Profil uživatele

Fr2709

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (84)
Michal Novák: 13 % (66)
Pavla Haflantová: 13 % (25)
Helena Grégrová: 14 % (109)
Iva Bryndová: 14 % (17)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>

(zadáno: 30.12.2011)
Opět vynikající Martin Stránský!
(zadáno: 16.10.2017)
Představení spíše pro starší ročníky. První půlka měla spád a druhé dějství již sem tam drhlo. Velmi dobré výkony dvou hlavních představitelek.
(zadáno: 30.12.2011)
Jedna z nejhorších komedií v podlední době v plzeňském divadle. Námět o ničem a herecké výkony taktéž. I když oni neměli vlastně ani co hrát.
(zadáno: 6.6.2012)
Kdo něco podobného vyprodukuje, ten snad ani nemůže být při smyslech. Těch dvacet minut, co jsem tam vydržel, bylo nekonečných...šmíra nejtěžšího kalibru.
(zadáno: 18.4.2012)
Hra, která stojí za vidění. Výborné herecké výkony hlavních představitelů.
(zadáno: 5.11.2011)
(zadáno: 16.10.2017)
Moderna, kterou až na pár momentů může shlédnou i člověk vyrostlý na klasickém pojetí.
(zadáno: 17.2.2015)
Asi budu jeden z mála, kterého představení příliš nenadchlo. Nesnesitelná délka a tím i značné množství hluchých míst. Vše zachraňovali svými výkony herci Dejvického divadla, kteří byli jako vždy vynikající. Při jiném obsazení bych asi až do konce nevydržel.
(zadáno: 25.2.2013)
Hra vždy stojí na textu a ten není příliš kvalitní. A herci hrají, není v nich kousek přirozenosti, takže se člověk do děje nevtáhne. Jejích roli jim nevěří. Pro mě je to krok vedle.
(zadáno: 15.3.2019)
Tak trochu mně to připomínalo zájezdové představení. Snaha o "řachandu" za každou cenu. Ale to v současné době snad ani v Divadle na Vinohradech nikoho překvapit nemůže...
(zadáno: 17.2.2015)
Pokus o uvedení silnějšího tématu na prknech Vinohradského divadla zas až tak moc nevyšel. Ale snaha byla. Určitě lepší než kousky importované z Fidlovačky.
(zadáno: 5.11.2011)
(zadáno: 16.9.2012)
Co k tomu dodat, snad jen, že shlédnutí byla ztráta času a peněz za vstupenky.
(zadáno: 18.12.2013)
Jen více takových inscenací. Dvě a půl hodiny uteklo jako voda... Výborný námět a skvělé výkony herců.
(zadáno: 5.11.2011)
Dvě hodiny odreagování. A o to přece v komedii jde.
(zadáno: 17.5.2018)
Šel jsem na představení s despektem, ale nakonec jsem byl vcelku mile překvapen. Taková příjemná oddechovka s dobrými hereckými výkony ( hlavně p. Lábus ).
(zadáno: 26.2.2013)
Tři hodiny odreagování od běžného života. Otázkou je, zda-li je to hodně nebo málo !
(zadáno: 5.11.2011)
(zadáno: 28.7.2019)
Řachanda + dva herci ze seriálové produkce TV ( p. J.Révai a p. I.Bareš ) a je z toho zájezdové představení jak vyšité pro diváky okresních kulturních domů. Když vezmu, jaké divadelní role ztvárnil na prknech, co znamenají svět, p. I. Bareš, tak mně ho bylo místy až líto. Ale chápu, že složenky se musí platit....
(zadáno: 1.1.2013)
Dvě hodiny zábavy, člověk se odreaguje od všedních starostí. Výborné herecké výkony v podání p. Vondráčka a p. Táborského.
(zadáno: 28.2.2017)
Po dlouhé době dobře udělaná inscenace. I moderní pojetí se dá unést. Výborný výkon Martina Pechláta v hlavní roli.
(zadáno: 28.2.2017)
Představení jsem navštívil ze zvědavosti a moc jsem toho neočekával. O to více jsem byl mile překvapen. Scénou počínaje a hereckými výkony konče. Jak krásně a poutavě se dá udělat klasika. Vřele doporučuji.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>