Profil uživatele

Fr2709

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (84)
Michal Novák: 13 % (66)
Pavla Haflantová: 13 % (25)
Helena Grégrová: 14 % (109)
Iva Bryndová: 14 % (17)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>

(zadáno: 10.6.2012)
Pokud to budu hodnotit jeko celek, tak to za moc nestálo. Když si vezmu jednotlivé scénky a k nim přidám herecké výkony a zvláště p. J.Hány, tak se to dalo vydržet.
(zadáno: 10.6.2012)
Dobré okamžiky se střídají s horšími.Vidět se to dá, ale nic více.
(zadáno: 6.6.2012)
Kdo něco podobného vyprodukuje, ten snad ani nemůže být při smyslech. Těch dvacet minut, co jsem tam vydržel, bylo nekonečných...šmíra nejtěžšího kalibru.
(zadáno: 3.6.2012)
Nádherný zážitek,člověk je vtažen do děje a zapomene, že je v divadle. Nikdy bych nevěřil, že inscenace může být lepší než film.
(zadáno: 3.6.2012)
Divadelní zážitek. Více asi zbytečné psát.
(zadáno: 28.5.2012)
Hlava mně nebere, že je možné, aby se něco podobného dostalo na jeviště.To snad by se nehrálo ani v době estrád na Nově.I když je pravdou, že divadlo bylo vyprodané a i mnohé recenze zde jsou plné nadšení. Že bych byl moc náročný ?
(zadáno: 25.5.2012)
Inscenace stojící na výkonu p. Balzerové, která ukazuje, co je to divadelní herectví. Ostatní dvě představitelky za ní silně pokulhávají. Některé scény silně připomínali hru Báječný rozvod.
(zadáno: 25.5.2012)
Výborný výkon p. Vlasáka a ani ostatní za ním příliš nezaostávali. Modernější pojetí vůbec nebylo na závadu. Určitě stojí za vidění.
(zadáno: 20.5.2012)
Asi je to spíše pro ženy, takže jako muž se budu od ostatních odlišovat...připadalo mně to trochu laciné
(zadáno: 9.5.2012)
stojí za vidění
(zadáno: 8.5.2012)
první půlka velmi dobrá, druhá o něco horší...
(zadáno: 7.5.2012)
(zadáno: 7.5.2012)
kdo se chce pobavit, ať neváhá ! vynikající výkon pana Pavlovského !!!
(zadáno: 7.5.2012)
určitě stojí za vidění, výborné herecké výkony
(zadáno: 7.5.2012)
mně se to líbilo, lidem sedícím kolem mě již méně...co člověk, to názor
(zadáno: 7.5.2012)
pan Trojan výborný, ostatní se mu blížili a pan Novotný ho možná i místy předčil, roste v něm opravdu jevištní hvězda..prostě jako celek vynikající představení, které stojí za vidění vícekrát.
(zadáno: 7.5.2012)
vtipná svěží inscenace, výborný výkon B.Polákové, dvě a čtvrt hodiny uteklo jako voda
(zadáno: 18.4.2012)
Hra, která stojí za vidění. Výborné herecké výkony hlavních představitelů.
(zadáno: 18.4.2012)
Dobrá vtipná komedie, která má spád a hluchá místa moc nenajdete. Po delší době se na Vinohradech nemají za co stydět.
(zadáno: 30.12.2011)
(zadáno: 30.12.2011)
Opět vynikající Martin Stránský!
(zadáno: 30.12.2011)
Hra leží na úžasném výkonu Martina Stránského!
(zadáno: 30.12.2011)
(zadáno: 30.12.2011)
Výborný Karel Roden se skupinou průměrných až podprůměrných přidavačů.
(zadáno: 30.12.2011)
Typicky zájezdové představení..........

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>