!
(zadáno: 30.12.2011)
(zadáno: 30.12.2011)
(zadáno: 30.12.2011)
(zadáno: 10.6.2014)
Kéž by naši politici museli inscenaci vidět povinně ! Vynikající výkon hlavního představitele pana Michala Dlouhého. Role je mu ušitá doslova na míru. Ale i ostatní za ním nezaostávají. Po delší době by se divadlo ABC mohlo dočkat trháku, na který stojí jít. A používání sprostých slov není na závadu, ona tam jednoduše patří. Takový Ucpaný systém Dejvického divadla v jiném hávu.
(zadáno: 7.5.2012)
(zadáno: 5.11.2011)
Opětovně průměrná inscenace na kdysi tak vynikající scéně.
(zadáno: 5.11.2011)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>