Profil uživatele

Fr2709

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (84)
Michal Novák: 13 % (66)
Pavla Haflantová: 13 % (25)
Helena Grégrová: 14 % (109)
Iva Bryndová: 14 % (17)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 >

(zadáno: 8.5.2012)
první půlka velmi dobrá, druhá o něco horší...
(zadáno: 21.10.2019)
Povedené představení po všech stránkách.
(zadáno: 10.6.2012)
(zadáno: 5.11.2011)
Dvě hodiny ztráty času..............absolutně o ničem.
(zadáno: 7.5.2012)
pan Trojan výborný, ostatní se mu blížili a pan Novotný ho možná i místy předčil, roste v něm opravdu jevištní hvězda..prostě jako celek vynikající představení, které stojí za vidění vícekrát.
(zadáno: 1.12.2012)
Z hry o ničem ani slušné herecké výkony nic neudělají.
(zadáno: 21.9.2012)
Tři a půl hodiny utekly jako voda.Víc snad netřeba říkat.
(zadáno: 25.5.2012)
Inscenace stojící na výkonu p. Balzerové, která ukazuje, co je to divadelní herectví. Ostatní dvě představitelky za ní silně pokulhávají. Některé scény silně připomínali hru Báječný rozvod.
(zadáno: 1.1.2013)
Vidět se to nechá, ale Dlouhá má určitě navíc.
(zadáno: 5.11.2011)
(zadáno: 7.9.2012)
Jedním slovem - úžasné !
(zadáno: 5.11.2011)
Škoda času.....to už i v televizi jsou lepší věci.
(zadáno: 30.12.2011)
Když on plzeňský divák tuto formu zábavy preferuje, tak proč mu ji nedopřát...Jinak s počtem autorových her jejich kvalita úměrně klesá.
(zadáno: 30.12.2011)
Jde o to, kdo jde na klasiku - tak pro toho to jistě není, ale kdo chce vidět zajímavě ztvárněnou inscenaci a oprostí se od předchozích nastudování, tak ten si jistě přijde na své.
(zadáno: 10.7.2016)
Typická letní oddechová komedie hodící se do hradních prostor. Až na prvních 10-15 minut měla hra spád. Za zamyšlení stojí rozdíl mezi herectvím mladé nastupující generace a té v "optimálním" věku. Mládí jednoznačně zaostávalo....
(zadáno: 30.12.2014)
Ačkoliv jsem na to šel s despektem, tak jsem se příjemně bavil.
(zadáno: 18.6.2014)
Neurazí a ani nenadchne. Inscenaci drží výkony hlavních představitelů p. Vlasáka a p. Hány.
(zadáno: 18.12.2013)
Inscenace, která neurazí, ale ani neoslní.
(zadáno: 7.5.2012)
určitě stojí za vidění, výborné herecké výkony
(zadáno: 29.1.2013)
Možná zajímavý nápad, který však ať zásluhou autora hry či režií nebyl dotažen do konce, a proto polovina představení byla nuda. Přirovnal bych to k zájezdovým představením, jimiž si herci přilepšují po vlastech českých. Na věhlas této scény žalostně málo. I když kdeže loňské sněhy jsou....A nehledě k tomu, že inscenace o pěti hercích je pro kamenné divadlo luxus.
(zadáno: 16.10.2017)
Povedené představení se standartními výbornými hereckými výkony.

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 >